Valla cicim son günlerde çok erken uyuyorum.. bak uyudum yeni uyandım dedim bakiyim kızlar naptı diye..Herkes uyumuş sa demekki herkes hamile erkenden uykusu gelmiş :))) iyi geceler topik..
Hayırlı uğurlu haberlerle gelirsin inş canımslm kısceler bugun asılamamı oldum bakalım hayırlısı
Ben burdayım şekerim... Gündüz yattım şimdide uykum gelmiyor.. Sabah nasıl işe gidecem ya....offfff...Aaaa herkesler gitmissss. Herkese iyi geceler. Mesajimi gördüğünüzde coktaaannn sabah olmus olurrr ayni zamandada gunaydinnn guzel anne adaylariii
Çok geçmiş olsun cnm Hayırlısı ara ver akışına bırak üstüste hormon insanı mahvediyorEvet canım.sabah çok ağrım vardı.işede gidemedim.İnşallah bu ay sizlerin yüzü güler.. Ben 2ay ara verecem..buğün çok kötüydüm.başağrısı mide bulantısı sancılarla savaştım.kk ya bile yeni bakıyorum.. Gözüm yeni açıldı..
Slm cnm .baya ciddi belirtilerin var canim hayirlisi olsun insallahhh. Eminim suan cok uykun vardir bu saatler en tatli uykuuu ama iste seni bekler canim. İyi çalışmalarBen burdayım şekerim... Gündüz yattım şimdide uykum gelmiyor.. Sabah nasıl işe gidecem ya....offfff...
Herkes yatinca bende gittim yattimHerkes uyumuş sa demekki herkes hamile erkenden uykusu gelmiş :))) iyi geceler topik..
Hayirli ugurlu olsun canimmm. Bebisin sana bayram hediyesi olsunnnslm kısceler bugun asılamamı oldum bakalım hayırlısı
Hayirli olsun canim, insallah tutar ve saglicakla bebisini kucagina alirsin.slm kısceler bugun asılamamı oldum bakalım hayırlısı
Günaaaydiiinnnn.hayirli cumalar allah dualarimizi kabul etsin
günaydınnn kızlar dün gece ne kaynatmışsınız be:) cumanız mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin bol bol salavat ve istigfar getirelimmm
Ne güzel söyledin öyleiyiyimm canlarrrr sizler nasılsınızz bakalımmm tatlı anne adayları:)
Tabi canim hemen hallediyorum. Sonucu belli olan var mi?
ıns balım..İnşallah tutarda doktora gerek kalmaz canım...
ıns ebrulım ıns..Günaydın kızlar, hayırlı ve bereketli cumalar. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine önce göbüşlerimizi sonra da kucaklarımızı doldursun inşallah.
Hayirli olsun canim, insallah tutar ve saglicakla bebisini kucagina alirsin.
ayyy ıns tatlım yaaaHayirli ugurlu olsun canimmm. Bebisin sana bayram hediyesi olsunnn
Bir tek Leyla var o da regl olduTabi canim hemen hallediyorum. Sonucu belli olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?