su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

canım ilk ignemde umutlanamamistim bile 8 gun sonra gelmisti , 2.ignemdede 4 gun gecikti geldi, bu 3.ignem simdilik 1 gun gecikti kismet bakalim bende pkos var ondandir canım heralde

Ben gebeliğimi ovülasyon testınden öğrenmiştim onu deniyorum ikiside adete yakın koyu cıkarsa gebelik vardır dıye

Test koyulaşıyor mu ya ne durumda?
İki gün koyu cıktı iki gündür biraz daha rengi acıldı .. İğnenin etkisi vardır bence hala bakalım yapacagım bi kaç gün daha .. Zaten karnım agrıyor sivilcelerim çıktı ve adet dönemimdeki gibi cok terliyorum iki gecedir bu ay da olmadı sanırım

kızlar cok uzgunum az once kırmızılar geldi , hemen eve geldik aglaya aglaya yattim uyuycam biraz , size haber vermek istedim
cok mutsuzum cok uzgunum umut diye bisi kalmadi icimde 5 tane kaliteli yumurtam vardi bu ay neden olmadiki , esimin spermiogram da iyiydi ama o sigara icior icme diorum ama icior
ben o kadar dikkat ediorum herseye
simdi dr hsg istiycek ondanda cok korkuyorum
ve cok yoruldum 6 aydir hep negatif gormekten umut edip aglamaktan cok yoruldum
şu an moralim cok bozuk

anne olmak isteyen bir kadin icin anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek....geceleri uyanıp gözün yaşlı sabaha kadar senden sonra evlenip senden once bebek sahibi olanları saymak demek....hic sebeb yokken acaba hamileyim deyip ikide birde test yaptirmak demek....test icin her gittiginde sana aciyan personelin bakıslarına mecbur kalmak demek....gozlerinin hamile kadinlara takilip kalmasi ve gozunde tutmasin seninde olsun diye bir suru dua etmek demek....cocuk tedavisi gorurken sadece bir hap bile iciyor olsan "ben kısırmıyim neden tek seferde olmuyor deyip goz yaşı dökmek demek....
etrafindaki yakinlarinin teyzelerinin buyuklerinin durmadan cocuk yokmu olmuyormu deyip yaranı kanatması demek...
bir yıldız kaysa, bir mum uflenecek olsa veya herhangi bir kadir gecesinde hep yavrunu dilemek demektir..... anne olmak isteyipte olamamak.... kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış unutulmuş hissetmek demek....anne olamamak demek hicbirzaman cekirdek aile fotograflarinda 3 kisi olamaycagini dusunmek demek...hicbirzaman aile gibi olamamak eksik hissetmek demek....anne olamamak artik hayal kurmak istememek, hayal kurunca olmayacagini dusunerek kafadan silmesi zorda olsa sadece 1-2 saniyeligine kafadan atabilmek demek.... anne olamamak hayata tutunma dalınin olmaması demek...yalnız olecegini dusunmek demek....beklemek ve umut etmek demek.... anne olamamak her ay eşinle o mutlulugu paylasmak isterken husrana ugramak demek.... anne olamamak anneanne dede babanne olmak isteyenleri uzmek demek.... anne olamamak esine bir cocuk veremedigin icin olmek demek... encokta anne olamamak sana ANNECİM diyecek kucucuk elcikleri olan zeytin gözlu bir minigin hic gozlerinin icine bakmayacgi olasiligini her gun her saniye dusunup kahrolmak demek....

Canım ya kıyamam her şeyde bir hayır vardır umudunu yitirme Rabbim sanada inşallah evlat sevgisini yaşattıracak. Kelimelerin yetersiz kaldığı an, çok üzücü biliyorum

Canımm üzülme eşinede kızma sigara içiyor dıye ona baglama durumu .. Yaparsın ona kecıboynuzu kürü spermiogramda sorun yoksa daha ne .. Başka bir tedavıye gecilir belki ve hsg den sonra gebe kalan sayısı o kadar fazla ki belki kendılıgınden olacak .. Bu bizim sınavımız 2 senedır her ay bunu yasıyorum ben ama dua et rabbim hayırlı zamanda hayırlısıyla nasıp etsın

Hepimiz bunları yasıyoruz .. Esin bi çocugu sevdıgınde yada biri baba dedıgınde .. Vs vs biz uzuluyoruz aglıyoruz ama eşler içinde yasıyor .. Seni seven bir esın huzurlu bir yuvan varsa varsın olmasın .. Senin yerınde olmak isteyen binlerce genç kız var biz nasıl başkalarının yerınde olmak istiyorsak .. Üzülme moralini bozma rabbim nasip edecek zamanı gelmemiş demek

