su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

D
Evet kafami karistiran yorumlar oldu zaten canim. Erken testte cikmadi hala adet olmayinca normal test yaptım silik cikti falan diye . Normalmi alaym cnm
daha bu sabah bir arkadaş erken gebelik testi Yaptım çıkmadı ucuz testlerden aldım silik çizgi çıktı diye mesaj Attı ucuz testlerden al

Cnm Dr la görüş istemiyorsan sana hak verecektir benim dr ilaçlar bir sonraki ayda etkisini gösterir diye söylemişti

Gelsinler ama hemen gelsinler :) hafta 4 biz 3 nde beklıyoruz bu donemde bişi yapmayalım dıye ömür bitti :) 2 senedır yahu .. Artık geldi geldi yoksa korunacagım belki kazara olur
Arkadaşlar bu ay olmazsa hep beraber korunuyoruz ama Totoyu dönüp yatmak yok başka türlü korunuyoruz bir bakmışsınız kazara hamileyiz

Arkadaşlar bu ay olmazsa hep beraber korunuyoruz ama Totoyu dönüp yatmak yok başka türlü korunuyoruz bir bakmışsınız kazara hamileyiz
haha bende kararlıyım kızlar bu ay olmazsa artık üstüne çok fazla gitmicem üstüne gittikçe heran onu düşünüyorum heran ya olacağı varsada böle yaptığımız için olmuyo zaten

Zaten ben öyle yapacagım bu ay bosluk cunku doktor işi bayram tatılıne gelecek gerılecegım hemde okulumda belli olmuş olur daha iyi yol cizerim korunmaya varım :))

Kizlaaaaaaarrr doktorumu aradim kan testi yaptirmam gerekiyormu diye sormak icin. Yarin iki haftan doluyor gel dedi sözde bat'a kadar bekleyecetim simdi mecbur gidecegim...

Kizlaaaaaaarrr doktorumu aradim kan testi yaptirmam gerekiyormu diye sormak icin. Yarin iki haftan doluyor gel dedi sözde bat'a kadar bekleyecetim simdi mecbur gidecegim...
Git ne güzel battan önce strestın biter varsa var yoksa yok öğrenirsin..

Git ne güzel battan önce strestın biter varsa var yoksa yok öğrenirsin..
Öyle canim haklisin da panik yaptim birden

Kızlarrr deyınce aha iyi bir haber dedim sonunda aldık :)) ama yarın alırız inşallah
Hayirlisi olsun, insallah bundan sonra hepimiz birbirimize güzel haberler veririz

haha bende kararlıyım kızlar bu ay olmazsa artık üstüne çok fazla gitmicem üstüne gittikçe heran onu düşünüyorum heran ya olacağı varsada böle yaptığımız için olmuyo zaten
Zaten ben öyle yapacagım bu ay bosluk cunku doktor işi bayram tatılıne gelecek gerılecegım hemde okulumda belli olmuş olur daha iyi yol cizerim korunmaya varım :))
Anlaştık hep beraber korunuyoruz hem de kondomla ama kullandığımız kondomlar delik olsun lütfen

D

daha bu sabah bir arkadaş erken gebelik testi Yaptım çıkmadı ucuz testlerden aldım silik çizgi çıktı diye mesaj Attı ucuz testlerden al
Tamam canim .ya zaten sanirim adet olucam karnim cok agriyo .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…