Özel mi????? Sabah sabah hiç gülesim yoktuAğzından bal damlıyorgerçektende bu akıntıyı daha önce hissettiğimi hatırlamıyorum.. bide azıcık özel olacak ama eşimde hissetti değişimi =) inşallah olur bu ay hepimiz güzel haberler alırız..
Cnm senden güzel bir haber bekliyoruz bizleri sevindir inşallahGülüm bugün asilamadan sonra ki 14. günüm, catlatma ignemi 31.08. de olmustum.
yaaa ama daha ecemiyim utandımmmm
CNM YA ORYA GİTMESENDE EN YAKIN HASTANEDE ZATEN MUAYENE OLMADAN DREK BETA HCG YAPILIYO MÜSAİT OLDUĞUNDA GİDERSİN:) BENİMDE VALLA HİÇ UMUDUM YOK TUTMADI AŞILAMA BİLİYORUM AMA MORALİMİ BOZMICAM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU ATLATAMICAM ALIŞTIK ZATEN OLUMSUZ SONUÇLARA BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY NE BİLİYOMUSUN İKİ HAMİLELİĞİMDE DÜŞÜKLE SONUÇLANDI İLK DÜŞÜĞÜMLE BERABER AKCİĞERLERİMDEN AĞIR ŞEKİLDE HASTALANDIM SU TOPLADI CİĞERLERİM TAM 8 AY TEDAVİ GÖRDÜM DOKTOR GEBELİK YASAK DEDİ İLAÇLARDAN DOLAYI KULLANDIĞIM İLAÇLAR ÇOK AĞIR GELDİ KARACİĞER ENZİMLERİM YÜKSELDİ KORKTUK DOKTOR ORGAN NAKLİNE KADAR GİDEBİLİR DEDİ HEPSİNİ ATLATTIM HEPSİNİ UNUTTUM BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY HAMİLE KALSAMDA KUCAĞIMA ALINCAYA KADAR SAĞLIKLA SANKİ HİÇ SEVİNEMİYECEKMİŞİM GİBİ GELİYOR.BURDA ÇOĞU KİŞİ İÇİN HAMİLELİK HABERİNİ ALMAK İÇİN ÇABALAR SARFEDİYOR OYSA TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE HAMİLE HABERİ ALMAK YETMİYOR DEVAMININ GELMESİ ÖNEMLİ YANİ SEVİNEMİYOSUN KİMSELERE SÖLEYEMİYOSUNYa ne tatlisin sen :) sag ol canim Allah razi olsun, icim rahatladi seninle konusunca ♥ suan isteyim, hemen cikip gidemem.
Doktora son gidisimde biri muslugu acik unutmus muayenehaneyi su basmis :) Hasar olustugu icin kan tahlili sonuclari bir kac gün sürüyor demislerdi simdi bu hasar devam ediyorsa birde onu beklemem gerekecek :)
Gecmis olsun canim, zor bir dönemden gecmissin. Rabbim hayirlisiyla yüzünü güldürsün, önce göbüsünde hisset sonrada saglicakla kucagina al insallah yavrunu. Haklisin, beterin beteri var her zaman icin halimize sükretmeliyiz, en kötü durumlarda bile polyanna gibi olmaliyiz. Bunu elimden geldigince de yapmaya calisiyorum. Aklima geldikce dua ediyorum hepimiz icin, gerisi takdiri ilahi... Rabbim bizleri yasadigimiz olaylarin beterinden korusun.CNM YA ORYA GİTMESENDE EN YAKIN HASTANEDE ZATEN MUAYENE OLMADAN DREK BETA HCG YAPILIYO MÜSAİT OLDUĞUNDA GİDERSİN:) BENİMDE VALLA HİÇ UMUDUM YOK TUTMADI AŞILAMA BİLİYORUM AMA MORALİMİ BOZMICAM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU