su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Özel mi????? Sabah sabah hiç gülesim yoktusen çok yaşa ya

@elmaselmas cnm regl mi geldi

CNM YA ORYA GİTMESENDE EN YAKIN HASTANEDE ZATEN MUAYENE OLMADAN DREK BETA HCG YAPILIYO MÜSAİT OLDUĞUNDA GİDERSİN:) BENİMDE VALLA HİÇ UMUDUM YOK TUTMADI AŞILAMA BİLİYORUM AMA MORALİMİ BOZMICAM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU ATLATAMICAM ALIŞTIK ZATEN OLUMSUZ SONUÇLARA BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY NE BİLİYOMUSUN İKİ HAMİLELİĞİMDE DÜŞÜKLE SONUÇLANDI İLK DÜŞÜĞÜMLE BERABER AKCİĞERLERİMDEN AĞIR ŞEKİLDE HASTALANDIM SU TOPLADI CİĞERLERİM TAM 8 AY TEDAVİ GÖRDÜM DOKTOR GEBELİK YASAK DEDİ İLAÇLARDAN DOLAYI KULLANDIĞIM İLAÇLAR ÇOK AĞIR GELDİ KARACİĞER ENZİMLERİM YÜKSELDİ KORKTUK DOKTOR ORGAN NAKLİNE KADAR GİDEBİLİR DEDİ HEPSİNİ ATLATTIM HEPSİNİ UNUTTUM BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY HAMİLE KALSAMDA KUCAĞIMA ALINCAYA KADAR SAĞLIKLA SANKİ HİÇ SEVİNEMİYECEKMİŞİM GİBİ GELİYOR.BURDA ÇOĞU KİŞİ İÇİN HAMİLELİK HABERİNİ ALMAK İÇİN ÇABALAR SARFEDİYOR OYSA TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE HAMİLE HABERİ ALMAK YETMİYOR DEVAMININ GELMESİ ÖNEMLİ YANİ SEVİNEMİYOSUN KİMSELERE SÖLEYEMİYOSUN OYÜZDEN CNMMM BENİM MORALİNİ BOZMA HİÇ BEN HEP BENDEN KÖTÜ DURUMDAKİLERİ DÜŞÜNÜP KENDİME MORAL VERİYORUM.KAFAMIZA NEDEN OLMUYOR DİYE TAKTIĞIMIZ ENERJİYİ DUAYA HARCASAK BENCE ŞİMDİYE OLUMLU SONUÇLANMIŞTI HERŞEY:)

Gecmis olsun canim, zor bir dönemden gecmissin. Rabbim hayirlisiyla yüzünü güldürsün, önce göbüsünde hisset sonrada saglicakla kucagina al insallah yavrunu. Haklisin, beterin beteri var her zaman icin halimize sükretmeliyiz, en kötü durumlarda bile polyanna gibi olmaliyiz. Bunu elimden geldigince de yapmaya calisiyorum. Aklima geldikce dua ediyorum hepimiz icin, gerisi takdiri ilahi... Rabbim bizleri yasadigimiz olaylarin beterinden korusun.

AMİNN CNMM ALLAHA ŞÜKÜLER OLSUNN UNUTMAYALIM HERZAMAN SABRIN SONU SELAMETTİR.VE ZOR ELDE EDİLEN ŞEYLERİN KIYMETİDE DEĞERİDE AYRI OLUR:) HAYDİ BAKALIM OLUMSUZ BİLE OLSA ÜZÜLMEK YOK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR İÇİN HAZIRLANIRIZ BİZDE DİMİ AMA:)

Cok dogru söyledin canim. Insallah bizde sabrimizin mükafatini aliriz... Ne demisler sevdasi büyük olanin imtihani da büyük olurmus :)

Olumsuz olursa üzülmek yok, vardir Rabbimin bir bildigi, demek ki vakti gelmedi der bekleriz :)
Allah senden razi olsun, icimde ki bütün karamsarligi aldin götürdün.

Günaydin canim nasilsin?

Günaydın kızlar .. @elmaselmas üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demek.. E-brulim aynı seylerı yasıyoruz karnım agrıyor sivilceler cıkıyor.. Hadi inşallah güzel haberlerle gel

Amin ecmain canim... Ilk defa böyle bir topige katilip icimi dökme hissini yasadim, burada olmakla dogru bir karar verdigimi bugün ve senin sayende anladim :) minnta sagolsun bulusturdu bizleri ♥

Cnm senden güzel bir haber bekliyoruz bizleri sevindir inşallah
Sag ol insallah canim :)

E-brulim aynı seylerı yasıyoruz karnım agrıyor sivilceler cıkıyor.. Hadi inşallah güzel haberlerle gel
Sag ol canim... Sende benim gibi olumsuz mu düsünüyorsun?

Günaydın kızlar .. @elmaselmas üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demek.. E-brulim aynı seylerı yasıyoruz karnım agrıyor sivilceler cıkıyor.. Hadi inşallah güzel haberlerle gel
Arkadaşlar be oluyor bir silkelenin hepiniz regl olmuş gibi konuşuyorsunuz henüz herşey bitmedi:)) don golü hepimiz atacağız inşallah

Sag ol canim... Sende benim gibi olumsuz mu düsünüyorsun?[/QUOTE] evet canım olumsuz düşünüyorum hissediyorum hayırlısı artık

Arkadaşlar be oluyor bir silkelenin hepiniz regl olmuş gibi konuşuyorsunuz henüz herşey bitmedi:)) don golü hepimiz atacağız inşallah
Ben iyiyim canim sadece kendimi zihinsel "bu da mi gol degil" demeye hazirliyorum

BENDE İYİYİM YA AYNEN BENDE BUDAMI GOL DEĞİL E HAZIRLIYORUM KENDİMİ YOKSA VALLAHİ MORALİM GAYEET YERİNDE OLMADĞINDA ÇOK ÜZÜLMEMEK İÇİN ŞİMDİDEN HAZIRLADIM:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…