su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Kizlaaaaaaarrr doktorumu aradim kan testi yaptirmam gerekiyormu diye sormak icin. Yarin iki haftan doluyor gel dedi sözde bat'a kadar bekleyecetim simdi mecbur gidecegim...
Canimm ne guzel iste erkenden öğreneceksin ayy ben heyecanlandim seninn adina asma suratini gul bakiyimmm

Aaaaa delikmiş korunurken hamile kaldım
Bana soruyolar bende korunuyoruz diyirum simdi ilac da kullanınca aradan kacti derim hamileysem beni yalan tesvik ediyorlar kondomu tuketici haklarina sikayet bile ederiz

kızlar benim hiç umudum yok ya aşılamm olumsuz sonuçlanıcak biliyorum en kötüsü de ne biliomusunuz kayınvalidem kayınpederim anasını satıyım herkes biliyor bu ay aşılama yaptırdığımıızı en çok o geriyor beni

Ay ne güzel işte erkenden stresten Kurtul gitsin
Böyle erken beklemiyordum ya afalladim birden :)

Ucundaki cikintiyi keselim delik ne kadar buykse kaza sansimiz öyle buyuk olur
alemsiniz siz Is yerinde kahkaha attim

Canimm ne guzel iste erkenden öğreneceksin ayy ben heyecanlandim seninn adina asma suratini gul bakiyimmm
Sagolun kizlar, iyiki varsiniz ♥♥♥

Aklima ne geldi.yasadigim yerdeki devlet hast 5 kişiyi anda iceri alıyorlar :))) neyse benden önceki kadin yatti tabi arada perde var dr bakti aaa sen hamilesin dedi kadinin kanamasi vardi siddetli agri ocin gelmiş kadin adet oluyorum saniyor ve kondomla korunmuslar kadin icerde sok gecirdi ben perdenin diger tarafinda :))

Kimseyi kafama takipta uzme kendini cnim. Benimkilerde biliyor ben hiccc tinlamiyirum hatta kv. Beni rahatlatmaya calisiyor. Eminim sanada destek olurlar.senin elinde olan bisey olsaydi simdi cokktaaann dogurmustun canim hersey Allahtan. Ayrica umutsuzluk yokkk

Tüh ya keske söylemeseydiniz. Olsun canim ya hayirlisi... insallah olumlu sonuclar aliriz

Sende iyiki varsin canimm senin duani yetistircem hemen
Gülüm Allah razi olsun, bosver okuma sirasiyla olsun. Vardir bunda da bir hayir... ama düsünmen beni cok mutlu etti

Tüh ya keske söylemeseydiniz. Olsun canim ya hayirlisi... insallah olumlu sonuclar aliriz

Gülüm Allah razi olsun, bosver okuma sirasiyla olsun. Vardir bunda da bir hayir... ama düsünmen beni cok mutlu etti
normalde ben hayatta sölemezdim ama eşimin varikosel durumu çıkınca tabi kayınvalidem felan öğrendi haliyle yumurtladı kayınpederime

Siran gelincede okurum canim o kadar muhabbetimiz var 100 tanecik duanin lafini olur he

kızlar bu ay inş kalırız hamile kalamazssak ben bu ay preeseed jel kullanarak denicem sperm hızlandırıcı aldım eczaneden aşılama olunca kullanamadım duydunuzmu hiç?

Tamam canım da kondomlara yazık baska yontemle korunalım o paraya test alırız
Tamam o zaman kadın doğum hapı ama düzensiz kullanacağız birkaç gün unuturuz içmeyi.aaaaaa içmeyi unutmuşum korunurlen hamile kaldım buna ne dersin cnm

Niye gerılıyorsun canım bilsinler ne olacak .. Olmazsa senın sucun mu vakıt zaman gelirse olacak zaten .. Onun sunun lafınada hiç aldırma ben dıyorum attım fırında cıkarsa haber verırım daha da bişi demıyorlar :))

kızlar bu ay inş kalırız hamile kalamazssak ben bu ay preeseed jel kullanarak denicem sperm hızlandırıcı aldım eczaneden aşılama olunca kullanamadım duydunuzmu hiç?
Evet ben onu duyalı çok oldu ama kullanmaya korkuyorum sağlıksız spermlerin de hızını arttırıyormuş zaten 3 kayıp var

Tamam o zaman kadın doğum hapı ama düzensiz kullanacağız birkaç gün unuturuz içmeyi.aaaaaa içmeyi unutmuşum korunurlen hamile kaldım buna ne dersin cnm
Oda olmadı onun etkısı en az 3 ayda gecıyor birde bizimki şans ya 12 ayda gecmez iki tane kullandıgımız hap :)) bence takvım yontemi olsun günleri karıstıralım :))

normalde ben hayatta sölemezdim ama eşimin varikosel durumu çıkınca tabi kayınvalidem felan öğrendi haliyle yumurtladı kayınpederime
Sikma canini gülüm üstüne gelmiyorlarsa sorun etme hic

Siran gelincede okurum canim o kadar muhabbetimiz var 100 tanecik duanin lafini olur he
Allah razi olsun, Rabbim ne muradin varsa versin

Oda olmadı onun etkısı en az 3 ayda gecıyor birde bizimki şans ya 12 ayda gecmez iki tane kullandıgımız hap :)) bence takvım yontemi olsun günleri karıstıralım :))
Ben dogum kontrol hapini birakali 3 sene olacak hala etkisi gecmedi :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…