su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

kızlar inanılmaz başım ağrıo cıldırıcam ya agrı kesici de içmek istemiorum daha bişi belli değil die cok fena agrıor kac saat yattım uyudum banamıısn demedi valla
Cnm bende migren var bilirim şimdi pamuk içine bir Çay kaşığı karabiber koy ikiye katla üzerine limon sık yada kolonya her ikisini de denedim fayda gördüm bundan iki tane hazırla birini bir şakağına diğerini de öbürüne üzerine bez sar başına bağla yat dinlen

cnm saol deniyorum hemen , ya acaba adetim gelicek diyemi agrıor sence ?

kızlar inanılmaz başım ağrıo cıldırıcam ya agrı kesici de içmek istemiorum daha bişi belli değil die cok fena agrıor kac saat yattım uyudum banamıısn demedi valla
Geçmiş olsun canım

gebelik belirtisindede varmış basagrısı inşallah ondandır geçmiş olsun allah şifa versin canım

cnm saol ,
kısmet bakalım kırmızılar mı gelicek yoksa bebekmi gelicek
ne var simdi kücücük bi kese olsa içimde
İnşAllahh canım hiç tanımasamda sizleri canı gönülden o minik ellere ayaklara kavusmanızı istiyorum diliyorum .. Bayram bize bayram gibi gelsin inşallah .. Bir kese ve içinde bebekle

Amin canım... Rabbim hepimizin kalbine göre versin inşallah ebrucum...

İnşallah vesoncum... Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah...

Saol canım benim.. Daha iyiyim canım...buda bizim imtihanımız işte... Elimdekine şükrediyorum bitanem.Rabbim herkese nasip inşallah gülüm..İnşallah sizlerden güzel haber alırız bitanem..

İnşAllahh canım hiç tanımasamda sizleri canı gönülden o minik ellere ayaklara kavusmanızı istiyorum diliyorum .. Bayram bize bayram gibi gelsin inşallah .. Bir kese ve içinde bebekle

canım bende hepimiz icin dua ediyorum hepimiz icin istiyorum, allahim hepimize tattirsin bu duyguyu , yasadiklarimiz cok zor en yakinlarimiz bile anlamio bizi, abartiyoruz saniolar
amin canım keseyi gorup kalbini duyunca rahat etcez :) amin insallah allahim o gunleri nasip kismetle gostersin bizlere

kizlar günaydın
dun butun gun odada yattim karanlikta , aksama dogru bide mide bulantisi eklendi bas agrima , saat 12 gibi uyandigimda sersem gibiydim sabahin 6 sinda kalktim sonra nihayet basim gecmisti , dun adet gunumdu ama gelmedi, simdi yarini bekliyorum yarin sabah kan testine gidicem , simdi size bisi sorcam

adet tarihim 12 eylul du yani dun ,
ve dun catlatma ignemin 13.gunuydu hani derler ya igneden 15 gun sonra adet olunur diye, peki benimki gibi adet tarihi ignenin 13.gunu ise gelirmi yoksa yine 15. gun gelicek diyemi atti beni

kizlar cok heycan umut uzuntu kapkarisik duygular icindeyim bugun, bi yanim gelicek kendini kandirma dior diger yanim ya olduysa sior hani korkudan karniniz agrir ya oyle karnim agrio gelecegini dusundukce, habire lavaboya gidio silip bakiorum gelmismi diye, biliorum gleceksede gelmiycek bu kadar taktim diye ve bosuna umutlanicam ama olsun istiyorum artik simdide kan testine gitmeye korkuyorum yarin ya yinr aradigimda uzgunuz negatif derlerse (( kizlar ya hadi uyanin , ay ben ilk defa bu kadar taktim ilk defa bu kadar duygu yogunluguna girdim , allahim hepimize guzel haber yasatsin insallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…