- 16 Temmuz 2014
- 702
- 606
- 63
doktor istedi zaten ama biz yaptıramadık eşimin tahlillerini hem vaktimiz yoktu hem bayram öncesi biraz maddi konulardan olmadı. ilçede oturuyoruz. doktora gitmek için 2 saatlik merkeze gitmemiz gerek o yüzden ha diyince gidip gelinmiyor. bizde bir ay da böyle deneyelim olmazsa gideriz dedik. rahim filmi içinse doktorum önce ilaç tedavisi yapalım 2 3 ay olmazsa son çare rahim filmi dedi biraz ağrılı bi operasyonmuş sanırım.. bakalım bekliyoruzBu işte en önce eşlerin test vermesi gerek onlar soramasa bile biz eşimede test istiyoruz dıyceksın.. İkincisi rahım filmi sonra tedavı hee yaptırmak zor iş ama önceki aklım olsa yalan soyler bastan pıhtılasma ve kromozom testınıde yaptırırdım .. Sonra sende bişi cıkmıyor aylarca bos yere ilaç alıyorsun bi bakıyorsun sorun eşinde
Kalk kiz temizlik yapıyyy hakıkaten yaaaa ne pasaklı bu kız.. her işe yetısıyorda evı nasıl eksık kalır
Yürekten amin ♥kesinlikle öyle onca yıllardır tedaviden sonra tam pes edilen vakitte.. Rabbimin lütfu işte.. inşallah bizim o kadar beklememize gerek kalmaz en hayırlı kısa zamanda bizimde minik mucizelerimiz olur..
Insallah gülüm ♥ hayirlisi15 16 17 farketmez yeterki sonucu guzel olsun
ohhaoahaha aksam 5te cıkıyorum ancak 6 da evde oluyorum ozaman yapıcam o nıyetteyım bende... yanı sanırımKalk kiz temizlik yapbeni de biraz fistekle de ütü yapayim
Yürekten amin ♥
Insallah gülüm ♥ hayirlisi
CNM PCO OLUP KLOMEN İŞE YARAMAYIP FAMERA İLE ÇOK FAZLA GEBE KALAN İNSANLAR DUYDUN BU SİTEDE İNŞŞ SENDEDE İŞE YARAR CNM BU 15 YUMURTA KAÇ MM Dİ YA ALLAHIM DÜŞÜNSENE 4-5 TANE DÖLLENİYOMUŞ BANA DOKTORUM YASAK DEDİ ÇOK YUMURTA OLUNCA AŞILAMADA YAPMAM İLİŞKİYİDE YASAKLARIM DEDİ YA
Evet canım 2 düşük oldu .. Bende menegon+klomen+catlatma kullanmıstım maşallah 25 yumurta mı inşallah rabbim onları bebege cevırsın tabi hepsını degıl :)) o zaman bu ay umut var allahın izniyle
İNŞALLAH CNMM MUCİZENİN HABERİNİ ALIRSIN BU AY:) PEKİ KONTROL ETTİRDİNMİ HEPSİ ÇATLAMIŞMI YUMUŞLARIN:)Profesöre gidiyorum arkadaşım çoğul gebelik olabilir dedi, ama ben kendimi kaptırmak istemiyorum çok fazla..
Sonuçta haplar iğneler hep bir vesile.. Rabbim ol derse olur... İkiz sülalemizde var zaten benim de eşimin de ailesinde var..
Nasip bakalım evet fiyat olarak biraz pahalı femera ama oldukça etkili özellikle pko durumlarında..
ilk defa duydum 15 yumurtayı şoklardayım .. En büyügü kac cm dedi yada milim .. Kız 6 lı gelmesin :)) walla heyecanla duayla sonucunu beklıycem15 yumurta cicim evet hatta konu açtım burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-tane-yumurtam-bile-buyumezken-simdi.855840/
Nasip inşallah..
