su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

İlgimi cekti bakıyım varsa satın alırım ama bulamam her yerde sanırım ..

Ben hani şu D&R mi neyse ismi hatırlamıyorum ordan almıştım.

Temizlik yapmadan da olmuyor ki canım
Buldum canım yarın alacagım d&r evet orda olmuyor da az sabır ben sopa yutmus gıbı evı makınayla supurdum oyle egil uzan hiç bişi yapmadım

Slm kızlar...nasılsınız?az önce eltimin dün doğum yaptığı haberini aldım.3 tane kızı vardı dünde bir oglu olmuş.2 tanede düşük yapmıştı.bu tam 6.cı ya...kadının üstüne kocası ceket atsa kadın hamile kalıyor ya...biz daha 2.ciyi yapamadık..kaynanam eşime darısı başınıza demiş..moralim zaten bozuktu iyice bozuldu...neyse Allah analı babalı büyütsün tez vakitte bizlerede nasip etsin canlar....

İnsanın elinde olmadan içi gidiyor işte böyle durumlarda .. Rabbım saglıkla buyutmeyı nasıp etsın .. Bizlerede hayırlısıyla versin

kızlar
merhqaba , saat 6 bucukta uyandim bugun, ancak yazabiloyorum erken kalktigim icin,
kac gun giremedim , ozlemisim valla hepinizi,
kopegimiz o kadar kotu olmustuki he veterinerdeydk her gun serum aldi
dun daha iyiydi qma aksama 14 kisilik misafirleirm vardi esimin ailesi, o yuzden yazamadim canlar

bugun bat tarihim benim , dun balkonlari yikadim, disardaki masa sandalyeleri yikadim, saksilarin yerini falan degistim, baya bir kasık agrim oldu, sonra tuvalete gittigimde 1 damla kan gibi bisi gordum ama yanmada vardi, baktigimda bicismis oldugumu gordum ve rahatladim yani cok ugrasmaktan catlamalar olmustu vajinamda (hani deri catlamasi olur ya oyle yani basit bisi)

neyse ama sankide idrarimm cok koyuydu ve hep adet oncemde kahverengi su gibi gelirdi sildigim zaman sanki onu gorur gibi oldum , cook agladim yine olmadi diye , bi an o kadar uzuldumki neyse misafirde var diye topladim kendimi, simdi daha iyiyim bu arada henuz giden gelen yok bakalim nolucak kizlar

birazdan bilgisayradan girip listemizi en basa koyucam canlar kusura bakmayin gecikme icin

opuyorum hwpiniZi

ya kopyalayıp ilk sayfaya atıorum ama tablo seklinde cıkmıo
tablo seklinde olması için napmam lazım kızlar

Günaydın kızlar, iyi haftasonları :)

Aynen canım ben de temizlik yaptım, dubleks ev bir de
yordu beni.. :/
Kıyamam ya, kendimize dikkat etmemiz lazım.

Buldum canım yarın alacagım d&r evet orda olmuyor da az sabır ben sopa yutmus gıbı evı makınayla supurdum oyle egil uzan hiç bişi yapmadım
Sağ ol canım daha dikkatli olacağım inşallah.

Hayırlı olsun, ALLAH analı babalı büyütsün. Canım moralini bozma beterin beteri var. Sen ikinciyi yapamadık diyorsun, biz daha birinciye bile kavuşamadık. Her şey nasip kısmet, vakti gelince seninde kuzunun kardeşi olacak. Toparla kendini bitanem, Rabbim kalbine ferahlık versin

Canım sen ne yapmışsın öyle, beni de geçmişsin. Bu kadar yormasana gülüm kendini... Köpeğinin iyi olmasına sevindim. Dört gözle "inşallah pozitif" test sonucunu bekliyorum :)

ya kopyalayıp ilk sayfaya atıorum ama tablo seklinde cıkmıo
tablo seklinde olması için napmam lazım kızlar
Canım tablo
yazısıyla başlamalı
yazısıyla bitmeli, ondan sonra gelenleri sil ve sonda ki TR'de de karışıklık oluyor, liste bunu her seferinde yapıyor nedense. [/TR] [TR] olacak

Umutlu bir güne merhaba ! Pazartesinden sonra liste güzel haberlerle dolacak inşallah ..
Ay inşallah :)[/TR]

Günaydın kızlar minnta Molly nin iyi OLMASINA sevindim bu arada teste 2 gün kaldı heyecan dorukta _Verda_ senin de 2 gün var pink love senin ki de az kalmış benimkine daha çok vR nasıl geçer bu vakit:) Leyla çığım hiç bozma morelini kardeşler gelecek inşallah.en güzel vakitte hayırlı uzun Ömürlü sağlıklı evlatlarımız gelecek bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah herkes temizlik yapıyor bu Günler'de benim de çamaşırlar birikti.kirliler temizler ütüler hep beni bekliyor tüm gün onlarla uğraşmayı düşünüyorum.herkesi öpüyorum

Gunaydin canimmm. Evet az kaldi yuregim agzimda beklemeye devammm. Kolay gelsin canim. Bende beyazlari attim kib cokta yorma kendinii

Veson

Kolay gelsin canım teşekkür ederim, günaydınlar olsun.. Yalnız benim eşim pazartesi test yapmamı istemiyo, ikna edersem yapacağım inşallah.. Erken buluyo tarihi, kan verelim ayın 19 ya da 20 sinde diyor. İki kere üzülmemi istemiyo hani idrarda da negatif kanda da negatif çıkarsa diye, bir kere yapalım temiz olsun diyo.. Ben de durumlar böyle şekerlerim, misafirim var ara ara gelip yazıp kaçıyorum.. Gögüslerim çok hassas bugünlerde, acıyo resmen.. Dünde yumurta beyazı akıntım geldi peçeteye baktım, yapışkan akıntı, yumurtlama döneminde olurmuş, yalnız bir yandan da çok ümitlenmek istemiyorum " 3 senedir " alıştığım için negatiflere...

Bu arada minnta 'cığım geçmiş olsun köpeğine, kendini yorma canım benim de yatılı misafirim var şehir dışından toplamda 5 kişi, 2 si bebek hem de ikiz kuzenimin kızları:) Çok tatlılar, eşime diyorum alış bak bizim de olabilir..

Al_pi Günaydın şekerim inşallah hayırlı haberlerle geliriz hepimiz..

E-brulim günaydın canım bugün nasılsın durumlar nasıl test gününe ne kadar kaldı??

canım cok saol, sanada kolay gelsin
ya sabah peceteye koyu idrar geldi yani pembe degil kirmizi hicdegil , kahverengi deil boyle koyu idrar hani acik cay gibi diim , cok acik kahve galiba gelio benimkisi

canım cok saol iyi dileklerin icin
evet heycanliyim ama sanriim olmadi adet gorucem galiba sabah idrardan sonra kagida silindimde boyle koyu idrar gibi cikti bole acik renk cay gibi sonra baska bisi olmadi gelicek gibi hissediyorum ama bakalim , yarinda gelmesse pazrtesi kan tahlilim var zaten
sen napiosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…