inşş tutar cnm bu ay sağlıkla:)2 kere catlatma ignesi buda ilk asilamam
Canım kitaba baktım günlük sayı belirlenmemiş. Içinden ne kadar geliyorsa oku :)2. hafta: er-Reşîd, eş-Şehîd
İçinizdeki gelişmenin farkında değilsiniz. Oysa, “...O’nun ilmi dışında bir dişi ne hamile olur, ne de doğurur.” (Fâtır Suresi, 11.) O Kudret Eli, size hissettirmeden inceden inceye işliyor bedeninizi...
Hımm anladım güzel bir kitaba benziyor.ben de aklıma geldikçe okumaya çalışırım öyleyseCanım kitaba baktım günlük sayı belirlenmemiş. Içinden ne kadar geliyorsa oku :)
Eki Görüntüle 1629638
Eki Görüntüle 1629639
Eki Görüntüle 1629640
Ins olan olmustur zaten beklemek kaldiinşş tutar cnm bu ay sağlıkla:)
Canım kitaba baktım günlük sayı belirlenmemiş. Içinden ne kadar geliyorsa oku :)
Bu kitap nedir yazari va?
Slm canım misafir olunca normalSelam kızlar bugün çok yoruldum:/
Aynen canım arada kaçıp geliyorum,Slm canım misafir olunca normal
Hala sendeler yaniAynen canım arada kaçıp geliyorum,
Kitabın adı ne nerden baktın merak ettım içini ..Canım kitaba baktım günlük sayı belirlenmemiş. Içinden ne kadar geliyorsa oku :)
Eki Görüntüle 1629638
Eki Görüntüle 1629639
Eki Görüntüle 1629640
Evet şekercim, şehir dışından geldiler üç beş gün misafirimiz (kuzenim)Hala sendeler yaniyatılı misafir
Kuzen nasıl olsa sıkıntı olmazEvet şekercim, şehir dışından geldiler üç beş gün misafirimiz (kuzenim)
Aynen canım kuzenin eşi bir de ikiz kızları :)Kuzen nasıl olsa sıkıntı olmazyabancı yatılı misafir kötü oluyor .. Kolay gelsin
canım kitabın adı 9 ay 99 esma, yazarı Ayşegül Akakuş Akgün.
Sivilce de belirti diye biliyorum :) bozma hemen moralini kuzumBenim bugun bütün belirtiler kayboldu yerini sivilceler aldı sanırım bu ayda hüsran oldu
Canım kitabı Türkiye'den almıştım 9 TL yazıyor arkasında. Ismi yukarda yazıyor. Isterseniz her hafta eklerim?Kitabın adı ne nerden baktın merak ettım içini ..
Canım dikkat et kendineSelam kızlar bugün çok yoruldum:/
Ohh bebiş sev sen bol bol .. Allah sanada nasip etsin .. İyiyim canım sağolAynen canım kuzenin eşi bir de ikiz kızları :)
Sen nasılsın bakalım?
Amin inşallah canım benim..Ohh bebiş sev sen bol bol .. Allah sanada nasip etsin .. İyiyim canım sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?