Cnm benim kıyamam.bozma morelini desek de ne çare.bu ay olmazsa ben de hsg çektireceğim ben de çok korkuyorum ama bununla ilgili bir topik var orda herkes aslında korkulacak birşey olmadığını yazıyor hem de hemen arkasından hamile kalan çok bugün biraz Ağla üzül içini at ama yarın kendini toparla pes etmek yok Rabbim çok bekletmesin inşallah

Bu arada 13. Güne kadar iğnenin hala etkisi devam ediyormuş demekki 14-15 den önce test yapmak pek sağlıklı değil

Canım ya kıyamam her şeyde bir hayır vardır umudunu yitirme Rabbim sanada inşallah evlat sevgisini yaşattıracak. Kelimelerin yetersiz kaldığı an, çok üzücü biliyorum
canım cok saol yattim biraz kendimi toplamaya calisiyorum sizide uzduysem ozurdielrum

ona baglamak degil canım da ben sigaraya cok karsiyim ve sigara icmenin bilinmeyen nedenlerle yumurtayi dolleme kapasitesini dusrdugu bilinio , benim tek dusundugum bizler bu kadar attigimiz adima yedigimiz iztigimze dikkat ederkeb azicikta erkeklwr dikkat etmeli,
du bakalim konsucam doktorumla bakalim neye karar vericex baakrsin bu hafta ici cekerim hsg
amin canım allah sanada banada hepimizedr kolaylik versin insallah istiyince 1 ayda olsa 5 ayda olsa 1 yilda olsa insan olmayinca uzuluo iste

cok sukur canım tabiki bizim yerinde olmak istedikleirmiz var bir de bzim yerimizde olmak istiyenler , allaha cok sukur tabiki esimiz evimiz var, ama ben varsin olmasin diyemiyorum uzuluyorum iste, insanin elinde olmuo bazen

canım cook saol destegin icin, cok sukur allahima ki bugun paazar kendimi toparliyim yarina daha iyi olucam insallah , bKarsin bu hafta ici cekilirim hsg'yi , bakicam o topige mutlaka cok saol canım

canım cok saol yattim biraz kendimi toplamaya calisiyorum sizide uzduysem ozurdielrum
Estağfurullah canım benim, burada sadece mutluluklarımızı değil üzüntülerimizi de paylaşacağız. Birbirimizi zor zamanımız da da desteklemek için bir araya geldik. İnşallah biran önce toparlanırsın. Rabbim tez vakitte yüzünü güldürsün.

cok sukur canım tabiki bizim yerinde olmak istedikleirmiz var bir de bzim yerimizde olmak istiyenler , allaha cok sukur tabiki esimiz evimiz var, ama ben varsin olmasin diyemiyorum uzuluyorum iste, insanin elinde olmuo bazen
Bana doktor hsg cekileceksın dedıgınde cok korkmuştum doktorda adet sancısı hiç mi cekmedin dedi ilacı verırken iki dakıka sıddetlı adet agrın oldugunu dusun dedi .. O kadar baskalarına bakma onlar canına cok duskun abartıp bagırıyorlar demişti :) anesteziliyede iki dk agrı için anestesi mi yemek istiyorsun demişti .. O ay hamile kalmıştım korkudan sanırım ama bende 3-4 aya cekilirim en gec isterler yıne ..

Öyle tabiki aslında sebep arıyoruz ondan olmuyor bundan mı olmuyor yoksa tek sebep var yaradan ol demiyor .. Vakit gelince zaten olacak .. Ben artık varsın olmasın dıyorum baskalarının kucagında cocuk gorurken içim gidiyor dua edıyorum bazen aglama nobetlerı gecırıyorum ama olmuyo ne yapayım daha yapabıleceklerımın fazlasını yapıyorum .. Eşime kalsa sen istemesen ben hayatta gidelim doktora demem diyor .. Sırf ben üzülmeyeyım dıye elinden gelenı yapıyor onuda kendımıde artık üzmemek için varsın olmasın dıyorum...

hamile kalmissan neden tekrar cekicekler ki canım

cok saol canım amin hepimizin insallah

kızlar ben ara vermeye karar verdim , yarin doktorumlada gorusecegim, bu ay ara verip oteki ay bi kezdaha klomen kullanmayi dusunuyorum , doktorumda onaylarsa bu sekilde yapicam ve unutuc bu ay bu isi cunku hayatimizda olan diger aksiliklerde buda birlesince cok etkiledi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…