su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bildigim kadariyla bir sakincasi yok canim... Doktorum bana öyle bir sey demedi.

Hiçbir sakınca yok cnm hatta bazı yerlerde iğneden bir gün önce ilişki öneriliyor sonra iğne 36 saat sonra da tekrar ilişki spermler 4 güne kadar canlı kalabiliyor

Günaydın kızlar .. Ateşim 35.2 ye düşmüş ovülasyon hala silik .. İğneden sonraki 12. Günüm araftayım ... O boya demiyor ki ombre dıyor boya gitsin :))))
Ayni kapiya cikiyor sayilir :)

Bildigim kadariyla bir sakincasi yok canim... Doktorum bana öyle bir sey demedi.

Hiçbir sakınca yok cnm hatta bazı yerlerde iğneden bir gün önce ilişki öneriliyor sonra iğne 36 saat sonra da tekrar ilişki spermler 4 güne kadar canlı kalabiliyor

teşekkür ederim kızlar. benim doktorumda bişey söylemedi de bizimde kafamıza takıldı sonradan.

Öyle canim nasip... Bir cok kisinin dua sirasi özel gününe denk gelmis, Allahim sen ne büyüksün... Ya inan aynisi banada oldu, dedim keske beni yukarilara tasisalar, regl günüme yakin olsa sonra bir baktim kimilerinin sirasi degismis, en alttayken üstlere cikmislar moralim bozuldu biraz ama senin gibi aman napalim nasip kismet dedim ve sesimi cikartmadim, simdi hesaplayinca bana sira tam bat'ta geliyor :) Hayirlisi olsun canim, insallah pozitif olur sonucun. Ay ben senden daha heyecanliyim, testi yapsanda birlikte sevinsek istiyoruuuum :)))

Canim yeminle tuylerim diken diken oldu.niyeti bozmayinca Allah veriyor gercekten. Insallah seviniriz canim. Cok korkuyorum varya suan eklerim falan titriyor. Dun agladim adet olcam kesin diye esimde üzüldü yapma etme falan filan.simdi moralim iyi sadece heyecan dorukta kendimi hamile olarak düşünemiyorum sanki cok degisik birsey geliyor yani tarifi bile yok sanki. O mucizeyi cokk istiyorum insallah rabbim vermistir. .sen battami yapcan canim.

Cok haklisin canim... Hayirlisi artik.
Kuzum ya üzülme, Rabbimden hayirlisini iste, suan olmasa (ki insallah olacak) bile gelmemistir vakti zamani diye düsünecegiz, dualarimiza devam edecegiz... Insallah insallah kavusursun cok bekledigin, hasretini cektigin mucizene ♥ Bunu bu topikte ki herkes icin cani gönülden istiyorum...
Evet canim ben dayanabilirsem batta yapmaya karar verdim. Ignenin etkisi gecmemistir pozitif cikar ama asil sonuc öyle degildir sonra hüsrana ugrarim diye korkuyorum.

Ayy bi pozitif sonuç görelim hadi kızlar .. Ben cok gerginim adet belirtilerimde kayboldu önce hissettiklerimde .. Gebelik testi yapacagım silik cıkacak daha kotu olacak kafam son iki gün olmadı kan verecegım bitsin bu strest dıye ..

AYNEN CNM BENİMDE BELİRTİLERİM KAYBOLDU.TESTE DAHA ÇOK VAR NE ZORMUŞ BEKLEMEK YA

Minik mucizelerimiz

A N N E adayi
Catlatma ignesiBATTest tarihi Sonuc
@Enyalios5. Eylül23. Eylül14. Eylül?
minnta 31. Agustos12. Eylül14. Eylül
E-brulim 31. Agustos21. Eylül21. Eylül?
@deeploneliness31. Agustos16. Eylül18. Eylül?
Veson 7. Eylül26. Eylül27. Eylül?
Al_pi 2. Eylül21. Eylül16. Eylül?
pink love ?15. Eylül15. Eylül?
@53352. Eylül17. Eylül??
@BayilanBayilana8. Eylül25. Eylül27. Eylül?
LeYLa_21 21. Agustos9. Eylül9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül19. Eylül19. Eylül?
[TR]
UGUR GETIRSIN INSALLAH [/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

haklısın canım...Rabbim herkese nasip etsin ebrucum...inşallah bir gün hepimiz çift çizgiyi görecez..zamanı var demekki deyip sabretmemiz gerekli....buda bir imtihan canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…