- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
CNM PCO OLUP KLOMEN İŞE YARAMAYIP FAMERA İLE ÇOK FAZLA GEBE KALAN İNSANLAR DUYDUN BU SİTEDE İNŞŞ SENDEDE İŞE YARAR CNM BU 15 YUMURTA KAÇ MM Dİ YA ALLAHIM DÜŞÜNSENE 4-5 TANE DÖLLENİYOMUŞ BANA DOKTORUM YASAK DEDİ ÇOK YUMURTA OLUNCA AŞILAMADA YAPMAM İLİŞKİYİDE YASAKLARIM DEDİ YADüşük mi yaşadın? Geçmiş olsun..
Benim 3 senede hiç gebelik oluşmadı arkadaşım,
6 ay klomen kullandım işe yaramadı..
Pko hastasıyım, doktor değiştirdim
Şimdi bir profesöre başladım,
femera+menegon=çatlatma iğnesi
tedavim bu şekilde ilerledi.
15 yumoş vardı çatladı,
bakalım Rabbim nasip edicek mi??
Vuuu cok etkilendimıns ınsben saglık kurumları ısletmecılıgı onlısans bıtırdım suan kpssye calısıyorum cnm.. aynı zamanda bir dıs tıcaret fırmasının muhasebesını tutuyorum
cnm cok saol ıns hepımıze nasıp olur.. bu arada bızde 3 seneyı bıtırdık hıc gebelık olusmadıbende kafam dağılsın diye başladım kpss çalışmaya bu aralar. inşallah o tıktıklar minicik eller ayaklar olur
hahahah saol bebegımVuuu cok etkilendimkizimiz pek caliskan masallah
kısmet bu ayadır inşallah. annemler benide tam 18 sene beklemişler en son artık olmıycak dediklerinde oluvermişim. hatta annem menepoza girdiğini sanmış =) en güzel örneğim umut kaynağımdır annem.. ben 1 yıldır bekliyorum daha yolun başındayız..cnm cok saol ıns hepımıze nasıp olur.. bu arada bızde 3 seneyı bıtırdık hıc gebelık olusmadı
Aaaaa cok etkılendımm gercekten..... ıns cnm ıns tez zamanda bebegın olur.. gorunurde sorun varmı pekı?kısmet bu ayadır inşallah. annemler benide tam 18 sene beklemişler en son artık olmıycak dediklerinde oluvermişim. hatta annem menepoza girdiğini sanmış =) en güzel örneğim umut kaynağımdır annem.. ben 1 yıldır bekliyorum daha yolun başındayız..
Sag ol canim insallah hayirlisi olsuninşallah güzel haberlerle gelirsin
Kuzum onlar beni 15:00te ararsa ne ala, aramazlarsa isten cikinca ben arayacagim. Bende saat 16:00da cikiyorum
Sorma canim, siz böyle dedikce ben daha cok heyecanlaniyorumOFF NE ÇOKMUŞ YAAA 1 SAATTE ÇIKAR ASLINDA DAHA ÇOK MERAKLANIYO İNSAN:)
Bir etkilenme dahabende kafam dağılsın diye başladım kpss çalışmaya bu aralar. inşallah o tıktıklar minicik eller ayaklar olur
Birbirimizi her konuda destekliyoruz, temizlik konusunda da destekler motive ederiz kuzum, dert ettigin seye bakhahahah saol bebegımlakın su sıralar ev gırla gıdıyor hıc temızlık yapasım yok yıne yapıyorum da ustten.. norlamlde ustten yapılan temızlıkten nefret eden bırıyım dusun yanı
Evet canım 2 düşük oldu .. Bende menegon+klomen+catlatma kullanmıstım maşallah 25 yumurta mı inşallah rabbim onları bebege cevırsın tabi hepsını degıl :)) o zaman bu ay umut var allahın izniyleDüşük mi yaşadın? Geçmiş olsun..
Benim 3 senede hiç gebelik oluşmadı arkadaşım,
6 ay klomen kullandım işe yaramadı..
Pko hastasıyım, doktor değiştirdim
Şimdi bir profesöre başladım,
femera+menegon=çatlatma iğnesi
tedavim bu şekilde ilerledi.
15 yumoş vardı çatladı,
bakalım Rabbim nasip edicek mi??
Cok duygulandim, tüylerim diken diken oldu... annenler icin sen bir mucizesin ♥ Insallah sende onlar gibi mucizene kavusursun vakti gelince ♥kısmet bu ayadır inşallah. annemler benide tam 18 sene beklemişler en son artık olmıycak dediklerinde oluvermişim. hatta annem menepoza girdiğini sanmış =) en güzel örneğim umut kaynağımdır annem.. ben 1 yıldır bekliyorum daha yolun başındayız..
yumurtalıklarım az çalışıyormuş doktor sadece onu söyledi. klomen başladık işte. ama henüz eşim tahlil vermedi bu ay klomen işe yaramazsa bidahaki ay ona tahlil verecek. bakalım nasip kısmet.. senin sorunun ne peki doktorlar ne diyor ?Aaaaa cok etkılendımm gercekten..... ıns cnm ıns tez zamanda bebegın olur.. gorunurde sorun varmı pekı?
