Bildigim kadariyla bir sakincasi yok canim... Doktorum bana öyle bir sey demedi.kızlar size bişey sorucam. ben şimdi klomen kullanıyorum ya çatlatma iğnesi yapılana kadar ilişkiye girmemizde bi sakınca olur mu ki ? doktorumuz öyle bişey söylemedi ama eşim tedirgin biraz benimde aklıma takıldı. bu konuda bilginiz var mı ?
Hiçbir sakınca yok cnm hatta bazı yerlerde iğneden bir gün önce ilişki öneriliyor sonra iğne 36 saat sonra da tekrar ilişki spermler 4 güne kadar canlı kalabiliyorkızlar size bişey sorucam. ben şimdi klomen kullanıyorum ya çatlatma iğnesi yapılana kadar ilişkiye girmemizde bi sakınca olur mu ki ? doktorumuz öyle bişey söylemedi ama eşim tedirgin biraz benimde aklıma takıldı. bu konuda bilginiz var mı ?
Günaydın kızlar .. Ateşim 35.2 ye düşmüş ovülasyon hala silik .. İğneden sonraki 12. Günüm araftayım ... O boya demiyor ki ombre dıyor boya gitsin :))))
YOK CNM TEST YAPMAM GEREKEN TARİH 19 U DAHA 1 HAFTA VAR DAYANAMADIM YAPTIM:)Arkadaşım idrarda hemen çıkmıyo bazılarında..
Reglin geçti mi geçtiyse kan testi yaptırmalısın..
Ayni kapiya cikiyor sayilir :)Günaydın kızlar .. Ateşim 35.2 ye düşmüş ovülasyon hala silik .. İğneden sonraki 12. Günüm araftayım ... O boya demiyor ki ombre dıyor boya gitsin :))))
Bildigim kadariyla bir sakincasi yok canim... Doktorum bana öyle bir sey demedi.
Hiçbir sakınca yok cnm hatta bazı yerlerde iğneden bir gün önce ilişki öneriliyor sonra iğne 36 saat sonra da tekrar ilişki spermler 4 güne kadar canlı kalabiliyor
Klasik adetten ayrilmayan belirtiler var canim.BELİRTİLERİN VARMI PEKİ?
Yaaa sen cok tatlisinnnOy inşallah şekerim, musmutlu günlerin olsun ailenle gelecek olan bebeğinle..
Dua topiginde dua sirasi sana gelmis, hemde test gününden bir gün önceRabbim hayirlisini versin insallah canim...
( Canim varya hersey nasip kismet bugun bikez daha anladim. Dua listesi ilk oluştuğunda ben daha alttaydim ve test gunumden sonra sira geliyordu icimden keske onceye sira gelse dedim soyleyecektim hatta yer degistirebikirmuyim diye sonra bosver nasip kismet hersey dedim aradan listeye girmeyenlar sikindi ve günlük 4 kisiye okuyunca one cekilmis oldum ve icimdeki gibi oldu cok şükür. Birde canim hayirli haber alırsam 3 tane adagim vardi ufak tefek biri esimin is yerine ve komsulara bir seyler yapip dagitmakti ansizin nisafir gekdi ve bize meyve getirmis bende hem is yerine koydum hem komsulara verecegim .soyke bir düşününce Allah ne kadar büyük insallah sonucumda Kalbimdeki gibi olur canim. Hepimiz hamis kalalim insallah. )
Hakkinda hayirlisi canim, ümitsizlige kapilma... Rabbim neylerse güzel eyler
Canim benim senin yada burada ki diger arkadaslarimin üzülmesini istemiyorum, zaten bu sözlerim de o yüzden. Bende yarin test yapacaktim ama vazgectim, simdi ignenin etkisiyle pozitif cikar sevinirim sonra asil sonuc cikinca sarsilirim. Hem hesaplarima göre bat'imdan 1 gün önce dua sirasinda ben varim, belki onu beklemek en hayirlisidir
Nasip, Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
Öyle canim nasip... Bir cok kisinin dua sirasi özel gününe denk gelmis, Allahim sen ne büyüksün... Ya inan aynisi banada oldu, dedim keske beni yukarilara tasisalar, regl günüme yakin olsa sonra bir baktim kimilerinin sirasi degismis, en alttayken üstlere cikmislar moralim bozuldu biraz ama senin gibi aman napalim nasip kismet dedim ve sesimi cikartmadim, simdi hesaplayinca bana sira tam bat'ta geliyor :) Hayirlisi olsun canim, insallah pozitif olur sonucun. Ay ben senden daha heyecanliyim, testi yapsanda birlikte sevinsek istiyoruuuum :)))Canim varya hersey nasip kismet bugun bikez daha anladim. Dua listesi ilk oluştuğunda ben daha alttaydim ve test gunumden sonra sira geliyordu icimden keske onceye sira gelse dedim soyleyecektim hatta yer degistirebikirmuyim diye sonra bosver nasip kismet hersey dedim aradan listeye girmeyenlar sikindi ve günlük 4 kisiye okuyunca one cekilmis oldum ve icimdeki gibi oldu cok şükür. Birde canim hayirli haber alırsam 3 tane adagim vardi ufak tefek biri esimin is yerine ve komsulara bir seyler yapip dagitmakti ansizin nisafir gekdi ve bize meyve getirmis bende hem is yerine koydum hem komsulara verecegim .soyke bir düşününce Allah ne kadar büyük insallah sonucumda Kalbimdeki gibi olur canim. Hepimiz hamis kalalim insallah.
