su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

O
E

en az üç saat kesintisiz uyku Olmalı
oo var canım 3 saatten gec hatta .. Esim uyurken yanında ölçmek istemiyorum o gittikten sonra 3 saatten fazla yatıyorum zaten .. Derecenin sesiyle uyanır kıyamam

Ooo vesoncum cok zor şeyler soyluyorsun aynı saatte uyanamıyorum ki her zaman bugun ayar kactı mesela .. Evet 35 leri goruyorum hep ama reglde ölçmek gelmedi aklıma inş. Gerek kalmaz 9 ay regl olmam
İnşallah gerek kalmaz cnm bu benim 9. Tablom her ay inşallah bu son olur diye başlıyorum ama tablonun sonu bir türlü gelmiyor.ben saat kuruyorum sabah NAMAZI için o zaman Ölçüm yapıyorum

Tablom bile var:)11. Gün ovulasyon gözüküyor ama yarına yüksek değer çıkarsa 12 ye çekiyor çizgiyi benimki de o gün Çatladı zaten
Yaaa cokk tatlisisnnn ne guzel onemsiyorsun.Allah kavustursun canim bebegine.

Tablom bile var:)11. Gün ovulasyon gözüküyor ama yarına yüksek değer çıkarsa 12 ye çekiyor çizgiyi benimki de o gün Çatladı zaten
Veson sana bişi soracagım sen adıyamda yasıyorsun dimi oralı degılsın ..

Ben de sabah namazında Ölçüm yapıyorum ateş ovulasyondan sonra 18 gün boyunca düşmezse hamilesin demektir.ama 0,1 derecelik bir Düşüş çok ciddi bir düşüş değil
bende de hafif ateş var aşılamadan sonra ama doktor aşılamadan sonra crınone jel verdi progesteron hormonu ondanda kaynaklanabilir die düşünüyorum bakalım inş ondan kaynaklanmıyodur:)

Ya cok seker :) eger hamile kalmazsam bende böyle bir sey uygulayacagim. Cok heveslendirdin beni :) Bu telefon icin uygulama mi canim?

bende de hafif ateş var aşılamadan sonra ama doktor aşılamadan sonra crınone jel verdi progesteron hormonu ondanda kaynaklanabilir die düşünüyorum bakalım inş ondan kaynaklanmıyodur:)
Zaten ovulasyondan sonra ateşimizin yükselmesine neden olan hormon vücuttan salgılanan progesteron hormonudur.regl olacak bir bayanda östrojen artmaya başlar ve progesteron hormonunu baskılar ve ateş düşmeye başlar.cnm sen ateş ölçme istersen çünkü dışardan Aldığın hormon ateşini etkileyebilir.bu da seni yanıltır

O jel cok iyi cnim duzenli kullan.gunde 1 mi 2 mi kullanıyorsun. Dr un iyiymis her asilamada vermezler onu

aynenn cnm bende hormonlardandır die hiç üzerime alınmyıroum aşılamadan sonra okadar çok gazım varki günlerdir geçmek bilmiyo yine hormon ilaçlarındndır die düşnüyorum

Ya cok seker :) eger hamile kalmazsam bende böyle bir sey uygulayacagim. Cok heveslendirdin beni :) Bu telefon icin uygulama mi canim?
Evet cnm inşallah hamile kalırsın da gerek kalmaz bununla ilgili topik var ateş ölçme yöntemi diye seve seve yardımcı olurum telden app Store den indirdim fertility frend diye bir program ama hep İngilizce.ama ben yüklerken de yardımcı olurum ingilizcen yoksa umarım ihtiyaç kalmaz

O jel cok iyi cnim duzenli kullan.gunde 1 mi 2 mi kullanıyorsun. Dr un iyiymis her asilamada vermezler onu
doktor ve merkez iyi evet cnm belki bilirsin bahçeci tüp bebek merkezi çok fazla sistemliler iğnelere başlamadan önce eşimle bana zitrotek antibiyotik kullanırdılar sonra iğnelerim bitti çatlatma iğnesi oldum aşılama gecesi yine antibiyotik verdiler tek kullanımlık sonrasındada hemen crinone jel verdi tüp bebek konusunda çok başarılı bir merkez zaten sahibi mustafa bahçeci türkiyede tüp bebeği ilk deneyen doktorlardan artık insanlar oraya son çare olarak gelmişler türkiyenin heryerinden insan var yurt dışından birsürü kişi geliyor inşş tüp bebeğe gerek kalmaz çok zor süreçler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…