su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Herkes uyumuş sa demekki herkes hamile erkenden uykusu gelmiş :))) iyi geceler topik..
Valla cicim son günlerde çok erken uyuyorum.. bak uyudum yeni uyandım dedim bakiyim kızlar naptı diye..

Aaaa herkesler gitmissss. Herkese iyi geceler. Mesajimi gördüğünüzde coktaaannn sabah olmus olurrr ayni zamandada gunaydinnn guzel anne adaylariii
Ben burdayım şekerim... Gündüz yattım şimdide uykum gelmiyor.. Sabah nasıl işe gidecem ya....offfff...

Çok geçmiş olsun cnm Hayırlısı ara ver akışına bırak üstüste hormon insanı mahvediyor

Ben burdayım şekerim... Gündüz yattım şimdide uykum gelmiyor.. Sabah nasıl işe gidecem ya....offfff...
Slm cnm .baya ciddi belirtilerin var canim hayirlisi olsun insallahhh. Eminim suan cok uykun vardir bu saatler en tatli uykuuu ama iste seni bekler canim. İyi çalışmalar

Günaydın kızlar, hayırlı ve bereketli cumalar. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine önce göbüşlerimizi sonra da kucaklarımızı doldursun inşallah.

slm kısceler bugun asılamamı oldum bakalım hayırlısı
Hayirli olsun canim, insallah tutar ve saglicakla bebisini kucagina alirsin.

ıns ebrulım ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…