Ara çabuk..çatladık burda valla....Iyiydik böyle canim :) Panik yaptim simdi, dur bakayim bir bos oda bulursam arayayim :)
iyi yapmışssın canım hayırlısı hakkında inşallah rabbim çok bekletmez ..
Valla kader beni buraya sürüklediçatlatma iğnesi vuruldum arkadaşlarla bat bekliyoruz
okuyorum canım rabbim esirgesin sağlıklı sıhhatli olsunlar die hep dua ediyorum öyle dua edince de bencillik yapmış gibi hissediyorum sonra sizlere daha çok dua ediyorum rabbim kimsenin emeklerini ümitlerini boşa çıkarmasınAllah korusun canim surekli oku kendini nazar dularini falan. Duygulandim valla ne guzelicinde bissuru melek var
Kusura bakmayin kizlar sizi de beklettim...Ara çabuk..çatladık burda valla....
Neden bencillik olsun canim buraya uye olmasak birbimizden haberimizmi vardi .Allah herkesin gibkune gore versin ben bugun test yapacaktim guya nasip degilmis adet oldum cok uzuldum agladim ama ne gelir elden .Çalışmalara dualara devamokuyorum canım rabbim esirgesin sağlıklı sıhhatli olsunlar die hep dua ediyorum öyle dua edince de bencillik yapmış gibi hissediyorum sonra sizlere daha çok dua ediyorum rabbim kimsenin emeklerini ümitlerini boşa çıkarmasın
Evet arkadaşlar çok hoş sağolsunlar espriler havada uçuşuyor ara ara gülüyoruz dertleşiyoruz destek oluyoruz ama daha mutlu haber alamadık inşallahiyi yapmışssın canım hayırlısı hakkında inşallah rabbim çok bekletmez ..
bende anlamadım birden bu topikte buldum kendimi etiketlenince gelim bakim dedim ay bayıldım çıkamadım herkes çok tatlı:)))
Ama adet olmadinkiKusura bakmayin kizlar sizi de beklettim...
Sonuc negatif, nasip degilmis.
Yapma cnm yaKusura bakmayin kizlar sizi de beklettim...
karamsar değilsin ne güzel maşllah umutla bakıyorsun ben tedavi sürecindeyken sanki böyle 5-10 yıl geçecek çocuğum olmayacakmış gibi geliyordu o kadar karamsardım ki bilmiyorumsevdiği bir kulunun duasını kabul etti heralde rabbim o yüzden ne zaman dua kalbimden dilimden geçse hep bekleyenlere de ver rabbim diyorumNeden bencillik olsun canim buraya uye olmasak birbimizden haberimizmi vardi .Allah herkesin gibkune gore versin ben bugun test yapacaktim guya nasip degilmis adet oldum cok uzuldum agladim ama ne gelir elden .Çalışmalara dualara devamkukun kula duasi kabul olurmus birbirimize dua ediyoruz Allah kabul etsin insallah
kaçıncı gündü tatlımKusura bakmayin kizlar sizi de beklettim...
Tum bekleyenler adina tesekkur ederim canim. Insallah bizlerinde olacakkaramsar değilsin ne güzel maşllah umutla bakıyorsun ben tedavi sürecindeyken sanki böyle 5-10 yıl geçecek çocuğum olmayacakmış gibi geliyordu o kadar karamsardım ki bilmiyorumsevdiği bir kulunun duasını kabul etti heralde rabbim o yüzden ne zaman dua kalbimden dilimden geçse hep bekleyenlere de ver rabbim diyorum
Idrar testi yapacaksan bat ı bekle kan testi yapacaksan iğneden 12-13 gün sonra çıkarKızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Bunun üstüne doktor 28 eylül 2015 te test yapabileceğimi de söyledi...
Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?
Biraz aceleci olduğumun farkındayım ama ne yapayım.. merakıma yenik düşüom işte
Sıra sende cnm yarın test günün yapacak mısınSıra kımde şimdi benim yarın 14. Gün ama cesaretim yok .. Ara ara yoklayan karın ağrım var adet sancısı gibi sivilcelerim var .. Ama yinede umudum var ..
Kafam karıstı 18 ne adet tarıhınse 28 niye ? 5inde iğne oldunsa 14 gün sonra cıkar zaten kanda ..Kızlaarr merhaba sizlere bir sorum var..
Ben 5 eylül 2015 te çatlatma iğne mi yaptım ve doktorun uygun gördüğü günlerde de ilişki yaşandı...
iğne yapıldıktan 1 hafta sonra gittim ; yumurtamın çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için ve doktor çatladığını söyledi...
Bunun üstüne doktor 28 eylül 2015 te test yapabileceğimi de söyledi...
Şimdi sorum şu: eğer normal düzenimde regl olursam 3 gün sonra yani 18 eylülde regl olacağım.. bu durumda test için yine 28 ini mi beklemeliyim? yoksa adet tarihim geldiğinde ya da günüm geçtiğinde yapmalı mıyım?
Biraz aceleci olduğumun farkındayım ama ne yapayım.. merakıma yenik düşüom işte
YARIN YAPICAKMISIN CNM TESTSıra kımde şimdi benim yarın 14. Gün ama cesaretim yok .. Ara ara yoklayan karın ağrım var adet sancısı gibi sivilcelerim var .. Ama yinede umudum var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?