Oooooo vakti de gelmiş geçiyor ne zaman yapsan çıkar ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yapCatlamaya baslamis dedigi gunden saliya 14.gun oluyor canim yapayım demi
Yarın alayım bari kendimi tutamazsam salı sabah yaparım zaten 2 hafta o zaman dolmuş oluyor :)O zaman yarın bir test yap istersen 15. Gün sanırım ilacın etkisi falan kalmaz
Ay aman hiç sorma :) ama Rabbim daha büyük dertler vermesin :)Evde test olsa bi dert olmazsa bi dert zatenolunca da yap dıyor içimdeki ses sürekli :))
Orasi oylee canimm. Insallahhh suan her zorkuga uykusuzluga raziyiz cunkuuu bizzz kadiniz gucluyuZz anne olmak istiyoruzz totomuzu donmuyoruzBir de ona sormak Lazım kadın mutlu mu evet çocuklar 3-4 yaşına gelince süper birşey ama bebekken gerçekten zor hele bir de yardım eden kimsen yoksa o daha da zor.şimdi havaya konuşuyorum farkındayım siz inşallah hamile kalın bebekler uykusuz geceler gelsin ben o zaman size sorarım aman bebek Olmasın diye totoyu döner yatarsınız artık
Oda cok üzüldü basta bakacak yardım edecek kımsesıde yoktu ama atlattı gıttı o gunleriBir de ona sormak Lazım kadın mutlu mu evet çocuklar 3-4 yaşına gelince süper birşey ama bebekken gerçekten zor hele bir de yardım eden kimsen yoksa o daha da zor.şimdi havaya konuşuyorum farkındayım siz inşallah hamile kalın bebekler uykusuz geceler gelsin ben o zaman size sorarım aman bebek Olmasın diye totoyu döner yatarsınız artık
Ben aslinda kendimi carsambaya sartlamistim 15ini carsamba saniyordum niyeyse dün farkettim sali oldugunuOooooo vakti de gelmiş geçiyor ne zaman yapsan çıkar ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap
Evet yaaa simdiden sık sık wc ye gıdıyorum bişi gelmiş mi diyeCok zorr beklemek
Evet totolar dönülmüyor kızlarOrasi oylee canimm. Insallahhh suan her zorkuga uykusuzluga raziyiz cunkuuu bizzz kadiniz gucluyuZz anne olmak istiyoruzz totomuzu donmuyoruz
Bende hic sorma az bi nemi bile hissetmeye basladim . Aklim donumdaEvet yaaa simdiden sık sık wc ye gıdıyorum bişi gelmiş mi diyeAllahım gelmesın kırmızılar yerıne kırmızı bebek ayakkabıları gelsin
Allah sabrını da Gücünü de verir sen merak etmeOda cok üzüldü basta bakacak yardım edecek kımsesıde yoktu ama atlattı gıttı o gunlerikocacıgım sen cocuk cocuk dıye tutturdun al sana cocuk der bakmaz olan bana olur
Kirmizi da olur mavideEvet yaaa simdiden sık sık wc ye gıdıyorum bişi gelmiş mi diyeAllahım gelmesın kırmızılar yerıne kırmızı bebek ayakkabıları gelsin
Ben aslinda kendimi carsambaya sartlamistim 15ini carsamba saniyordum niyeyse dün farkettim sali oldugunuyarinn alicam test. Evde fazla test asla tutmam cunku dayanam yaparim.test alirkende utaniyorum yaa hepte adamlar veriyor bide gecmis olsunn diyolar :)
Hadi bakalım herkes teste şimdi Ebru Salı yapıyor elmas da salı Alpi Çarşamba öyle mi????Yarın alayım bari kendimi tutamazsam salı sabah yaparım zaten 2 hafta o zaman dolmuş oluyor :)
Ay aman hiç sorma :) ama Rabbim daha büyük dertler vermesin :)
Allah seni iyi etsin emi .. Bazen nerdeysem orda bakıyorum küçük cocuklar gibi yerınde duruyor mu dıye bakarlar ya :))Bende hic sorma az bi nemi bile hissetmeye basladim . Aklim donumda.ayy inşallah olmayiz yaa
evet dayanabılırsem carsambaya kadar tabi ..B
Hadi bakalım herkes teste şimdi Ebru Salı yapıyor elmas da salı Alpi Çarşamba öyle mi????
Yarin esimin mr i var birlikte aliriz artik. Kac kere dedim almadi oda utaniyor. Bende isterken boyle elimi tezgaha koyuyorum alyansimi gorsun diye hani ben evliyim bi naneler yemedim diye sanki neyi ispatliyorsamSagol bey amca .. Bende netten sıparıs verdım ovülasyonla bırlıkte iyi oldu bende utanıyorum alırken eşimde hayatta almaz
Benimki söylesem alıyor utanmazYarin esimin mr i var birlikte aliriz artik. Kac kere dedim almadi oda utaniyor. Bende isterken boyle elimi tezgaha koyuyorum alyansimi gorsun diye hani ben evliyim bi naneler yemedim diye sanki neyi ispatliyorsam. Ben hic ovulasyon tesyi kullanmadim bende ise yaramaz zaten ben pcos var .
Allah seni iyi etsin emi .. Bazen nerdeysem orda bakıyorum küçük cocuklar gibi yerınde duruyor mu dıye bakarlar ya :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?