su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

İyi geceler kızlar benim uykum çok erken geliyor, bir kaç gündür gözüm açık kalamıyorum:/
Yarın da misafirim gelicek, hazırlık yapmam lazım.. Şu an öyle halsizim ki, sol kasığımda sancıyor.

Çook şükür var birini cok yeni kaybettim (kayınvalidemi) onun acısını hala yasarken annemin kıymetini daha iyi biliyorum .. Senin annen nerdeki canım ?
Çook şükür var birini cok yeni kaybettim (kayınvalidemi) onun acısını hala yasarken annemin kıymetini daha iyi biliyorum .. Senin annen nerdeki canım ?
Başınız Sağolsun cnm Allah annene uzun Ömür versin Acısını göstermesin inşallah

Aynen benim de uyku vakti geldi de geçiyor sohbete doyum olmuyor ama yarın iş başı daha namaz kılacağım herkese iyi geceler

Aynen benim de uyku vakti geldi de geçiyor sohbete doyum olmuyor ama yarın iş başı daha namaz kılacağım herkese iyi geceler
İyi geceler canım, tatlı rüyalar..

ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun canım. Yarını deştim hakkını helal et benim annemde yanımda şükür canım... Şuan türkiyede, burnumda tütüyor çok özledim.

ALLAH rahatlık versin canım. Yarın yorma kendini çok :-*

ALLAH kabul etsin, hayırlı geceler canım.

ALLAH rahatlık versin canım. Yarın yorma kendini çok :-*

Sağol ebrülim.. Durumumu biliyolar zaten sabah markete çıkıcam
Sonra yemek filan derken gelirler.. Bakalım canım dikkat ediyorum, ağır iş yapmıyorum..

Banada yavaştan müsade, herkese iyi geceler ve tatlı rüyalar

Ayy balla zorlarlarye ye bebege faydali diye.benimnark guzellesiyisun demisler yemis yemis yemis ve yemis ss kikolarr kilolarrr almiss

Cnm sen ne yaptın söküldü mü kanaman don haberlerini kaçırdım sanırım??
Evet canım.sabah çok ağrım vardı.işede gidemedim.İnşallah bu ay sizlerin yüzü güler.. Ben 2ay ara verecem..buğün çok kötüydüm.başağrısı mide bulantısı sancılarla savaştım.kk ya bile yeni bakıyorum.. Gözüm yeni açıldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…