Cnm listeyi günceller misin? Sana zahmetCok duygulandim, tüylerim diken diken oldu... annenler icin sen bir mucizesin ♥ Insallah sende onlar gibi mucizene kavusursun vakti gelince ♥
ıyyy hakıkaten yaaaa ne pasaklı bu kız.. her işe yetısıyorda evı nasıl eksık kalırSag ol canim insallah hayirlisi olsun
Kuzum onlar beni 15:00te ararsa ne ala, aramazlarsa isten cikinca ben arayacagim. Bende saat 16:00da cikiyorum
(türkiyede 17:00 oluyor)... Haber alir almaz ilk paylasacagim kisiler sizsiniz
Sorma canim, siz böyle dedikce ben daha cok heyecanlaniyorum
Bir etkilenme dahaAllah zihin acikligi versin canim...
Birbirimizi her konuda destekliyoruz, temizlik konusunda da destekler motive ederiz kuzum, dert ettigin seye bak
Iyyy BayilanBayilana'nin da evi de pek pasakliymiiis
Hele su Ebru yok mu, evine ütüden girilmiyormus
aa ozaman ılaclarla hallolur cnm merak etme... valla uc senedır doktor kapılarındayım ne esımde ne bende bır sorun yok hersey mukemer lakın bebek yokyumurtalıklarım az çalışıyormuş doktor sadece onu söyledi. klomen başladık işte. ama henüz eşim tahlil vermedi bu ay klomen işe yaramazsa bidahaki ay ona tahlil verecek. bakalım nasip kısmet.. senin sorunun ne peki doktorlar ne diyor ?
kesinlikle öyle onca yıllardır tedaviden sonra tam pes edilen vakitte.. Rabbimin lütfu işte.. inşallah bizim o kadar beklememize gerek kalmaz en hayırlı kısa zamanda bizimde minik mucizelerimiz olur..Cok duygulandim, tüylerim diken diken oldu... annenler icin sen bir mucizesin ♥ Insallah sende onlar gibi mucizene kavusursun vakti gelince ♥
15 16 17 farketmez yeterki sonucu guzel olsunSag ol canim insallah hayirlisi olsun
(türkiyede 17:00 oluyor)... Haber alir almaz ilk paylasacagim kisiler sizsiniz
Sorma canim, siz böyle dedikce ben daha cok heyecanlaniyorum
Bir etkilenme dahaAllah zihin acikligi versin canim...
Birbirimizi her konuda destekliyoruz, temizlik konusunda da destekler motive ederiz kuzum, dert ettigin seye bak
Iyyy BayilanBayilana'nin da evi de pek pasakliymiiis
Hele su Ebru yok mu, evine ütüden girilmiyormus
Bu işte en önce eşlerin test vermesi gerek onlar soramasa bile biz eşimede test istiyoruz dıyceksın.. İkincisi rahım filmi sonra tedavı hee yaptırmak zor iş ama önceki aklım olsa yalan soyler bastan pıhtılasma ve kromozom testınıde yaptırırdım .. Sonra sende bişi cıkmıyor aylarca bos yere ilaç alıyorsun bi bakıyorsun sorun eşindeyumurtalıklarım az çalışıyormuş doktor sadece onu söyledi. klomen başladık işte. ama henüz eşim tahlil vermedi bu ay klomen işe yaramazsa bidahaki ay ona tahlil verecek. bakalım nasip kısmet.. senin sorunun ne peki doktorlar ne diyor ?
inşallah canım. bide şu stres olayını aşabilirsem tam süper olacakaa ozaman ılaclarla hallolur cnm merak etme... valla uc senedır doktor kapılarındayım ne esımde ne bende bır sorun yok hersey mukemer lakın bebek yok
ıns ıns ıcım ferah artık ya ne zaman olursa ben elımden gelenı yapayım dainşallah canım. bide şu stres olayını aşabilirsem tam süper olacakhiç beklemediğin anda gelir seninde bebişin. içini rahat tut inşallah..
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
@Enyalios | 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül |
|
| 31. Agustos | 21. Eylül | 15. Eylül | ? |
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül | ? |
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül | ? |
| ? | 15. Eylül | 15. Eylül |
|
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? | ? |
| 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül |
|
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül | ? |
SANA KATILIYORUMM 2 SENEDİR UĞRAŞDIM DURDUM KİMSE DEMEDİ EŞİNE BAKTIR HAMİLE KALIYORUMYA KOLAYCA NE SORUN OLABİLİR RABBİM ÇOK ŞÜKÜR BAŞKA ŞEKİLDE KARŞIMA ÇIKARDI BURDAN HERKESE SÖLÜYORUM EŞİNİZEDE BAKTIRIN KIZLARBu işte en önce eşlerin test vermesi gerek onlar soramasa bile biz eşimede test istiyoruz dıyceksın.. İkincisi rahım filmi sonra tedavı hee yaptırmak zor iş ama önceki aklım olsa yalan soyler bastan pıhtılasma ve kromozom testınıde yaptırırdım .. Sonra sende bişi cıkmıyor aylarca bos yere ilaç alıyorsun bi bakıyorsun sorun eşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?