Gülüm saat daha 2 bile olmadi :)AYYY CNMM ARADINMI MERAKTAN ÇATLICAZ BURDA:)
CNMM 2 Mİ SAAT 3 OLDU AYOL:)Gülüm saat daha 2 bile olmadi :)
CNMM 2 Mİ SAAT 3 OLDU AYOL:)
kız saat uce uc var kız
Kuzularim ben almanyada yasiyorum, biz bir saat geriden geliyoruzE-brulim heyecandan saati görmüyor
anammmmmm kızzzz söylemedinki almanyada olduğunu :) diorum bende ne diyor bu:)Kuzularim ben almanyada yasiyorum, biz bir saat geriden geliyoruz
ayy amiiinn aminnnn rabbime sığınıyorum yoksa düşüncesi bile korkutuyor.Canim Rabbim meleklerini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallahAllah yardimcin olsun
almanyada hangi şehir cnm?Kuzularim ben almanyada yasiyorum, biz bir saat geriden geliyoruz
eneeeeeeKuzularim ben almanyada yasiyorum, biz bir saat geriden geliyoruz
Satut kız bakıyorum tüm topiklerde örnek olmuşsun herkes seni örnek olarak gösteriyor ben bile bir iki örnek olarak başka topikte senden bahsettimayy amiiinn aminnnn rabbime sığınıyorum yoksa düşüncesi bile korkutuyor.
hoşbuldum tatlımmmHoş geldiniz canım, 5 can atıyo bedeninde=) ne utandırması arkadaşım umut olursun sen ancak bizlere..
Rabbim ne vericekse "hayırlısını" versin inşallah hepimize..
cnmm benim sağlıkla allah kucağına almayı nasip etsinn inş çok enteresan bişi yaaa:) mucizelere bak yerim ben o minikleri:)hoşbuldum tatlımmmespri konusu bizde ya 5 kalp atıyor ya 5 can rabbim korusun mesela iş yerinde çıkışta kızlarla asansöre binecğiz diyorum siz diğer asansöre biz 5 kişiyiz bir şey istiyorlar 5 kişiyi birden kaldırmaya utanmıyor musunuz siz kalkın vs gülüşüp duruoz öyle işte tatlım tek dileğim sağlıklı olmaları çok tuhaf bi his dediğin gibi rabbim hayırlısını versin herşeyinn
kızzz amaaaan sen ne edion burdaSatut kız bakıyorum tüm topiklerde örnek olmuşsun herkes seni örnek olarak gösteriyor ben bile bir iki örnek olarak başka topikte senden bahsettim
Anket seklinde kisa bir tanisma turu yapalim isterseniz, hem birbirimizi daha yakindan tanimis oluruz.anammmmmm kızzzz söylemedinki almanyada olduğunu :) diorum bende ne diyor bu:)
Münihe yakinim canim, detaylara özelden girelim :)almanyada hangi şehir cnm?
Kusura bakma canim biraz kafa karistirdim :)eneeeeeeay Allahım ya bızde telas yaptık pc ye boyle bakıyorum ha sonuc gelcek ha sonuc gelecek dıye
Rabbim sen ne büyüksün, icinde atan bir kalbi düsünemezken 4 tane birden. Saglicakla kucagina alirsin insallah canim benim ♥hoşbuldum tatlımmmespri konusu bizde ya 5 kalp atıyor ya 5 can rabbim korusun mesela iş yerinde çıkışta kızlarla asansöre binecğiz diyorum siz diğer asansöre biz 5 kişiyiz bir şey istiyorlar 5 kişiyi birden kaldırmaya utanmıyor musunuz siz kalkın vs gülüşüp duruoz öyle işte tatlım tek dileğim sağlıklı olmaları çok tuhaf bi his dediğin gibi rabbim hayırlısını versin herşeyinn
canım kıyamam her ihtimalli düşünüyorum ama şu durumda da hiç bir şeyin garantisi yok ki 1 ine kıysam 3 ü sapa sağlam mı doğacak rabbime sığındım tamam riskli ama tam olarak somut bir risk söylemiyor dr da hafta sonu o kadr kanamam oldu dr a gittim hepsi yaşıyor bi sıkıntı yok dedi..onlar yaşamak için uğraşıyor ben nasıl kıyayım kendiliğinden gelişimi dursun eğer gerekiyorsa die rabbime dua ediyorum gerçektn hayati bir risk oluşmadığı sürece müdahale etmeyeceğimsatust cnm sen ne karar verdın 4uzlerın ıcın
en ıyısı cnm Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın.. cok heyecanlı ya 4 bebekcanım kıyamam her ihtimalli düşünüyorum ama şu durumda da hiç bir şeyin garantisi yok ki 1 ine kıysam 3 ü sapa sağlam mı doğacak rabbime sığındım tamam riskli ama tam olarak somut bir risk söylemiyor dr da hafta sonu o kadr kanamam oldu dr a gittim hepsi yaşıyor bi sıkıntı yok dedi..onlar yaşamak için uğraşıyor ben nasıl kıyayım kendiliğinden gelişimi dursun eğer gerekiyorsa die rabbime dua ediyorum gerçektn hayati bir risk oluşmadığı sürece müdahale etmeyeceğim
hepiniz birden bir an da o kadar utandım ki şu an anlatamamcnmm benim sağlıkla allah kucağına almayı nasip etsinn inş çok enteresan bişi yaaa:) mucizelere bak yerim ben o minikleri:)
hoşbuldum tatlımmmespri konusu bizde ya 5 kalp atıyor ya 5 can rabbim korusun mesela iş yerinde çıkışta kızlarla asansöre binecğiz diyorum siz diğer asansöre biz 5 kişiyiz bir şey istiyorlar 5 kişiyi birden kaldırmaya utanmıyor musunuz siz kalkın vs gülüşüp duruoz öyle işte tatlım tek dileğim sağlıklı olmaları çok tuhaf bi his dediğin gibi rabbim hayırlısını versin herşeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?