su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

1 ay oncesıne kadar töbe haşa ısyan etme degılde cok uzuluyordum.. ama bu ay gercekten cok farklı benım ıcın tum kalbımle Rabbime teslim oldum en ıyısını o bılır

İsyan bizi daha çok dibe sürükler.. Rabbime güvenim sonsuz..
Bir zamanı var biliyorum öyle hikayeler duydum ki bu 3 sene içerisinde,
inanması zor ama hepsi yaşanan şeyler..
Kimi 15 sene sonra kavuşmuş hasretine,
kimi 7 sene beklemiş..
Ben daha yolun başında görüyorum kendimi,
bu ay ilk iğne tedavimdi, klomen bende işe yaramadı..
Rabbim nasip etsin cümlemize anneliği..

Moralini bozma canım benim gelsin hayat bildiği gibi..
Biz yanındayız, yakınındakilere bile bu kadar rahat paylaşamıyo insan sıkıntılarını..
Burada herkes aynı bir bebeğin yolunu bekliyor, bu yolda sabır öncelik olan unutma..

Kızlar benim de kırmızılar geldi bugün umudum bir sonraki aya kaldı

İğnemi kullandın bu ay sen .. Ne idi ismi bendede klomen işe yaramıyor iğne iki kere kullandım ikisindede gebelik oluştu .. Bir ay ara verıp bende iğne istiycem şayet bu ay olmazsa ..

Hadi dualarımız seninle ...

HAHHHH TAMAMM HADİ CNMMM ALLAHA EMANET OLLLL ALLAHIM İNŞ GÜSEL HEBERLERLE GERİ GELİRSİN:)

Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm..

tatlımm cok meraktayım ınankı ıns ıns pozıtıftır

Sagol canim. Insallah sen hayırlı haberler alirsinda benimde azcik yuzum güler . Unutsuz olma cnim herseye ragmen icinde bi umut olsun. Gelecegi varsa geliyor zaten. Hayırlısı olsun insallah mutlu haberle donersin cnm

Kader arkadaslarim, dert ortaklarim hepinizden Allah razi olsun... Sizin gibi güzel insanlari tanimak beni bir kez daha mutlu etti. Dualarim sizlerle... insallah Rabbim o güzel yüreklerinizde ki dileklerinizi sizlere en kisa zamanda ve en güzel sekilde nasip etsin.

Kuzum olmazlari olduran Rabbim gönlümüzdekileri biliyor, insallah bizimde dualarimiz kabul olacak.
.adamlarda saairdi napacagini .
Yazik kafalarini bulandirdik onlarin da

Rabbim bizlere "inşallah olur" diye dua edip hayalini kurduğumuz her şeyin "çok şükür oldu" sevincini yaşatsın

Allah iyilik versin kuzum, bende iyiyim cok sükür... Hadi hayirlisi, insallah güzel olur sonucu

Amın cnm amın...

biliyorsunuz benım pek umıdım yok.. fakat bu ay cok daha degısık seyler var vucudumda.. cok ayakta kaldıgımda bel agrısı coktan kastım 15 dk falan.. oturdugumdaysa arada yıne belımde agrı sankı bırı belımde bırsey kazıyor vurma seklınde agrı.. gun ıcınde cogunlukla adet olacakmısım hıssı kı ayın 24-25 ıne cok var.. bu kadar erkenken nedır bu belırtıler bılemıyorum hıı bırde asırı gaz olusumu mevcut..

dun gıttım kendıme kpss kıtapları setı falan aldım kendımı kpssye vurucam dusunmek ıstemıyorum dıyorum da arada belıme ıcerıden sankı tık tık tık dıye kucuk vuruslar atıyor bırı

İğnemi kullandın bu ay sen .. Ne idi ismi bendede klomen işe yaramıyor iğne iki kere kullandım ikisindede gebelik oluştu .. Bir ay ara verıp bende iğne istiycem şayet bu ay olmazsa ..

Düşük mi yaşadın? Geçmiş olsun..
Benim 3 senede hiç gebelik oluşmadı arkadaşım,
6 ay klomen kullandım işe yaramadı..
Pko hastasıyım, doktor değiştirdim
Şimdi bir profesöre başladım,
femera+menegon=çatlatma iğnesi
tedavim bu şekilde ilerledi.
15 yumoş vardı çatladı,
bakalım Rabbim nasip edicek mi??

Hadi hayirlisi gülüm :) umut fakirin ekmegi :)

dun gıttım kendıme kpss kıtapları setı falan aldım kendımı kpssye vurucam dusunmek ıstemıyorum dıyorum da arada belıme ıcerıden sankı tık tık tık dıye kucuk vuruslar atıyor bırı
Ne okuyorsun canim?
Insallah ilerde belinden göbegine gecer o tik tiklar :)

bende kafam dağılsın diye başladım kpss çalışmaya bu aralar. inşallah o tıktıklar minicik eller ayaklar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…