Sen yine de sonucu bekle cnm yaKızlar bişi soracagım buyuk ıhtımal cumartesı memlekete gıdecegız tatıl kesınlesırse 9 gün .. Benim sacımı boyatmam lazım boyasam yarın mesela sorun olur mu sonucu beklersem boylece gıtmek zorunda kalacagım
Ayy aynı bennnn :))) bende alyansız gitmedıgım tek yer eşime dur ben bi evleneyim öyle cıkayım dıyıp yuzugu takar oyle gıderım normalde hiç takmamda :))Yarin esimin mr i var birlikte aliriz artik. Kac kere dedim almadi oda utaniyor. Bende isterken boyle elimi tezgaha koyuyorum alyansimi gorsun diye hani ben evliyim bi naneler yemedim diye sanki neyi ispatliyorsam. Ben hic ovulasyon tesyi kullanmadim bende ise yaramaz zaten ben pcos var .
Bitkisel boya al canim olmaz miKızlar bişi soracagım buyuk ıhtımal cumartesı memlekete gıdecegız tatıl kesınlesırse 9 gün .. Benim sacımı boyatmam lazım boyasam yarın mesela sorun olur mu sonucu beklersem boylece gıtmek zorunda kalacagım
Ben de aynı şeyi yapıyorum yalnız değilmişim oleyyyyy kk dan itiraflarSorma bende hangi odadaysam hemen indirip bakıyorum. Kus var bakma oglum diyorum . Demekki hepimiz ayniyiz hosuma gitti bu durum
Allahim yaa gece gece güldüm valla .yalniz olmamak guzelAyy aynı bennnn :))) bende alyansız gitmedıgım tek yer eşime dur ben bi evleneyim öyle cıkayım dıyıp yuzugu takar oyle gıderım normalde hiç takmamda :))
Bitkisel boya al canim olmaz mi
Bitkisel beyazları kapamıyor ki .. Kötü zamana bıraktım boya işini carsambayı beklıyım bakıyım o zamanSen yine de sonucu bekle cnm ya
Bende sesli güldüm eşim ne oldu dıyorAllahim yaa gece gece güldüm valla .yalniz olmamak guzel
Ben de aynı şeyi yapıyorum yalnız değilmişim oleyyyyy kk dan itiraflar
O zaman ben yarın listeyi bir düzenleyeyim :)B
Hadi bakalım herkes teste şimdi Ebru Salı yapıyor elmas da salı Alpi Çarşamba öyle mi????
Canım benim yengem kuaför ve biz geçen bu konuyu konuştuk, bir çok kuaför yanlış biliyormuş, saçını boyamanın hiç bir sakıncası yokmuş çünkü boya kanına karışmıyor sonuçta dedi. Hatta doktoruna da sormuş ve o da bunu onaylamış ama tabi yinede sen bilirsin sadece bildiğimi paylaşmak istedim.Kızlar bişi soracagım buyuk ıhtımal cumartesı memlekete gıdecegız tatıl kesınlesırse 9 gün .. Benim sacımı boyatmam lazım boyasam yarın mesela sorun olur mu sonucu beklersem boylece gıtmek zorunda kalacagım
Ben hic boyamadim dibiyle ucuyla ugrasamamBitkisel beyazları kapamıyor ki .. Kötü zamana bıraktım boya işini carsambayı beklıyım bakıyım o zaman
Umarım hamile kalırsın da keşke yapsaymışım demek zorunda kalmasın:)Bitkisel beyazları kapamıyor ki .. Kötü zamana bıraktım boya işini carsambayı beklıyım bakıyım o zaman
Kız size gülmekten yazamadım
Katınlatmış bişi yok zaten bu konuda doktorlar boyayın dıyor zaten .. Biz işte korkuyoruz yinede yoksa bos yanı ..O zaman ben yarın listeyi bir düzenleyeyim :)
Canım benim yengem kuaför ve biz geçen bu konuyu konuştuk, bir çok kuaför yanlış biliyormuş, saçını boyamanın hiç bir sakıncası yokmuş çünkü boya kanına karışmıyor sonuçta dedi. Hatta doktoruna da sormuş ve o da bunu onaylamış ama tabi yinede sen bilirsin sadece bildiğimi paylaşmak istedim.
İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım sonra keşke diyeceğin bir durum söz konusu olmasın.Katınlatmış bişi yok zaten bu konuda doktorlar boyayın dıyor zaten .. Biz işte korkuyoruz yinede yoksa bos yanı ..
Ben hamile iken birşey olur korkusu ile el yüz kremi bile kullanmadım belirsiz şeylere hiç yaklaşmayın bence sen yine de bekle cnmKatınlatmış bişi yok zaten bu konuda doktorlar boyayın dıyor zaten .. Biz işte korkuyoruz yinede yoksa bos yanı ..
Hamile kalayımda 9 ay boyamayayı. .. Çook buyuk konuştum ama walla boyamasam olur yani .. Bayram 2 aydan fazlada boyatmadım tatılede gıttım renk degıstı o yuzden ..Umarım hamile kalırsın da keşke yapsaymışım demek zorunda kalmasın:)
Bu boya işlerinden pek anlamam ama cumartesiye daha çok var Çarşamba sonuçtan sonra yapılsa olmuyor mu?İçin nasıl rahat edecekse öyle hareket et canım sonra keşke diyeceğin bir durum söz konusu olmasın.
Beklıycem zaten pimpirikliyim size sorunca hiiç boyamam artık .. Böyle gıderım cok cok olursa orda boyarımBen hamile iken birşey olur korkusu ile el yüz kremi bile kullanmadım belirsiz şeylere hiç yaklaşmayın bence sen yine de bekle cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?