ATLATAMICAM ALIŞTIK ZATEN OLUMSUZ SONUÇLARA BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY NE BİLİYOMUSUN İKİ HAMİLELİĞİMDE DÜŞÜKLE SONUÇLANDI İLK DÜŞÜĞÜMLE BERABER AKCİĞERLERİMDEN AĞIR ŞEKİLDE HASTALANDIM SU TOPLADI CİĞERLERİM TAM 8 AY TEDAVİ GÖRDÜM DOKTOR GEBELİK YASAK DEDİ İLAÇLARDAN DOLAYI KULLANDIĞIM İLAÇLAR ÇOK AĞIR GELDİ KARACİĞER ENZİMLERİM YÜKSELDİ KORKTUK DOKTOR ORGAN NAKLİNE KADAR GİDEBİLİR DEDİ HEPSİNİ ATLATTIM HEPSİNİ UNUTTUM BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY HAMİLE KALSAMDA KUCAĞIMA ALINCAYA KADAR SAĞLIKLA SANKİ HİÇ SEVİNEMİYECEKMİŞİM GİBİ GELİYOR.BURDA ÇOĞU KİŞİ İÇİN HAMİLELİK HABERİNİ ALMAK İÇİN ÇABALAR SARFEDİYOR OYSA TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE HAMİLE HABERİ ALMAK YETMİYOR DEVAMININ GELMESİ ÖNEMLİ YANİ SEVİNEMİYOSUN KİMSELERE SÖLEYEMİYOSUNOYÜZDEN CNMMM BENİM MORALİNİ BOZMA HİÇ BEN HEP BENDEN KÖTÜ DURUMDAKİLERİ DÜŞÜNÜP KENDİME MORAL VERİYORUM.KAFAMIZA NEDEN OLMUYOR DİYE TAKTIĞIMIZ ENERJİYİ DUAYA HARCASAK BENCE ŞİMDİYE OLUMLU SONUÇLANMIŞTI HERŞEY:)
AMİNN CNMM ALLAHA ŞÜKÜLER OLSUNN UNUTMAYALIM HERZAMAN SABRIN SONU SELAMETTİR.VE ZOR ELDE EDİLEN ŞEYLERİN KIYMETİDE DEĞERİDE AYRI OLUR:) HAYDİ BAKALIM OLUMSUZ BİLE OLSA ÜZÜLMEK YOK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR İÇİN HAZIRLANIRIZ BİZDE DİMİ AMA:)Gecmis olsun canim, zor bir dönemden gecmissin. Rabbim hayirlisiyla yüzünü güldürsün, önce göbüsünde hisset sonrada saglicakla kucagina al insallah yavrunu. Haklisin, beterin beteri var her zaman icin halimize sükretmeliyiz, en kötü durumlarda bile polyanna gibi olmaliyiz. Bunu elimden geldigince de yapmaya calisiyorum. Aklima geldikce dua ediyorum hepimiz icin, gerisi takdiri ilahi... Rabbim bizleri yasadigimiz olaylarin beterinden korusun.
Cok dogru söyledin canim. Insallah bizde sabrimizin mükafatini aliriz... Ne demisler sevdasi büyük olanin imtihani da büyük olurmus :)AMİNN CNMM ALLAHA ŞÜKÜLER OLSUNN UNUTMAYALIM HERZAMAN SABRIN SONU SELAMETTİR.VE ZOR ELDE EDİLEN ŞEYLERİN KIYMETİDE DEĞERİDE AYRI OLUR:) HAYDİ BAKALIM OLUMSUZ BİLE OLSA ÜZÜLMEK YOK ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR İÇİN HAZIRLANIRIZ BİZDE DİMİ AMA:)
Günaydin canim nasilsin?gunaydın...
Cok dogru söyledin canim. Insallah bizde sabrimizin mükafatini aliriz... Ne demisler sevdasi büyük olanin imtihani da büyük olurmus :)
Olumsuz olursa üzülmek yok, vardir Rabbimin bir bildigi, demek ki vakti gelmedi der bekleriz :)
Allah senden razi olsun, icimde ki bütün karamsarligi aldin götürdün.
