- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) sen gebesin bize dua et nolurrr:)hepiniz birden bir an da o kadar utandım ki şu an anlatamamçok teşekkür ederm Allah razı olsun hepinizden Rabbim olmayana da versin inşallah
Rabbim sen ne büyüksün, icinde atan bir kalbi düsünemezken 4 tane birden. Saglicakla kucagina alirsin insallah canim benim ♥
ediyorum canım etmez olur uyum olmaması ne demek o kadar iyi biliyorum ki bildiğim bilmediğim herkese rabbim yardım etsiin hep dualarımdasınızaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:) sen gebesin bize dua et nolurrr:)
he canım ya şu an 2 aylık olmadı daha bulantım sabahları az az oluyor kusmadım daha maşallah subhanallah miniklerim kıyamıyor heralde bana:))))Arkadaşlarına söyle seni pamuklara sarıp saklamaları gerek..
5 can sonuçta, sağlık açısından hepiniz iyi olun yeter canım..
Kuzenim ikiz doğurdu hamileliğinin yarı zamanı boyunca hep kustu..
Sen maşallah iyisin, hep böyle kal.. Sağlıcakla al kucağına bebişleri,
eşinle beraber alın tutamazsın çünkü hepsini
Öyle güzel anlatiyorsun ki cok duygulandim, insallah hic birine bir sey olmaz. Insallah dördüzlerine kavusursun canim benim.canım kıyamam her ihtimalli düşünüyorum ama şu durumda da hiç bir şeyin garantisi yok ki 1 ine kıysam 3 ü sapa sağlam mı doğacak rabbime sığındım tamam riskli ama tam olarak somut bir risk söylemiyor dr da hafta sonu o kadr kanamam oldu dr a gittim hepsi yaşıyor bi sıkıntı yok dedi..onlar yaşamak için uğraşıyor ben nasıl kıyayım kendiliğinden gelişimi dursun eğer gerekiyorsa die rabbime dua ediyorum gerçektn hayati bir risk oluşmadığı sürece müdahale etmeyeceğim
Biz ikizleri ayirt edemiyoruz bazen, senin ki birde 4bende hala inanamıyorum canım rabbimin hediyeleri ne diyebilirim ki inşallah sağ salim kucağıma alabilirim hepsini bi anda alamam ama sırayla alırım inşallah
bileklik yaptırayım diyorum daha şimdiden çıkma sıralarına göre hemşireler bileklerine taksın bende bileyim kim kaçıncı hangisi büyük
cnm doktor progesteron hormonu verdimi kanaman oluncahe canım ya şu an 2 aylık olmadı daha bulantım sabahları az az oluyor kusmadım daha maşallah subhanallah miniklerim kıyamıyor heralde bana:))))
aminn canım aminn..ya 4 üz ama 4 ü de ayrı keselerde sanırım hepsi farklı olacak çok da aynı olmasınlar ay çıldırabilirimn düşünsene hepsi aynı :)))bence çok benzemezler kızlı erkekli olursa daha kolay olur ayırt etmekÖyle güzel anlatiyorsun ki cok duygulandim, insallah hic birine bir sey olmaz. Insallah dördüzlerine kavusursun canim benim.
Biz ikizleri ayirt edemiyoruz bazen, senin ki birde 4Dördüz dogum nasil oluyor acaba
yok canım tahlil istemişti ilk zamanlar pıhıtlaşma çok az ilaca gerek yok demişti.. muayende bir sürü kistin var ara ara kan öbekleri var dedi çok ağrım olmuştu kanamayla birlikte istersen kistleri alayım dedi normalde ağrı yok die elletmedim kendiliğinden erisin diyorum aşırı ağrım olursa öyle müdahale edecek..cnm doktor progesteron hormonu verdimi kanaman olunca
Allah gönlüne göre versin canim... Gercekten cok güzel bahsediyorsun, böyle saatlerce seni dinleyebilirimaminn canım aminn..ya 4 üz ama 4 ü de ayrı keselerde sanırım hepsi farklı olacak çok da aynı olmasınlar ay çıldırabilirimn düşünsene hepsi aynı :)))bence çok benzemezler kızlı erkekli olursa daha kolay olur ayırt etmek
sen bizimm ilham kaynağımız ol yaaa:) 41 kere maaşallahh rabbim korusun kuzuları:)yok canım tahlil istemişti ilk zamanlar pıhıtlaşma çok az ilaca gerek yok demişti.. muayende bir sürü kistin var ara ara kan öbekleri var dedi çok ağrım olmuştu kanamayla birlikte istersen kistleri alayım dedi normalde ağrı yok die elletmedim kendiliğinden erisin diyorum aşırı ağrım olursa öyle müdahale edecek..
Yaaaa ne tatali ne guzel bir bedende 5 canhepiniz birden bir an da o kadar utandım ki şu an anlatamamçok teşekkür ederm Allah razı olsun hepinizden Rabbim olmayana da versin inşallah
ayy sende çok tatlısın yaa şımarttın iiyice beniAllah gönlüne göre versin canim... Gercekten cok güzel bahsediyorsun, böyle saatlerce seni dinleyebilirim
Ayni olmasin 4ü, ayirt etmesi kolay olsun. Annelerine bu kiyagi da gecsinler artik
ılham kaynağı arkadaş ne isterseniz yanınınızdayımsen bizimm ilham kaynağımız ol yaaa:) 41 kere maaşallahh rabbim korusun kuzuları:)
Tesekkür ederim o senin güzel görüsünayy sende çok tatlısın yaa şımarttın iiyice beni
Valla kader beni buraya sürükledikızzz amaaaan sen ne edion burda
gerçekten mi ay gururlandım utandım şimdi ay bilemedim karışık duygular içerisindeyim ama seni görmek güzel:))
Elmasim imaj degisikligi mi yaptin kuzum? YakismisYaaaa ne tatali ne guzel bir bedende 5 canAllah ne kadar buyukkk.insallah saglikla sihhatle ve hayirlisiyla dordunude kucagina alirsin canim ne guzel ne mutlu sana 1tasla 4 kus
aminn aminn Allah razı olsunevet çok güzel bir duygu korkuyorum ama ne yalan söylim tekmiş gibi düşünmeye çalışıyorum yoksa 4ü düşünününce geriliyorumYaaaa ne tatali ne guzel bir bedende 5 canAllah ne kadar buyukkk.insallah saglikla sihhatle ve hayirlisiyla dordunude kucagina alirsin canim ne guzel ne mutlu sana 1tasla 4 kus
Iyiydik böyle canim :) Panik yaptim simdi, dur bakayim bir bos oda bulursam arayayim :)EBRULİM SAAT 3 OLDU VALLA ALMANYAYA GÖRE ÇATLICAZ BURDA:)
Elmasim imaj degisikligi mi yaptin kuzum? Yakismis
Allah korusun canim surekli oku kendini nazar dularini falan. Duygulandim valla ne guzelaminn aminn Allah razı olsunevet çok güzel bir duygu korkuyorum ama ne yalan söylim tekmiş gibi düşünmeye çalışıyorum yoksa 4ü düşünününce geriliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?