su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Ayy evet sizin gec .. Leyla minnta dan olumlu haber alamadık malesef .. İnşallah biz kalanlar iyi haberi alırız bu ay ..
Evet cnm inşallah sırayla güzel haberleri verirsiniz. Biz de arkanızdan geliriz artık:) hep beraber de doğururuz Mayıs anneleri topiğinde buluşuruz:))

Bende bir test var aylardır dolapta beni bekliyor yapmam için kırmızılar izin vermiyor ki sağolasıcalar arada bir son kullanma tarihini kontrol ediyorum ne olur ne olmaz geçer diye
Bende 6 adet var Ev de yok yok lab.a döndü

Bende 6 adet var Ev de yok yok lab.a döndü
Bir arkadaş vardı hergün test yapıyordu.birgün dedim herhalde sende test çok sabah akşam test yapıyorsun.meğer bir Arkadaşı toplu almış sonra da hamile kalınca buna vermiş para vermeyince bol keseden yapıyorsun işte Demişti.sonra adak adadı hamile kalırsam testleri göndereceğim diye hala hamile kalmaya Çalışıyor ne kadar çok var bizim gibi bana mı öyle geliyor hepsi kk buluşmuş belki de ondan artık hamile kalmak zor

Bende bugun onu düşündüm biliyormusun ne kadar çoook kadın hamile kalmak için uğrasıyor binlerce topik var derdıne derman arayan akıl danısan .. O degılde benım cevremde bi ben bi ablam harıc herkes cifter cifter doguruyor olmayan yok .,

Bir de öylesi var eşi Ceketi koysa hamile korunurken istemeyerek hamile kalan da çok çok kafaya takıyoruz belki de ondan

Bir de öylesi var eşi Ceketi koysa hamile korunurken istemeyerek hamile kalan da çok çok kafaya takıyoruz belki de ondan
Zaten biz bu kadar ugrasırken karsımıza kazara oldu diye gecıyorlar ya sinir oluyorum.. Kazara nasıl bişi ya walla imkansızı basarmak gibi bişi :))

Zaten biz bu kadar ugrasırken karsımıza kazara oldu diye gecıyorlar ya sinir oluyorum.. Kazara nasıl bişi ya walla imkansızı basarmak gibi bişi :))
Kız öyle deme korunurken hamile kalan oluyor hiçbir korunma yöntemi yüzde Yüz değil ki?rabbim öyle de sınamasın istemeyerek hamile kalmak da kötü ben yaşadım kızım 7-8 aylıkken tekrar hamile kaldım resmen paikolojim bozuldu Öbürü daha bebek ilgi istiyor sütten kes galan derken maalesef Bebeğin kalbi durdu şimdi de uğraşıyorum ki bebek olsun Rabbim en uygun zamanda göndersin inşallah

Seninki iğnesiz çatlamıştı sanırım ovulasyondan 12 gün sonraçıkması gerek
Evet canim. Catladiminemin degilim dr catkamaya baslamis demisti heralde yarim kalmamistir demi suan kafam durdu hesaplayim bi kac gun olmus 12yi gecmistir ama cnim sali yaparim ben testi sabah namazinda.

Evet canim. Catladiminemin degilim dr catkamaya baslamis demisti heralde yarim kalmamistir demi suan kafam durdu hesaplayim bi kac gun olmus 12yi gecmistir ama cnim sali yaparim ben testi sabah namazinda.
Yok cnm ya yarım niye Kalsın başladığı işi bitirmiştir yumurta merak etme hadi inşallah salıya ne kaldı şurda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…