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUNN CNMM BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ.OYÜZDEN BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ ATLATACAĞIZ BU GÜNLERİ ALLAHIN İZNİYLE SONRA BURDA BEBEKLERİN GAZINI BİLMEMNESİNİ KONUŞUCAZ İNŞ:)
Amin ecmain canim... Ilk defa böyle bir topige katilip icimi dökme hissini yasadim, burada olmakla dogru bir karar verdigimi bugün ve senin sayende anladim :)ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUNN CNMM BİZİ BİZDEN BAŞKA KİMSE ANLAMAZ.OYÜZDEN BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BİRBİRİMİZE DESTEK OLACAĞIZ ATLATACAĞIZ BU GÜNLERİ ALLAHIN İZNİYLE SONRA BURDA BEBEKLERİN GAZINI BİLMEMNESİNİ KONUŞUCAZ İNŞ:)
Sag ol insallah canim :)Cnm senden güzel bir haber bekliyoruz bizleri sevindir inşallah
Sag ol canim... Sende benim gibi olumsuz mu düsünüyorsun?E-brulim aynı seylerı yasıyoruz karnım agrıyor sivilceler cıkıyor.. Hadi inşallah güzel haberlerle gel
CNM YA ORYA GİTMESENDE EN YAKIN HASTANEDE ZATEN MUAYENE OLMADAN DREK BETA HCG YAPILIYO MÜSAİT OLDUĞUNDA GİDERSİN:) BENİMDE VALLA HİÇ UMUDUM YOK TUTMADI AŞILAMA BİLİYORUM AMA MORALİMİ BOZMICAM NELER YAŞAMIŞIM BUNUMU ATLATAMICAM ALIŞTIK ZATEN OLUMSUZ SONUÇLARA BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY NE BİLİYOMUSUN İKİ HAMİLELİĞİMDE DÜŞÜKLE SONUÇLANDI İLK DÜŞÜĞÜMLE BERABER AKCİĞERLERİMDEN AĞIR ŞEKİLDE HASTALANDIM SU TOPLADI CİĞERLERİM TAM 8 AY TEDAVİ GÖRDÜM DOKTOR GEBELİK YASAK DEDİ İLAÇLARDAN DOLAYI KULLANDIĞIM İLAÇLAR ÇOK AĞIR GELDİ KARACİĞER ENZİMLERİM YÜKSELDİ KORKTUK DOKTOR ORGAN NAKLİNE KADAR GİDEBİLİR DEDİ HEPSİNİ ATLATTIM HEPSİNİ UNUTTUM BENİ EN ÇOK ÜZEN ŞEY HAMİLE KALSAMDA KUCAĞIMA ALINCAYA KADAR SAĞLIKLA SANKİ HİÇ SEVİNEMİYECEKMİŞİM GİBİ GELİYOR.BURDA ÇOĞU KİŞİ İÇİN HAMİLELİK HABERİNİ ALMAK İÇİN ÇABALAR SARFEDİYOR OYSA TEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE HAMİLE HABERİ ALMAK YETMİYOR DEVAMININ GELMESİ ÖNEMLİ YANİ SEVİNEMİYOSUN KİMSELERE SÖLEYEMİYOSUNOYÜZDEN CNMMM BENİM MORALİNİ BOZMA HİÇ BEN HEP BENDEN KÖTÜ DURUMDAKİLERİ DÜŞÜNÜP KENDİME MORAL VERİYORUM.KAFAMIZA NEDEN OLMUYOR DİYE TAKTIĞIMIZ ENERJİYİ DUAYA HARCASAK BENCE ŞİMDİYE OLUMLU SONUÇLANMIŞTI HERŞEY:)
Cok dogru söyledin canim. Insallah bizde sabrimizin mükafatini aliriz... Ne demisler sevdasi büyük olanin imtihani da büyük olurmus :)
Olumsuz olursa üzülmek yok, vardir Rabbimin bir bildigi, demek ki vakti gelmedi der bekleriz :)
Allah senden razi olsun, icimde ki bütün karamsarligi aldin götürdün.
Günaydin canim nasilsin?
Arkadaşlar be oluyor bir silkelenin hepiniz regl olmuş gibi konuşuyorsunuz henüz herşey bitmedi:)) don golü hepimiz atacağız inşallahGünaydın kızlar .. @elmaselmas üzüldüm canım ama hayırlısı buymuş demek..E-brulim aynı seylerı yasıyoruz karnım agrıyor sivilceler cıkıyor.. Hadi inşallah güzel haberlerle gel
Ben iyiyim canim sadece kendimi zihinsel "bu da mi gol degil" demeye hazirliyorumArkadaşlar be oluyor bir silkelenin hepiniz regl olmuş gibi konuşuyorsunuz henüz herşey bitmedi:)) don golü hepimiz atacağız inşallah
Hadi inşallah olacak olacak olacak .. :)))Arkadaşlar be oluyor bir silkelenin hepiniz regl olmuş gibi konuşuyorsunuz henüz herşey bitmedi:)) don golü hepimiz atacağız inşallah
evet canım olumsuz düşünüyorum hissediyorum hayırlısı artık[/QUOTE]Sag ol canim... Sende benim gibi olumsuz mu düsünüyorsun?
Hahahaaa eşim diyor ki bu seferde mi gol degilBen iyiyim canim sadece kendimi zihinsel "bu da mi gol degil" demeye hazirliyorum
Benim esim síkí síkí tembihledi kesinlikle üzülmek yok diye, adama karnim agiriyor diyorum, olsun gecer diyor banaHahahaaa eşim diyor ki bu seferde mi gol degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?