su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Sagol Allah razi olsun canim, cok tesekkür ederim :*

Evet cnim benim dayimin kizi ordan bebek sahibi oldu.cok iyi bikiyorum orayi gercekten dogru yerdesin canim. Bende ank tuo bebek merk calisyodum turkiyenin en iyi prof du guyaaa amaaa neler nelerrr gördüm gozum korktu. Hic bi asilama tutmazdi cunku saatini gecirirdi hep yumurta atilirdi .1000 tl cepte ama her islemde. O jeldende vermezdi . Hayirli olsun cnim inss pozitif olur sonucun

ayyy minikmiş daha kardeşmi istiyor:)
Hiç sorma canım bir kardeşe gerçekten ihtiyacı var.hayali arkadaşları var.bak anne arkadaş geldi birlikte oyun oynayacağız diyerek Boşluğu gösteriyor.sonra boşluğa dönüp hadi gel birlikte oyun oynayalım diyor oturuyor boşlukla Konuşuyor.aynaya bakıp kendisiyle konuşuyor falan eşim de çok istiyor yaşlanınca çocuk sevmek istemiyorum diyor.

inş hemen ona allah bi kardeş gönderir:) cnm senin kayıplar kızından sonramı oldu öncemi doktor bi sebep söledimi

inşallah cnmm bilerek öle yapıodur tüp bebeğe geçsin die bana doktor ne tüp bebek nede aşılama yapmak istedi aslında ben inanıyorum yakın zamanda olur ama madem sen çok istiyosun deneyelim dedi gözleri paraya doymuş gibi geldi bana okadar çok müşterileri varki çünkü.sendemi aşılama oldun yoksa yumurta takibi sonrası çatlatma iğnesimi?

inş hemen ona allah bi kardeş gönderir:) cnm senin kayıplar kızından sonramı oldu öncemi doktor bi sebep söledimi
Biri önce ikisi sonra ilk klomenle olmuştu gelişmedi.sonrakiler kızdan sonra birinin kalbi durdu.diğeri de 1 sene oldu boş gebelikti.dr stresten diyor olmuyor.genetik falan bakıldı iki Heterozigot var Dr bunlar herkes de Heterozigot ama her ihtimale karşı hamile kalınca ilaç başlayacağız dedi bu ay coraspin östrofem klomen ve çatlatma iğnesi verdi olmazsa hsg dedi.kızda da Sıkıntılar yaşadım kanamam oldu regl geldi sandım ramazandı Orucu namaZı bıraktım.baktım regl gibi değil test Yaptım pozitif.farkettiğimde bebek o kadar büyümüştü ki ilk kontrolde kalp atışları duyuluyordu düşün.

Allah imanlı insaflı ve vicdanlı Dr larla karşılaştırsın inşallah resmen ticarete dökülmüş bu iş

Aynen cnim para icin nelerine sahit oldum midem bulaniyor bu sektirden Allahim ne olur ellerine dusurmeden ver diye dua ediyorum. Canim bende pco var bekarligimdan beri bikiyorum kontroldeydim hep biz 4 ay korunduk esimin isteginuzerine defalarca devlet dr gittim bekle olur bekle oluur dediler yimurtlama olmuyor sorun belli 1 sene dolmadi diye ted vermediler. En son gittigim dr dk hapi yazdi 6 ay bende uzuldum adet olmayi bekledim ozele gittim ben ted istiyorum hocam durumum belki pco var dk istemiyorum ben dedim oda bi baklim dedi usg yapti serephone verdi klomen tarzinda bi ilac konteole gittigimde 1 yumurtam oluşmuş sekli bozulmus kendi catlamaya baslamis dedi igneye gerek yok dedi gun asiri iliski onerdi canim adetime cok az kaldi bekliyorum iste cnm heyecanlaa

Allah imanlı insaflı ve vicdanlı Dr larla karşılaştırsın inşallah resmen ticarete dökülmüş bu iş
Kesinlikle canim.cik iclendim soylicem bizim dr nikahsiz hast tup bebek yasak diye yaomam diye söylüyordu hast israr edince ted başlıyordu ama ortada emb fakan yok bos sivi enjekte ediyomus. Sirf para icin...

bende yaptırdım tüm genetik testleri rahim filmi trombofili paneli karyotip eşim ve bana kromozom testi hormonlar birsürü şeye bakıldı hepsi normal çıktı biz hep benle uğraştık durduk kimse demedi bize hiç bi doktor eşinede sperm testi yapalım die tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonlarım olmasa sorunun kaynağını çözemeyecektik rabbim işte karşımıza çıkardı.sık sık enfeksiyon geçirince ben dedimki eşimede sperm testi yapılsın belki ondan geçiyo bana mikrop dedim ürologa yaptılar hareket morfoloji çok bozuk çıktı sayı çok iyi ama sonra ultrasonla muayene ettiler grade3 varikosel çıktı doktor düşüklere neden olabilir dedi kötü spermler bazen dölleyebiliyomuş yumurtayı

Kesinlikle canim.cik iclendim soylicem bizim dr nikahsiz hast tup bebek yasak diye yaomam diye söylüyordu hast israr edince ted başlıyordu ama ortada emb fakan yok bos sivi enjekte ediyomus. Sirf para icin...
nasıl insan bunlar yaaa kesinlikle yasak evlilik cüzdanımızı götürmeden aşılama bile yapmadılar bize

Yuh yani Allah düşürmesin böyle insanların eline

Aynen Cnm düşüklerin birçok nedeni sperm ve yumurtanın kalitesizliğinden inşallah tutar da uğraşmazsınız

Aaa bilmiyordum canım seninde kayıpların olmuş .. gerçi bu iyi bişi büyükler hep şey der düşügün eli içerdedir yani hayırlısıyla olur inşallah.. bende de heterezigot var 2 gende 1. homozigot.. doktor önemli degil bunlar desede bence önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…