- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
CNM ÇOK İYİ YAPMIŞSIN ÜST ÜSTE İLAÇ KİST YAPABİLİR HEMDE İLAÇLARIN ETKİSİ Bİ AY DAHA DEVAM EDİYOMUŞkızlar simdi geldim dr'dan , baktı ultrasonda kist oluşmamış temiz dedi güzel dedi , yumurtada oluşuo dedi bence bu iş normal yoldan olacak dedi ,
sonra reçete yazmaya başladı klomeni, dedimki dr bey ara versek bir ay dedim , geriye atmış olurmuyuz durumu ?
yo geriye atmayız dedi ama sebeb sorabilrmiyim dedi?
deidmki cok moralım bozuldu cok stres yaptım , ozellikle iğneden sonrası beni cok gerio dedim ,
tmm ozaman stres iyi degil daha iyi ara verelim bi ay madem dedi ,
cok kafana takma ama oda etkiler dedi
ve bu ay ara verip oteki ay klomen yine olmassa hsg sonra klomen olarak karar verdik
Topik için bari bi iki kişi güzel haber versin :) gerci daha cook kişi varız sırada ..evet ya bi topik açıyım dedim daha bi tane bile güzel haber almadık
Bana her ay kendiliğinden olur dıyor doktor hiç bişeyin kendiliğinden oldugu yok :) ama iyi yapmışsın dınlen bu ay kafanı dagıt hiç belli olmaz belkide mucizen gelir ..kızlar simdi geldim dr'dan , baktı ultrasonda kist oluşmamış temiz dedi güzel dedi , yumurtada oluşuo dedi bence bu iş normal yoldan olacak dedi ,
sonra reçete yazmaya başladı klomeni, dedimki dr bey ara versek bir ay dedim , geriye atmış olurmuyuz durumu ?
deidmki cok moralım bozuldu cok stres yaptım , ozellikle iğneden sonrası beni cok gerio dedim ,
ve bu ay ara verip oteki ay klomen yine olmassa hsg sonra klomen olarak karar verdik
Hayırlısı olsun canım, inşallah ara verdikten sonra yeni tedaviye ihtiyacın olmazkızlar simdi geldim dr'dan , baktı ultrasonda kist oluşmamış temiz dedi güzel dedi , yumurtada oluşuo dedi bence bu iş normal yoldan olacak dedi ,
Hayirlisi olsun cnm bende bu ay hicbise kullanmadim insan gercem rahat ediyo beklenti ole buyuk degilkızlar simdi geldim dr'dan , baktı ultrasonda kist oluşmamış temiz dedi güzel dedi , yumurtada oluşuo dedi bence bu iş normal yoldan olacak dedi ,
Insalalh canim benimde tek umudum o artik... kahverengi suan..... cok Üzgünüm. Bu arada dr iyi seyker soykemis cnimz sevindim belki bunay kendikiginden okur stres yapmamaya calis canim .allah hepimizin yardimcisi olsun.pink love cnm ben sana üzülme demiycem , DESIGNER27 ninde dedigi gibi bazen üzülme dediklerinde daha cok üzülüosun ,
ne hisseediyosan onu yasa , yatıp uyuyunca daha iyi olup sabaha uyanıosun her acının sonunda....
ben leke gördüğüm zaman öncelikle yerleşme kanamasına yoruyorum , takip et pembe veya kahve leke kalırsa ve devam etmesse yerleşme kanaması olabilir
dilerim oyle olur
Hayirlisi olsun cnm bende bu ay hicbise kullanmadim insan gercem rahat ediyo beklenti ole buyuk degil
İnşallah leke olarak kalır yaatopik ugur getırsın dedık daha kımseye getırmedı yahu ..
kısmet bakalım cnm, evet dr 'um hep iyi konusur saolsun cok severim, evet cnm amin allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzlerini güldürsün insallahInsalalh canim benimde tek umudum o artik... kahverengi suan..... cok Üzgünüm. Bu arada dr iyi seyker soykemis cnimz sevindim belki bunay kendikiginden okur stres yapmamaya calis canim .allah hepimizin yardimcisi olsun.
Insallahh canim.kısmet bakalım cnm, evet dr 'um hep iyi konusur saolsun cok severim, evet cnm amin allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin yüzlerini güldürsün insallah
Oyy kuzum teşekkür ederim, inşallah..ay insallah cnm gelsin artık :)
evet ya o zman ne zamn bilemioruz onu ancak rabbim bilior tez zamanda hepimiz kavusalım insallah bebeklerimize
içime sen bu ay hamile kalacaksın gibi geldi ama bir his sadece bu ay olmassa bile bizde bi gün hamile olacagız inanıyorum ben
Ben varım =)Kimsecikler yok mu ? :)
Ben geldim ama kimseler kalmamış canım..dizi izliyorum diye geç kaldım.bu ara pekde moralim yok.. Bayram tatili iyi gelecek bana valla... Umarım hepiniz iyisinizdir....Kimsecikler yok mu ? :)
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım.bende bu ay ara verdim biliyosun canım.insan psikolojik olarak çok yıpranıyo...bugün iş yerinde bir arkadaşım sordu bu ay test yapacaktın ne oldu diye...benim adetim bile bitti dedim.kimse derdini anlamıyorki işte... Yapacak bişey yok...geçen biri diyo tek çocukla olmaz yanına kardeş gerek...sanki oluyorda ben yapmıyorum..sanki pazarda satılan bir şeymiş gibi...gıcık oluyorum millete ya...neyse içimi döktüm size.. Sonuç ta sizden daha iyi kim anlayabilirki beni canlarım..iyiki varsınız....kızlar simdi geldim dr'dan , baktı ultrasonda kist oluşmamış temiz dedi güzel dedi , yumurtada oluşuo dedi bence bu iş normal yoldan olacak dedi ,
cnm benim kırmızılarmı geldi yineGunaydin arkadaslar leke olrak kalsaydi test yapacaktim ama kalmadı malesf yogun sekilde geliyor. Ebrulim ben sirayi saldim. Insallah sen bugun guzel haberler verirsin bizlere....
nasıl bir akıntı cnm şefaf uzayan berrak yumurta akı gibimi?kızlar benim aklıma bişey daha takıldı.. sizinde klomen kullanırken akıntınız oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?