Yaaaa canimmm senincokk iyi anliyoruz hepimiz.ben yeni gordum bana hic bildirim gelmedi iki gundur hic bakmadim topige.keske gelmeseymis kirmizilar ama gelmiş bunada sukur canim en azindan adet olabiliyorsun .pcos lu biri olarak seni cok iyi anliyorum. Bu yazinla tüm duygularima tercuman olmussun. Insallah daha iyisindir canim. Herseyin hayırlısı canim rabbim bikir dogru zamani demekki daha cok dua etmemizi istiyor kullari olarak ekimizden geleni yapalım isyan etmeyelim. Asla yalniz degilsin canim....anne olmak isteyen bir kadin icin anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek....geceleri uyanıp gözün yaşlı sabaha kadar senden sonra evlenip senden once bebek sahibi olanları saymak demek....hic sebeb yokken acaba hamileyim deyip ikide birde test yaptirmak demek....test icin her gittiginde sana aciyan personelin bakıslarına mecbur kalmak demek....gozlerinin hamile kadinlara takilip kalmasi ve gozunde tutmasin seninde olsun diye bir suru dua etmek demek....cocuk tedavisi gorurken sadece bir hap bile iciyor olsan "ben kısırmıyim neden tek seferde olmuyor deyip goz yaşı dökmek demek....
etrafindaki yakinlarinin teyzelerinin buyuklerinin durmadan cocuk yokmu olmuyormu deyip yaranı kanatması demek...
bir yıldız kaysa, bir mum uflenecek olsa veya herhangi bir kadir gecesinde hep yavrunu dilemek demektir..... anne olmak isteyipte olamamak.... kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış unutulmuş hissetmek demek....anne olamamak demek hicbirzaman cekirdek aile fotograflarinda 3 kisi olamaycagini dusunmek demek...hicbirzaman aile gibi olamamak eksik hissetmek demek....anne olamamak artik hayal kurmak istememek, hayal kurunca olmayacagini dusunerek kafadan silmesi zorda olsa sadece 1-2 saniyeligine kafadan atabilmek demek.... anne olamamak hayata tutunma dalınin olmaması demek...yalnız olecegini dusunmek demek....beklemek ve umut etmek demek.... anne olamamak her ay eşinle o mutlulugu paylasmak isterken husrana ugramak demek.... anne olamamak anneanne dede babanne olmak isteyenleri uzmek demek.... anne olamamak esine bir cocuk veremedigin icin olmek demek... encokta anne olamamak sana ANNECİM diyecek kucucuk elcikleri olan zeytin gözlu bir minigin hic gozlerinin icine bakmayacgi olasiligini her gun her saniye dusunup kahrolmak demek....
Bilmiyorum canim ikisininde belirtisi ayni olunca kafasi karışıyor insanin. Ama belirtinolmasa daha cok izukurdum hic bisey yok diye simdinhic degilse umudum var bugun 29.gun canim 31.gunde test yaomis olacagim secce cikarmi o konudada kafam karisikBebektendir inşallah
Insallah yumurtan buyumustur canim.Allah hayırlısını versin. Amin insallah canimherkese merhaba.. 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık ve hala bebeğimiz yok.. Bir hafta önce doktora gittim yumurtalıklarım az çalışıyormuş, klomen verdi cuma kontrolüm var çatlatma iğnesi yapılacak inşallah yumurtam oluşursa.. bende burda sizinle birlikte beklemek istiyorum bebeğimi.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
Aramıza hoşgeldin canım, Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah. Hakkında hayırlısı.herkese merhaba.. 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık ve hala bebeğimiz yok.. Bir hafta önce doktora gittim yumurtalıklarım az çalışıyormuş, klomen verdi cuma kontrolüm var çatlatma iğnesi yapılacak inşallah yumurtam oluşursa.. bende burda sizinle birlikte beklemek istiyorum bebeğimi.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
hoşbuldum çok teşekkür ederim . inşallah hep birlikte güzel haberler alalım, verelim..Aramıza hoşgeldin canım, Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah. Hakkında hayırlısı.
Amin Allah'ın izniyle inşallah canım.hoşbuldum çok teşekkür ederim . inşallah hep birlikte güzel haberler alalım, verelim..
