Evet canim ama parayi veren dudugu calar hesabiydi.nasıl insan bunlar yaaa kesinlikle yasak evlilik cüzdanımızı götürmeden aşılama bile yapmadılar bize
BAYAN-ERKEK ÜST GRUP T-SHİRT-SWEAT GÖMLEK,BLUZ :)Isin güzel masallah :) neler tasarliyorsun?
AminnnYuh yani Allah düşürmesin böyle insanların eline
ben ıgne kullanıyorum rapor cıkartıyorum 1 ay dolmadan rapor yenılenırmı acep calısıyorum da gıdıp soramam devlet hastanesı tele bakarsa sorucam artıkara canım doktoru deki eger gebelık olusmasa benım bayrama denk geliyor alacagım ilaç vs var mı? ben öyle yapıyorum adetın 3. günü klomene basla 11. gunu gel dıyor ..
Telefonu acana kadar araben ıgne kullanıyorum rapor cıkartıyorum 1 ay dolmadan rapor yenılenırmı acep calısıyorum da gıdıp soramam devlet hastanesı tele bakarsa sorucam artık
Ay ellerine kollarina saglik, düsünmen yeter gülümBen yapayim hep birlikte yiyelimm cayda demlerim
Masallah masallahBAYAN-ERKEK ÜST GRUP T-SHİRT-SWEAT GÖMLEK,BLUZ :)
AMİNN CNMM İNŞ HEP ARKADAŞLARIMA LOHUSA TAÇLARI TERLİKLERİ NELER NELER YAPTIM İNŞ KENDİMEDE YAPMAK KISMET OLUR VALLAHİ O GELSİNDE YAPMASAMDA OLUR GERÇİ:)Ay ellerine kollarina saglik, düsünmen yeter gülüm
Masallah masallahartik bebisin olunca ona da özel seyler tasarlarsin
Insallah canim, Allah gönlüne göre versin :)AMİNN CNMM İNŞ HEP ARKADAŞLARIMA LOHUSA TAÇLARI TERLİKLERİ NELER NELER YAPTIM İNŞ KENDİMEDE YAPMAK KISMET OLUR VALLAHİ O GELSİNDE YAPMASAMDA OLUR GERÇİ:)
Ay ellerine kollarina saglik, düsünmen yeter gülüm
Masallah masallahartik bebisin olunca ona da özel seyler tasarlarsin
Yaaaaaa bayillldimmm cokk guzel cokk tatli ekine saglikk insalalh kendinede yaparsın hemdee ennn guzelleriniBUNLARDAN YAPTIM ARKADAŞIMA NASIL OLMUŞ KIZLAR:)
Canimsin yaBebis isterde ben yapmazmiyim sana dolmalarrr
Ellerine saglik canim, cok güzel olmusBUNLARDAN YAPTIM ARKADAŞIMA NASIL OLMUŞ KIZLAR:)
SüperBUNLARDAN YAPTIM ARKADAŞIMA NASIL OLMUŞ KIZLAR:)
Benimde 6 gunum kaldi sende belirtiler var mi canimkızlar kaç gününün var benim 8 gün kaldı teste:)
aslında çok belirtim var ama kendime bile sölemek istemiyorum kasıklarımda batma var gazım var daha bayağ olmasına rağmen ara ara kasık ağrısı oluyo ki günü geçmeden bu hiç olmamıştı ama aşılama olduğum için ilaçlarada bağlıyorum bilmiyorum heveslenmek istemiyorum sonu hüsran olur diyede korkuyorumBenimde 6 gunum kaldi sende belirtiler var mi canim
Aynen canim bende asilama yaptirdim ekstra agiz tadim cok tuhaf halsizlik karin agrim var goguslerimde hic bi degisiklik yok o yuzden bende pek umitlenmek istemiyorumkalbimide bozmak istemiyorum amaaslında çok belirtim var ama kendime bile sölemek istemiyorum kasıklarımda batma var gazım var daha bayağ olmasına rağmen ara ara kasık ağrısı oluyo ki günü geçmeden bu hiç olmamıştı ama aşılama olduğum için ilaçlarada bağlıyorum bilmiyorum heveslenmek istemiyorum sonu hüsran olur diyede korkuyorumkarmakarışık söz verdim günü gelmeden testte yapmıcam sende belirti varmı cnm?
benim 2 hamileliğimdede göğüslerimde değişiklik olmamıştı genelde benim göğüslerim hissisdir regl dönemlerinde felanda hiç etkilenmez ondan ben göğüslerime pek bakmıyorum sendede aşılamadan sonraki gün gaz sancısı oldumu ben tam 12 saat gazsancısı çektimAynen canim bende asilama yaptirdim ekstra agiz tadim cok tuhaf halsizlik karin agrim var goguslerimde hic bi degisiklik yok o yuzden bende pek umitlenmek istemiyorumkalbimide bozmak istemiyorum ama
ben merional iğne kullandım sonrasındada ovitrelle iğne cnm sen kaç aydır deniyosun?Benimde cok gaz sancim oldu.bende hic cocuk olmadigi icin bilmiyorum hamilelikte vucudum ne tepki verir genelde gogus hassasiyeti olurmus ama.ben klomen ve ovitrelle kullandim siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?