su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

RABBİM EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ

Gülüm vardir bunda da bir hayir, üzülme demesi kolay biliyorum ama beterin beteri var. Insallah önümüzde ki ay bebegine kavusursun ♥
iki çalışma yapmayacaz canım ya..eşimle öyle karar verdik...kasım adetinde doktora gidecem yine..bakalım hayırlısı artık...nasipten ötesi olmaz...

kendımı bu kez kotusune alıstırıyorum... ya eger bu asılama tutmazsa 2.asılama tarıhı bayrama denk gelıyor kafama o takıldı bayramdada hastaneler kapalı malum
Canim arkadaslarin da dedigi gibi bir doktoruna danis istersen, olmadi bir ay beklersiniz? Belki hayirlisi böyledir...

iki çalışma yapmayacaz canım ya..eşimle öyle karar verdik...kasım adetinde doktora gidecem yine..bakalım hayırlısı artık...nasipten ötesi olmaz...
Hayirlisi kuzum, bazen hic ummadigin anda ummadigin seylerle karsilasiyorsun. Belki bir daha doktora gitmene bile gerek kalmaz Hakkinda hayirlisi olsun, Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün

Sizinde caniniz sürekli yemek istiyor mu üc gündür aklimdan ayni yemek geciyor

Sana coraspin başlattı mı? Hamile kalınca bana şu göbekten yapılan iğne var sanırım ondan verecek Dr sana ne dedi
bana başlatmadı corasprin .. zince decavit b12 iğne ve folbıol verdi ben riskli gebelik doktoruna gıttım oda b12 folbıol ve corasprın verdi bende ikinci doktorunkını kullanıyorum iğne 15 günde 1 ..

koyde yasıyoruz sankı elektrık yok yıne sarjlar bitti sonra okurum yazdıklarınızı cevap yazarım kızlar ..

bana başlatmadı corasprin .. zince decavit b12 iğne ve folbıol verdi ben riskli gebelik doktoruna gıttım oda b12 folbıol ve corasprın verdi bende ikinci doktorunkını kullanıyorum iğne 15 günde 1 ..
Maalesef bu konudakesin bir tedavi Şekli yok her Dr farklı tedavi uyguluyor

Kızına KARDEŞ gelecek Rabbim en güzel vakti bekliyor inşallah hiç dert etme cnm
aminnnnnnnnnn cumalar hürmetine inşallah canım...cümlemize Rabbim nasip etsin vesoncum...
aminnnnnnnnn bitanem...inşallah ebrucum ya...cümlemize inşallah gülüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…