su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Günaydın ebrulim, doğru diyorsun benim için erken henüz
adet tarihim bile geçmedi yani düşün..
Nasip bakalım..
Misafirlerim gitti canlarım
sizlerleyim..

Gunaydinnn kizlarrrr.herkese hayirli guzel haftalar diliyorum guzel haberler alalim insallahhh hemdeee hafta boyunca
Dua topiginde dua sirasi sana gelmis, hemde test gününden bir gün önce Rabbim hayirlisini versin insallah canim...

Hakkinda hayirlisi canim, ümitsizlige kapilma... Rabbim neylerse güzel eyler

Günaydın ebrulim, doğru diyorsun benim için erken henüz
adet tarihim bile geçmedi yani düşün..
Nasip bakalım..
Misafirlerim gitti canlarım
sizlerleyim..
Canim benim senin yada burada ki diger arkadaslarimin üzülmesini istemiyorum, zaten bu sözlerim de o yüzden. Bende yarin test yapacaktim ama vazgectim, simdi ignenin etkisiyle pozitif cikar sevinirim sonra asil sonuc cikinca sarsilirim. Hem hesaplarima göre bat'imdan 1 gün önce dua sirasinda ben varim, belki onu beklemek en hayirlisidir
Nasip, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

E-brulim ,

Dua sırasını hesaplamadım canım ama
her gün okuyorum zikirmatik var, kolay oluyo..
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah..
Seni anlıyorum eşim de böyle düşünüyo bakalım bekliycez..
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler..

Canim 7 gün sonra sira bende, bat'ima da tam 7 gün var, onu beklemeye karar verdim.
Sanada 5 gün sonra sira gelecek :)
Amin gülüm, yürekten amin, insallah Rabbim sesimizi duysun, hakkimizda hayirlisini versin.

KIZLAR DAHA BİR HAFTAM OLMASINA RAĞMEN DÜN EVDE TEST YAPTIM NEGATİF TABİKİAMA İĞNENİN ETKİSİ GEÇMİŞ KIZLAR

Canim 7 gün sonra sira bende, bat'ima da tam 7 gün var, onu beklemeye karar verdim.
Sanada 5 gün sonra sira gelecek :)
Amin gülüm, yürekten amin, insallah Rabbim sesimizi duysun, hakkimizda hayirlisini versin.

İnşallah canım, dua edelim.. Beni rahatlatıyo şahsen..

KIZLAR DAHA BİR HAFTAM OLMASINA RAĞMEN DÜN EVDE TEST YAPTIM NEGATİF TABİKİAMA İĞNENİN ETKİSİ GEÇMİŞ KIZLAR

Günaydın canım çatlatma iğnen ne zamandı ??

2 EYLÜLDECNM TESTİ DÜN YAPTIM 11 GÜN GEÇMİŞ ÜSTÜNDEN

Arkadaşım idrarda hemen çıkmıyo bazılarında..
Reglin geçti mi geçtiyse kan testi yaptırmalısın..

kızlar size bişey sorucam. ben şimdi klomen kullanıyorum ya çatlatma iğnesi yapılana kadar ilişkiye girmemizde bi sakınca olur mu ki ? doktorumuz öyle bişey söylemedi ama eşim tedirgin biraz benimde aklıma takıldı. bu konuda bilginiz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…