su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

ara canım doktoru deki eger gebelık olusmasa benım bayrama denk geliyor alacagım ilaç vs var mı? ben öyle yapıyorum adetın 3. günü klomene basla 11. gunu gel dıyor ..
ben ıgne kullanıyorum rapor cıkartıyorum 1 ay dolmadan rapor yenılenırmı acep calısıyorum da gıdıp soramam devlet hastanesı tele bakarsa sorucam artık

ben ıgne kullanıyorum rapor cıkartıyorum 1 ay dolmadan rapor yenılenırmı acep calısıyorum da gıdıp soramam devlet hastanesı tele bakarsa sorucam artık
Telefonu acana kadar ara illaki acarlar sanki özelde acıyorlar mı benim kızlar fişi cekiyor yogun oldugu gün doktor :)) bırde onunlamı ugrasalım dıyorlar bizde evde ara ara kı kızlar acsında soru soralım dıye beklıyoruz ..

AMİNN CNMM İNŞ HEP ARKADAŞLARIMA LOHUSA TAÇLARI TERLİKLERİ NELER NELER YAPTIM İNŞ KENDİMEDE YAPMAK KISMET OLUR VALLAHİ O GELSİNDE YAPMASAMDA OLUR GERÇİ:)
Insallah canim, Allah gönlüne göre versin :)

Benimde 6 gunum kaldi sende belirtiler var mi canim
aslında çok belirtim var ama kendime bile sölemek istemiyorum kasıklarımda batma var gazım var daha bayağ olmasına rağmen ara ara kasık ağrısı oluyo ki günü geçmeden bu hiç olmamıştı ama aşılama olduğum için ilaçlarada bağlıyorum bilmiyorum heveslenmek istemiyorum sonu hüsran olur diyede korkuyorum karmakarışık söz verdim günü gelmeden testte yapmıcam sende belirti varmı cnm?

Aynen canim bende asilama yaptirdim ekstra agiz tadim cok tuhaf halsizlik karin agrim var goguslerimde hic bi degisiklik yok o yuzden bende pek umitlenmek istemiyorumkalbimide bozmak istemiyorum ama

Aynen canim bende asilama yaptirdim ekstra agiz tadim cok tuhaf halsizlik karin agrim var goguslerimde hic bi degisiklik yok o yuzden bende pek umitlenmek istemiyorumkalbimide bozmak istemiyorum ama
benim 2 hamileliğimdede göğüslerimde değişiklik olmamıştı genelde benim göğüslerim hissisdir regl dönemlerinde felanda hiç etkilenmez ondan ben göğüslerime pek bakmıyorum sendede aşılamadan sonraki gün gaz sancısı oldumu ben tam 12 saat gazsancısı çektim

Benimde cok gaz sancim oldu.bende hic cocuk olmadigi icin bilmiyorum hamilelikte vucudum ne tepki verir genelde gogus hassasiyeti olurmus ama.ben klomen ve ovitrelle kullandim siz?

Benimde cok gaz sancim oldu.bende hic cocuk olmadigi icin bilmiyorum hamilelikte vucudum ne tepki verir genelde gogus hassasiyeti olurmus ama.ben klomen ve ovitrelle kullandim siz?
ben merional iğne kullandım sonrasındada ovitrelle iğne cnm sen kaç aydır deniyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…