CNM PEKİ RAHİM FİLMİ FELAN ÇEKİLMİŞMİYDİN?15 yumurta cicim evet hatta konu açtım burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-tane-yumurtam-bile-buyumezken-simdi.855840/
Nasip inşallah..
ilk defa duydum 15 yumurtayı şoklardayım .. En büyügü kac cm dedi yada milim .. Kız 6 lı gelmesin :)) walla heyecanla duayla sonucunu beklıycem
Yok arkadaşım bu ay gebe kalamazsam doktorum 1 ay rahmi dinlendirelimCNM PEKİ RAHİM FİLMİ FELAN ÇEKİLMİŞMİYDİN?
ANLDIMM CNM İNŞ OLUMLU SONUÇLAR ALIRSIN YAA AMA PCO OLUP TEDAVİ GÖRENLERDE GEBE KALMA İHTİMALİ YÜKSEK OLUYOR:)Yok arkadaşım bu ay gebe kalamazsam doktorum 1 ay rahmi dinlendirelim
sonra hsg çekelim tedaviye devam edelim dedi.. Bu aydan çok umutlu durumunuz çok çok iyi dedi..
Nasip bakalım, bu sabah 2 tane sivilceyle uyandım yeni güne..
Regl tarihim 23.ü. Bekliyorum..
İNŞALLAH CNMM MUCİZENİN HABERİNİ ALIRSIN BU AY:) PEKİ KONTROL ETTİRDİNMİ HEPSİ ÇATLAMIŞMI YUMUŞLARIN:)
BENİMDE 4 OLGUN YUMURTA 19-20 MM CİVARINDA BİRDE KÜÇÜK VARDI KANDA DOKTOR İLAÇLARI KESTİ 2 GÜN İLAÇ KULLANMADIM SONRA ÖSTROJEN DEĞERİME BAKTILAR 800 ÇIKTI 1000 ÇIKSA AŞILAMA YAPMIYACAKTIM DEDİ Bİ KADINA TEK YUMURTA İLE AŞILAMA YAPTIM 3ÜZLERİ OLDU DEDİ AHHH DEDİM KEŞKEEE:)İnan ben de ilk defa duydum canım, polistik over sendromum var, bu rahatsızlıktan dolayı
yumurtalıklarım uyarıldığında iğne veya ilaçla çok tepki veriyo, normal durumdaki insanlara göre daha aşırı bir tepki normalde 1 veya en fazla 2 yumurta gelişirken, bizlerde daha fazla gelişebiliyor..
Şu an forumda dördüze hamile bir arkadaşımızda var hatta adıfour dahlia (İNŞALLAH SAĞLIKLA ALIR BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA)
Milimleri yüksekti en son doktora gittiğimde çoğu çatlamış dedi, artık hangisi döllenirse yani..
O'da Rabbimin elinde...
Canim Rabbim meleklerini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah_Verda_ tatllım utandırma beniiiii rabbim yardım etsin snaa, herkese inşallah sizinde ikiz üçüz olur 4 demiom onun her türlüsü zorrrrr:))
_Verda_ tatllım utandırma beniiiii rabbim yardım etsin snaa, herkese inşallah sizinde ikiz üçüz olur 4 demiom onun her türlüsü zorrrrr:))
BENİMDE 4 OLGUN YUMURTA 19-20 MM CİVARINDA BİRDE KÜÇÜK VARDI KANDA DOKTOR İLAÇLARI KESTİ 2 GÜN İLAÇ KULLANMADIM SONRA ÖSTROJEN DEĞERİME BAKTILAR 800 ÇIKTI 1000 ÇIKSA AŞILAMA YAPMIYACAKTIM DEDİ Bİ KADINA TEK YUMURTA İLE AŞILAMA YAPTIM 3ÜZLERİ OLDU DEDİ AHHH DEDİM KEŞKEEE:)
AYNEN ÖLE CNM RABBİM OL DERSE OLUR ANCAKHayırlısı canım tek yumurta bile bölünebiliyor. Diyorum ya Rabbim ol desin yeter ki..
AYYY CNMM ARADINMI MERAKTAN ÇATLICAZ BURDA:)Bana soruyorsan almadim canim, 3 den sonra ara dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?