Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
@Enyalios | 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 21. Eylül | 20. Eylül | ? |
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül | ? |
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül | ? |
@elmaselmas | ? | 15. Eylül | 15. Eylül | ? |
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? | ? |
| 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül |
|
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül | ? |
inş tatlımHayırlı uğurlu haberlerle gelirsin inş canım
Minik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc @Enyalios 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ? minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül ? E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 20. Eylül ? @deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ? Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ? Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ? @elmaselmas ? 15. Eylül 15. Eylül ? @5335 2. Eylül 17. Eylül ? ? zebekine 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ? LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Hoş demek istedim:)Ay o teselli mi ediyor çok boş yaaaa
Evet canim, bizim Leylanin yaninda oldugumuz gibi :)Ay o teselli mi ediyor çok "hoş" :) yaaaa
Tekrar mı aşılama yapılacaktı ki cnmya kızlar benım aklıma ne takıldı dun yazmıstım ama yıne yazayım sımdı benım asılama tutmazsa adetım ayın 25-26 sı gıbı olacak e ozamanda bayramda olucaz asılamam ne olacak hıc bılmıyorum?
Canim pozitif düsün, insallah asilaman tutacak ve bir bayram sekeri gibi bayraminizi tatlandiracak bebegin :)ya kızlar benım aklıma ne takıldı dun yazmıstım ama yıne yazayım sımdı benım asılama tutmazsa adetım ayın 25-26 sı gıbı olacak e ozamanda bayramda olucaz asılamam ne olacak hıc bılmıyorum?
Test günümüz aynı :)gunaydın kaderdaslarım
Aynen benim de üç kayıp var o Endişe hiç geçmeyecekE-brulim ellerine sağlık arkadaşımm mayram hediyelerimiz gelir inş gerçi kızlar beenim söyleyede bir sorunum var hamile kalsamda sevinemiyorum bişi olur die sanırım ben 3 ay bitene kadar kendime bile hamileyim diyemicem
Şimdi ona Ananas iyi gelmiştir zımba gibi olmuştur inşallah:)@elmaselmas canim nasil oldun? Agrin var mi hala?
Sag ol canimE-brulim ellerine sağlık arkadaşımm mayram hediyelerimiz gelir inş gerçi kızlar beenim söyleyede bir sorunum var hamile kalsamda sevinemiyorum bişi olur die sanırım ben 3 ay bitene kadar kendime bile hamileyim diyemicem
Insallah :) sende aldin mi?Şimdi ona Ananas iyi gelmiştir zımba gibi olmuştur inşallah:)
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne adaklar adadım bilsen cnmAynen benim de üç kayıp var o Endişe hiç geçmeyecek
Yok eşim dün gece nöbetçiydi naz yapacak koca yoktu ortadaInsallah :) sende aldin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?