Ne güzel değişiklik olmuş senin içindeiyi olmana sevindim tatlım... Bir de pozitif sonuç alırsan daha da iyi olacaksın Allah'ın izniyle yalnız sana tavsiyem gerçekten acele etme gülüm, benim dün 14. günümdü ve hala çatlatma iğnesinin etkisi var.
Bu sabah mutlu uyandim insalalh yarinda oyle olur yarin büyük gun benim icinGünaydın şeker parem sana da iyi haftalar olsun
inşallah herkes güzel sonuçlar verir..
YARIN TEST GÜNÜN DİMİ CNM İNŞALLAH GÜSEL HABERLER ALIRIZ SENDENBu sabah mutlu uyandim insalalh yarinda oyle olur yarin büyük gun benim icin.
Evet canimm. Insallah canimm tesekkur ederim. Ortadan ikiye ayrıldım sanki bir yanim pozitif bir yanim negatifYARIN TEST GÜNÜN DİMİ CNM İNŞALLAH GÜSEL HABERLER ALIRIZ SENDEN
BELİRTİLERİN VARMI PEKİ?Evet canimm. Insallah canimm tesekkur ederim. Ortadan ikiye ayrıldım sanki bir yanim pozitif bir yanim negatif
Bu sabah mutlu uyandim insalalh yarinda oyle olur yarin büyük gun benim icin.
CNMM SENİN TEST GÜNÜN BUGÜNMÜ?Oy inşallah şekerim, musmutlu günlerin olsun ailenle gelecek olan bebeğinle..
Dua topiginde dua sirasi sana gelmis, hemde test gününden bir gün önceGunaydinnn kizlarrrr.herkese hayirli guzel haftalar diliyorum guzel haberler alalim insallahhh hemdeee hafta boyunca
Hakkinda hayirlisi canim, ümitsizlige kapilma... Rabbim neylerse güzel eylerGÜNAYDINN KIZLAR HAFTA SONU KAYNATILMIŞ BURADA BEN GİREMEDM EVİN İŞLERİNDEN BUARADA GEBELİK BELİRTİLERİMİN HEPSİ KAYBOLDU GİTTİHAFTAYA CUMARTESİ TEST GÜNÜM İNŞALLAH KOCA BİR SIFIR İLE KARŞILAŞMAM
Canim benim senin yada burada ki diger arkadaslarimin üzülmesini istemiyorum, zaten bu sözlerim de o yüzden. Bende yarin test yapacaktim ama vazgectim, simdi ignenin etkisiyle pozitif cikar sevinirim sonra asil sonuc cikinca sarsilirim. Hem hesaplarima göre bat'imdan 1 gün önce dua sirasinda ben varim, belki onu beklemek en hayirlisidirGünaydın ebrulim, doğru diyorsun benim için erken henüz
adet tarihim bile geçmedi yani düşün..
Nasip bakalım..
Misafirlerim gitti canlarım
sizlerleyim..
Canim 7 gün sonra sira bende, bat'ima da tam 7 gün var, onu beklemeye karar verdim.E-brulim ,
Dua sırasını hesaplamadım canım ama
her gün okuyorum zikirmatik var, kolay oluyo..
Rabbim dualarımızı kabul buyursun inşallah..
Seni anlıyorum eşim de böyle düşünüyo bakalım bekliycez..
Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler..
Canim 7 gün sonra sira bende, bat'ima da tam 7 gün var, onu beklemeye karar verdim.
Sanada 5 gün sonra sira gelecek :)
Amin gülüm, yürekten amin, insallah Rabbim sesimizi duysun, hakkimizda hayirlisini versin.
KIZLAR DAHA BİR HAFTAM OLMASINA RAĞMEN DÜN EVDE TEST YAPTIM NEGATİF TABİKİAMA İĞNENİN ETKİSİ GEÇMİŞ KIZLAR
Aynen canim, zaten dualardan baska neyimiz var ki :)İnşallah canım, dua edelim.. Beni rahatlatıyo şahsen..
2 EYLÜLDECNM TESTİ DÜN YAPTIM 11 GÜN GEÇMİŞ ÜSTÜNDENGünaydın canım çatlatma iğnen ne zamandı ??
2 EYLÜLDECNM TESTİ DÜN YAPTIM 11 GÜN GEÇMİŞ ÜSTÜNDEN
Aynen canim, zaten dualardan baska neyimiz var ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?