- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
RABBİM EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞaynen öyle canım ya...hayırlısı olsun bakalım...
saol bitanem...
aminnnnnnnnn ebrucummmm....
maleseffffff..bu ay bayağı umutlanmıştık ama..eşim çok üzüldü...hayırlısı olsun hakkımızda...
Allah razı olsun gülüm..iyiki varsınız....
iki çalışma yapmayacaz canım ya..eşimle öyle karar verdik...kasım adetinde doktora gidecem yine..bakalım hayırlısı artık...nasipten ötesi olmaz...Gülüm vardir bunda da bir hayir, üzülme demesi kolay biliyorumama beterin beteri var. Insallah önümüzde ki ay bebegine kavusursun ♥
Sağolasın bitanem...İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım...RABBİM EN KISA ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞ
Kızına KARDEŞ gelecek Rabbim en güzel vakti bekliyor inşallah hiç dert etme cnmSağolasın bitanem...İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canım...
Canim arkadaslarin da dedigi gibi bir doktoruna danis istersen, olmadi bir ay beklersiniz? Belki hayirlisi böyledir...kendımı bu kez kotusune alıstırıyorum... ya eger bu asılama tutmazsa 2.asılama tarıhı bayrama denk gelıyor kafama o takıldı bayramdada hastaneler kapalı malum
Hayirlisi kuzum, bazen hic ummadigin anda ummadigin seylerle karsilasiyorsun. Belki bir daha doktora gitmene bile gerek kalmaziki çalışma yapmayacaz canım ya..eşimle öyle karar verdik...kasım adetinde doktora gidecem yine..bakalım hayırlısı artık...nasipten ötesi olmaz...
bana başlatmadı corasprin .. zince decavit b12 iğne ve folbıol verdi ben riskli gebelik doktoruna gıttım oda b12 folbıol ve corasprın verdi bende ikinci doktorunkını kullanıyorum iğne 15 günde 1 ..Sana coraspin başlattı mı? Hamile kalınca bana şu göbekten yapılan iğne var sanırım ondan verecek Dr sana ne dedi
Ne yemeği imiş o??Sizinde caniniz sürekli yemek istiyor muüc gündür aklimdan ayni yemek geciyor
Maalesef bu konudakesin bir tedavi Şekli yok her Dr farklı tedavi uyguluyorbana başlatmadı corasprin .. zince decavit b12 iğne ve folbıol verdi ben riskli gebelik doktoruna gıttım oda b12 folbıol ve corasprın verdi bende ikinci doktorunkını kullanıyorum iğne 15 günde 1 ..
Caniniz cekmesin biber dolmasiNe yemeği imiş o??
Oooo olsa hiç fena olmaz yaniCaniniz cekmesin biber dolmasi
Nereye baksam dolma görüyorum VesonOooo olsa hiç fena olmaz yani
Oooo olsa hiç fena olmaz yaniCaniniz cekmesin biber dolmasi
Ben calisiyorum canim, hatta suan isteyim :) Muhasebeyle halkla iliskiler karisimi masa basi bir isim var - sükürler olsun :) Sen?KIZLAR ÇALIŞIOMUSUNUZ NE İŞ YAPIOSUNUZ:)
BENDE Bİ TEKSTİL FİRMASINDA TASARIMCI OLARAK ÇALIŞIYORUM CNM:)Ben calisiyorum canim, hatta suan isteyim :) Muhasebeyle halkla iliskiler karisimi masa basi bir isim var - sükürler olsun :) Sen?
Isin güzel masallah :) neler tasarliyorsun?BENDE Bİ TEKSTİL FİRMASINDA TASARIMCI OLARAK ÇALIŞIYORUM CNM:)
Ben yapayim hep birlikte yiyelimm cayda demlerimNereye baksam dolma görüyorum Veson
aminnnnnnnnnn cumalar hürmetine inşallah canım...cümlemize Rabbim nasip etsin vesoncum...Kızına KARDEŞ gelecek Rabbim en güzel vakti bekliyor inşallah hiç dert etme cnm
aminnnnnnnnn bitanem...inşallah ebrucum ya...cümlemize inşallah gülüm...Canim arkadaslarin da dedigi gibi bir doktoruna danis istersen, olmadi bir ay beklersiniz? Belki hayirlisi böyledir...
Hayirlisi kuzum, bazen hic ummadigin anda ummadigin seylerle karsilasiyorsun. Belki bir daha doktora gitmene bile gerek kalmazHakkinda hayirlisi olsun, Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?