Aaaaa delikmiş korunurken hamile kaldımUcundaki cikintiyi keselim delik ne kadar buykse kaza sansimiz öyle buyuk olur
Canimm ne guzel iste erkenden öğreneceksin ayy ben heyecanlandim seninn adinaKizlaaaaaaarrr doktorumu aradim kan testi yaptirmam gerekiyormu diye sormak icin. Yarin iki haftan doluyor gel dedisözde bat'a kadar bekleyecetim simdi mecbur gidecegim...
Bana soruyolar bende korunuyoruz diyirum simdi ilac da kullanınca aradan kacti derim hamileysemAaaaa delikmiş korunurken hamile kaldım
Böyle erken beklemiyordum ya afalladim birden :)Ay ne güzel işte erkenden stresten Kurtul gitsin
alemsiniz sizUcundaki cikintiyi keselim delik ne kadar buykse kaza sansimiz öyle buyuk olur
Sagolun kizlar, iyiki varsiniz ♥♥♥Canimm ne guzel iste erkenden öğreneceksin ayy ben heyecanlandim seninn adinaasma suratini gul bakiyimmm
Sende iyiki varsin canimmBöyle erken beklemiyordum ya afalladim birden :)
alemsiniz sizIs yerinde kahkaha attim
Sagolun kizlar, iyiki varsiniz ♥♥♥
Kimseyi kafama takipta uzme kendini cnim. Benimkilerde biliyor ben hiccc tinlamiyirum hatta kv. Beni rahatlatmaya calisiyor. Eminim sanada destek olurlar.senin elinde olan bisey olsaydi simdi cokktaaann dogurmustun canim hersey Allahtan. Ayrica umutsuzluk yokkkkızlar benim hiç umudum yok ya aşılamm olumsuz sonuçlanıcak biliyorum en kötüsü de ne biliomusunuz kayınvalidem kayınpederim anasını satıyım herkes biliyor bu ay aşılama yaptırdığımıızı en çok o geriyor beni
Tüh ya keske söylemeseydiniz. Olsun canim ya hayirlisi... insallah olumlu sonuclar alirizkızlar benim hiç umudum yok ya aşılamm olumsuz sonuçlanıcak biliyorum en kötüsü de ne biliomusunuz kayınvalidem kayınpederim anasını satıyım herkes biliyor bu ay aşılama yaptırdığımıızı en çok o geriyor beni
Gülüm Allah razi olsun, bosver okuma sirasiyla olsun. Vardir bunda da bir hayir... ama düsünmen beni cok mutlu ettiSende iyiki varsin canimmsenin duani yetistircem hemen
normalde ben hayatta sölemezdim ama eşimin varikosel durumu çıkınca tabi kayınvalidem felan öğrendi haliyle yumurtladı kayınpederimeTüh ya keske söylemeseydiniz. Olsun canim ya hayirlisi... insallah olumlu sonuclar aliriz
Gülüm Allah razi olsun, bosver okuma sirasiyla olsun. Vardir bunda da bir hayir... ama düsünmen beni cok mutlu etti
Siran gelincede okurum canim o kadar muhabbetimiz var 100 tanecik duanin lafini olur heTüh ya keske söylemeseydiniz. Olsun canim ya hayirlisi... insallah olumlu sonuclar aliriz
Gülüm Allah razi olsun, bosver okuma sirasiyla olsun. Vardir bunda da bir hayir... ama düsünmen beni cok mutlu etti
Tamam canım da kondomlara yazık baska yontemle korunalımAnlaştık hep beraber korunuyoruz hem de kondomla ama kullandığımız kondomlar delik olsun lütfen
Tamam o zaman kadın doğum hapı ama düzensiz kullanacağız birkaç gün unuturuz içmeyi.aaaaaa içmeyi unutmuşum korunurlen hamile kaldımTamam canım da kondomlara yazık baska yontemle korunalımo paraya test alırız
Niye gerılıyorsun canım bilsinler ne olacak .. Olmazsa senın sucun mu vakıt zaman gelirse olacak zaten .. Onun sunun lafınada hiç aldırma ben dıyorum attım fırında cıkarsa haber verırım daha da bişi demıyorlar :))kızlar benim hiç umudum yok ya aşılamm olumsuz sonuçlanıcak biliyorum en kötüsü de ne biliomusunuz kayınvalidem kayınpederim anasını satıyım herkes biliyor bu ay aşılama yaptırdığımıızı en çok o geriyor beni
Evet ben onu duyalı çok oldu ama kullanmaya korkuyorum sağlıksız spermlerin de hızını arttırıyormuş zaten 3 kayıp varkızlar bu ay inş kalırız hamile kalamazssak ben bu ay preeseed jel kullanarak denicem sperm hızlandırıcı aldım eczaneden aşılama olunca kullanamadım duydunuzmu hiç?
Oda olmadı onun etkısı en az 3 ayda gecıyor birde bizimki şans ya 12 ayda gecmez iki tane kullandıgımız hap :)) bence takvım yontemi olsun günleri karıstıralım :))Tamam o zaman kadın doğum hapı ama düzensiz kullanacağız birkaç gün unuturuz içmeyi.aaaaaa içmeyi unutmuşum korunurlen hamile kaldımbuna ne dersin cnm
Ha süperOda olmadı onun etkısı en az 3 ayda gecıyor birde bizimki şans ya 12 ayda gecmez iki tane kullandıgımız hap :)) bence takvım yontemi olsun günleri karıstıralım :))
Sikma canini gülüm üstüne gelmiyorlarsa sorun etme hicnormalde ben hayatta sölemezdim ama eşimin varikosel durumu çıkınca tabi kayınvalidem felan öğrendi haliyle yumurtladı kayınpederime
Allah razi olsun, Rabbim ne muradin varsa versinSiran gelincede okurum canim o kadar muhabbetimiz var 100 tanecik duanin lafini olur he
Ben dogum kontrol hapini birakali 3 sene olacak hala etkisi gecmedi :))))Oda olmadı onun etkısı en az 3 ayda gecıyor birde bizimki şans ya 12 ayda gecmez iki tane kullandıgımız hap :)) bence takvım yontemi olsun günleri karıstıralım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?