su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bir de ona sormak Lazım kadın mutlu mu evet çocuklar 3-4 yaşına gelince süper birşey ama bebekken gerçekten zor hele bir de yardım eden kimsen yoksa o daha da zor.şimdi havaya konuşuyorum farkındayım siz inşallah hamile kalın bebekler uykusuz geceler gelsin ben o zaman size sorarım aman bebek Olmasın diye totoyu döner yatarsınız artık

O zaman yarın bir test yap istersen 15. Gün sanırım ilacın etkisi falan kalmaz
Yarın alayım bari kendimi tutamazsam salı sabah yaparım zaten 2 hafta o zaman dolmuş oluyor :)

Evde test olsa bi dert olmazsa bi dert zaten olunca da yap dıyor içimdeki ses sürekli :))
Ay aman hiç sorma :) ama Rabbim daha büyük dertler vermesin :)

Orasi oylee canimm. Insallahhh suan her zorkuga uykusuzluga raziyiz cunkuuu bizzz kadiniz gucluyuZz anne olmak istiyoruzz totomuzu donmuyoruz

Oda cok üzüldü basta bakacak yardım edecek kımsesıde yoktu ama atlattı gıttı o gunleri kocacıgım sen cocuk cocuk dıye tutturdun al sana cocuk der bakmaz olan bana olur

Oooooo vakti de gelmiş geçiyor ne zaman yapsan çıkar ama sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap
Ben aslinda kendimi carsambaya sartlamistim 15ini carsamba saniyordum niyeyse dün farkettim sali oldugunu yarinn alicam test. Evde fazla test asla tutmam cunku dayanam yaparim.test alirkende utaniyorum yaa hepte adamlar veriyor bide gecmis olsunn diyolar :)

Sagol bey amca .. Bende netten sıparıs verdım ovülasyonla bırlıkte iyi oldu bende utanıyorum alırken eşimde hayatta almaz

Sagol bey amca .. Bende netten sıparıs verdım ovülasyonla bırlıkte iyi oldu bende utanıyorum alırken eşimde hayatta almaz
Yarin esimin mr i var birlikte aliriz artik. Kac kere dedim almadi oda utaniyor. Bende isterken boyle elimi tezgaha koyuyorum alyansimi gorsun diye hani ben evliyim bi naneler yemedim diye sanki neyi ispatliyorsam . Ben hic ovulasyon tesyi kullanmadim bende ise yaramaz zaten ben pcos var .

Kızlar bişi soracagım buyuk ıhtımal cumartesı memlekete gıdecegız tatıl kesınlesırse 9 gün .. Benim sacımı boyatmam lazım boyasam yarın mesela sorun olur mu sonucu beklersem boylece gıtmek zorunda kalacagım

Benimki söylesem alıyor utanmaz

Allah seni iyi etsin emi .. Bazen nerdeysem orda bakıyorum küçük cocuklar gibi yerınde duruyor mu dıye bakarlar ya :))
Sorma bende hangi odadaysam hemen indirip bakıyorum. Kus var bakma oglum diyorum . Demekki hepimiz ayniyiz hosuma gitti bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…