su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

kızlar beterin beteri var neler yaşamış baksanıza allaha binkere şüküler olsun rabbim inş en kısa zamanda yüzümüzü güldürür

cnm saolasın , inan ki tüm belirtileri yasadım
hatta adet günü goguslerimde damarlar belli olmuştu bu kadar olmaz yani , vucudumuz resmen oyun oynuo bizimle ve cok üzülüyoruz malesef
hayırlısı olsun gülüm..bundada vardır elbet bir hayır....inşallah sizlerde mutlaka anneliği tadacaksınız...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tatlım...

Canim bak sende farkindasin adetin duzene girmiş en azindan pco nun bas belasi bu duzensizlik en azindan düzenli oldun. Eger rahim filmi isterse bence onu yaptır filmden sonra hamile kalan cok oluyor. Herseyin hayirlisi canim.
rahim filmi çok sancılı oluyor diyorlar yaaa...bende ondan çok korkuyorum valla...ben kızıma hamile kaldığım ay eğer hamile kalamasaydım o ay rahim filmi çekilecekti...Rabbim meğer yavrumu yerleştirmiş bile bedenime...Allahın işi işte...çok şükür gerek kalmamıştı rahim filmine..inşallah ikinci yavrum içinde gerek kalmaz canım ya...

_Verda_ cnm napıosun durumun ne merak ettim seni
dün giremedim cok diye takip edemedim tüm yazılanları

Canım bende seni merak ettim yatılı şehir dışından misafirim vardı..
Ondan giremedim ben de.. Eşim istemedi test yapmadım canım ben daha..
Sakın kendini bırakma sanırım regl olmuşsun,
ama unutma o bebek buraya gelicek!
Bir zamanı var sadece bunu bil yeter..
Ne mucizeler yaşıyo insanlar, umudun olsun canım..

RAHİM FİLMİ NORMAL JİNEKOLOJİK MUAYENEDEN FARKSIZ KIZLAR HİÇ ACI YOK İNSANLAR KORKUTUYOR BENDE NASIL GERİLMİŞTİM ÇEKİLİRKEN ALAKASI YOK HİÇ BİŞEKİLDE ACIMIYOR SAKIN KORKMAYIN

Kizlar benim leke gelmeye basladi. Cok Üzgünüm
SENİ OKADAR İYİ ANLIYORUM Kİ BAZEN İNSANLARIN ÜZÜLME DEMESİ BİLE RAHATSIZ EDİYOR BU DURUMU ANCAK YAŞAYAN BİLEBİLİR EN YAKINLARIMIZ BİLE ÇOĞU ZMAN ANLAMIYOR BZİAMA GÜÇLÜ OLMALIYIZ ÇÜNKÜ KENDİMİZİ ÜZMEK HORMONLARIMIZI MAHFEDİYOR

RAHİM FİLMİ NORMAL JİNEKOLOJİK MUAYENEDEN FARKSIZ KIZLAR HİÇ ACI YOK İNSANLAR KORKUTUYOR BENDE NASIL GERİLMİŞTİM ÇEKİLİRKEN ALAKASI YOK HİÇ BİŞEKİLDE ACIMIYOR SAKIN KORKMAYIN
sağol canım..rahatladım valla...eğer çekilirsek detayları sana sorarım...

Çok duygulandım bu işe kalkışmadan bende "aman işte istiyorsun hemen oluyor" düşüncesindeydim. Çocuk yapmanın hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Rabbim çektirmesin, her halimize şükür.

Kizlar benim leke gelmeye basladi. Cok Üzgünüm
Canım ne diyeceğimi bilmiyorum adet değildir o demek, seni teselli etmek istiyorum her şeyde bir hayır vardır, rabbime yalvarmaktan vazgeçmeyeceğiz.

..................

pink love cnm ben sana üzülme demiycem , DESIGNER27 ninde dedigi gibi bazen üzülme dediklerinde daha cok üzülüosun ,
ne hisseediyosan onu yasa , yatıp uyuyunca daha iyi olup sabaha uyanıosun her acının sonunda....

ben leke gördüğüm zaman öncelikle yerleşme kanamasına yoruyorum , takip et pembe veya kahve leke kalırsa ve devam etmesse yerleşme kanaması olabilir

dilerim oyle olur

ay insallah cnm gelsin artık :)
evet ya o zman ne zamn bilemioruz onu ancak rabbim bilior tez zamanda hepimiz kavusalım insallah bebeklerimize

içime sen bu ay hamile kalacaksın gibi geldi ama bir his sadece bu ay olmassa bile bizde bi gün hamile olacagız inanıyorum ben

kızlar simdi geldim dr'dan , baktı ultrasonda kist oluşmamış temiz dedi güzel dedi , yumurtada oluşuo dedi bence bu iş normal yoldan olacak dedi ,
sonra reçete yazmaya başladı klomeni, dedimki dr bey ara versek bir ay dedim , geriye atmış olurmuyuz durumu ?
yo geriye atmayız dedi ama sebeb sorabilrmiyim dedi?

deidmki cok moralım bozuldu cok stres yaptım , ozellikle iğneden sonrası beni cok gerio dedim ,
tmm ozaman stres iyi degil daha iyi ara verelim bi ay madem dedi ,
cok kafana takma ama oda etkiler dedi

ve bu ay ara verip oteki ay klomen yine olmassa hsg sonra klomen olarak karar verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…