1 ay oncesıne kadar töbe haşa ısyan etme degılde cok uzuluyordum.. ama bu ay gercekten cok farklı benım ıcın tum kalbımle Rabbime teslim oldum en ıyısını o bılır
ÜZÜLME CNMMKızlar benim de kırmızılar geldi bugün umudum bir sonraki aya kaldı
İğnemi kullandın bu ay sen .. Ne idi ismi bendede klomen işe yaramıyor iğne iki kere kullandım ikisindede gebelik oluştu .. Bir ay ara verıp bende iğne istiycem şayet bu ay olmazsa ..İsyan bizi daha çok dibe sürükler.. Rabbime güvenim sonsuz..
Bir zamanı var biliyorum öyle hikayeler duydum ki bu 3 sene içerisinde,
inanması zor ama hepsi yaşanan şeyler..
Kimi 15 sene sonra kavuşmuş hasretine,
kimi 7 sene beklemiş..
Ben daha yolun başında görüyorum kendimi,
bu ay ilk iğne tedavimdi, klomen bende işe yaramadı..
Rabbim nasip etsin cümlemize anneliği..
Hadi dualarımız seninle ...
HAHHHH TAMAMM HADİ CNMMM ALLAHA EMANET OLLLL ALLAHIM İNŞ GÜSEL HEBERLERLE GERİ GELİRSİN:)
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımmm..
Şeker parem ..
hayırlı haberlerle gel inşallah..
Biliyor musun sabah uyandım
yüzümde 2 tane sivilce..
Aynı umutsuzluk beni de sardı..
buradaki yazılarınızı okudum,
biraz daha iyiyim şimdi..
Aslında herkesin dediği gibi
bi'zamanı var... İnsanız sabretmeliyiz..
inşallah güzel haberler verirsin gülüm..
tatlımm cok meraktayım ınankı ıns ıns pozıtıftır
Sagol canim. Insallah sen hayırlı haberler alirsinda benimde azcik yuzum güler . Unutsuz olma cnim herseye ragmen icinde bi umut olsun. Gelecegi varsa geliyor zaten. Hayırlısı olsun insallah mutlu haberle donersin cnm
Kuzum olmazlari olduran Rabbim gönlümüzdekileri biliyor, insallah bizimde dualarimiz kabul olacak.Esekten düşmüşu birak biri beni binanin catisindan asagi itti sanki... kendimi toparlamaya calisiyorum... her yerim sizliyor. Bedenim bana oyun oynadi... herzaman belirtilere umut baglamamk lazimmis bunu anladim. Allah hepimizin gonlune gore versin insallah
Yazik kafalarini bulandirdik onlarin da.adamlarda saairdi napacagini .
Allah iyilik versin kuzum, bende iyiyim cok sükür... Hadi hayirlisi, insallah güzel olur sonucuıyıyım balım sen nasılsınnetten gebelık testı aldım 25 tanesı 19,90 tl esım ısrar ettı yap ılla dıye dedım kı cıkmaz bakalım ıgnenın etkısı gecmısmı dedı tmm dedım ıgnenın etkısı gecmıs tek cızgı cıktı 24 25 ı gıbı tekrar test yaparım artık bakalım kısmet
Canim biraz daha sabretmemiz gerekiyor, illa ki yaradan bizimde sesimizi duyacak... Duan belli, duyan belli ♥Kızlar benim de kırmızılar geldi bugün umudum bir sonraki aya kaldı
Amın cnm amın...İsyan bizi daha çok dibe sürükler.. Rabbime güvenim sonsuz..
Bir zamanı var biliyorum öyle hikayeler duydum ki bu 3 sene içerisinde,
inanması zor ama hepsi yaşanan şeyler..
Kimi 15 sene sonra kavuşmuş hasretine,
kimi 7 sene beklemiş..
Ben daha yolun başında görüyorum kendimi,
bu ay ilk iğne tedavimdi, klomen bende işe yaramadı..
Rabbim nasip etsin cümlemize anneliği..
Bana soruyorsan almadim canim, 3 den sonra ara dediler.CNMM ALDINMI SONUCU?
İğnemi kullandın bu ay sen .. Ne idi ismi bendede klomen işe yaramıyor iğne iki kere kullandım ikisindede gebelik oluştu .. Bir ay ara verıp bende iğne istiycem şayet bu ay olmazsa ..
Kızlar benim de kırmızılar geldi bugün umudum bir sonraki aya kaldı
Hadi hayirlisi gülüm :) umut fakirin ekmegi :)biliyorsunuz benım pek umıdım yok.. fakat bu ay cok daha degısık seyler var vucudumda.. cok ayakta kaldıgımda bel agrısı coktan kastım 15 dk falan.. oturdugumdaysa arada yıne belımde agrı sankı bırı belımde bırsey kazıyor vurma seklınde agrı.. gun ıcınde cogunlukla adet olacakmısım hıssı kı ayın 24-25 ıne cok var.. bu kadar erkenken nedır bu belırtıler bılemıyorum hıı bırde asırı gaz olusumu mevcut..
Ne okuyorsun canim?dun gıttım kendıme kpss kıtapları setı falan aldım kendımı kpssye vurucamdusunmek ıstemıyorum dıyorum da arada belıme ıcerıden sankı tık tık tık dıye kucuk vuruslar atıyor bırı
ıns ınsHadi hayirlisi gülüm :) umut fakirin ekmegi :)
Ne okuyorsun canim?
Insallah ilerde belinden göbegine gecer o tik tiklar :)
inşallah güzel haberlerle gelirsinKizlar ben cikiyorum, kan testi beni bekler :)
OFF NE ÇOKMUŞ YAAA 1 SAATTE ÇIKAR ASLINDA DAHA ÇOK MERAKLANIYO İNSAN:)Bana soruyorsan almadim canim, 3 den sonra ara dediler.
bende kafam dağılsın diye başladım kpss çalışmaya bu aralar. inşallah o tıktıklar minicik eller ayaklar olurdun gıttım kendıme kpss kıtapları setı falan aldım kendımı kpssye vurucamdusunmek ıstemıyorum dıyorum da arada belıme ıcerıden sankı tık tık tık dıye kucuk vuruslar atıyor bırı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?