Benim yumurta çatlayalı üç gün oldu bat 26 Eylül daha çok var hiçbirşey hissetmiyorum artık erken diye mi bilmem kimilerinin belirtisi ovulasyonla Başlıyor bat olana kadar artarak devam ediyor.artık Hayırlısı bekleyip Görelim inşallahcanım cok saol iyi dileklerin icin
evet heycanliyim ama sanriim olmadi adet gorucem galibasabah idrardan sonra kagida silindimde boyle koyu idrar gibi cikti bole acik renk cay gibi sonra baska bisi olmadi gelicek gibi hissediyorum ama bakalim , yarinda gelmesse pazrtesi kan tahlilim var zaten
sen napiosun?
Kolay gelsin canım, yorma kendini :*Günaydın kızlarminnta Molly nin iyi OLMASINA sevindim bu arada teste 2 gün kaldı heyecan dorukta _Verda_ senin de 2 gün var @elmaselmas senin ki de az kalmış benimkine daha çok vR nasıl geçer bu vakit:) Leyla çığım hiç bozma morelini kardeşler gelecek inşallah.en güzel vakitte hayırlı uzun Ömürlü sağlıklı evlatlarımız gelecek bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah herkes temizlik yapıyor bu Günler'de benim de çamaşırlar birikti.kirliler temizler ütüler hep beni bekliyor tüm gün onlarla uğraşmayı düşünüyorum.herkesi öpüyorum
Gülüm bende eşinle aynı düşüncedeyim, bence 10. gün çok erken hamileysen bile ki inşallah öylesin negatif çıkabilir ve bu seni üzer. Bence bir daha düşün.Veson
Kolay gelsin canım teşekkür ederim, günaydınlar olsun.. Yalnız benim eşim pazartesi test yapmamı istemiyo, ikna edersem yapacağım inşallah.. Erken buluyo tarihi, kan verelim ayın 19 ya da 20 sinde diyor. İki kere üzülmemi istemiyo hani idrarda da negatif kanda da negatif çıkarsa diye, bir kere yapalım temiz olsun diyo.. Ben de durumlar böyle şekerlerim, misafirim var ara ara gelip yazıp kaçıyorum.. Gögüslerim çok hassas bugünlerde, acıyo resmen.. Dünde yumurta beyazı akıntım geldi peçeteye baktım, yapışkan akıntı, yumurtlama döneminde olurmuş, yalnız bir yandan da çok ümitlenmek istemiyorum " 3 senedir " alıştığım için negatiflere...
Bu aradaminnta 'cığım geçmiş olsun köpeğine, kendini yorma canım benim de yatılı misafirim var şehir dışından toplamda 5 kişi, 2 si bebek hem de ikiz kuzenimin kızları:) Çok tatlılar, eşime diyorum alış bak bizim de olabilir..
Al_pi Günaydın şekerim inşallah hayırlı haberlerle geliriz hepimiz..
E-brulim günaydın canım bugün nasılsın durumlar nasıl test gününe ne kadar kaldı??
İşte böyle kendimizi hırpalıyoruz temizlik uğruna ama yapmayıncada olmuyorCanım sen ne yapmışsın öyle, beni de geçmişsin. Bu kadar yormasana gülüm kendini... Köpeğinin iyi olmasına sevindim. Dört gözle "inşallah pozitif" test sonucunu bekliyorum :)
ay canım sorma perisan oldum ya , belim
koptu,
saol canım ,
ay insallah ya ama bilmiorum adet oluyorum sanki bugunde tam gunubat tarihim bugun
Canım tabloyazısıyla bitmeli, ondan sonra gelenleri sil ve sonda ki TR'de de karışıklık oluyor, liste bunu her seferinde yapıyor nedense. [/TR] [TR] olacakyazısıyla başlamalı
ay sabah bi beceremedim canım ya, eve geline tekrar deniycem pc'den
sen napiosun nasil gidio? [/TR]
Minik mucizelerimiz
A N N E adayi Catlatma ignesi BAT Test tarihiSonuc
_Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ?
minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül ?
E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 20. Eylül ?
@deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ?
Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ?
Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ?
@elmaselmas ? 15. Eylül 15. Eylül ?
@5335 2. Eylül 17. Eylül ? ?
@BayilanBayilana 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ?
@LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül
@DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH
Gülüm bende eşinle aynı düşüncedeyim, bence 10. gün çok erken hamileysen bile ki inşallah öylesin negatif çıkabilir ve bu seni üzer. Bence bir daha düşün.
Ben daha iyiyim canım, belim geçti şükür de karnım hafiften ağrıyor. Regl yaklaştıkça regl ağrısı da yaklaşıyor. Ayaklarım da buz gibi, üşütmem inşallah buraya kış gelditest günümü bat'a 1 gün kala (20.09.) diye belirledim ama sabredebilecekmiyim bilmiyorum :)
Teşekkür ederim canımTamam canım düşüneyim, kolay gelsin sana da..
Burada da hava kapalı, öpüyorum ebrulim..
Yardimci olurum tabiki
Henüz resmiyete girmedi 14 üne mi ne toplantı varmış ondan sonra karar verilecekmişBayram tatilinin 9 gün olması panige yol actıbat 21 benim erken kan testı yapmaktan vazgectım ama boylede ancak acile gidip kan vermem gerekecek bayram tatılınde olacak her yer .. Ayy doğum yapacaklar nasıl panık olmuşlardır :)
Dün haberlerde dedi 9 gün diye hiç toplantıdan bahsetmedilerHenüz resmiyete girmedi 14 üne mi ne toplantı varmış ondan sonra karar verilecekmiş
Hımm cnm bizde tv yok aylardır bozuk.ben de netten okudum ama az önce tekrar baktım evet uzatılacakmış ama henüz resmiyete girmemiş 15 ine toplantı yapılıp öyle resmiyete girecekmiş yani uzayacak ANLAŞILANDün haberlerde dedi 9 gün diye hiç toplantıdan bahsetmediler
Tv siz nasıl yasıyorsunuz aksam ne yapıyorsunuzHımm cnm bizde tv yok aylardır bozuk.ben de netten okudum ama az önce tekrar baktım evet uzatılacakmış ama henüz resmiyete girmemiş 15 ine toplantı yapılıp öyle resmiyete girecekmiş yani uzayacak ANLAŞILAN
Cnm bizim kız çok çizgifilm seyrediyordu hiç ayrılmıyordu başından hatta seyretmese dahi açık kalacaktı.o diğer odada oynarken gidip kapatıyordum gelip geri Açıyor geri odasına gidiyordu o derece yani.hatta arada şalteri indirip aaaa bozulmuş falan diyorduk çok seyretmesin diye.nir gün gerçekten tv bozulduTv siz nasıl yasıyorsunuz aksam ne yapıyorsunuzgerci telefon var ama insan tvyı arıyor yinede .. Karar cıktıysa olur zaten .. Neyse annemi daha cok görürüm tatil uzasın
O zaman iyi olmuş :) cocuk varsa tv sana düşmez cocuk yoksa da düşmüyor o ayrı bi konudaCnm bizim kız çok çizgifilm seyrediyordu hiç ayrılmıyordu başından hatta seyretmese dahi açık kalacaktı.o diğer odada oynarken gidip kapatıyordum gelip geri Açıyor geri odasına gidiyordu o derece yani.hatta arada şalteri indirip aaaa bozulmuş falan diyorduk çok seyretmesin diye.nir gün gerçekten tv bozuldurşim fişi takmış bir ses geldi tamirciyi çağırmak Lazım dedi.dedim aman boşver iyi olmuş dedim.sanırım ciddiye Aldı o gün bu gündür tv bozuk biz de alıştık duruma çocuk arada bir dur bakayım Çalışıyor mu? Deyip düğmesine basıyor sonra da aaaa bozuk diyor yani o da alıştı duruma zaten 24 saat çizgifilm açıktı.elimize geçmiyordu ki
O niye ki bu seferde koca mı bırakmıyor kumandayı:)O zaman iyi olmuş :) cocuk varsa tv sana düşmez cocuk yoksa da düşmüyor o ayrı bi konuda
aynen canım :) istediğini aç diyip 10 dk sonra kumandayı bi versene bişiye bakacagım dıyor gidiş o gidiş elime gecmiyor bi daha :)))O niye ki bu seferde koca mı bırakmıyor kumandayı:)
Sen de o Zaman bizim gibi yaparsın şalteri indirir aaaaaa bozuldu dersinaynen canım :) istediğini aç diyip 10 dk sonra kumandayı bi versene bişiye bakacagım dıyor gidiş o gidiş elime gecmiyor bi daha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?