İlgimi cekti bakıyım varsa satın alırım ama bulamam her yerde sanırım ..canım kitabın adı 9 ay 99 esma, yazarı Ayşegül Akakuş Akgün.
Bu da özeti ilginizi çekerse
Eki Görüntüle 1629700
Sivilce de belirti diye biliyorum :) bozma hemen moralini kuzum
Canım kitabı Türkiye'den almıştım 9 TL yazıyor arkasında. Ismi yukarda yazıyor. Isterseniz her hafta eklerim?
Neden yordun peki cok onemli bişi için mi .. Kesin gereksiz bişidir olmasada olurduBen bugün kendimi biraz fazla yordum galibabelim ve karnım ağırıyor
Ben hani şu D&R mi neyse ismi hatırlamıyorum ordan almıştım.İlgimi cekti bakıyım varsa satın alırım ama bulamam her yerde sanırım ..
TemizlikNeden yordun peki cok onemli bişi için mi .. Kesin gereksiz bişidir olmasada olurdu
Temizlikyapmadan da olmuyor ki canım
Buldum canım yarın alacagım d&r evet ordaBen hani şu D&R mi neyse ismi hatırlamıyorum ordan almıştım.
Temizlikyapmadan da olmuyor ki canım
İnsanın elinde olmadan içi gidiyor işte böyle durumlarda .. Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın .. Bizlerede hayırlısıyla versinSlm kızlar...nasılsınız?az önce eltimin dün doğum yaptığı haberini aldım.3 tane kızı vardı dünde bir oglu olmuş.2 tanede düşük yapmıştı.bu tam 6.cı ya...kadının üstüne kocası ceket atsa kadın hamile kalıyor ya...biz daha 2.ciyi yapamadık..kaynanam eşime darısı başınıza demiş..moralim zaten bozuktu iyice bozuldu...neyse Allah analı babalı büyütsün tez vakitte bizlerede nasip etsin canlar....
Amin canım...İnsanın elinde olmadan içi gidiyor işte böyle durumlarda .. Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın .. Bizlerede hayırlısıyla versin
Minik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc _Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ? minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül ? E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 20. Eylül ? @deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ? Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ? Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ? pink love ? 15. Eylül 15. Eylül ? @5335 2. Eylül 17. Eylül ? ? @BayilanBayilana 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ? LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül @DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Kıyamam ya, kendimize dikkat etmemiz lazım.Aynen canım ben de temizlik yaptım, dubleks ev bir de
yordu beni.. :/
Sağ ol canım daha dikkatli olacağım inşallah.Buldum canım yarın alacagım d&r evet ordaolmuyor da az sabır ben sopa yutmus gıbı evı makınayla supurdum oyle egil uzan hiç bişi yapmadım
Hayırlı olsun, ALLAH analı babalı büyütsün. Canım moralini bozma beterin beteri var. Sen ikinciyi yapamadık diyorsun, biz daha birinciye bile kavuşamadık. Her şey nasip kısmet, vakti gelince seninde kuzunun kardeşi olacak. Toparla kendini bitanem, Rabbim kalbine ferahlık versinSlm kızlar...nasılsınız?az önce eltimin dün doğum yaptığı haberini aldım.3 tane kızı vardı dünde bir oglu olmuş.2 tanede düşük yapmıştı.bu tam 6.cı ya...kadının üstüne kocası ceket atsa kadın hamile kalıyor ya...biz daha 2.ciyi yapamadık..kaynanam eşime darısı başınıza demiş..moralim zaten bozuktu iyice bozuldu...neyse Allah analı babalı büyütsün tez vakitte bizlerede nasip etsin canlar....
