su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Kizlar ben cikiyorum, kan testi beni bekler :)
Şeker parem ..
hayırlı haberlerle gel inşallah..
Biliyor musun sabah uyandım
yüzümde 2 tane sivilce..
Aynı umutsuzluk beni de sardı..
buradaki yazılarınızı okudum,
biraz daha iyiyim şimdi..
Aslında herkesin dediği gibi
bi'zamanı var... İnsanız sabretmeliyiz..
inşallah güzel haberler verirsin gülüm..

cnm benim kırmızılarmı geldi yine üzülme demiycem çünkü biliorum üzüleceksin
Esekten düşmüşu birak biri beni binanin catisindan asagi itti sanki... kendimi toparlamaya calisiyorum... her yerim sizliyor . Bedenim bana oyun oynadi... herzaman belirtilere umut baglamamk lazimmis bunu anladim. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah

Sagol canim. Insallah sen hayırlı haberler alirsinda benimde azcik yuzum güler . Unutsuz olma cnim herseye ragmen icinde bi umut olsun. Gelecegi varsa geliyor zaten. Hayırlısı olsun insallah mutlu haberle donersin cnm

AMİNN CNMMM AMİN BENDE BELİRTİLERE HİÇ TAKILMADIM GERÇİ TÜM BELİRTİLER GİTTİ.AŞILAMADAN SONRA DOKTOR CRİNONE JEL VERDİ OYÜZDEN ODA TÜM GEBELİK BELİRTİLERİNİ YAPIOR BENDE BİLİYORUM DEĞİLİM HAMİLE OYÜZDEN HİÇ İNANMIYORUM BELİRTİLERE ÜZÜLME CNM TOPARLA KENDİNİ

Insallah canim .cokta agrim var ve yogun oluyor yaa belim kopuyo . Canim valla insallah tutmustur ama beden oyun oynuyo bazen ...... insallah mutlu hbr alirsin cnm .

Insallah canim .cokta agrim var ve yogun oluyor yaa belim kopuyo . Canim valla insallah tutmustur ama beden oyun oynuyo bazen ...... insallah mutlu hbr alirsin cnm .
İNŞALLAHH BU SEFER HERALDE BEN DEĞİLDE EŞİME ÜZÜLÜCEM İLK DEFA AŞILAMA YAPTIRDIĞIMIZ İÇİN ÜMİZTLENİYO ÇOK

İNŞALLAHH BU SEFER HERALDE BEN DEĞİLDE EŞİME ÜZÜLÜCEM İLK DEFA AŞILAMA YAPTIRDIĞIMIZ İÇİN ÜMİZTLENİYO ÇOK
Offf varya esimin yuz ifadesi gözümun önünden gitmiyor hemen toparlayip beni teselli etti ama oda üzüldü. Canim sen neden bu kadar umitsizsin bakiyim ne zamandi test gunu

ıyıyım balım sen nasılsın netten gebelık testı aldım 25 tanesı 19,90 tl esım ısrar ettı yap ılla dıye dedım kı cıkmaz bakalım ıgnenın etkısı gecmısmı dedı tmm dedım ıgnenın etkısı gecmıs tek cızgı cıktı 24 25 ı gıbı tekrar test yaparım artık bakalım kısmet

Offf varya esimin yuz ifadesi gözümun önünden gitmiyor hemen toparlayip beni teselli etti ama oda üzüldü. Canim sen neden bu kadar umitsizsin bakiyim ne zamandi test gunu
NE BİLEYİM CNM OLUMSUZ SONUÇLARI GÖRE GÖRE İNSAN SONRA UMUTLANAMIYO AMA ÜZGÜNDE DEĞİLİM. İKİ GEBELİĞİMDEDE KASIĞIMDA BATMALAR OLMUŞTU ANLAMIŞTIM HAMİLE OLDUĞUMU ŞUAN ÖLE Bİ BELİRTİ YOK ONDAN HERALDE ÖLE DÜŞÜNÜYORUM

Canim hepsinde ayni olacak diye bisey yokki. benim yuzumden boyke yaoma cnim. Benimki ted bile sayilmazdi sadece seraphone ictim igne falan vermedi .sen ted en guzel sekliyle oldun gerisi allahtan insallah mucizen gelirr

Canim hepsinde ayni olacak diye bisey yokki. benim yuzumden boyke yaoma cnim. Benimki ted bile sayilmazdi sadece seraphone ictim igne falan vermedi .sen ted en guzel sekliyle oldun gerisi allahtan insallah mucizen gelirr
İNŞALLAH CNMM İNŞALLAH..HEPİMİZİN MUCİZESİ GELSİNN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…