su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Canım sen ne yapmışsın öyle, beni de geçmişsin. Bu kadar yormasana gülüm kendini... Köpeğinin iyi olmasına sevindim. Dört gözle "inşallah pozitif" test sonucunu bekliyorum :)

ay canım sorma perisan oldum ya , belim
koptu,
saol canım ,
ay insallah ya ama bilmiorum adet oluyorum sanki bugunde tam gunu bat tarihim bugun

Canım tablo
yazısıyla başlamalı
yazısıyla bitmeli, ondan sonra gelenleri sil ve sonda ki TR'de de karışıklık oluyor, liste bunu her seferinde yapıyor nedense. [/TR] [TR] olacak

ay sabah bi beceremedim canım ya, eve geline tekrar deniycem pc'den

sen napiosun nasil gidio?
[/TR]

L leyla21 canım nasilsin? moralini bozma diycem de bende senin gibi cok uzuluyorum herseye
kayinvalidem bizdeydi dun , oda soyliyor kicagina almis alistirma yapiorum hadi sizde artik dior , kadin iyi niyetli ama batior iste uzuluoruzz

ama genede kendini cok uzme
benimde sabah peceteye koyu idrar eengi boyle acik kahve bi leke gedi galiba adet olucam bende ama bilmiorum

bu ay da olmadiysa 1 ay ara vermeyi dusunuyorum ben de canım

Benim yumurta çatlayalı üç gün oldu bat 26 Eylül daha çok var hiçbirşey hissetmiyorum artık erken diye mi bilmem kimilerinin belirtisi ovulasyonla Başlıyor bat olana kadar artarak devam ediyor.artık Hayırlısı bekleyip Görelim inşallah

Kolay gelsin canım, yorma kendini :*

Gülüm bende eşinle aynı düşüncedeyim, bence 10. gün çok erken hamileysen bile ki inşallah öylesin negatif çıkabilir ve bu seni üzer. Bence bir daha düşün.

Ben daha iyiyim canım, belim geçti şükür de karnım hafiften ağrıyor. Regl yaklaştıkça regl ağrısı da yaklaşıyor. Ayaklarım da buz gibi, üşütmem inşallah buraya kış geldi test günümü bat'a 1 gün kala (20.09.) diye belirledim ama sabredebilecekmiyim bilmiyorum :)

İşte böyle kendimizi hırpalıyoruz temizlik uğruna ama yapmayıncada olmuyor bari bugün dinlen kuzum... İnşallah adette olmazsın, hayırlı haberler verirsin bize.

Liste yi her alıntıladığında bu sorunla karşılaşacaksın neden bende bilmiyorum. Birde listede bazı bölümler ayrık çıkıyor onun içinde listenin yazı tarzını ve yazı büyüklüğünü aynı boyuta getiriyorum. Anlatabildim mi canım? Ben kendimi bazen ifade edemeyebiliyorum :)

Kızlar ben yavaştan kaçıyorum, çok işim var yine ama dikkatli hareket ediyorum. Kocaman öpüldünüz, görüşmek üzere

minnta cnm tablo için cimcimegfb den yardım isteyebilirsin bir topikte yardımcı olmuştu

Tamam canım düşüneyim, kolay gelsin sana da..
Burada da hava kapalı, öpüyorum ebrulim..

Bayram tatilinin 9 gün olması panige yol actı bat 21 benim erken kan testı yapmaktan vazgectım ama boylede ancak acile gidip kan vermem gerekecek bayram tatılınde olacak her yer .. Ayy doğum yapacaklar nasıl panık olmuşlardır :)

Henüz resmiyete girmedi 14 üne mi ne toplantı varmış ondan sonra karar verilecekmiş

Dün haberlerde dedi 9 gün diye hiç toplantıdan bahsetmediler
Hımm cnm bizde tv yok aylardır bozuk.ben de netten okudum ama az önce tekrar baktım evet uzatılacakmış ama henüz resmiyete girmemiş 15 ine toplantı yapılıp öyle resmiyete girecekmiş yani uzayacak ANLAŞILAN

Hımm cnm bizde tv yok aylardır bozuk.ben de netten okudum ama az önce tekrar baktım evet uzatılacakmış ama henüz resmiyete girmemiş 15 ine toplantı yapılıp öyle resmiyete girecekmiş yani uzayacak ANLAŞILAN
Tv siz nasıl yasıyorsunuz aksam ne yapıyorsunuz gerci telefon var ama insan tvyı arıyor yinede .. Karar cıktıysa olur zaten .. Neyse annemi daha cok görürüm tatil uzasın

Tv siz nasıl yasıyorsunuz aksam ne yapıyorsunuz gerci telefon var ama insan tvyı arıyor yinede .. Karar cıktıysa olur zaten .. Neyse annemi daha cok görürüm tatil uzasın
Cnm bizim kız çok çizgifilm seyrediyordu hiç ayrılmıyordu başından hatta seyretmese dahi açık kalacaktı.o diğer odada oynarken gidip kapatıyordum gelip geri Açıyor geri odasına gidiyordu o derece yani.hatta arada şalteri indirip aaaa bozulmuş falan diyorduk çok seyretmesin diye.nir gün gerçekten tv bozuldurşim fişi takmış bir ses geldi tamirciyi çağırmak Lazım dedi.dedim aman boşver iyi olmuş dedim.sanırım ciddiye Aldı o gün bu gündür tv bozuk biz de alıştık duruma çocuk arada bir dur bakayım Çalışıyor mu? Deyip düğmesine basıyor sonra da aaaa bozuk diyor yani o da alıştı duruma zaten 24 saat çizgifilm açıktı.elimize geçmiyordu ki

O zaman iyi olmuş :) cocuk varsa tv sana düşmez cocuk yoksa da düşmüyor o ayrı bi konuda

kızlar inanılmaz başım ağrıo cıldırıcam ya agrı kesici de içmek istemiorum daha bişi belli değil die cok fena agrıor kac saat yattım uyudum banamıısn demedi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…