su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Canim pozitif düsün, insallah asilaman tutacak ve bir bayram sekeri gibi bayraminizi tatlandiracak bebegin :)
Bayramda ne olacakti ki asilamana?
kendımı bu kez kotusune alıstırıyorum... ya eger bu asılama tutmazsa 2.asılama tarıhı bayrama denk gelıyor kafama o takıldı bayramdada hastaneler kapalı malum

ya aeger asılamam tutmazsa adetın 3. gunu gel tedavıye baslayalım yıne dedı
ara canım doktoru deki eger gebelık olusmasa benım bayrama denk geliyor alacagım ilaç vs var mı? ben öyle yapıyorum adetın 3. günü klomene basla 11. gunu gel dıyor ..

bitanesinde benimde heterezigot genetik doktor hiç bi önemi yok dedi homozigot olursa sorun olabilir dedi homozigot hem anneden hem babadan alınan gen olunca hastalık oluşuyo çünkü seninde mi kaybın var

inşş cnm siz peki eşinine tahlil yaptırdınızmı
Evet bir sıkıntı yok dedi genetik falan da bakıldı.varikosel vardı Dr ameliyat gerekmez dedi bizimki Israr etti ameliyat oldu o ameliyata girerken ben zaten kıza hamileymişim:) haberim yok

ara canım doktoru deki eger gebelık olusmasa benım bayrama denk geliyor alacagım ilaç vs var mı? ben öyle yapıyorum adetın 3. günü klomene basla 11. gunu gel dıyor ..
cnm bayrama denk gelirse doktora gitmeden önce klomene başlama sakın önce ultrasonda kontrol etsin çatlamayıp kist olan yumurtan olabilir emin olduktan sonra başla

bitanesinde benimde heterezigot genetik doktor hiç bi önemi yok dedi homozigot olursa sorun olabilir dedi homozigot hem anneden hem babadan alınan gen olunca hastalık oluşuyo çünkü seninde mi kaybın var
evet canım 2 kayıpta bende var ..

Evet bir sıkıntı yok dedi genetik falan da bakıldı.varikosel vardı Dr ameliyat gerekmez dedi bizimki Israr etti ameliyat oldu o ameliyata girerken ben zaten kıza hamileymişim:) haberim yok
ahahahha:) benimkinide ameliyat yapmıyolar değerlerin çok kötü değil olur demiş anlamadım gitti bende :)

cnm bayrama denk gelirse doktora gitmeden önce klomene başlama sakın önce ultrasonda kontrol etsin çatlamayıp kist olan yumurtan olabilir emin olduktan sonra başla
çook şükür öyle bir sorun oluşmadı şimdiye kadar inş. oluşmaz ben cok kullandım klomen ..zaten bayramdan önceye denk gelicek benimki sorun yok

Cnm bir ay ara verir doğal yolla denersiniz şansınızı sonraki ay gidersin çok sorun değil bence yine de Dr a danış tabi inşallah hiç gerek kalmaz
sna katılyorum kullanılan ilaçların sonraki ayada etkisi varmış doktorlar öyle dior bir ay ara vermek gerekmiş çok kişi var burda aşılamadan sonra ki ay kendi hamile kalan:)

Evet cnm 3 kayıp mthfrA1298c ve 4g&5g Heterozigot

sna katılyorum kullanılan ilaçların sonraki ayada etkisi varmış doktorlar öyle dior bir ay ara vermek gerekmiş çok kişi var burda aşılamadan sonra ki ay kendi hamile kalan:)
Bana da de aynı şeyi söylemişti ilaçlar sonraki ayda etkisini gösteriyormuş

Çok geçmiş olsun cnm Hayırlısı ara ver akışına bırak üstüste hormon insanı mahvediyor
aynen öyle canım ya...hayırlısı olsun bakalım...
Slm cnm .baya ciddi belirtilerin var canim hayirlisi olsun insallahhh. Eminim suan cok uykun vardir bu saatler en tatli uykuuu ama iste seni bekler canim. İyi çalışmalar
saol bitanem...
aminnnnnnnnn ebrucummmm....
Bir tek Leyla var o da regl oldu
maleseffffff..bu ay bayağı umutlanmıştık ama..eşim çok üzüldü...hayırlısı olsun hakkımızda...
Evet canim, bizim Leylanin yaninda oldugumuz gibi :)
Allah razı olsun gülüm..iyiki varsınız....

Gülüm vardir bunda da bir hayir, üzülme demesi kolay biliyorum ama beterin beteri var. Insallah önümüzde ki ay bebegine kavusursun ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…