Canım sen ne yapmışsın öyle, beni de geçmişsin. Bu kadar yormasana gülüm kendini... Köpeğinin iyi olmasına sevindim. Dört gözle "inşallah pozitif" test sonucunu bekliyorum :)kızlar
merhqaba , saat 6 bucukta uyandim bugun, ancak yazabiloyorum erken kalktigim icin,
kac gun giremedim , ozlemisim valla hepinizi,
kopegimiz o kadar kotu olmustuki he veterinerdeydk her gun serum aldi
dun daha iyiydi qma aksama 14 kisilik misafirleirm vardi esimin ailesi, o yuzden yazamadim canlar
bugun bat tarihim benim , dun balkonlari yikadim, disardaki masa sandalyeleri yikadim, saksilarin yerini falan degistim, baya bir kasık agrim oldu, sonra tuvalete gittigimde 1 damla kan gibi bisi gordum ama yanmada vardi, baktigimda bicismis oldugumu gordum ve rahatladim yani cok ugrasmaktan catlamalar olmustu vajinamda (hani deri catlamasi olur ya oyle yani basit bisi)
neyse ama sankide idrarimm cok koyuydu ve hep adet oncemde kahverengi su gibi gelirdi sildigim zaman sanki onu gorur gibi oldum , cook agladim yine olmadi diye , bi an o kadar uzuldumki neyse misafirde var diye topladim kendimi, simdi daha iyiyim bu arada henuz giden gelen yok bakalim nolucak kizlar
birazdan bilgisayradan girip listemizi en basa koyucam canlar kusura bakmayin gecikme icin
opuyorum hwpiniZi
Canım tabloya kopyalayıp ilk sayfaya atıorum ama tablo seklinde cıkmıo
tablo seklinde olması için napmam lazım kızlar
Ay inşallah :)[/TR]Umutlu bir güne merhaba ! Pazartesinden sonra liste güzel haberlerle dolacak inşallah ..
Gunaydin canimmm. Evet az kaldi yuregim agzimda beklemeye devammm. Kolay gelsin canim. Bende beyazlari attimGünaydın kızlarminnta Molly nin iyi OLMASINA sevindim bu arada teste 2 gün kaldı heyecan dorukta _Verda_ senin de 2 gün var pink love senin ki de az kalmış benimkine daha çok vR nasıl geçer bu vakit:) Leyla çığım hiç bozma morelini kardeşler gelecek inşallah.en güzel vakitte hayırlı uzun Ömürlü sağlıklı evlatlarımız gelecek bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah herkes temizlik yapıyor bu Günler'de benim de çamaşırlar birikti.kirliler temizler ütüler hep beni bekliyor tüm gün onlarla uğraşmayı düşünüyorum.herkesi öpüyorum
Veson
Kolay gelsin canım teşekkür ederim, günaydınlar olsun.. Yalnız benim eşim pazartesi test yapmamı istemiyo, ikna edersem yapacağım inşallah.. Erken buluyo tarihi, kan verelim ayın 19 ya da 20 sinde diyor. İki kere üzülmemi istemiyo hani idrarda da negatif kanda da negatif çıkarsa diye, bir kere yapalım temiz olsun diyo.. Ben de durumlar böyle şekerlerim, misafirim var ara ara gelip yazıp kaçıyorum.. Gögüslerim çok hassas bugünlerde, acıyo resmen.. Dünde yumurta beyazı akıntım geldi peçeteye baktım, yapışkan akıntı, yumurtlama döneminde olurmuş, yalnız bir yandan da çok ümitlenmek istemiyorum " 3 senedir " alıştığım için negatiflere...
Bu aradaminnta 'cığım geçmiş olsun köpeğine, kendini yorma canım benim de yatılı misafirim var şehir dışından toplamda 5 kişi, 2 si bebek hem de ikiz kuzenimin kızları:) Çok tatlılar, eşime diyorum alış bak bizim de olabilir..
Al_pi Günaydın şekerim inşallah hayırlı haberlerle geliriz hepimiz..
E-brulim günaydın canım bugün nasılsın durumlar nasıl test gününe ne kadar kaldı??
Günaydın kızlarminnta Molly nin iyi OLMASINA sevindim bu arada teste 2 gün kaldı heyecan dorukta _Verda_ senin de 2 gün var pink love senin ki de az kalmış benimkine daha çok vR nasıl geçer bu vakit:) Leyla çığım hiç bozma morelini kardeşler gelecek inşallah.en güzel vakitte hayırlı uzun Ömürlü sağlıklı evlatlarımız gelecek bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah herkes temizlik yapıyor bu Günler'de benim de çamaşırlar birikti.kirliler temizler ütüler hep beni bekliyor tüm gün onlarla uğraşmayı düşünüyorum.herkesi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?