su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Ben hamile iken birşey olur korkusu ile el yüz kremi bile kullanmadım belirsiz şeylere hiç yaklaşmayın bence sen yine de bekle cnm
Herkes başka bir şey diyor insanında iyice kafası karışıyor. Yüz kreminden ne oluyormuş ki canım? Hiç duymadım onu da

Hamile kalayımda 9 ay boyamayayı. .. Çook buyuk konuştum ama walla boyamasam olur yani .. Bayram 2 aydan fazlada boyatmadım tatılede gıttım renk degıstı o yuzden ..
Kal inşallah da varsın kırlarınla dolaş :)

Herkes başka bir şey diyor insanında iyice kafası karışıyor. Yüz kreminden ne oluyormuş ki canım? Hiç duymadım onu da

Kal inşallah da varsın kırlarınla dolaş :)
Hiçbirşey olmaz cnm yüz kreminden ne olur ki benim pimpirikliğim demem o ki onu bile kullanmadım yani

Bu boya işlerinden pek anlamam ama cumartesiye daha çok var Çarşamba sonuçtan sonra yapılsa olmuyor mu?
Bilmem gülüm olur herhalde, ben saçımı boyamadığım için bende pek anlamıyorum :)

Hiçbirşey olmaz cnm yüz kreminden ne olur ki benim pimpirikliğim demem o ki onu bile kullanmadım yani
Anladım canım. Senin değil ANNE olma pimpirikliği, sanırım hepimiz bu tarz şeyler yaşayacağız :)

Kızlar bende müsadenizle yatağın yolunu tutayım. Size hayırlı geceler, toz pembe rüyalar. Yarın görüşürüz inşallah... Seviliyorsunuz

Anladım canım. Senin değil ANNE olma pimpirikliği, sanırım hepimiz bu tarz şeyler yaşayacağız :)
Aynen öyle .. Bende mecburen boyuyorum canım beyazım var ee acık bir insan olunca .. Yoksa bende kımyasalı degdırmeye cok meraklı degılım

İyİ Gclr işe gideceklere hayırlı hafta hayırlı işler .. Güzel bir hafta bol bebek haberlerı alacagımız bir hafta olsun inşallah ..
Amiiiin Rabbim duy sesimizi :)

Insan zor bulunca böyle oluyor sanırım
Tedbiri elden bırakmamak her zaman için daha iyidir varsın pimpirikli anneler olalım bizde, vurdumduymazlıktan iyidir.

Aynen öyle .. Bende mecburen boyuyorum canım beyazım var ee acık bir insan olunca .. Yoksa bende kımyasalı degdırmeye cok meraklı degılım
Kına yaksana canım?

Kına yaksana canım?[/QUOTE]
Dügünümde elime yaktırmayan koca sacımamı yaktırır :))

Canım ebrulim şehir dışından misafirlerim var, hafta sonu şehri turlayalım dediler.. İnan sabah çıktık akşam girdik eve.. çok gezdik eğlendik, bana da iyi geldi.. kafamı dağıttım biraz..o yüzden giremedim.. yarın sabah yani bu sabah gidiyorlar.. ev yine sessizleşicek:/

Herkese iyi geceler kızlar..
umarım iyisinizdir hepiniz..
güzel haberler gelsin artık
Yalnız ben yrn test yapamıyorum
sanırım eş durumundan..
hepinizi öpüyorum..
yarın görüşmek üzere..

Günaydın canlarım Hepinize güzel bir gün dilerim

Dügünümde elime yaktırmayan koca sacımamı yaktırır :))
I ıh büyük ihtimalle yaktırmaz, kokusunu sevmiyorsa demek

Ne güzel değişiklik olmuş senin içinde iyi olmana sevindim tatlım... Bir de pozitif sonuç alırsan daha da iyi olacaksın Allah'ın izniyle yalnız sana tavsiyem gerçekten acele etme gülüm, benim dün 14. günümdü ve hala çatlatma iğnesinin etkisi var.

Sağol ebrucum.. Bütün gün evle ve kızımla ilgilendim.kafa dağıtıyorum.umarım sende iyisindir bitanem...
Iyi yapmışsın tatlı annekendini avutabildiğin güzeller güzeli bir kızın var kuzum, sakın üzme kendini

Bu arada kızlar sabah karın ağrısıyla uyandım, sanırım bu da gol değil nasip artık , Rabbim her şeyin en doğrusunu bilir

GÜNAYDINN KIZLAR HAFTA SONU KAYNATILMIŞ BURADA BEN GİREMEDM EVİN İŞLERİNDEN BUARADA GEBELİK BELİRTİLERİMİN HEPSİ KAYBOLDU GİTTİ HAFTAYA CUMARTESİ TEST GÜNÜM İNŞALLAH KOCA BİR SIFIR İLE KARŞILAŞMAM

Gunaydinnn kizlarrrr.herkese hayirli guzel haftalar diliyorum guzel haberler alalim insallahhh hemdeee hafta boyunca

Günaydın şeker parem sana da iyi haftalar olsun
inşallah herkes güzel sonuçlar verir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…