Evet cnm inşallah sırayla güzel haberleri verirsiniz. Biz de arkanızdan geliriz artık:) hep beraber de doğururuz Mayıs anneleri topiğinde buluşuruz:))Ayy evet sizin gec .. Leyla minnta dan olumlu haber alamadık malesef .. İnşallah biz kalanlar iyi haberi alırız bu ay ..
Bende 6 adet varBende bir test var aylardır dolapta beni bekliyor yapmam için kırmızılar izin vermiyor ki sağolasıcalar arada bir son kullanma tarihini kontrol ediyorum ne olur ne olmaz geçer diye
Ayy söyleyince bile içim gidiyor .. İnşallah inşallahh ..Evet cnm inşallah sırayla güzel haberleri verirsiniz. Biz de arkanızdan geliriz artık:) hep beraber de doğururuz Mayıs anneleri topiğinde buluşuruz:))
Hamile kalmadan herkesi doğurttum bile :)Ayy söyleyince bile içim gidiyor .. İnşallah inşallahh ..
Hamile kalmadan herkesi doğurttum bile :)
Bir arkadaş vardı hergün test yapıyordu.birgün dedim herhalde sende test çok sabah akşam test yapıyorsun.meğer bir Arkadaşı toplu almış sonra da hamile kalınca buna vermiş para vermeyince bol keseden yapıyorsun işte Demişti.sonra adak adadı hamile kalırsam testleri göndereceğim diye hala hamile kalmaya Çalışıyor ne kadar çok var bizim gibi bana mı öyle geliyor hepsi kk buluşmuş belki de ondan artık hamile kalmak zorBende 6 adet varEv de yok yok lab.a döndü
Hele bir hamile kalalım bir bakmışsın bebek kucağında:))Olsun belki gercek olur .. 9 ay biter mi ya .. Gerci 2 sene bitti bekleye bekleye
Bende bugun onu düşündüm biliyormusun ne kadar çoook kadın hamile kalmak için uğrasıyor binlerce topik var derdıne derman arayan akıl danısan .. O degılde benım cevremde bi ben bi ablam harıc herkes cifter cifter doguruyor olmayan yok .,Bir arkadaş vardı hergün test yapıyordu.birgün dedim herhalde sende test çok sabah akşam test yapıyorsun.meğer bir Arkadaşı toplu almış sonra da hamile kalınca buna vermiş para vermeyince bol keseden yapıyorsun işte Demişti.sonra adak adadı hamile kalırsam testleri göndereceğim diye hala hamile kalmaya Çalışıyor ne kadar çok var bizim gibi bana mı öyle geliyor hepsi kk buluşmuş belki de ondan artık hamile kalmak zor
İlk asama hamile kalmak sonrası her sekılde gelir .. Üniversiteyi kazan sürünsende gecersin hesabıHele bir hamile kalalım bir bakmışsın bebek kucağında:))
Bir de öylesi var eşi Ceketi koysa hamile korunurken istemeyerek hamile kalan da çok çok kafaya takıyoruz belki de ondanBende bugun onu düşündüm biliyormusun ne kadar çoook kadın hamile kalmak için uğrasıyor binlerce topik var derdıne derman arayan akıl danısan .. O degılde benım cevremde bi ben bi ablam harıc herkes cifter cifter doguruyor olmayan yok .,
Zaten biz bu kadar ugrasırken karsımıza kazara oldu diye gecıyorlar ya sinir oluyorum.. Kazara nasıl bişi ya walla imkansızı basarmak gibi bişi :))Bir de öylesi var eşi Ceketi koysa hamile korunurken istemeyerek hamile kalan da çok çok kafaya takıyoruz belki de ondan
Kız öyle deme korunurken hamile kalan oluyor hiçbir korunma yöntemi yüzde Yüz değil ki?rabbim öyle de sınamasın istemeyerek hamile kalmak da kötü ben yaşadım kızım 7-8 aylıkken tekrar hamile kaldım resmen paikolojim bozuldu Öbürü daha bebek ilgi istiyor sütten kes galan derken maalesef Bebeğin kalbi durdu şimdi de uğraşıyorum ki bebek olsun Rabbim en uygun zamanda göndersin inşallahZaten biz bu kadar ugrasırken karsımıza kazara oldu diye gecıyorlar ya sinir oluyorum.. Kazara nasıl bişi ya walla imkansızı basarmak gibi bişi :))
Evet canim. Catladiminemin degilim dr catkamaya baslamis demisti heralde yarim kalmamistir demiSeninki iğnesiz çatlamıştı sanırım ovulasyondan 12 gün sonraçıkması gerek
O kazayi nemde anlamiyorimZaten biz bu kadar ugrasırken karsımıza kazara oldu diye gecıyorlar ya sinir oluyorum.. Kazara nasıl bişi ya walla imkansızı basarmak gibi bişi :))
Yok cnm ya yarım niye Kalsın başladığı işi bitirmiştir yumurta merak etme hadi inşallah salıya ne kaldı şurdaEvet canim. Catladiminemin degilim dr catkamaya baslamis demisti heralde yarim kalmamistir demisuan kafam durdu hesaplayim bi kac gun olmus 12yi gecmistir ama cnim sali yaparim ben testi sabah namazinda.
O kazayi nemde anlamiyorimen guzel korunma yontemi totoyu dönüp uyumak
Kız öyle deme korunurken hamile kalan oluyor hiçbir korunma yöntemi yüzde Yüz değil ki?rabbim öyle de sınamasın istemeyerek hamile kalmak da kötü ben yaşadım kızım 7-8 aylıkken tekrar hamile kaldım resmen paikolojim bozuldu Öbürü daha bebek ilgi istiyor sütten kes galan derken maalesef Bebeğin kalbi durdu şimdi de uğraşıyorum ki bebek olsun Rabbim en uygun zamanda göndersin inşallah[/QUOTE Tabi haklısın öyle düşününce ama biri öyle soyleyınce nasıl bi atıs nasıl bi tutustur dıye içimden geciyor .. Benım arkadasın olmuyordu cocugu 2 sene sonra oldu dogurdu 6 aylıkken hamile kaldı süprızşimdi ikisini bırden buyutuyor bir daha olacak mı olmayacak mı korkusu da yasamıycak
Aynen yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz saliYok cnm ya yarım niye Kalsın başladığı işi bitirmiştir yumurta merak etme hadi inşallah salıya ne kaldı şurda
Sonra carsamba sıra bana geldiAynen yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz sali
Catlamaya baslamis dedigi gunden saliya 14.gun oluyor canim yapayım demiAynen yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcazz sali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?