aaaa hadı hayırlısı bakalım ne olacakTest günümüz aynı :)
kendımı bu kez kotusune alıstırıyorum... ya eger bu asılama tutmazsa 2.asılama tarıhı bayrama denk gelıyor kafama o takıldı bayramdada hastaneler kapalı malumCanim pozitif düsün, insallah asilaman tutacak ve bir bayram sekeri gibi bayraminizi tatlandiracak bebegin :)
Bayramda ne olacakti ki asilamana?
ara canım doktoru deki eger gebelık olusmasa benım bayrama denk geliyor alacagım ilaç vs var mı? ben öyle yapıyorum adetın 3. günü klomene basla 11. gunu gel dıyor ..ya aeger asılamam tutmazsa adetın 3. gunu gel tedavıye baslayalım yıne dedı
bitanesinde benimde heterezigot genetik doktor hiç bi önemi yok dedi homozigot olursa sorun olabilir dedi homozigot hem anneden hem babadan alınan gen olunca hastalık oluşuyo çünkü seninde mi kaybın varAaa bilmiyordum canım seninde kayıpların olmuş .. gerçi bu iyi bişi büyükler hep şey der düşügün eli içerdedir yani hayırlısıyla olur inşallah.. bende de heterezigot var 2 gende 1. homozigot.. doktor önemli degil bunlar desede bence önemli..
Evet bir sıkıntı yok dedi genetik falan da bakıldı.varikosel vardı Dr ameliyat gerekmez dedi bizimki Israr etti ameliyat oldu o ameliyata girerken ben zaten kıza hamileymişim:) haberim yokinşş cnm siz peki eşinine tahlil yaptırdınızmı
cnm bayrama denk gelirse doktora gitmeden önce klomene başlama sakın önce ultrasonda kontrol etsin çatlamayıp kist olan yumurtan olabilir emin olduktan sonra başlaara canım doktoru deki eger gebelık olusmasa benım bayrama denk geliyor alacagım ilaç vs var mı? ben öyle yapıyorum adetın 3. günü klomene basla 11. gunu gel dıyor ..
evet canım 2 kayıpta bende var ..bitanesinde benimde heterezigot genetik doktor hiç bi önemi yok dedi homozigot olursa sorun olabilir dedi homozigot hem anneden hem babadan alınan gen olunca hastalık oluşuyo çünkü seninde mi kaybın var
ahahahha:) benimkinide ameliyat yapmıyolar değerlerin çok kötü değil olur demiş anlamadım gitti bende :)Evet bir sıkıntı yok dedi genetik falan da bakıldı.varikosel vardı Dr ameliyat gerekmez dedi bizimki Israr etti ameliyat oldu o ameliyata girerken ben zaten kıza hamileymişim:) haberim yok
çook şükür öyle bir sorun oluşmadı şimdiye kadar inş. oluşmaz ben cok kullandım klomen ..zaten bayramdan önceye denk gelicek benimki sorun yokcnm bayrama denk gelirse doktora gitmeden önce klomene başlama sakın önce ultrasonda kontrol etsin çatlamayıp kist olan yumurtan olabilir emin olduktan sonra başla
Cnm bir ay ara verir doğal yolla denersiniz şansınızı sonraki ay gidersin çok sorun değil bence yine de Dr a danış tabi inşallah hiç gerek kalmazya aeger asılamam tutmazsa adetın 3. gunu gel tedavıye baslayalım yıne dedı
aman iyi cnm sorun olmasındaçook şükür öyle bir sorun oluşmadı şimdiye kadar inş. oluşmaz ben cok kullandım klomen ..zaten bayramdan önceye denk gelicek benimki sorun yok
sna katılyorum kullanılan ilaçların sonraki ayada etkisi varmış doktorlar öyle dior bir ay ara vermek gerekmiş çok kişi var burda aşılamadan sonra ki ay kendi hamile kalan:)Cnm bir ay ara verir doğal yolla denersiniz şansınızı sonraki ay gidersin çok sorun değil bence yine de Dr a danış tabi inşallah hiç gerek kalmaz
Evet cnm 3 kayıp mthfrA1298c ve 4g&5g HeterozigotAaa bilmiyordum canım seninde kayıpların olmuş .. gerçi bu iyi bişi büyükler hep şey der düşügün eli içerdedir yani hayırlısıyla olur inşallah.. bende de heterezigot var 2 gende 1. homozigot.. doktor önemli degil bunlar desede bence önemli..
bu topik te çok kayıplı varevet canım 2 kayıpta bende var ..
mthfra1298c ve betafıbrınojen heterezigot paı_1 homozigot ..Evet cnm 3 kayıp mthfrA1298c ve 4g&5g Heterozigot
Dr eşimin Arkadaşı idi Israr etti .öyle oldu yani:)ahahahha:) benimkinide ameliyat yapmıyolar değerlerin çok kötü değil olur demiş anlamadım gitti bende :)
Sana coraspin başlattı mı? Hamile kalınca bana şu göbekten yapılan iğne var sanırım ondan verecek Dr sana ne dedimthfra1298c ve betafıbrınojen heterezigot paı_1 homozigot ..
Bana da de aynı şeyi söylemişti ilaçlar sonraki ayda etkisini gösteriyormuşsna katılyorum kullanılan ilaçların sonraki ayada etkisi varmış doktorlar öyle dior bir ay ara vermek gerekmiş çok kişi var burda aşılamadan sonra ki ay kendi hamile kalan:)
aynen öyle canım ya...hayırlısı olsun bakalım...Çok geçmiş olsun cnm Hayırlısı ara ver akışına bırak üstüste hormon insanı mahvediyor
saol bitanem...Slm cnm .baya ciddi belirtilerin var canim hayirlisi olsun insallahhh. Eminim suan cok uykun vardir bu saatler en tatli uykuuu ama iste seni bekler canim. İyi çalışmalar
aminnnnnnnnn ebrucummmm....Günaydın kızlar, hayırlı ve bereketli cumalar. Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine önce göbüşlerimizi sonra da kucaklarımızı doldursun inşallah.
Hayirli olsun canim, insallah tutar ve saglicakla bebisini kucagina alirsin.
maleseffffff..bu ay bayağı umutlanmıştık ama..eşim çok üzüldü...hayırlısı olsun hakkımızda...Bir tek Leyla var o da regl oldu
Allah razı olsun gülüm..iyiki varsınız....Evet canim, bizim Leylanin yaninda oldugumuz gibi :)
Gülüm vardir bunda da bir hayir, üzülme demesi kolay biliyorumaynen öyle canım ya...hayırlısı olsun bakalım...
saol bitanem...
aminnnnnnnnn ebrucummmm....
maleseffffff..bu ay bayağı umutlanmıştık ama..eşim çok üzüldü...hayırlısı olsun hakkımızda...
Allah razı olsun gülüm..iyiki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?