su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Hiçbir bilgim yok cnm yanlış yönlendirmeyeyim çok geçmiş olsun doğum yapıp kaybetmek daha acı
İnternette bilgi yok dr sor dedim gitmek istemiyor.daha toparlayamadi.aynen canim. Allah sabir versin

Ya canim cok lazimmis gibi bazayi kaldirdim kasigima agri girdi ve hala devam ediyor
Allah allah neden ağır kaldırdın canım yaa:/
Kaldırma bir daha dikkat et..
Benim de yrn şehir dışından kuzenim geliyo kalmaya
eşiyle filan ikiz kızları var, çok mutluyum sevicem onları bol bol

Allah allah neden ağır kaldırdın canım yaa:/
Kaldırma bir daha dikkat et..
Benim de yrn şehir dışından kuzenim geliyo kalmaya
eşiyle filan ikiz kızları var, çok mutluyum sevicem onları bol bol
Simdi daha iyiyim canimm. Ohh ne guzel canim degisiklik olur sanada sanada nasip olacak az kaldii

Ayyy Allahtan canim.canim madem sezeryanlisin bisey sirucam bi ark sezeryan oldu bebegini kaybetti maleseff .... kaplicaya gitmek istiyor .40 i cikinca gidebilirmi bilgin varmı
Gelmiş geçmiş olsun canım, Rabbim öyle korkuları bir daha yaşatmasın.

Tamam senin hatırına 3 olsun :)))

Boşver diyorsunda canım Rabbim izin verir de hamile kalırsak kilo alacağız. Benim arkadaşım 65 ile hamile kaldı 105 ile doğum yaptı :/
Aboww 105 mi dünyayı yemiş çocuk için .. Gerek yokmuş ki ayda 1 kilo en ideali diyorlar ekmeksiz yiyin ekmeksiz :))

Tamam senin hatırına 3 olsun :)))

Boşver diyorsunda canım Rabbim izin verir de hamile kalırsak kilo alacağız. Benim arkadaşım 65 ile hamile kaldı 105 ile doğum yaptı :/
Ayyy masllah iyi almis odaa.valla canim bunyeden bunyeye degisir o durum bence.ama be kadr az kiloyla kalsak o kadar iyi tabi

Aboww 105 mi dünyayı yemiş çocuk için .. Gerek yokmuş ki ayda 1 kilo en ideali diyorlar ekmeksiz yiyin ekmeksiz :))
12-16 kilo arası normalmış, öyle aşeriyorum diye her şeye saldırmamak lazım.

Ayyy masllah iyi almis odaa.valla canim bunyeden bunyeye degisir o durum bence.ama be kadr az kiloyla kalsak o kadar iyi tabi
Evet canım şimdide vermek için didiniyor... Rabbim nasip etsinde inşallah :)

Kaç kilo çıkarttı peki:)
Geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama 3,5 civarıydı, hadi en fazla 4 olsun :)

Görümcemin cocukları ikiz benimde ikiz olursa yandım annemi rehin alırım 3-5 sene :))
Allah gönlüne göre versin canım, en azından yardım edecek bir anneciğin var çok şükür. Sen hele bir doğum yap 1 de olsa 2 de olsa o koşar gelir. Torun sevgisi bambaşka diyorlar.

Allah gönlüne göre versin canım, en azından yardım edecek bir anneciğin var çok şükür. Sen hele bir doğum yap 1 de olsa 2 de olsa o koşar gelir. Torun sevgisi bambaşka diyorlar.
Çook şükür var birini cok yeni kaybettim (kayınvalidemi) onun acısını hala yasarken annemin kıymetini daha iyi biliyorum .. Senin annen nerdeki canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…