Esma'm Rabbim tez zamanda bebegine kavustursun, insallah bir daha hayal kirikligina ugramazsin arkadasim. Kelimelerle ifade edemiyorum kendimi... Suan yaninda olmayi isterdim.Gunaydin arkadaslar leke olrak kalsaydi test yapacaktim ama kalmadı malesf yogun sekilde geliyor. Ebrulim ben sirayi saldim. Insallah sen bugun guzel haberler verirsin bizlere....
evet uzayan şeffaf bide sürekli ıslaklık hissettiriyornasıl bir akıntı cnm şefaf uzayan berrak yumurta akı gibimi?
cnmm senin regl günün bugünmü?Günaydin kizlar...
Esma'm Rabbim tez zamanda bebegine kavustursun, insallah bir daha hayal kirikligina ugramazsin arkadasim. Kelimelerle ifade edemiyorum kendimi... Suan yaninda olmayi isterdim.
Benimde pek umudum yok gülüm, regl yolda hissediyorum, icim síkílíyor bir karamsarim bugün...
normal cnm bu yumurtalarının geliştiğine işaret klomen kullanmasanda ovulasyon günlerin 3-4 gün kala başlıyor o akıntı cinsel istekte artış vajina kaslarında gevşeme yapıo ve en büyük görevi o sıvının spermleri hızlıca rahime iletmesi :) normal yani :)evet uzayan şeffaf bide sürekli ıslaklık hissettiriyor
Yok canim benim bat 21.09. ama regl'in belirtileri var, hatta bu sabah regl oldum sandim...cnmm senin regl günün bugünmü?
çatlatma iğnenden sonra 14 gün saydın dimi cnm?Yok canim benim bat 21.09. ama regl'in belirtileri var, hatta bu sabah regl oldum sandim...
inşallah canım ya =) çok stresliyim ya olmazsa diye korkuyorum...normal cnm bu yumurtalarının geliştiğine işaret klomen kullanmasanda ovulasyon günlerin 3-4 gün kala başlıyor o akıntı cinsel istekte artış vajina kaslarında gevşeme yapıo ve en büyük görevi o sıvının spermleri hızlıca rahime iletmesi :) normal yani :)
stress yapma cnmm yoksa o akıntı gider heee:) rahat ol gebe kalınmama nedenlerinden biri o akıntının olmamasıymış biliomusun oyüzden rahat olll:) olacak allahın izniyleinşallah canım ya =) çok stresliyim ya olmazsa diye korkuyorum...
Ağzından bal damlıyorstress yapma cnmm yoksa o akıntı gider heee:) rahat ol gebe kalınmama nedenlerinden biri o akıntının olmamasıymış biliomusun oyüzden rahat olll:) olacak allahın izniyle
aman özel mi kaldı cnm ya burda:) rabbim öyle bir mekanizma yaratmış ki bir düşünsek kafayı yeriz:) vucutta yükselen hormonlar nedeniyle o akıntı artıyor seni hem ilişkiye hazırlıyor hemde gebeliğe yardımcı oluyor o akıntı olmaz ise spermler rahme ulaşırken kattettikleri yolda ulaşana kadar ölüyolarmış vajinanın asidik yapısından dolayıAğzından bal damlıyorgerçektende bu akıntıyı daha önce hissettiğimi hatırlamıyorum.. bide azıcık özel olacak ama eşimde hissetti değişimi =) inşallah olur bu ay hepimiz güzel haberler alırız..
bi hafta önce ilk defa gittim doktora 1 senelik evliyim ve ilk günden beri hiç korunmadık. henüz çok deneyimli bilgili değilim. burdan sorup öğreniyorum kafama takılanları. çok sağolun sende diğer arkadaşlarda yardımcı oluyorlar. bu yorumlardan sonra umudum kat kat arttı =)aman özel mi kaldı cnm ya burda:) rabbim öyle bir mekanizma yaratmış ki bir düşünsek kafayı yeriz:) vucutta yükselen hormonlar nedeniyle o akıntı artıyor seni hem ilişkiye hazırlıyor hemde gebeliğe yardımcı oluyor o akıntı olmaz ise spermler rahme ulaşırken kattettikleri yolda ulaşana kadar ölüyolarmış vajinanın asidik yapısından dolayı
inşş en kısa zaman hamilelik haberini buradan bizlere haykırırsın cnm:)bi hafta önce ilk defa gittim doktora 1 senelik evliyim ve ilk günden beri hiç korunmadık. henüz çok deneyimli bilgili değilim. burdan sorup öğreniyorum kafama takılanları. çok sağolun sende diğer arkadaşlarda yardımcı oluyorlar. bu yorumlardan sonra umudum kat kat arttı =)
Gülüm bugün asilamadan sonra ki 14. günüm, catlatma ignemi 31.08. de olmustum.çatlatma iğnenden sonra 14 gün saydın dimi cnm?
İNŞALLAAAHHHHinşş en kısa zaman hamilelik haberini buradan bizlere haykırırsın cnm:)
ozaman bugun büyük gün kasık ağrın vardıye illa kırmızılarmı gelicek cnm ya iki hamileliğimdede regl günümde kasık ağrım vardı bu aynı zamanda gebelik belirtisi ne zaman teste gidicceksinGülüm bugün asilamadan sonra ki 14. günüm, catlatma ignemi 31.08. de olmustum.
Kasiklarim da bir sey hissetmiyorum, iki gündür sabahlari karin agrisiyla uyaniyorum... Yüzümde ki sivilceler adet olacaksin diye bagiriyor, iste bu da beni tedirgin ediyor canim. Icimde de hic pozitif bir sey yok ki... Hayirlisi artik...ozaman bugun büyük gün kasık ağrın vardıye illa kırmızılarmı gelicek cnm ya iki hamileliğimdede regl günümde kasık ağrım vardı bu aynı zamanda gebelik belirtisi ne zaman teste gidicceksin
ama gebelik olsada olmasada aşılamadan sonra kan testi yaptırmak şartmış cnm bence bekletme git yaptır kurtul bizede burdan güsel haber ver lütfenKasiklarim da bir sey hissetmiyorum, iki gündür sabahlari karin agrisiyla uyaniyorum... Yüzümde ki sivilceler adet olacaksin diye bagiriyor, iste bu da beni tedirgin ediyor canim. Icimde de hic pozitif bir sey yok ki... Hayirlisi artik...
Doktor bugün kan testine gel dedi, daha ne zaman gidecegime karar vermedim canim.
Evet banada öyle dediler canim yoksa gitmeye niyetim yoktu :) Hayirlisi olsun, inan bende size güzel haber vermeyi cok isterim...ama gebelik olsada olmasada aşılamadan sonra kan testi yaptırmak şartmış cnm bence bekletme git yaptır kurtul bizede burdan güsel haber ver lütfen
CNM HADİ HAZIRLAN HEMEN GİT OLUMSUZ BİLE OLSA HERZAMAN UMUT VAR HADİ:)Evet banada öyle dediler canim yoksa gitmeye niyetim yoktu :) Hayirlisi olsun, inan bende size güzel haber vermeyi cok isterim...
Ya ne tatlisin sen :) sag ol canim Allah razi olsun, icim rahatladi seninle konusunca ♥ suan isteyim, hemen cikip gidemem.CNM HADİ HAZIRLAN HEMEN GİT OLUMSUZ BİLE OLSA HERZAMAN UMUT VAR HADİ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?