Canım normalde ovülasyon zamanı iki çizgide koyu cıkıyor ovulasyon bitene kadar hergun yapıyorum sonra silikleşip sonrada sadece tek cizgi cıkıyor ama adet yaklastıkca koyulasınca ben suphelendım test yaptım hamileydım o zaman .. Bende yıne onu denıyorum hala silikte olsa var hiç tek cıZgi olmadı su ana kadar sanırım iğnenin etkisinden ..Al_pi canım şu ovulasyon testi konusunu bana bir daha anlatırmısın zahmet olmazsa? Silik çizgi çıktı dedin, yani bu ne anlama geliyor?
Sağ ol canım. Ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenenler olduğunu duymuştum sadece çizgilerin ne zaman nasıl yorumlandığı konusunda kafam karışıktı. Az önce bende yaptım, silik çıktı demek ki iğnenin etkisi geçmedi hala.Canım normalde ovülasyon zamanı iki çizgide koyu cıkıyor ovulasyon bitene kadar hergun yapıyorum sonra silikleşip sonrada sadece tek cizgi cıkıyor ama adet yaklastıkca koyulasınca ben suphelendım test yaptım hamileydım o zaman .. Bende yıne onu denıyorum hala silikte olsa var hiç tek cıZgi olmadı su ana kadar sanırım iğnenin etkisinden ..
Evet gebelik testıde silik cıkar dıye beklıyorum ama içim içimi yıyorSağ ol canım. Ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenenler olduğunu duymuştum sadece çizgilerin ne zaman nasıl yorumlandığı konusunda kafam karışıktı. Az önce bende yaptım, silik çıktı demek ki iğnenin etkisi geçmedi hala.
Evde gebelik testi kalmamış yoksa yapacaktım. İşte her şeyde bir hayır var, belki silik çıkacaktı bende boş yere sevinecektim :)Evet gebelik testıde silik cıkar dıye beklıyorum ama içim içimi yıyor
Seninki iğnesiz çatlamıştı sanırım ovulasyondan 12 gün sonraçıkması gerekBilmiyorum canim ikisininde belirtisi ayni olunca kafasi karışıyor insanin. Ama belirtinolmasa daha cok izukurdum hic bisey yok diye simdinhic degilse umudum var bugun 29.gun canim 31.gunde test yaomis olacagim secce cikarmi o konudada kafam karisik
13 gün olmuş iğne yapalı sanırım 2 gün daha bekle bak minnta 13. Gün silik çizgiyi ardından da kırmızıları GÖRDÜ demekki 15 e kadar beklemek gerek en azından yada direk kanEvde gebelik testi kalmamış yoksa yapacaktım. İşte her şeyde bir hayır var, belki silik çıkacaktı bende boş yere sevinecektim :)
Yok canım yanlış söylemişim iğneyi olalı bugün 14. gün (31.08. de olmuştum), aşılama tarihi biriydi karıştırmışım.13 gün olmuş iğne yapalı sanırım 2 gün daha bekle bak minnta 13. Gün silik çizgiyi ardından da kırmızıları GÖRDÜ demekki 15 e kadar beklemek gerek en azından yada direk kan
O zaman yarın bir test yap istersen 15. Gün sanırım ilacın etkisi falan kalmazYok canım yanlış söylemişim iğneyi olalı bugün 14. gün (31.08. de olmuştum), aşılama tarihi biriydi karıştırmışım.
Aslında niyetim bat'a kadar beklemekti ama dayanamıyorum :) pozitifte olsa negatifte olsa insan öğrenmek istiyor.
Evde test olsa bi dert olmazsa bi dert zatenEvde gebelik testi kalmamış yoksa yapacaktım. İşte her şeyde bir hayır var, belki silik çıkacaktı bende boş yere sevinecektim :)
Ayy evet sizin gec .. Leyla minnta dan olumlu haber alamadık malesef .. İnşallah biz kalanlar iyi haberi alırız bu ay ..Herkes bu hafta içinde sonuçları öğreniyor bir benle bayılan bayılana kalıyor 27 Eylül :/
Bende bir test var aylardır dolapta beni bekliyor yapmam için kırmızılar izin vermiyor ki sağolasıcalar arada bir son kullanma tarihini kontrol ediyorum ne olur ne olmaz geçer diyeEvde test olsa bi dert olmazsa bi dert zatenolunca da yap dıyor içimdeki ses sürekli :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?