su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Minik mucizelerimiz

A N N E adayi
Catlatma ignesiBATTest tarihi Sonuc
@Enyalios5. Eylül23. Eylül14. Eylül?
minnta 31. Agustos12. Eylül14. Eylül?
E-brulim 31. Agustos21. Eylül20. Eylül?
@deeploneliness31. Agustos16. Eylül18. Eylül?
Veson 7. Eylül26. Eylül27. Eylül?
Al_pi 2. Eylül21. Eylül16. Eylül?
@elmaselmas?15. Eylül15. Eylül?
@53352. Eylül17. Eylül??
zebekine 8. Eylül25. Eylül27. Eylül?
LeYLa_21 21. Agustos9. Eylül9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül19. Eylül19. Eylül?
[TR]
UGUR GETIRSIN INSALLAH [/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Ay o teselli mi ediyor çok boş yaaaa

ya kızlar benım aklıma ne takıldı dun yazmıstım ama yıne yazayım sımdı benım asılama tutmazsa adetım ayın 25-26 sı gıbı olacak e ozamanda bayramda olucaz asılamam ne olacak hıc bılmıyorum?

Canim pozitif düsün, insallah asilaman tutacak ve bir bayram sekeri gibi bayraminizi tatlandiracak bebegin :)
Bayramda ne olacakti ki asilamana?

AYY BU LİSTEYİ ÇOK ŞEKER HAZIRLAMIŞSINIZ YAAAA UĞUR GETİRSİN HEPİMİZE İNŞŞ KIZLAR:)

E-brulim ellerine sağlık arkadaşımm mayram hediyelerimiz gelir inş gerçi kızlar beenim söyleyede bir sorunum var hamile kalsamda sevinemiyorum bişi olur die sanırım ben 3 ay bitene kadar kendime bile hamileyim diyemicem

Aynen benim de üç kayıp var o Endişe hiç geçmeyecek

E-brulim im ellerine sağlık bir tek ilk sayfaya koymak kaldı onu da minnta yapacak onu bekliyoruz

Sag ol canim hayirlisiyla bayram sekerlerimize kavusacagiz insallah artik ondan sonrada tutunmalari icin bol bol dua edecegiz. Kizlar bu kadar karamsarliga kapilmayin, iyi düsün ki iyi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…