su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Yaaaa canimmm senincokk iyi anliyoruz hepimiz.ben yeni gordum bana hic bildirim gelmedi iki gundur hic bakmadim topige.keske gelmeseymis kirmizilar ama gelmiş bunada sukur canim en azindan adet olabiliyorsun .pcos lu biri olarak seni cok iyi anliyorum. Bu yazinla tüm duygularima tercuman olmussun. Insallah daha iyisindir canim. Herseyin hayırlısı canim rabbim bikir dogru zamani demekki daha cok dua etmemizi istiyor kullari olarak ekimizden geleni yapalım isyan etmeyelim. Asla yalniz degilsin canim....

Bebektendir inşallah
Bilmiyorum canim ikisininde belirtisi ayni olunca kafasi karışıyor insanin. Ama belirtinolmasa daha cok izukurdum hic bisey yok diye simdinhic degilse umudum var bugun 29.gun canim 31.gunde test yaomis olacagim secce cikarmi o konudada kafam karisik

herkese merhaba.. 1 yıllık evliyiz hiç korunmadık ve hala bebeğimiz yok.. Bir hafta önce doktora gittim yumurtalıklarım az çalışıyormuş, klomen verdi cuma kontrolüm var çatlatma iğnesi yapılacak inşallah yumurtam oluşursa.. bende burda sizinle birlikte beklemek istiyorum bebeğimi.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Insallah yumurtan buyumustur canim.Allah hayırlısını versin. Amin insallah canim

Aramıza hoşgeldin canım, Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah. Hakkında hayırlısı.

Al_pi canım şu ovulasyon testi konusunu bana bir daha anlatırmısın zahmet olmazsa? Silik çizgi çıktı dedin, yani bu ne anlama geliyor?

Al_pi canım şu ovulasyon testi konusunu bana bir daha anlatırmısın zahmet olmazsa? Silik çizgi çıktı dedin, yani bu ne anlama geliyor?
Canım normalde ovülasyon zamanı iki çizgide koyu cıkıyor ovulasyon bitene kadar hergun yapıyorum sonra silikleşip sonrada sadece tek cizgi cıkıyor ama adet yaklastıkca koyulasınca ben suphelendım test yaptım hamileydım o zaman .. Bende yıne onu denıyorum hala silikte olsa var hiç tek cıZgi olmadı su ana kadar sanırım iğnenin etkisinden ..

Sağ ol canım. Ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenenler olduğunu duymuştum sadece çizgilerin ne zaman nasıl yorumlandığı konusunda kafam karışıktı. Az önce bende yaptım, silik çıktı demek ki iğnenin etkisi geçmedi hala.

Evet gebelik testıde silik cıkar dıye beklıyorum ama içim içimi yıyor

Evet gebelik testıde silik cıkar dıye beklıyorum ama içim içimi yıyor
Evde gebelik testi kalmamış yoksa yapacaktım. İşte her şeyde bir hayır var, belki silik çıkacaktı bende boş yere sevinecektim :)

Seninki iğnesiz çatlamıştı sanırım ovulasyondan 12 gün sonraçıkması gerek

Evde gebelik testi kalmamış yoksa yapacaktım. İşte her şeyde bir hayır var, belki silik çıkacaktı bende boş yere sevinecektim :)
13 gün olmuş iğne yapalı sanırım 2 gün daha bekle bak minnta 13. Gün silik çizgiyi ardından da kırmızıları GÖRDÜ demekki 15 e kadar beklemek gerek en azından yada direk kan

13 gün olmuş iğne yapalı sanırım 2 gün daha bekle bak minnta 13. Gün silik çizgiyi ardından da kırmızıları GÖRDÜ demekki 15 e kadar beklemek gerek en azından yada direk kan
Yok canım yanlış söylemişim iğneyi olalı bugün 14. gün (31.08. de olmuştum), aşılama tarihi biriydi karıştırmışım.
Aslında niyetim bat'a kadar beklemekti ama dayanamıyorum :) pozitifte olsa negatifte olsa insan öğrenmek istiyor.

O zaman yarın bir test yap istersen 15. Gün sanırım ilacın etkisi falan kalmaz

Herkes bu hafta içinde sonuçları öğreniyor bir benle bayılan bayılana kalıyor 27 Eylül :/

Evde test olsa bi dert olmazsa bi dert zaten olunca da yap dıyor içimdeki ses sürekli :))
Bende bir test var aylardır dolapta beni bekliyor yapmam için kırmızılar izin vermiyor ki sağolasıcalar arada bir son kullanma tarihini kontrol ediyorum ne olur ne olmaz geçer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…