su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bugün burası durgun. Minnta arkadaşımız için hepimiz üzüldük... Diğer hanımlar siz nasılsınız? Rabbim bat'lar yaklaştıkça üzüntülerimizi arttırmasın... Olmayan arkadaşlarımıza sabır versin ve tez zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.

Aşılamayı hiç düşündünüz mü ? Mesela bende tek klomen bi işe yaramıyor menegon+klomen+catlatma iğnesiyle iki kere gebe kaldım bende bir ay ara verip(gebelik olmazsa) sonra yıne iğne istiycem..

Walla karnım agrıyo adet belirtileri yasıyorum o yuzden cokta iyi degılım umudum hüsrana dönecek sanırım .. Sen nasılsın canım

Walla karnım agrıyo adet belirtileri yasıyorum o yuzden cokta iyi degılım umudum hüsrana dönecek sanırım .. Sen nasılsın canım
Bende aynı senin gibiyim canım ya, karnım ağırıyor aynı adet olacakmışım gibi, zaten bu sivilcelerde adete işaret ediyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Seninle bat'ımız aynı gün... İnşallah o bat hiç gelmez ve nasibimiz de aynı olur :)

kızlar mrb bıldıgınız uzere persembe gunu asılama yaptırdım lakın bugun adet olacakmısım gıbı belım agrıyor arada bacagıma vuruyor... ı adet gunum bılemedım varmı aranızda bu tarz belırtılerı olan? bugun asılamanın daha. 4. gunu

Canım belirti için sanki daha çok erken ama belli de olmaz tabi, hayırlısı olsun. Belini ağrıtabilecek bir iş yapmadın değil mi? Adetine de daha 10 günden fazla var galiba?

Aminnnn gelmesin 9 ay bebek gelsin ..

Canım ne güzel yazmışsın duygularını ins. olacak zamanını bekliyorlar buna emin olabilirsin ben de dün dayanamadim idrar testi yaptim negatif bu ay da olmadı ama zamanını bekliyorlar ben de çok yiprattim kendimi ama artik akisina birakiyorum cok kafaya takinca inan bu güzel yılları kaciriyorsun hayati yasamaya baslayip stresi üzerinden attiginda bebis de gelecektir cok kisiden duydum bebegi artık dusunmeyip oluruna biraktiginda hamile kalan o yuzden umutlu olalim hep isteyelim ama hayati da kacirmayalim olur mu

Canım belirti için sanki daha çok erken ama belli de olmaz tabi, hayırlısı olsun. Belini ağrıtabilecek bir iş yapmadın değil mi? Adetine de daha 10 günden fazla var galiba?
ya evet belırtı ıcın cok erken ... yooo ıs de yapmadım... ılk defa asılama yaptırıyorum belkıde boyle oluyordur bılemıyorum

ya evet belırtı ıcın cok erken ... yooo ıs de yapmadım... ılk defa asılama yaptırıyorum belkıde boyle oluyordur bılemıyorum
Benimde ilk aşılamam, ertesi gün belim ağrıyordu çok hafif sonra geçti. Dün de biraz ağrım vardı ama tahminimce iş yapmaktan :) hakkında hayırlısı canım, inşallah belirtidir, inşallah kavuşursun pamuğuna :)

catlatma ıgnesının etkısıdır belkıı... ya ıgneden sonra dızkapagıma kadar ınanılmaz agrılar gırdı.. dun agrım yoktu bugun basladı

catlatma ıgnesının etkısıdır belkıı... ya ıgneden sonra dızkapagıma kadar ınanılmaz agrılar gırdı.. dun agrım yoktu bugun basladı
Benim de çatlayalı 4 gün oldu hiçbirşey hissetmiyorum erken diye mi acaba ne bir Göğüs hassasiyeti ne bir kasık karın ağrısı ne de hamilelik adına başka bir belirti herkes ovulasyonla beraber belirti yaşamaya Başlıyor regl Gününe kadar artarak devam eden belirtiler??? Ben de mi gariplik yoksa onlarda mı ????

ben oncekılerde hıcbırsey hıssetmemıstım sadece catlatma ıgnesının etkısı gun ondada yogun bel agrısı okadar... bu kez bıraz farklı... cnm takma kafana herkese farklı etkı edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…