su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Sag ol canim hayirlisiyla bayram sekerlerimize kavusacagiz insallah artik ondan sonrada tutunmalari icin bol bol dua edecegiz. Kizlar bu kadar karamsarliga kapilmayin, iyi düsün ki iyi olsun.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ne adaklar adadım bilsen cnm allah kimseyi evlat hasretiyle kaybıyla imtihan etmesin namazımda sanada dua edicem inş güzel haberler alırsın
Karamsarlık yok Rabbim Herşeyin hayırlısını versin doğurup kaybetmek yada sağlıksız bebek Dünya'ya getirmek daha acı.rabbim acı çekmeyelim diye onları bizden erkenden alıyor.üzülmek yok

Gunydon cnm sanada hayirli cumalar.aminnnn

Yok eşim dün gece nöbetçiydi naz yapacak koca yoktu ortada sabah geldi şimdi de ben işteyim
Sende nazini haftasonuna sakla

Karamsarlık yok Rabbim Herşeyin hayırlısını versin doğurup kaybetmek yada sağlıksız bebek Dünya'ya getirmek daha acı.rabbim acı çekmeyelim diye onları bizden erkenden alıyor.üzülmek yok
Rabbim bir daha ayni acilari yasatmasin insallahdedigin gibi üzülmek yok, dualarimizla her sey cok güzel olacak. Minik prensesine güzeller güzel bir kardes gelecek

aynen zaten 2 senedir bıktım karamsarlıktan artık iyi düşünmek istioyrum hiç bişi bizim elimizde değil düşünerek hiçbişeyi değiştiremiyoruz rabbim ol derse olur.rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüzede kabul eylesin. Hz. Ali (r.a) böyledua edermiş nekadar güsel değilmi

2. hafta: er-Reşîd, eş-Şehîd

İçinizdeki gelişmenin farkında değilsiniz. Oysa, “...O’nun ilmi dışında bir dişi ne hamile olur, ne de doğurur.” (Fâtır Suresi, 11.) O Kudret Eli, size hissettirmeden inceden inceye işliyor bedeninizi...

cnm bildiğim kadarıyla sende namaz kılıyosun ve ilk hamileliğinde de kılıyormuydun merak ettim zor oluyomuydu ben asla brakmak istemiyorum son anlarında bile
Yok hiç de zor olmadı cnm sadece son ay sandalyede oturarak kıldım o da sadece korktum birşey olur diye o Yüzden hiç bir sıkıntı yoktu yani

cnm bildiğim kadarıyla sende namaz kılıyosun ve ilk hamileliğinde de kılıyormuydun merak ettim zor oluyomuydu ben asla brakmak istemiyorum son anlarında bile
İnsallah namazimi birkmyiz. Bnm ark düşük teh vardi nmzni kiliyodu yinede

Yok hiç de zor olmadı cnm sadece son ay sandalyede oturarak kıldım o da sadece korktum birşey olur diye o Yüzden hiç bir sıkıntı yoktu yani
bende öle düşündüm son aylarda sandalyeye oturulur die ozamanlar bi gelsinde inş allah kolayını verir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…