Herkes başka bir şey diyor insanında iyice kafası karışıyor. Yüz kreminden ne oluyormuş ki canım? Hiç duymadım onu daBen hamile iken birşey olur korkusu ile el yüz kremi bile kullanmadım belirsiz şeylere hiç yaklaşmayın bence sen yine de bekle cnm
Kal inşallah da varsın kırlarınla dolaş :)Hamile kalayımda 9 ay boyamayayı. .. Çook buyuk konuştum ama walla boyamasam olur yani .. Bayram 2 aydan fazlada boyatmadım tatılede gıttım renk degıstı o yuzden ..
Olurda renk oturmaz boyanın ızı olur bi iki yıkayınca daha guzel oturuyor boya .. Ama minnaktan önemli degıl sonuctaBu boya işlerinden pek anlamam ama cumartesiye daha çok var Çarşamba sonuçtan sonra yapılsa olmuyor mu?
Evet herkese iyi geceler yarın işbaşıKizlar hepinize iyi geceler tatli ruyalar
Iyi geceler canım, ALLAH rahatlık versin. En güzel rüyalar senin olsunKizlar hepinize iyi geceler tatli ruyalar
Hiçbirşey olmaz cnm yüz kreminden ne olur ki benim pimpirikliğim demem o ki onu bile kullanmadım yaniHerkes başka bir şey diyor insanında iyice kafası karışıyor. Yüz kreminden ne oluyormuş ki canım? Hiç duymadım onu da
Kal inşallah da varsın kırlarınla dolaş :)
Bilmem gülüm olur herhalde, ben saçımı boyamadığım için bende pek anlamıyorum :)Bu boya işlerinden pek anlamam ama cumartesiye daha çok var Çarşamba sonuçtan sonra yapılsa olmuyor mu?
Anladım canım. Senin değil ANNE olma pimpirikliği, sanırım hepimiz bu tarz şeyler yaşayacağız :)Hiçbirşey olmaz cnm yüz kreminden ne olur ki benim pimpirikliğim demem o ki onu bile kullanmadım yani
Insan zor bulunca böyle oluyor sanırımAnladım canım. Senin değil ANNE olma pimpirikliği, sanırım hepimiz bu tarz şeyler yaşayacağız :)
Aynen öyle .. Bende mecburen boyuyorum canım beyazım var ee acık bir insan olunca .. Yoksa bende kımyasalı degdırmeye cok meraklı degılımAnladım canım. Senin değil ANNE olma pimpirikliği, sanırım hepimiz bu tarz şeyler yaşayacağız :)
Amiiiin Rabbim duy sesimizi :)İyİ Gclr işe gideceklere hayırlı hafta hayırlı işler .. Güzel bir hafta bol bebek haberlerı alacagımız bir hafta olsun inşallah ..
Tedbiri elden bırakmamak her zaman için daha iyidirInsan zor bulunca böyle oluyor sanırım
Kına yaksana canım?Aynen öyle .. Bende mecburen boyuyorum canım beyazım var ee acık bir insan olunca .. Yoksa bende kımyasalı degdırmeye cok meraklı degılım
Canım ebrulim şehir dışından misafirlerim var, hafta sonu şehri turlayalım dediler.. İnan sabah çıktık akşam girdik eve.. çok gezdik eğlendik, bana da iyi geldi.. kafamı dağıttım biraz..o yüzden giremedim.. yarın sabah yani bu sabah gidiyorlar.. ev yine sessizleşicek:/_Verda_ canım nerelerdesin?
Sağol ebrucum.. Bütün gün evle ve kızımla ilgilendim.kafa dağıtıyorum.umarım sende iyisindir bitanem...Bitanem nasılsın bugün?
I ıh büyük ihtimalle yaktırmaz, kokusunu sevmiyorsa demekDügünümde elime yaktırmayan koca sacımamı yaktırır :))
Ne güzel değişiklik olmuş senin içindeCanım ebrulim şehir dışından misafirlerim var, hafta sonu şehri turlayalım dediler.. İnan sabah çıktık akşam girdik eve.. çok gezdik eğlendik, bana da iyi geldi.. kafamı dağıttım biraz..o yüzden giremedim.. yarın sabah yani bu sabah gidiyorlar.. ev yine sessizleşicek:/
Iyi yapmışsın tatlı anneSağol ebrucum.. Bütün gün evle ve kızımla ilgilendim.kafa dağıtıyorum.umarım sende iyisindir bitanem...
Gunaydinnn kizlarrrr.herkese hayirli guzel haftalar diliyorum guzel haberler alalim insallahhh hemdeee hafta boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?