Canim yeminle tuylerim diken diken oldu.niyeti bozmayinca Allah veriyor gercekten. Insallah seviniriz canim. Cok korkuyorum varya suan eklerim falan titriyor. Dun agladim adet olcam kesin diye esimde üzüldü yapma etme falan filan.simdi moralim iyi sadece heyecan doruktaÖyle canim nasip... Bir cok kisinin dua sirasi özel gününe denk gelmis, Allahim sen ne büyüksün... Ya inan aynisi banada oldu, dedim keske beni yukarilara tasisalar, regl günüme yakin olsa sonra bir baktim kimilerinin sirasi degismis, en alttayken üstlere cikmislar moralim bozuldu biraz ama senin gibi aman napalim nasip kismet dedim ve sesimi cikartmadim, simdi hesaplayinca bana sira tam bat'ta geliyor :) Hayirlisi olsun canim, insallah pozitif olur sonucun. Ay ben senden daha heyecanliyim, testi yapsanda birlikte sevinsek istiyoruuuum :)))
Cok haklisin canim... Hayirlisi artik.Canim yeminle tuylerim diken diken oldu.niyeti bozmayinca Allah veriyor gercekten. Insallah seviniriz canim. Cok korkuyorum varya suan eklerim falan titriyor. Dun agladim adet olcam kesin diye esimde üzüldü yapma etme falan filan.simdi moralim iyi sadece heyecan doruktakendimi hamile olarak düşünemiyorum sanki cok degisik birsey geliyor yani tarifi bile yok sanki. O mucizeyi cokk istiyorum insallah rabbim vermistir. .sen battami yapcan canim.
AYNEN CNM BENİMDE BELİRTİLERİM KAYBOLDU.TESTE DAHA ÇOK VAR NE ZORMUŞ BEKLEMEK YAAyy bi pozitif sonuç görelim hadi kızlar .. Ben cok gerginim adet belirtilerimde kayboldu önce hissettiklerimde .. Gebelik testi yapacagım silik cıkacak daha kotu olacak kafam son iki gün olmadı kan verecegım bitsin bu strest dıye ..
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
@Enyalios | 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül |
|
| 31. Agustos | 21. Eylül | 21. Eylül | ? |
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül | ? |
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül | ? |
| ? | 15. Eylül | 15. Eylül | ? |
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? | ? |
@BayilanBayilana | 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül |
|
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül | ? |
En zoru zaten beklemek ..AYNEN CNM BENİMDE BELİRTİLERİM KAYBOLDU.TESTE DAHA ÇOK VAR NE ZORMUŞ BEKLEMEK YA
haklısın canım...Rabbim herkese nasip etsin ebrucum...inşallah bir gün hepimiz çift çizgiyi görecez..zamanı var demekki deyip sabretmemiz gerekli....buda bir imtihan canım benim...Günaydın canlarımHepinize güzel bir gün dilerim
I ıh büyük ihtimalle yaktırmaz, kokusunu sevmiyorsa demek
Ne güzel değişiklik olmuş senin içindeiyi olmana sevindim tatlım... Bir de pozitif sonuç alırsan daha da iyi olacaksın Allah'ın izniyle yalnız sana tavsiyem gerçekten acele etme gülüm, benim dün 14. günümdü ve hala çatlatma iğnesinin etkisi var.
Iyi yapmışsın tatlı annekendini avutabildiğin güzeller güzeli bir kızın var kuzum, sakın üzme kendini
Bu arada kızlar sabah karın ağrısıyla uyandım, sanırım bu da gol değilnasip artık , Rabbim her şeyin en doğrusunu bilir
Amin kuzum amiiin, insallah imtihanimizdan alnimizin akiyla gecerizhaklısın canım...Rabbim herkese nasip etsin ebrucum...inşallah bir gün hepimiz çift çizgiyi görecez..zamanı var demekki deyip sabretmemiz gerekli....buda bir imtihan canım benim...
evet canim maalesefminnta hasta oldumu ya... listeye yazılmışta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?