Cnm bende migren var bilirim şimdi pamuk içine bir Çay kaşığı karabiber koy ikiye katla üzerine limon sık yada kolonya her ikisini de denedim fayda gördüm bundan iki tane hazırla birini bir şakağına diğerini de öbürüne üzerine bez sar başına bağla yat dinlenkızlar inanılmaz başım ağrıo cıldırıcam ya agrı kesici de içmek istemiorum daha bişi belli değil diecok fena agrıor kac saat yattım uyudum banamıısn demedi valla
Bende her regl öncesi olur bilirim ki adet geliyor ama baş ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisi decnm saol deniyorum hemen , ya acaba adetim gelicek diyemi agrıor sence ?
Geçmiş olsun canımkızlar inanılmaz başım ağrıo cıldırıcam ya agrı kesici de içmek istemiorum daha bişi belli değil diecok fena agrıor kac saat yattım uyudum banamıısn demedi valla
Aaa bızulmamış şalter atmış der oda :)))Sen de o Zaman bizim gibi yaparsın şalteri indirir aaaaaa bozuldu dersin
gebelik belirtisindede varmış basagrısı inşallah ondandırkızlar inanılmaz başım ağrıo cıldırıcam ya agrı kesici de içmek istemiorum daha bişi belli değil diecok fena agrıor kac saat yattım uyudum banamıısn demedi valla
kısmet bakalım , cok saol cnmBende her regl öncesi olur bilirim ki adet geliyor ama baş ağrısı aynı zamanda hamilelik belirtisi de
tesekkür ederim cnmGeçmiş olsun canım
gebelik belirtisindede varmış basagrısı inşallah ondandırgeçmiş olsun allah şifa versin canım
İnşAllahh canım hiç tanımasamda sizleri canı gönülden o minik ellere ayaklara kavusmanızı istiyorum diliyorum .. Bayram bize bayram gibi gelsin inşallah .. Bir kese ve içinde bebeklecnm saol ,
kısmet bakalım kırmızılar mı gelicek yoksa bebekmi gelicek
ne var simdi kücücük bi kese olsa içimde
Lütfen kalbi de atsın inşallah :))İnşAllahh canım hiç tanımasamda sizleri canı gönülden o minik ellere ayaklara kavusmanızı istiyorum diliyorum .. Bayram bize bayram gibi gelsin inşallah .. Bir kese ve içinde bebekle
İnşallah hiç durmadan atsın hemde uzun ömürlü olsun ..Lütfen kalbi de atsın inşallah :))
Amin canım... Rabbim hepimizin kalbine göre versin inşallah ebrucum...Hayırlı olsun, ALLAH analı babalı büyütsün. Canım moralini bozma beterin beteri var. Sen ikinciyi yapamadık diyorsun, biz daha birinciye bile kavuşamadık. Her şey nasip kısmet, vakti gelince seninde kuzunun kardeşi olacak. Toparla kendini bitanem, Rabbim kalbine ferahlık versin
Canım sen ne yapmışsın öyle, beni de geçmişsin. Bu kadar yormasana gülüm kendini... Köpeğinin iyi olmasına sevindim. Dört gözle "inşallah pozitif" test sonucunu bekliyorum :)
Canım tabloyazısıyla bitmeli, ondan sonra gelenleri sil ve sonda ki TR'de de karışıklık oluyor, liste bunu her seferinde yapıyor nedense. [/TR] [TR] olacakyazısıyla başlamalı
Ay inşallah :)[/TR]
İnşallah vesoncum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...Günaydın kızlarminnta Molly nin iyi OLMASINA sevindim bu arada teste 2 gün kaldı heyecan dorukta @Enyalios senin de 2 gün var @elmaselmas senin ki de az kalmış benimkine daha çok vR nasıl geçer bu vakit:) Leyla çığım hiç bozma morelini kardeşler gelecek inşallah.en güzel vakitte hayırlı uzun Ömürlü sağlıklı evlatlarımız gelecek bu günleri gülerek hatırlayacağız inşallah herkes temizlik yapıyor bu Günler'de benim de çamaşırlar birikti.kirliler temizler ütüler hep beni bekliyor tüm gün onlarla uğraşmayı düşünüyorum.herkesi öpüyorum
Saol canım benim.. Daha iyiyim canım...buda bizim imtihanımız işte... Elimdekine şükrediyorum bitanem.Rabbim herkese nasip inşallah gülüm..İnşallah sizlerden güzel haber alırız bitanem..@leyla21 canım nasilsin? moralini bozma diycem de bende senin gibi cok uzuluyorum herseye
kayinvalidem bizdeydi dun , oda soyliyor kicagina almis alistirma yapiorum hadi sizde artik dior , kadin iyi niyetli ama batior iste uzuluoruzz
ama genede kendini cok uzme
benimde sabah peceteye koyu idrar eengi boyle acik kahve bi leke gedigaliba adet olucam bende ama bilmiorum
bu ay da olmadiysa 1 ay ara vermeyi dusunuyorum ben de canım
İnşAllahh canım hiç tanımasamda sizleri canı gönülden o minik ellere ayaklara kavusmanızı istiyorum diliyorum .. Bayram bize bayram gibi gelsin inşallah .. Bir kese ve içinde bebekle
Lütfen kalbi de atsın inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?