Sag ol canimhayirlisiyla bayram sekerlerimize kavusacagiz insallah artik ondan sonrada tutunmalari icin bol bol dua edecegiz. Kizlar bu kadar karamsarliga kapilmayin, iyi düsün ki iyi olsun.
Karamsarlık yok Rabbim Herşeyin hayırlısını versin doğurup kaybetmek yada sağlıksız bebek Dünya'ya getirmek daha acı.rabbim acı çekmeyelim diye onları bizden erkenden alıyor.üzülmek yokrabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne adaklar adadım bilsen cnmallah kimseyi evlat hasretiyle kaybıyla imtihan etmesin namazımda sanada dua edicem inş güzel haberler alırsın
Gunydon cnm sanada hayirli cumalar.aminnnnGünaydın kızlar, hayırlı ve bereketli cumalar. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine önce göbüşlerimizi sonra da kucaklarımızı doldursun inşallah.
Hayirli olsun canim, insallah tutar ve saglicakla bebisini kucagina alirsin.
Sende nazini haftasonuna saklaYok eşim dün gece nöbetçiydi naz yapacak koca yoktu ortadasabah geldi şimdi de ben işteyim
Rabbim bir daha ayni acilari yasatmasin insallahKaramsarlık yok Rabbim Herşeyin hayırlısını versin doğurup kaybetmek yada sağlıksız bebek Dünya'ya getirmek daha acı.rabbim acı çekmeyelim diye onları bizden erkenden alıyor.üzülmek yok
İyiyim canim gecti cok sükür. Teşekkür ederimpink love canim nasil oldun? Agrin var mi hala?
Hepimiz inşallah çifte bayram yaparız kızlarSende nazini haftasonuna sakla
Rabbim bir daha ayni acilari yasatmasin insallahdedigin gibi üzülmek yok, dualarimizla her sey cok güzel olacak. Minik prensesine güzeller güzel bir kardes gelecek
Daha yatktayim zimba gibi olmasamda Iyiyim canimŞimdi ona Ananas iyi gelmiştir zımba gibi olmuştur inşallah:)
Iyi olmana sevindim canim, bundan sonra kendini yormak yok.İyiyim canim gecti cok sükür. Teşekkür ederim
Amin insallahHepimiz inşallah çifte bayram yaparız kızlar
Yaa cnm hepsini okumasamda bi göz attim cokk guzelll duygulandim valla gözlerim dolduHamilelik sürecini zikir cekerek gecirmek isteyenlere:
http://www.moraldunyasi.com/1642-8-0-9_ay__99_esma.html
Ay bu çok güzel ama Say'ı belirtilmemiş günde kaç kez çekilecek falanHamilelik sürecini zikir cekerek gecirmek isteyenlere:
Ben 14. Gündeyim yani 2. Hafta er reşit Eş şehid çekmwliymişimHamilelik sürecini zikir cekerek gecirmek isteyenlere:
cnm bildiğim kadarıyla sende namaz kılıyosun ve ilk hamileliğinde de kılıyormuydun merak ettim zor oluyomuydu ben asla brakmak istemiyorum son anlarında bileAy bu çok güzel ama Say'ı belirtilmemiş günde kaç kez çekilecek falan
Yok hiç de zor olmadı cnm sadece son ay sandalyede oturarak kıldım o da sadece korktum birşey olur diye o Yüzden hiç bir sıkıntı yoktu yanicnm bildiğim kadarıyla sende namaz kılıyosun ve ilk hamileliğinde de kılıyormuydun merak ettim zor oluyomuydu ben asla brakmak istemiyorum son anlarında bile
İnsallah namazimi birkmyiz. Bnm ark düşük teh vardi nmzni kiliyodu yinedecnm bildiğim kadarıyla sende namaz kılıyosun ve ilk hamileliğinde de kılıyormuydun merak ettim zor oluyomuydu ben asla brakmak istemiyorum son anlarında bile
bende öle düşündüm son aylarda sandalyeye oturulur die ozamanlar bi gelsinde inş allah kolayını verir:)Yok hiç de zor olmadı cnm sadece son ay sandalyede oturarak kıldım o da sadece korktum birşey olur diye o Yüzden hiç bir sıkıntı yoktu yani
Yaa cnm hepsini okumasamda bi göz attim cokk guzelll duygulandim valla gözlerim doldu
Ay bu çok güzel ama Say'ı belirtilmemiş günde kaç kez çekilecek falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?