bana hep nohut yutmuş gibisin derlerdi hamileyken:)Tipimi gorsen 6yi doguramayacagim kanatine varirsin canim.kucucugum benn yaao kadar olmaz zaten benim max 3
İnternette bilgi yok dr sor dedim gitmek istemiyor.daha toparlayamadi.aynen canim. Allah sabir versinHiçbir bilgim yok cnm yanlış yönlendirmeyeyim çok geçmiş olsun doğum yapıp kaybetmek daha acı
Allah allah neden ağır kaldırdın canım yaa:/Ya canim cok lazimmis gibi bazayi kaldirdim kasigima agri girdi ve hala devam ediyor
Yine yutarsin insallah nohutuB
bana hep nohut yutmuş gibisin derlerdi hamileyken:)
Benim arkadasımda kucucuk 4,5 kilo dogurdu sezeryanla dogdu ama tosun pasamız annesi tasıyamıyordu :))Tipimi gorsen 6yi doguramayacagim kanatine varirsin canim.kucucugum benn yaao kadar olmaz zaten benim max 3
Tamam senin hatırına 3 olsun :)))Tipimi gorsen 6yi doguramayacagim kanatine varirsin canim.kucucugum benn yaao kadar olmaz zaten benim max 3
Boşver diyorsunda canım Rabbim izin verir de hamile kalırsak kilo alacağız. Benim arkadaşım 65 ile hamile kaldı 105 ile doğum yaptı :/Bosver
Simdi daha iyiyim canimm. Ohh ne guzel canim degisiklik olur sanadaAllah allah neden ağır kaldırdın canım yaa:/
Kaldırma bir daha dikkat et..
Benim de yrn şehir dışından kuzenim geliyo kalmaya
eşiyle filan ikiz kızları var, çok mutluyum sevicem onları bol bol
Gelmiş geçmiş olsun canım, Rabbim öyle korkuları bir daha yaşatmasın.Ayyy Allahtan canim.canim madem sezeryanlisin bisey sirucam bi ark sezeryan oldu bebegini kaybetti maleseff .... kaplicaya gitmek istiyor .40 i cikinca gidebilirmi bilgin varmı
Aboww 105 mi dünyayı yemiş çocuk için .. Gerek yokmuş ki ayda 1 kilo en ideali diyorlar ekmeksiz yiyin ekmeksiz :))Tamam senin hatırına 3 olsun :)))
Boşver diyorsunda canım Rabbim izin verir de hamile kalırsak kilo alacağız. Benim arkadaşım 65 ile hamile kaldı 105 ile doğum yaptı :/
Ayyy masllah iyi almis odaa.valla canim bunyeden bunyeye degisir o durum bence.ama be kadr az kiloyla kalsak o kadar iyi tabiTamam senin hatırına 3 olsun :)))
Boşver diyorsunda canım Rabbim izin verir de hamile kalırsak kilo alacağız. Benim arkadaşım 65 ile hamile kaldı 105 ile doğum yaptı :/
Amin canimGelmiş geçmiş olsun canım, Rabbim öyle korkuları bir daha yaşatmasın.
Kaç kilo çıkarttı peki:)Tamam senin hatırına 3 olsun :)))
Benide anca öyle doğurturlar sezeryanla. Masallah TosunaBenim arkadasımda kucucuk 4,5 kilo dogurdu sezeryanla dogdu ama tosun pasamız annesi tasıyamıyordu :))
İnşallah canım benim, hepimize inşallah. .Simdi daha iyiyim canimm. Ohh ne guzel canim degisiklik olur sanadasanada nasip olacak az kaldii
12-16 kilo arası normalmış, öyle aşeriyorum diye her şeye saldırmamak lazım.Aboww 105 mi dünyayı yemiş çocuk için .. Gerek yokmuş ki ayda 1 kilo en ideali diyorlar ekmeksiz yiyin ekmeksiz :))
Evet canım şimdide vermek için didiniyor... Rabbim nasip etsinde inşallah :)Ayyy masllah iyi almis odaa.valla canim bunyeden bunyeye degisir o durum bence.ama be kadr az kiloyla kalsak o kadar iyi tabi
Geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama 3,5 civarıydı, hadi en fazla 4 olsun :)Kaç kilo çıkarttı peki:)
bizim gibi gevezeler oluncaMinnta gelince topiğini tanıyamayacak bıraktıgımda 10 sayfa olan topik 74 oldu :)
Allah gönlüne göre versin canım, en azından yardım edecek bir anneciğin var çok şükür. Sen hele bir doğum yap 1 de olsa 2 de olsa o koşar gelir. Torun sevgisi bambaşka diyorlar.Görümcemin cocukları ikiz benimde ikiz olursa yandım annemi rehin alırım 3-5 sene :))
Çook şükür var birini cok yeni kaybettim (kayınvalidemi) onun acısını hala yasarken annemin kıymetini daha iyi biliyorum .. Senin annen nerdeki canım ?Allah gönlüne göre versin canım, en azından yardım edecek bir anneciğin var çok şükür. Sen hele bir doğum yap 1 de olsa 2 de olsa o koşar gelir. Torun sevgisi bambaşka diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?