su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Sen yine de sonucu bekle cnm ya

Ayy aynı bennnn :))) bende alyansız gitmedıgım tek yer eşime dur ben bi evleneyim öyle cıkayım dıyıp yuzugu takar oyle gıderım normalde hiç takmamda :))

Bitkisel boya al canim olmaz mi

Ayy aynı bennnn :))) bende alyansız gitmedıgım tek yer eşime dur ben bi evleneyim öyle cıkayım dıyıp yuzugu takar oyle gıderım normalde hiç takmamda :))
Allahim yaa gece gece güldüm valla .yalniz olmamak guzel

B

Hadi bakalım herkes teste şimdi Ebru Salı yapıyor elmas da salı Alpi Çarşamba öyle mi????
O zaman ben yarın listeyi bir düzenleyeyim :)

Canım benim yengem kuaför ve biz geçen bu konuyu konuştuk, bir çok kuaför yanlış biliyormuş, saçını boyamanın hiç bir sakıncası yokmuş çünkü boya kanına karışmıyor sonuçta dedi. Hatta doktoruna da sormuş ve o da bunu onaylamış ama tabi yinede sen bilirsin sadece bildiğimi paylaşmak istedim.

Bitkisel beyazları kapamıyor ki .. Kötü zamana bıraktım boya işini carsambayı beklıyım bakıyım o zaman
Ben hic boyamadim dibiyle ucuyla ugrasamam bencede bekle canim hemen boyarsin sonuca gore

Katınlatmış bişi yok zaten bu konuda doktorlar boyayın dıyor zaten .. Biz işte korkuyoruz yinede yoksa bos yanı ..

Katınlatmış bişi yok zaten bu konuda doktorlar boyayın dıyor zaten .. Biz işte korkuyoruz yinede yoksa bos yanı ..
İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım sonra keşke diyeceğin bir durum söz konusu olmasın.

Ben hamile iken birşey olur korkusu ile el yüz kremi bile kullanmadım belirsiz şeylere hiç yaklaşmayın bence sen yine de bekle cnm

Umarım hamile kalırsın da keşke yapsaymışım demek zorunda kalmasın:)
Hamile kalayımda 9 ay boyamayayı. .. Çook buyuk konuştum ama walla boyamasam olur yani .. Bayram 2 aydan fazlada boyatmadım tatılede gıttım renk degıstı o yuzden ..

Ben hamile iken birşey olur korkusu ile el yüz kremi bile kullanmadım belirsiz şeylere hiç yaklaşmayın bence sen yine de bekle cnm
Beklıycem zaten pimpirikliyim size sorunca hiiç boyamam artık .. Böyle gıderım cok cok olursa orda boyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…