Çook şükür var birini cok yeni kaybettim (kayınvalidemi) onun acısını hala yasarken annemin kıymetini daha iyi biliyorum .. Senin annen nerdeki canım ?
Başınız Sağolsun cnm Allah annene uzun Ömür versin Acısını göstermesin inşallahÇook şükür var birini cok yeni kaybettim (kayınvalidemi) onun acısını hala yasarken annemin kıymetini daha iyi biliyorum .. Senin annen nerdeki canım ?
Aynen benim de uyku vakti geldi de geçiyor sohbete doyum olmuyor ama yarın iş başı daha namaz kılacağım herkese iyi gecelerİyi geceler kızlar benim uykum çok erken kalıyor, bir kaç gündür gözüm açık kalamıyorum:/
Yarın da misafirim gelicek, hazırlık yapmam lazım.. Şu an öyle halsizim ki, sol kasığımda sancıyor.
İyi geceler canım, tatlı rüyalar..Aynen benim de uyku vakti geldi de geçiyor sohbete doyum olmuyor ama yarın iş başı daha namaz kılacağım herkese iyi geceler
ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Yarını deştim hakkını helal etÇook şükür var birini cok yeni kaybettim (kayınvalidemi) onun acısını hala yasarken annemin kıymetini daha iyi biliyorum .. Senin annen nerdeki canım ?
ALLAH rahatlık versin canım. Yarın yorma kendini çok :-*İyi geceler kızlar benim uykum çok erken kalıyor, bir kaç gündür gözüm açık kalamıyorum:/
Yarın da misafirim gelicek, hazırlık yapmam lazım.. Şu an öyle halsizim ki, sol kasığımda sancıyor.
ALLAH kabul etsin, hayırlı geceler canım.Aynen benim de uyku vakti geldi de geçiyor sohbete doyum olmuyor ama yarın iş başı daha namaz kılacağım herkese iyi geceler
Amin canım.. Rabbim herkesin annesine babasına hayırlı ömürler versin..Başınız Sağolsun cnm Allah annene uzun Ömür versin Acısını göstermesin inşallah
ALLAH rahatlık versin canım. Yarın yorma kendini çok :-*
Aa calışıyormusun sen ? İyi gecelerAynen benim de uyku vakti geldi de geçiyor sohbete doyum olmuyor ama yarın iş başı daha namaz kılacağım herkese iyi geceler
ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Yarını deştim hakkını helal etbenim annemde yanımda şükür canım... Şuan türkiyede, burnumda tütüyor çok özledim.
Helal olsun canım .. Unutulmuyor ki hatırlansın .. Amin canım
Ayy balla zorlarlarye ye bebege faydali diye.benimnark guzellesiyisun demisler yemis yemis yemis ve yemis ss kikolarr kilolarrr almiss12-16 kilo arası normalmış, öyle aşeriyorum diye her şeye saldırmamak lazım.
Evet canım şimdide vermek için didiniyor... Rabbim nasip etsinde inşallah :)
Geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama 3,5 civarıydı, hadi en fazla 4 olsun :)
Evet canım.sabah çok ağrım vardı.işede gidemedim.İnşallah bu ay sizlerin yüzü güler.. Ben 2ay ara verecem..buğün çok kötüydüm.başağrısı mide bulantısı sancılarla savaştım.kk ya bile yeni bakıyorum.. Gözüm yeni açıldı..Cnm sen ne yaptın söküldü mü kanaman don haberlerini kaçırdım sanırım??
Hayırlı olsun canım.. İnşallah tutar.bebiş gelir bu ay..slm kısceler bugun asılamamı oldum bakalım hayırlısı
inş cnm bakalım artık olmazsada cok uzulmem alıstım nasılsaHayırlı olsun canım.. İnşallah tutar.bebiş gelir bu ay..
İnşallah tutarda doktora gerek kalmaz canım...inş cnm bakalım artık olmazsada cok uzulmem alıstım nasılsayanlız bu asılama tutmazsa adetım bayrama denk gelıyo doktor ısını nasıl yapıcam onu bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?