Canım burdan günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin:Nasil hesaplanıyor canim su miktari. Valla yaa ama bebek komigime gitmisti horudgum en buyuk yeni dogandi kucagima almistim tasiyamamistim uzun sure
Maşallah taş taş :) birde çocuk doğurmuş :) ben sizin yanınızda bildiğin varilim o zaman :) su içmek iyidir de fazla kaçarsa zehirlenebiliyormuşsun.Sen birde beni duy bende aynı boy 43 kilo :) Valla ben Dr un yalancısıyım hatta regl iken içmeye başla Demişti.
Aynıymısız ama ben aldım 46 kiloyumSen birde beni duy bende aynı boy 43 kilo :) Valla ben Dr un yalancısıyım hatta regl iken içmeye başla Demişti.
Belki olur cnim bisuna strese sokma kendini dogal yolla buyuyuo catlamasi iyi.uzulme sakin gun asiri calis gerisi Allahtann cnim.Haklisiniz galiba kizlar cok sagolun haftaya cuma yaptircam artik progesteronu onda belli olur degil mi 8 in ustunde olursa yumurtlama normalmis
Kızda 19 kilo aldım ama doğumdan sonra hepsi gitti yeniden eski kiloma döndüm.dr belki zayıflıktan olmuyor Bebeğin dedi bilmiyorum artık43 kilomu ben en son lise 3te 43 kiloydum :))) simdi 56 yimboy 163 . Ekmenen ye ekmeneenn
Tamam canim sagol bakayim bende bi. Ayyy ben o kadar cikaramam max 3 dogururumCanım burdan günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin:
http://www.suvakfi.org.tr/su_hesap.asp
Yanlış hatırlamıyorsam geçen haberlerde çıktı 6 kilo doğan çocuk :)
Maşallah taş taş :) birde çocuk doğurmuş :) ben sizin yanınızda bildiğin varilim o zaman :) su içmek iyidir de fazla kaçarsa zehirlenebiliyormuşsun.
Sanırım öyleHaklisiniz galiba kizlar cok sagolun haftaya cuma yaptircam artik progesteronu onda belli olur degil mi 8 in ustunde olursa yumurtlama normalmis
Bayada almissin aslinda .geri vermen guzelde canim. Azcik almaya çalış bence .kizin ted ile mi oldu spontan mi olduKızda 19 kilo aldım ama doğumdan sonra hepsi gitti yeniden eski kiloma döndüm.dr belki zayıflıktan olmuyor Bebeğin dedi bilmiyorum artık
Girme girme benim 2 kilo fazlam var. :))Siz hepiniz çok zayıfsınız ama yaa, komplekse mi girsem :)
Evet onu ben de duydumCanım burdan günlük su ihtiyacını hesaplayabilirsin:
http://www.suvakfi.org.tr/su_hesap.asp
Yanlış hatırlamıyorsam geçen haberlerde çıktı 6 kilo doğan çocuk :)
Maşallah taş taş :) birde çocuk doğurmuş :) ben sizin yanınızda bildiğin varilim o zaman :) su içmek iyidir de fazla kaçarsa zehirlenebiliyormuşsun.
6 olursa doğurmam mı diycen kız :)))Tamam canim sagol bakayim bende bi. Ayyy ben o kadar cikaramam max 3 dogururum
Bende bir 3 verebilsem çok güzel olacakta gitmiyor :)Girme girme benim 2 kilo fazlam var. :))
40 haftayı doldurduk baktık tık yok Dr çatı dar dedi sezeryan oldum Allahtan sezeryan olmuş boynuna iki kez kordon dolanmışBayada almissin aslinda .geri vermen guzelde canim. Azcik almaya çalış bence .kizin ted ile mi oldu spontan mi oldu
1.85 litre su icmem lazimmi$ kiloma goreTamam canim sagol bakayim bende bi. Ayyy ben o kadar cikaramam max 3 dogururum
Ayyy Allahtan canim.canim madem sezeryanlisin bisey sirucam bi ark sezeryan oldu bebegini kaybetti maleseff .... kaplicaya gitmek istiyor .40 i cikinca gidebilirmi bilgin varmı40 haftayı doldurduk baktık tık yok Dr çatı dar dedi sezeryan oldum Allahtan sezeryan olmuş boynuna iki kez kordon dolanmış
Benimde 1,42 ama orda minimum yazıyor1.85 litre su icmem lazimmi$ kiloma gore
Tipimi gorsen 6yi doguramayacagim kanatine varirsin canim.kucucugum benn yaa6 olursa doğurmam mı diycen kız :)))
Hiçbir bilgim yok cnm yanlış yönlendirmeyeyim çok geçmiş olsun doğum yapıp kaybetmek daha acıAyyy Allahtan canim.canim madem sezeryanlisin bisey sirucam bi ark sezeryan oldu bebegini kaybetti maleseff .... kaplicaya gitmek istiyor .40 i cikinca gidebilirmi bilgin varmı
Allah edirgemiş walla .. Çatım nasıl acaba benim40 haftayı doldurduk baktık tık yok Dr çatı dar dedi sezeryan oldum Allahtan sezeryan olmuş boynuna iki kez kordon dolanmış
BosverBende bir 3 verebilsem çok güzel olacakta gitmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?