su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Hoş geldiniz canım, 5 can atıyo bedeninde=) ne utandırması arkadaşım umut olursun sen ancak bizlere..
Rabbim ne vericekse "hayırlısını" versin inşallah hepimize..

hoşbuldum tatlımmm espri konusu bizde ya 5 kalp atıyor ya 5 can rabbim korusun mesela iş yerinde çıkışta kızlarla asansöre binecğiz diyorum siz diğer asansöre biz 5 kişiyiz bir şey istiyorlar 5 kişiyi birden kaldırmaya utanmıyor musunuz siz kalkın vs gülüşüp duruoz öyle işte tatlım tek dileğim sağlıklı olmaları çok tuhaf bi his dediğin gibi rabbim hayırlısını versin herşeyinn

cnmm benim sağlıkla allah kucağına almayı nasip etsinn inş çok enteresan bişi yaaa:) mucizelere bak yerim ben o minikleri:)

Satut kız bakıyorum tüm topiklerde örnek olmuşsun herkes seni örnek olarak gösteriyor ben bile bir iki örnek olarak başka topikte senden bahsettim
kızzz amaaaan sen ne edion burda
gerçekten mi ay gururlandım utandım şimdi ay bilemedim karışık duygular içerisindeyim ama seni görmek güzel:))

anammmmmm kızzzz söylemedinki almanyada olduğunu :) diorum bende ne diyor bu:)
Anket seklinde kisa bir tanisma turu yapalim isterseniz, hem birbirimizi daha yakindan tanimis oluruz.

almanyada hangi şehir cnm?
Münihe yakinim canim, detaylara özelden girelim :)

eneeeeee ay Allahım ya bızde telas yaptık pc ye boyle bakıyorum ha sonuc gelcek ha sonuc gelecek dıye
Kusura bakma canim biraz kafa karistirdim :)

Rabbim sen ne büyüksün, icinde atan bir kalbi düsünemezken 4 tane birden. Saglicakla kucagina alirsin insallah canim benim ♥

satust cnm sen ne karar verdın 4uzlerın ıcın
canım kıyamam her ihtimalli düşünüyorum ama şu durumda da hiç bir şeyin garantisi yok ki 1 ine kıysam 3 ü sapa sağlam mı doğacak rabbime sığındım tamam riskli ama tam olarak somut bir risk söylemiyor dr da hafta sonu o kadr kanamam oldu dr a gittim hepsi yaşıyor bi sıkıntı yok dedi..onlar yaşamak için uğraşıyor ben nasıl kıyayım kendiliğinden gelişimi dursun eğer gerekiyorsa die rabbime dua ediyorum gerçektn hayati bir risk oluşmadığı sürece müdahale etmeyeceğim

en ıyısı cnm Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın.. cok heyecanlı ya 4 bebek

cnmm benim sağlıkla allah kucağına almayı nasip etsinn inş çok enteresan bişi yaaa:) mucizelere bak yerim ben o minikleri:)
hepiniz birden bir an da o kadar utandım ki şu an anlatamam çok teşekkür ederm Allah razı olsun hepinizden Rabbim olmayana da versin inşallah

Arkadaşlarına söyle seni pamuklara sarıp saklamaları gerek..
5 can sonuçta, sağlık açısından hepiniz iyi olun yeter canım..
Kuzenim ikiz doğurdu hamileliğinin yarı zamanı boyunca hep kustu..
Sen maşallah iyisin, hep böyle kal.. Sağlıcakla al kucağına bebişleri,
eşinle beraber alın tutamazsın çünkü hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…