Gelsinler ama hemen gelsinler :) hafta 4 biz 3 nde beklıyoruz bu donemde bişi yapmayalım dıye ömür bitti :) 2 senedır yahu .. Artık geldi geldi yoksa korunacagımbelki kazara olur
CNMM ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİ YAA HAKLISIN VALLA 2 SENEDİR BENDE ZEHİR ETTİM HAYATI KENDİME KORUNSAM OLMUŞTU YANİ ŞİMDİYE:)Dusunsene korunmuyosun hakkaten kazayla oluyo
Cnm iğnenin 13. Günü 2 gün sonra testi tekrarla benceDayanamayıp test yaptım negatiff tek çizgi :)) sanki çift cıksa inanacaktım yınede yaptım iğnenin etkisi gitmiş onu öğrendim en azından ..
daha bu sabah bir arkadaş erken gebelik testi Yaptım çıkmadı ucuz testlerden aldım silik çizgi çıktı diye mesaj Attı ucuz testlerden alEvet kafami karistiran yorumlar oldu zaten canim. Erken testte cikmadi hala adet olmayinca normal test yaptım silik cikti falan diye . Normalmi alaym cnm
Cnm Dr la görüş istemiyorsan sana hak verecektir benim dr ilaçlar bir sonraki ayda etkisini gösterir diye söylemiştikızlar merhaba, ben bugun daha iyiyim cok şükür, işler yogun başladı sabah sabah ugrasmaya devam ediyorum , bugun saat 5 de doktor randevum var , konusucaz , bu ay ara vermek isdediğimi söyliycem , bide ben farkettim ki iğne olduktan sonra cok gerilioruum ben, bir ay ara vermek istiyorum bakalım dr ne diycek cok yoruldum artık cunkü
6 ay ve sonuc ne ? bi kere bile tutmadı , tek olumlu olan adetlerin düzenli gelmesi eskiden oda yoktu
siz napıorsunuz bir an önce birinden olumlu sonuc duyalım hepiniz için dua ediorum
Tüm espirileri kaçırdın desene:)@Enyalios cnm napıosun durumun ne merak ettim seni
dün giremedim cok diye takip edemedim tüm yazılanları
Bakalım bişiler hıssedersem carsamba kan testı vermeyi dusunuyorum yoksa carsamba bir daha test yaparım .. Kafam karısıkCnm iğnenin 13. Günü 2 gün sonra testi tekrarla bence
Arkadaşlar bu ay olmazsa hep beraber korunuyoruz ama Totoyu dönüp yatmak yok başka türlü korunuyoruz bir bakmışsınız kazara hamileyizGelsinler ama hemen gelsinler :) hafta 4 biz 3 nde beklıyoruz bu donemde bişi yapmayalım dıye ömür bitti :) 2 senedır yahu .. Artık geldi geldi yoksa korunacagımbelki kazara olur
haha bende kararlıyım kızlar bu ay olmazsa artık üstüne çok fazla gitmicem üstüne gittikçe heran onu düşünüyorum heran ya olacağı varsada böle yaptığımız için olmuyo zatenArkadaşlar bu ay olmazsa hep beraber korunuyoruz ama Totoyu dönüp yatmak yok başka türlü korunuyoruz bir bakmışsınız kazara hamileyiz
Zaten ben öyle yapacagım bu ay bosluk cunku doktor işi bayram tatılıne gelecek gerılecegım hemde okulumda belli olmuş olur daha iyi yol cizerimArkadaşlar bu ay olmazsa hep beraber korunuyoruz ama Totoyu dönüp yatmak yok başka türlü korunuyoruz bir bakmışsınız kazara hamileyiz
Git ne güzel battan önce strestın biter varsa var yoksa yok öğrenirsin..Kizlaaaaaaarrr doktorumu aradim kan testi yaptirmam gerekiyormu diye sormak icin. Yarin iki haftan doluyor gel dedisözde bat'a kadar bekleyecetim simdi mecbur gidecegim...
Kızlarrr deyınce aha iyi bir haber dedim sonunda aldık :)) ama yarın alırız inşallahKizlaaaaaaarrr doktorumu aradim kan testi yaptirmam gerekiyormu diye sormak icin. Yarin iki haftan doluyor gel dedisözde bat'a kadar bekleyecetim simdi mecbur gidecegim...
Öyle canim haklisin da panik yaptim birdenGit ne güzel battan önce strestın biter varsa var yoksa yok öğrenirsin..
Hayirlisi olsun, insallah bundan sonra hepimiz birbirimize güzel haberler veririzKızlarrr deyınce aha iyi bir haber dedim sonunda aldık :)) ama yarın alırız inşallah
haha bende kararlıyım kızlar bu ay olmazsa artık üstüne çok fazla gitmicem üstüne gittikçe heran onu düşünüyorum heran ya olacağı varsada böle yaptığımız için olmuyo zaten
Anlaştık hep beraber korunuyoruz hem de kondomla ama kullandığımız kondomlar delik olsun lütfenZaten ben öyle yapacagım bu ay bosluk cunku doktor işi bayram tatılıne gelecek gerılecegım hemde okulumda belli olmuş olur daha iyi yol cizerimkorunmaya varım :))
Tamam canimD
daha bu sabah bir arkadaş erken gebelik testi Yaptım çıkmadı ucuz testlerden aldım silik çizgi çıktı diye mesaj Attı ucuz testlerden al
Ay ne güzel işte erkenden stresten Kurtul gitsinKizlaaaaaaarrr doktorumu aradim kan testi yaptirmam gerekiyormu diye sormak icin. Yarin iki haftan doluyor gel dedisözde bat'a kadar bekleyecetim simdi mecbur gidecegim...
Regl Sancısı gibi Sancı gebelikte de oluyormuşTamam canim.ya zaten sanirim adet olucam karnim cok agriyo .....
Anlaştık hep beraber korunuyoruz hem de kondomla ama kullandığımız kondomlar delik olsun lütfen
Insallahhh gebeliktendirr.Regl Sancısı gibi Sancı gebelikte de oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?