su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

CNM ÇOK İYİ YAPMIŞSIN ÜST ÜSTE İLAÇ KİST YAPABİLİR HEMDE İLAÇLARIN ETKİSİ Bİ AY DAHA DEVAM EDİYOMUŞ

Bana her ay kendiliğinden olur dıyor doktor hiç bişeyin kendiliğinden oldugu yok :) ama iyi yapmışsın dınlen bu ay kafanı dagıt hiç belli olmaz belkide mucizen gelir ..

Hayırlısı olsun canım, inşallah ara verdikten sonra yeni tedaviye ihtiyacın olmaz

hepinize tessekkür ederim destekleriniz için arkadaslar , cok saolun , allah kısa zamanda hepimizin yüzlerini güldürsün insallah

Hayirlisi olsun cnm bende bu ay hicbise kullanmadim insan gercem rahat ediyo beklenti ole buyuk degil

Insalalh canim benimde tek umudum o artik... kahverengi suan..... cok Üzgünüm. Bu arada dr iyi seyker soykemis cnimz sevindim belki bunay kendikiginden okur stres yapmamaya calis canim .allah hepimizin yardimcisi olsun.

Insalalh canim benimde tek umudum o artik... kahverengi suan..... cok Üzgünüm. Bu arada dr iyi seyker soykemis cnimz sevindim belki bunay kendikiginden okur stres yapmamaya calis canim .allah hepimizin yardimcisi olsun.
kısmet bakalım cnm, evet dr 'um hep iyi konusur saolsun cok severim, evet cnm amin allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzlerini güldürsün insallah

Oyy kuzum teşekkür ederim, inşallah..
Benim de gariptir bir kaç gündür içimde bazı olumsuz düşünceler var..
Rabbim bilir doğru zamanı..
Bu ay dinlensin rahmin, ilaç alma..
Bence de ara verin stres olmaz bu şekilde..

Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.bende bu ay ara verdim biliyosun canım.insan psikolojik olarak çok yıpranıyo...bugün iş yerinde bir arkadaşım sordu bu ay test yapacaktın ne oldu diye...benim adetim bile bitti dedim.kimse derdini anlamıyorki işte... Yapacak bişey yok...geçen biri diyo tek çocukla olmaz yanına kardeş gerek...sanki oluyorda ben yapmıyorum..sanki pazarda satılan bir şeymiş gibi...gıcık oluyorum millete ya...neyse içimi döktüm size.. Sonuç ta sizden daha iyi kim anlayabilirki beni canlarım..iyiki varsınız....

Gunaydin arkadaslar leke olrak kalsaydi test yapacaktim ama kalmadı malesf yogun sekilde geliyor. Ebrulim ben sirayi saldim. Insallah sen bugun guzel haberler verirsin bizlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…