su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

doktor istedi zaten ama biz yaptıramadık eşimin tahlillerini hem vaktimiz yoktu hem bayram öncesi biraz maddi konulardan olmadı. ilçede oturuyoruz. doktora gitmek için 2 saatlik merkeze gitmemiz gerek o yüzden ha diyince gidip gelinmiyor. bizde bir ay da böyle deneyelim olmazsa gideriz dedik. rahim filmi içinse doktorum önce ilaç tedavisi yapalım 2 3 ay olmazsa son çare rahim filmi dedi biraz ağrılı bi operasyonmuş sanırım.. bakalım bekliyoruz

ıyyy hakıkaten yaaaa ne pasaklı bu kız.. her işe yetısıyorda evı nasıl eksık kalır
Kalk kiz temizlik yap beni de biraz fistekle de ütü yapayim

kesinlikle öyle onca yıllardır tedaviden sonra tam pes edilen vakitte.. Rabbimin lütfu işte.. inşallah bizim o kadar beklememize gerek kalmaz en hayırlı kısa zamanda bizimde minik mucizelerimiz olur..
Yürekten amin ♥

15 16 17 farketmez yeterki sonucu guzel olsun
Insallah gülüm ♥ hayirlisi

Profesöre gidiyorum arkadaşım çoğul gebelik olabilir dedi, ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum çok fazla..
Sonuçta haplar iğneler hep bir vesile.. Rabbim ol derse olur... İkiz sülalemizde var zaten benim de eşimin de ailesinde var..
Nasip bakalım evet fiyat olarak biraz pahalı femera ama oldukça etkili özellikle pko durumlarında..

İNŞALLAH CNMM MUCİZENİN HABERİNİ ALIRSIN BU AY:) PEKİ KONTROL ETTİRDİNMİ HEPSİ ÇATLAMIŞMI YUMUŞLARIN:)

ilk defa duydum 15 yumurtayı şoklardayım .. En büyügü kac cm dedi yada milim .. Kız 6 lı gelmesin :)) walla heyecanla duayla sonucunu beklıycem

İnan ben de ilk defa duydum canım, polistik over sendromum var, bu rahatsızlıktan dolayı
yumurtalıklarım uyarıldığında iğne veya ilaçla çok tepki veriyo, normal durumdaki insanlara göre daha aşırı bir tepki normalde 1 veya en fazla 2 yumurta gelişirken, bizlerde daha fazla gelişebiliyor..
Şu an forumda dördüze hamile bir arkadaşımızda var hatta adı four dahlia (İNŞALLAH SAĞLIKLA ALIR BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA)

Milimleri yüksekti en son doktora gittiğimde çoğu çatlamış dedi, artık hangisi döllenirse yani..
O'da Rabbimin elinde...

CNM PEKİ RAHİM FİLMİ FELAN ÇEKİLMİŞMİYDİN?
Yok arkadaşım bu ay gebe kalamazsam doktorum 1 ay rahmi dinlendirelim
sonra hsg çekelim tedaviye devam edelim dedi.. Bu aydan çok umutlu durumunuz çok çok iyi dedi..
Nasip bakalım, bu sabah 2 tane sivilceyle uyandım yeni güne..
Regl tarihim 23.ü. Bekliyorum..

ANLDIMM CNM İNŞ OLUMLU SONUÇLAR ALIRSIN YAA AMA PCO OLUP TEDAVİ GÖRENLERDE GEBE KALMA İHTİMALİ YÜKSEK OLUYOR:)

İNŞALLAH CNMM MUCİZENİN HABERİNİ ALIRSIN BU AY:) PEKİ KONTROL ETTİRDİNMİ HEPSİ ÇATLAMIŞMI YUMUŞLARIN:)

İnşallah evet pko gebeliğe cevap veriyor.
Çatlamış canım döllenmeye dönmüş bir hafta gün aşırı ilişki dedi,
yaptık bakalım nasipten öte köy yok.. İsterse 20 tane yumurtan olsun,
Rabbim ol emrini vericek, öyle..

BENİMDE 4 OLGUN YUMURTA 19-20 MM CİVARINDA BİRDE KÜÇÜK VARDI KANDA DOKTOR İLAÇLARI KESTİ 2 GÜN İLAÇ KULLANMADIM SONRA ÖSTROJEN DEĞERİME BAKTILAR 800 ÇIKTI 1000 ÇIKSA AŞILAMA YAPMIYACAKTIM DEDİ Bİ KADINA TEK YUMURTA İLE AŞILAMA YAPTIM 3ÜZLERİ OLDU DEDİ AHHH DEDİM KEŞKEEE:)

_Verda_ tatllım utandırma beniiiii rabbim yardım etsin snaa, herkese inşallah sizinde ikiz üçüz olur 4 demiom onun her türlüsü zorrrrr:))

Hoş geldiniz canım, 5 can atıyo bedeninde=) ne utandırması arkadaşım umut olursun sen ancak bizlere..
Rabbim ne vericekse "hayırlısını" versin inşallah hepimize..

Hayırlısı canım tek yumurta bile bölünebiliyor. Diyorum ya Rabbim ol desin yeter ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…