Listeyi Ebru güncelliyırduLİSTEYİ GÜNCELLEYELİM KIZLARNOLUR GÜSEL HABERLER GELSİN ARTIK
İ
Idrar testi yapacaksan bat ı bekle kan testi yapacaksan iğneden 12-13 gün sonra çıkar
bende bilmiom ki.. o an da sormayı akıl edemedim işte.. ama şunu biliyorum ovulasyon gerçekleştikten 14 gün sonra zaten regl olunuyor.. o halde dediğiniz gibi 3 günü bekleyeyim de 14.günü tamamlayayım .. bakalım ne oluyor..Kafam karıstı 18 ne adet tarıhınse 28 niye ? 5inde iğne oldunsa 14 gün sonra cıkar zaten kanda ..
Adet olmadim ama kan testi kesin diyorlar canim, sanmiyorum bir degisiklik olacagini. Dügümlendi bogazim... Ilk kan testimde bu benim, baskasindan negatif oldugunu duymanin bu kadar zor olacagini düsünmemistim. Su bulundugum yerden cikip bir aglayip rahatlasam...Ama adet olmadinki. Bekkeyelim canim bakalim belkide erkendi test icin uzulme sakin
Rabbim bize henüz uygun görmemis... yapacak bir sey yok.Yapma cnm ya
Asilamanin 14. günüydü canimkaçıncı gündü tatlım
Sag ol canim, vardir tabi bunda da bir hayir.Yahu bi iyi haber alamadık bu topikte .. Uğurlu gelsin dedikce güzel haberler gelmedi .. Saglık olsunE-brulim allah hayırlısıyla nasıp edecek bir gün inşallah
Hadi insallah topigimizin ilk bebegi senden gelsin :)Sıra kımde şimdi benim yarın 14. Gün ama cesaretim yok .. Ara ara yoklayan karın ağrım var adet sancısı gibi sivilcelerim var .. Ama yinede umudum var ..
Güncellerim simdi canim...Listeyi Ebru güncelliyırdu
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
| 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül |
|
| 31. Agustos | 21. Eylül | 15. Eylül |
|
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül |
|
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül | ? |
| ? | 15. Eylül | 15. Eylül |
|
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? | ? |
| 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül |
|
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül | ? |
tatlımm üzme kendini lütfen..ne güzel tatlı tatlı konusuyorduk haberi sonradan gördüm bir anda o kadar üzüldüm ki seni tahmin edebiliyorum şu an ne diyelibirim ki hiç bir şey teselli etmez şu durumda çok iyi bilirim rabbim çok bekletmesin hiç birinizi innşallahAdet olmadim ama kan testi kesin diyorlar canim, sanmiyorum bir degisiklik olacagini. Dügümlendi bogazim... Ilk kan testimde bu benim, baskasindan negatif oldugunu duymanin bu kadar zor olacagini düsünmemistim. Su bulundugum yerden cikip bir aglayip rahatlasam...
Asilamanin 14. günüydü canim
..
Amin Allah razi olsun canim... her seyin bir vakti zamani var. Suan bende diyecek pek fazla bir sey bulamiyorum. Cok özür dilerim senide üzdümtatlımm üzme kendini lütfen..ne güzel tatlı tatlı konusuyorduk haberi sonradan gördüm bir anda o kadar üzüldüm ki seni tahmin edebiliyorum şu an ne diyelibirim ki hiç bir şey teselli etmez şu durumda çok iyi bilirim rabbim çok bekletmesin hiç birinizi innşallah
allaha emanet ol cnmm lütfen üzme kendiniAmin Allah razi olsun canim... her seyin bir vakti zamani var. Suan bende diyecek pek fazla bir sey bulamiyorum. Cok özür dilerim senide üzdüm
Kizlar sizi üzdüysem hakkinizi helal edin
Ben biraz kafa dagitayim, görüsürüz insallah. Öpüyorum sizi ♥
Cnm hayırlısı uzulme ıns bıran once adet olursunda yenı umutların olurKusura bakmayin kizlar sizi de beklettim...
Sonuc negatif, nasip degilmis.
Cnm @deeploneliness de regl olduMinik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc _Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ? minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 15. Eylül @deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül ? Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ? Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ? pink love ? 15. Eylül 15. Eylül @5335 2. Eylül 17. Eylül ? ? zebekine 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ? LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH
[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
| 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül |
|
| 31. Agustos | 21. Eylül | 15. Eylül |
|
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül |
|
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül | ? |
| ? | 15. Eylül | 15. Eylül |
|
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? | ? |
| 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül |
|
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül | ? |
Hic begenmedim listemiziMinik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc _Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ? minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 15. Eylül @deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ? Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül ? pink love ? 15. Eylül 15. Eylül @5335 2. Eylül 17. Eylül ? ? zebekine 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ? LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
Canim yinede adet olmadin bi umut hala var bence. Insalalh bir anda mucize olur. Suan seni cok iyi anlıyorum .insalalh hemen atlatirsin o hissi cnim. Uzulme desemde bis aglama desemde agla rahatla. Kaldigimiz yerden devam edecegiz.....Adet olmadim ama kan testi kesin diyorlar canim, sanmiyorum bir degisiklik olacagini. Dügümlendi bogazim... Ilk kan testimde bu benim, baskasindan negatif oldugunu duymanin bu kadar zor olacagini düsünmemistim. Su bulundugum yerden cikip bir aglayip rahatlasam...
Rabbim bize henüz uygun görmemis... yapacak bir sey yok.
Asilamanin 14. günüydü canim
Sag ol canim, vardir tabi bunda da bir hayir.
Hadi insallah topigimizin ilk bebegi senden gelsin :)
Güncellerim simdi canim...
ANLADIM CNM ÇİZELGEDE 14 EYLÜL TEST TARİHİN OLARAK GÖZÜKÜYORDAE-brulim Gözlerim dolu dolu oldu sabah pink love için şimdi senin için...
Üzülme diycem ama biliyorum bu fayda etmiycek.. Bir zamanı var elbet..
Lütfen Rabbime duanızı eksik etmeyin.. Bu bizim imtihanımız deyin.. Sabredip bekleyelim..
Benim test olayıDESIGNER27 reglimin geçmesi ile gerçekleşicek
ya da reglime yakın bir tarihte..
Bugün henüz çatlatma iğnemin 10.günü..
Amin Allah razi olsun canim... her seyin bir vakti zamani var. Suan bende diyecek pek fazla bir sey bulamiyorum. Cok özür dilerim senide üzdüm
Kizlar sizi üzdüysem hakkinizi helal edin
Ben biraz kafa dagitayim, görüsürüz insallah. Öpüyorum sizi ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?