Yapma canim daha cok üzülürsun Allah korusun. Tabiki duaya devam ama ilk basta insam cok üzülüyor atlatırım sonra.inslalah olmam. Karnim agriyor suanCok haklisin canim... Hayirlisi artik.
Kuzum ya üzülme, Rabbimden hayirlisini iste, suan olmasa (ki insallah olacak) bile gelmemistir vakti zamani diye düsünecegiz, dualarimiza devam edecegiz... Insallah insallah kavusursun cok bekledigin, hasretini cektigin mucizene ♥ Bunu bu topikte ki herkes icin cani gönülden istiyorum...
Evet canim ben dayanabilirsem batta yapmaya karar verdim. Ignenin etkisi gecmemistir pozitif cikar ama asil sonuc öyle degildir sonra hüsrana ugrarim diye korkuyorum.
İnşallah ebrucum...@minnta ya üzüldüm ya..onda bayağı hamilelik belirtileri vardı..hayırlısı olsun inş.Amin kuzum amiiin, insallah imtihanimizdan alnimizin akiyla geceriz
evet canim maalesef
Cnm o erken testlere pek güvenme memnun kalmayan çok sen iğne vurulmadığın için ovulasyondan 12 gün sonra testte kesin çıkarKizlar size bisey danismak istiyirum benim durum biraz karisik. Simdi ben yarin test yapacağım kullandigim takvim prog gore bat yarin ve yarinda 31. Gun adet dongusunde ama ben pcoluyim ne zmaan olacagim belli olmaz 28.gundede oldugum olmustu son adetime göreki ortalamayi 15 eylül almis takvim programi. Ben sizce normal her zamanki klasik testten mi alayim yoksa erken testten mi alayim ? 28 günlük donguden hesaba göre 3gun gecmis oluyor .diger hesaptada zaten bat tarihi oluyo
Evet kafami karistiran yorumlar oldu zaten canim. Erken testte cikmadi hala adet olmayinca normal test yaptım silik cikti falan diye . Normalmi alaym cnmCnm o erken testlere pek güvenme memnun kalmayan çok sen iğne vurulmadığın için ovulasyondan 12 gün sonra testte kesin çıkar
Cok hossun canim yaaa. Insallah vaktinde yaptiginde cift cubukkkk gorursunnDayanamayıp test yaptım negatiff tek çizgi :)) sanki çift cıksa inanacaktım yınede yaptım iğnenin etkisi gitmiş onu öğrendim en azından ..
Canim bak sende farkindasin adetin duzene girmiş en azindan pco nun bas belasi bu duzensizlik en azindan düzenli oldun. Eger rahim filmi isterse bence onu yaptır filmden sonra hamile kalan cok oluyor. Herseyin hayirlisi canim.kızlar merhaba, ben bugun daha iyiyim cok şükür, işler yogun başladı sabah sabah ugrasmaya devam ediyorum , bugun saat 5 de doktor randevum var , konusucaz , bu ay ara vermek isdediğimi söyliycem , bide ben farkettim ki iğne olduktan sonra cok gerilioruum ben, bir ay ara vermek istiyorum bakalım dr ne diycek cok yoruldum artık cunkü
6 ay ve sonuc ne ? bi kere bile tutmadı , tek olumlu olan adetlerin düzenli gelmesi eskiden oda yoktu
siz napıorsunuz bir an önce birinden olumlu sonuc duyalım hepiniz için dua ediorum
İnşallah ebrucum...@minnta ya üzüldüm ya..onda bayağı hamilelik belirtileri vardı..hayırlısı olsun inş.
Ayy walla niye yaptım bilmiyorum sonuc ne cıkarsa cıksın inanmam ki kanda görmeden .. Çook yasadım o durumları :)) ama yinede için hadi deyip duruyor ..Cok hossun canim yaaa. Insallah vaktinde yaptiginde cift cubukkkk gorursunn
Canim bak sende farkindasin adetin duzene girmiş en azindan pco nun bas belasi bu duzensizlik en azindan düzenli oldun. Eger rahim filmi isterse bence onu yaptır filmden sonra hamile kalan cok oluyor. Herseyin hayirlisi canim.
Dayanamayıp test yaptım negatiff tek çizgi :)) sanki çift cıksa inanacaktım yınede yaptım iğnenin etkisi gitmiş onu öğrendim en azından ..
Ayy walla niye yaptım bilmiyorum sonuc ne cıkarsa cıksın inanmam ki kanda görmeden .. Çook yasadım o durumları :)) ama yinede için hadi deyip duruyor ..
İnşallah .. Zaten film cekılınce o ay korun dıyorlarmış ıyı olur ara vermek .. İğne benide gerıyor gün sayıyorum ..hadi insallah cift cizgiyide görürsün cnm benim
Yok yaa ne etkileyecek o gelmek istemiyorsa bende onu istemiyorum .. Bizde onsuz hayatın tadını cıkartırız.neyseki etkilemedi seni canim. Benide durtuyorlar kalk git al bugun yap diye ama yookkk yemezlerr
Kesinkikle rahim filmi cektir canim eger dr gerek görürse. Bak benim ark pco dr a yalan söyledi olmuyor diye halbuki iki ay denedi pco oldugunu öğrendi rahim filmi istedi dr adetindede ted baskayacaklardi adet olmadi test yapti hamile hatta gecen hafta dogum yapti cokk guzell bebisi olduevet cnm , bugun gidince konusalım bakalım filmi isterse cekip oyle ara veriyim dimi dogru diosun
,saol cnm
sende durum ne ? yarın test mı yapacaksın ?
Yok yaa ne etkileyecek o gelmek istemiyorsa bende onu istemiyorum .. Bizde onsuz hayatın tadını cıkartırızbayramda yola gıdecegım sonucu beklıyorum temizlik yapacagım sonuc beklıyorum sac boyayacagım sonuc beklıyorum vs vs.. Yeter geliyorsan gel sinirimi bozma :))
Gelsinler ama hemen gelsinler :) hafta 4 biz 3 nde beklıyoruz bu donemde bişi yapmayalım dıye ömür bitti :) 2 senedır yahu .. Artık geldi geldi yoksa korunacagımGörüyormusun daha gelmeden anneyi kizdirdi . Demi bizde keyf yaparız kocamizla hihhhh . Yok yok gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?