su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Namazlarınızı bırakmayın inşallah kızlar oturarak da olsa eda edin sadece Oruç tutmaya müsade etmemişti benim Dr.benim de düşük riskin vardı Günlerce kanamam olmuştu.
Bunay hamile kaldiysak ramazandan ince dogacaklar insallah .orucumuzuda turariz namazimizida kilariz insallah canimmm. Bazi dr izin vermiyor evet. Ben oturarak kilmayi bilmiyorum ama ogrenirim

Gözlerimi acamıyorum zor uyandım dün sabah yataktan kalkmadan önce ölçtüğüm atesim 36.3 tü bugun 36.2 :)

Bunay hamile kaldiysak ramazandan ince dogacaklar insallah .orucumuzuda turariz namazimizida kilariz insallah canimmm. Bazi dr izin vermiyor evet. Ben oturarak kilmayi bilmiyorum ama ogrenirim
Bünyesi zayıf olanlara genelde izin vermiyorlar ve haklılar ben yazın hayatta tutamam hamile olursam .. Normalde ayılıp bayılıyorum :)

Gözlerimi acamıyorum zor uyandım dün sabah yataktan kalkmadan önce ölçtüğüm atesim 36.3 tü bugun 36.2 :)
Benim aklima hic ates olcmek gelmiyor. Yam uc kere kalkiyorum sabah namazi esi icin o gidince tekrar yatip kalkiyorum yani iyimi 0.1derece düşmüş atesin :)

Bünyesi zayıf olanlara genelde izin vermiyorlar ve haklılar ben yazın hayatta tutamam hamile olursam .. Normalde ayılıp bayılıyorum :)
Bende cok açıkıyorum . Evliyken ilk ramazanimdi ayyy ne zormusss .ama cok ta guzeldi . Acikinca midem aciyor sanki

ateşini neden ölçüyosun cnm sen ovulasyon gününü mü bekliyosun
Yok adetimi bekliyorum artık :) tabi inşallah gelmez .. Cok atesim var gibi ama normal bişi için degil yanı oyle ölçüyorum..
Benim aklima hic ates olcmek gelmiyor. Yam uc kere kalkiyorum sabah namazi esi icin o gidince tekrar yatip kalkiyorum yani iyimi 0.1derece düşmüş atesin :)
Bende gece wc ye kalkıyorum ama sonucta üstünden kac saat gecıyor uyuyunca

Cnm sanırım senin ateş düşük seyrediyor sonuçta ateş kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor.ben normalde 36,2 lerde regl olurum 36,7 lerde ovulasyon gerçekleşmiş olur büyük Olasılık sen regl iken öldseydin 35,8 falan çıkardı diye tahmin ediyorum bir de sürekli aynı saatte ölçmelisin.

Yok adetimi bekliyorum artık :) tabi inşallah gelmez .. Cok atesim var gibi ama normal bişi için degil yanı oyle ölçüyorum..

Yaaa cok sinirnokurum uykuda wc gekmesine hemen uykum kacar cunku namaza kalkiyoruz ben uyuyana kadar ikinci alarm caliyo

Ben de sabah namazında Ölçüm yapıyorum ateş ovulasyondan sonra 18 gün boyunca düşmezse hamilesin demektir.ama 0,1 derecelik bir Düşüş çok ciddi bir düşüş değil

Ooo vesoncum cok zor şeyler soyluyorsun aynı saatte uyanamıyorum ki her zaman bugun ayar kactı mesela .. Evet 35 leri goruyorum hep ama reglde ölçmek gelmedi aklıma inş. Gerek kalmaz 9 ay regl olmam

Ben de sabah namazında Ölçüm yapıyorum ateş ovulasyondan sonra 18 gün boyunca düşmezse hamilesin demektir.ama 0,1 derecelik bir Düşüş çok ciddi bir düşüş değil
Vayyy . Ciddi takiptesin :)

E

en az üç saat kesintisiz uyku Olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…