su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Kizlaar guzel haber yok mu hicc

canım günaydın
benim adet gecikti ama bilemiyorum belkide gecikmedir, dundu adet gunum hemde dun ignemin 13. gunu idi acaba ignenin 15.gunumu sokulcek?
gecen ay adetim 8 indeydi ve 4 gun gecikmisti 12sinde gelmisti , ve geldiginde ignenin 17.gunuydu cok korkuyorum yine 4 gun gecikecekde bosuna umutlanicam diye

Canim bazen igneyi vurjndugumuzda hemen catlamiyo 2 gun kadar sonra catliyo catladiktan da 14 gun sonra adet oluyoruz o sekilde 16 gun gecip 17.gun adet olmak normal. doktorlar da igneden sonraki hafta iliski gun asiri mutlaka olsun diyo bu yuzden. Bazi doktorlar igneden sonra 3-4gun ust uste iliski oneriyo. Benim bu ay 11.gun catladi tabi yumurta olustuysa yani 25.gun adet olmam lazim ayin 22si. Normalde 26si adet olmam lazim tuhaf bi durum icindeyim bakalim nolcak

Bu arada sanada gunaydin cnm direk konuyA daldim ben :)

Hic korkma canim allah hayirlisini versin hepimiz icin stres de geciktirir kendini bu kadar sıkma

Günaydın hayırlı pazarlar kızlar

İnşAllahh canım hiç tanımasamda sizleri canı gönülden o minik ellere ayaklara kavusmanızı istiyorum diliyorum .. Bayram bize bayram gibi gelsin inşallah .. Bir kese ve içinde bebekle
Sen ne tatlısın maşallah. Rabbim hep böyle güzel insanlar çıkarsın karşımıza Dualarına yürekten amin

Hakkında hayırlısı olsun, biliyorum elinde değil ama çok stres yapıyorsun canım üzülmeni istemem, inşallah Rabbim "OL" demiştir de sende kuzuna kavuşursun. Acaba diyorum kan testi yerine evde kendin mi test yapsan önce?

cok mantikli canım evet dur bakalim benim ne zaman gelicek
hicbirimizinki gelmesin indallah da bebisler gelsin

dun yaptim tam adet gunumdu ya ama cok silik hayalet gibi bi cizgi cikti bilmiorumki acaba pazartesi sabah yinemi yapsam yoksa direk kanami gitsem dun ignemin 13.gunuydu ya belkide ignenin etkisinden silik cizgi cikmistir diye dusundum

dun yaptim tam adet gunumdu ya ama cok silik hayalet gibi bi cizgi cikti bilmiorumki acaba pazartesi sabah yinemi yapsam yoksa direk kanami gitsem dun ignemin 13.gunuydu ya belkide ignenin etkisinden silik cizgi cikmistir diye dusundum
Kuzum silik bile olsa bu pozitif demek. Ya hadi hayırlısı inşallah hamilesin. Şuan senin için ne kadar sevindiğimi anlatamam. Burada ki herkesin hamilelik haberine kendiminmiş gibi sevineceğim :)

İğnenin etkisi hala geçmemişmidir ki?

Cnm foto gönder biz de Görelim iğneden 10 gün sonra etkisi gider sen hamilesin belki de

Cnm foto gönder biz de Görelim iğneden 10 gün sonra etkisi gider sen hamilesin belki de
10 gün sonra etkisi gider mi ki herkes 14-15 gün diyor benim bugun 11. Gün 4 gündür her sabah ovülasyon testı yapıyorum wtkisi hala var silik çıkıyor

Günaydın kızlar .. Sen iğnenin kacıncı gününde oldun .. Strest yapma sakin ol adet günün gectıkten sonra adet olman degısık geldi bana .. Hep mi var bu sorun benim günümde gelmezse sonra hiç gelmiyo hamile oldugumu ogrenıyorum..

10 gün sonra etkisi gider mi ki herkes 14-15 gün diyor benim bugun 11. Gün 4 gündür her sabah ovülasyon testı yapıyorum wtkisi hala var silik çıkıyor
Cnm ovulasyon testi iğne vurulmamış olsanda silik çıkar çünkü LH hormonu vücutta az da olsa her daim mevcuttur.iğnenin etkisi 10 günde kaybolur ama gebelik testi için erkendir

İğnenin etkisi olabilir bir keresinde ben iğneden tam 19 gün sonra regl olmuştum maalesef hormonal denge bozuluyor

Ben 21ine adet oldum 2s
Cnm ovulasyon testi iğne vurulmamış olsanda silik çıkar çünkü LH hormonu vücutta az da olsa her daim mevcuttur.iğnenin etkisi 10 günde kaybolur ama gebelik testi için erkendir
cıkmıyor işte ben denedım adetin 14. Gününden 16 ya belki 17 ye kadar silik cıkıyordu hep sonra sadece biri cıkıyordu.. Digerinde hiç bir iz cıkmıyordu .. Belki benim vucut farklı herseye tepki veriyordur

Ben 21 ine adet oldum 2 sine iğne vuruldum ee 21 ne kadar adet tarıhıme kadar yani iğnemin 19. Günü olacak

Valla bunu bir Dr iğne vurulan bir arkadaşa söyledi 10 gün sonra iğnenin etkisi kayboluyor diye test için de 14-15. Gün deniliyor gebelik testi için ama sen niye ovulasyon testi yapıyorsun ki anlamadım?
Ben 21 ine adet oldum 2 sine iğne vuruldum ee 21 ne kadar adet tarıhıme kadar yani iğnemin 19. Günü olacak
Öyleyse sen de sorun olmuyor inşallah gebelik çıkar

hic bilmiorum canım bana sanki igneden gibi gelior bugun adetimin 2. gunu ama gelen yok korkudan mi yoksa adettenmi bilmiorum karnim agrior,
dr'a mesaj attim yarin kan veriyimmi diye persembe dedi tavi persembeye kadar kirmizilar gelmesse

saol canım ya bende hep dua ediyorum hepimiz icinde bakalim ne olacak persembeye kadar

canım evde degilim ya esimle biraz dolanmaya ciktik ama gidince atarim fotoda gozukecekmide emin degilim hayalet gibi cizgi cunku :/ ignedenmis gibi gelio bana ama bakalim kismet hersey gouslerim acimasi gecti ama kasinio ve uzerinde mavi damarlar belirdi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…