Namazlarınızı bırakmayın inşallah kızlar oturarak da olsa eda edin sadece Oruç tutmaya müsade etmemişti benim Dr.benim de düşük riskin vardı Günlerce kanamam olmuştu.İnsallah namazimi birkmyiz. Bnm ark düşük teh vardi nmzni kiliyodu yinede
aminn cnm hepimizzzinnnRabbim ibadetlerinizi kabul etsin canlarim
Bunay hamile kaldiysak ramazandan ince dogacaklar insallah .orucumuzuda turariz namazimizida kilariz insallah canimmm. Bazi dr izin vermiyor evet. Ben oturarak kilmayi bilmiyorum ama ogrenirimNamazlarınızı bırakmayın inşallah kızlar oturarak da olsa eda edin sadece Oruç tutmaya müsade etmemişti benim Dr.benim de düşük riskin vardı Günlerce kanamam olmuştu.
ateşini neden ölçüyosun cnm sen ovulasyon gününü mü bekliyosunGözlerimi acamıyorum zor uyandım dün sabah yataktan kalkmadan önce ölçtüğüm atesim 36.3 tü bugun 36.2 :)
Bünyesi zayıf olanlara genelde izin vermiyorlar ve haklılar ben yazın hayatta tutamam hamile olursam .. Normalde ayılıp bayılıyorum :)Bunay hamile kaldiysak ramazandan ince dogacaklar insallah .orucumuzuda turariz namazimizida kilariz insallah canimmm. Bazi dr izin vermiyor evet. Ben oturarak kilmayi bilmiyorum ama ogrenirim
Benim aklima hic ates olcmek gelmiyor. Yam uc kere kalkiyorum sabah namazi esi icin o gidince tekrar yatip kalkiyorumGözlerimi acamıyorum zor uyandım dün sabah yataktan kalkmadan önce ölçtüğüm atesim 36.3 tü bugun 36.2 :)
Bende cok açıkıyorum . Evliyken ilk ramazanimdi ayyy ne zormusss .ama cok ta guzeldi . Acikinca midem aciyor sankiBünyesi zayıf olanlara genelde izin vermiyorlar ve haklılar ben yazın hayatta tutamam hamile olursam .. Normalde ayılıp bayılıyorum :)
Yok adetimi bekliyorum artık :) tabi inşallah gelmez .. Cok atesim var gibi ama normal bişi için degil yanı oyle ölçüyorum..ateşini neden ölçüyosun cnm sen ovulasyon gününü mü bekliyosun
Bende gece wc ye kalkıyorum ama sonucta üstünden kac saat gecıyor uyuyuncaBenim aklima hic ates olcmek gelmiyor. Yam uc kere kalkiyorum sabah namazi esi icin o gidince tekrar yatip kalkiyorumyani iyimi 0.1derece düşmüş atesin :)
Cnm sanırım senin ateş düşük seyrediyor sonuçta ateş kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor.ben normalde 36,2 lerde regl olurum 36,7 lerde ovulasyon gerçekleşmiş olur büyük Olasılık sen regl iken öldseydin 35,8 falan çıkardı diye tahmin ediyorum bir de sürekli aynı saatte ölçmelisin.Gözlerimi acamıyorum zor uyandım dün sabah yataktan kalkmadan önce ölçtüğüm atesim 36.3 tü bugun 36.2 :)
Bizim 4 gün ramazandı :))) yok ben bayılacak gibi içim gecıyorBende cok açıkıyorum . Evliyken ilk ramazanimdi ayyy ne zormusss .ama cok ta guzeldi . Acikinca midem aciyor sanki
Yaaa cok sinirnokurum uykuda wc gekmesine hemen uykum kacar cunkuYok adetimi bekliyorum artık :) tabi inşallah gelmez .. Cok atesim var gibi ama normal bişi için degil yanı oyle ölçüyorum..
Bende gece wc ye kalkıyorum ama sonucta üstünden kac saat gecıyor uyuyunca
Ben de sabah namazında Ölçüm yapıyorum ateş ovulasyondan sonra 18 gün boyunca düşmezse hamilesin demektir.ama 0,1 derecelik bir Düşüş çok ciddi bir düşüş değilBenim aklima hic ates olcmek gelmiyor. Yam uc kere kalkiyorum sabah namazi esi icin o gidince tekrar yatip kalkiyorumyani iyimi 0.1derece düşmüş atesin :)
4 gun muuBizim 4 gün ramazandı :))) yok ben bayılacak gibi içim gecıyor
Ooo vesoncum cok zor şeyler soyluyorsun aynı saatte uyanamıyorum ki her zaman bugun ayar kactı mesela .. Evet 35 leri goruyorum hep ama reglde ölçmek gelmedi aklıma inş. Gerek kalmaz 9 ay regl olmamCnm sanırım senin ateş düşük seyrediyor sonuçta ateş kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor.ben normalde 36,2 lerde regl olurum 36,7 lerde ovulasyon gerçekleşmiş olur büyük Olasılık sen regl iken öldseydin 35,8 falan çıkardı diye tahmin ediyorum bir de sürekli aynı saatte ölçmelisin.
Vayyy . Ciddi takiptesin :)Ben de sabah namazında Ölçüm yapıyorum ateş ovulasyondan sonra 18 gün boyunca düşmezse hamilesin demektir.ama 0,1 derecelik bir Düşüş çok ciddi bir düşüş değil
en az üç saat kesintisiz uyku OlmalıYok adetimi bekliyorum artık :) tabi inşallah gelmez .. Cok atesim var gibi ama normal bişi için degil yanı oyle ölçüyorum..
Bende gece wc ye kalkıyorum ama sonucta üstünden kac saat gecıyor uyuyunca
3 bitti canım4 gun muune kadarlik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?