su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Günaydin kizlar...

Gunaydin arkadaslar leke olrak kalsaydi test yapacaktim ama kalmadı malesf yogun sekilde geliyor. Ebrulim ben sirayi saldim. Insallah sen bugun guzel haberler verirsin bizlere....
Esma'm Rabbim tez zamanda bebegine kavustursun, insallah bir daha hayal kirikligina ugramazsin arkadasim. Kelimelerle ifade edemiyorum kendimi... Suan yaninda olmayi isterdim.
Benimde pek umudum yok gülüm, regl yolda hissediyorum, icim síkílíyor bir karamsarim bugün...

cnmm senin regl günün bugünmü?

evet uzayan şeffaf bide sürekli ıslaklık hissettiriyor
normal cnm bu yumurtalarının geliştiğine işaret klomen kullanmasanda ovulasyon günlerin 3-4 gün kala başlıyor o akıntı cinsel istekte artış vajina kaslarında gevşeme yapıo ve en büyük görevi o sıvının spermleri hızlıca rahime iletmesi :) normal yani :)

inşallah canım ya =) çok stresliyim ya olmazsa diye korkuyorum...

stress yapma cnmm yoksa o akıntı gider heee:) rahat ol gebe kalınmama nedenlerinden biri o akıntının olmamasıymış biliomusun oyüzden rahat olll:) olacak allahın izniyle
Ağzından bal damlıyor gerçektende bu akıntıyı daha önce hissettiğimi hatırlamıyorum.. bide azıcık özel olacak ama eşimde hissetti değişimi =) inşallah olur bu ay hepimiz güzel haberler alırız..

aman özel mi kaldı cnm ya burda:) rabbim öyle bir mekanizma yaratmış ki bir düşünsek kafayı yeriz:) vucutta yükselen hormonlar nedeniyle o akıntı artıyor seni hem ilişkiye hazırlıyor hemde gebeliğe yardımcı oluyor o akıntı olmaz ise spermler rahme ulaşırken kattettikleri yolda ulaşana kadar ölüyolarmış vajinanın asidik yapısından dolayı

bi hafta önce ilk defa gittim doktora 1 senelik evliyim ve ilk günden beri hiç korunmadık. henüz çok deneyimli bilgili değilim. burdan sorup öğreniyorum kafama takılanları. çok sağolun sende diğer arkadaşlarda yardımcı oluyorlar. bu yorumlardan sonra umudum kat kat arttı =)

inşş en kısa zaman hamilelik haberini buradan bizlere haykırırsın cnm:)

ozaman bugun büyük gün kasık ağrın vardıye illa kırmızılarmı gelicek cnm ya iki hamileliğimdede regl günümde kasık ağrım vardı bu aynı zamanda gebelik belirtisi ne zaman teste gidicceksin
Kasiklarim da bir sey hissetmiyorum, iki gündür sabahlari karin agrisiyla uyaniyorum... Yüzümde ki sivilceler adet olacaksin diye bagiriyor, iste bu da beni tedirgin ediyor canim. Icimde de hic pozitif bir sey yok ki... Hayirlisi artik...
Doktor bugün kan testine gel dedi, daha ne zaman gidecegime karar vermedim canim.

ama gebelik olsada olmasada aşılamadan sonra kan testi yaptırmak şartmış cnm bence bekletme git yaptır kurtul bizede burdan güsel haber ver lütfen

ama gebelik olsada olmasada aşılamadan sonra kan testi yaptırmak şartmış cnm bence bekletme git yaptır kurtul bizede burdan güsel haber ver lütfen
Evet banada öyle dediler canim yoksa gitmeye niyetim yoktu :) Hayirlisi olsun, inan bende size güzel haber vermeyi cok isterim...

CNM HADİ HAZIRLAN HEMEN GİT OLUMSUZ BİLE OLSA HERZAMAN UMUT VAR HADİ:)
Ya ne tatlisin sen :) sag ol canim Allah razi olsun, icim rahatladi seninle konusunca ♥ suan isteyim, hemen cikip gidemem.
Doktora son gidisimde biri muslugu acik unutmus muayenehaneyi su basmis :) Hasar olustugu icin kan tahlili sonuclari bir kac gün sürüyor demislerdi simdi bu hasar devam ediyorsa birde onu beklemem gerekecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…