su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Yarın idrar testi yaparım silik cıkarsa sayet kan verırım bakalım heyecan yaptım agrımda var ara ara zaten ..

İ

Idrar testi yapacaksan bat ı bekle kan testi yapacaksan iğneden 12-13 gün sonra çıkar

Kafam karıstı 18 ne adet tarıhınse 28 niye ? 5inde iğne oldunsa 14 gün sonra cıkar zaten kanda ..
bende bilmiom ki.. o an da sormayı akıl edemedim işte.. ama şunu biliyorum ovulasyon gerçekleştikten 14 gün sonra zaten regl olunuyor.. o halde dediğiniz gibi 3 günü bekleyeyim de 14.günü tamamlayayım .. bakalım ne oluyor..

Hayırlısı Allah tan

Ama adet olmadinki . Bekkeyelim canim bakalim belkide erkendi test icin uzulme sakin
Adet olmadim ama kan testi kesin diyorlar canim, sanmiyorum bir degisiklik olacagini. Dügümlendi bogazim... Ilk kan testimde bu benim, baskasindan negatif oldugunu duymanin bu kadar zor olacagini düsünmemistim. Su bulundugum yerden cikip bir aglayip rahatlasam...

Rabbim bize henüz uygun görmemis... yapacak bir sey yok.

kaçıncı gündü tatlım
Asilamanin 14. günüydü canim

Yahu bi iyi haber alamadık bu topikte .. Uğurlu gelsin dedikce güzel haberler gelmedi .. Saglık olsun E-brulim allah hayırlısıyla nasıp edecek bir gün inşallah
Sag ol canim, vardir tabi bunda da bir hayir.

Sıra kımde şimdi benim yarın 14. Gün ama cesaretim yok .. Ara ara yoklayan karın ağrım var adet sancısı gibi sivilcelerim var .. Ama yinede umudum var ..
Hadi insallah topigimizin ilk bebegi senden gelsin :)

Listeyi Ebru güncelliyırdu
Güncellerim simdi canim...

Minik mucizelerimiz

A N N E adayi
Catlatma ignesiBATTest tarihi Sonuc
_Verda_ 5. Eylül23. Eylül14. Eylül?
minnta 31. Agustos12. Eylül14. Eylül
E-brulim 31. Agustos21. Eylül15. Eylül
@deeploneliness31. Agustos16. Eylül18. Eylül
Veson 7. Eylül26. Eylül27. Eylül?
Al_pi 2. Eylül21. Eylül16. Eylül?
pink love ?15. Eylül15. Eylül
@53352. Eylül17. Eylül??
zebekine 8. Eylül25. Eylül27. Eylül?
LeYLa_21 21. Agustos9. Eylül9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül19. Eylül19. Eylül?
[TR]
UGUR GETIRSIN INSALLAH [/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Son düzenleme:
tatlımm üzme kendini lütfen..ne güzel tatlı tatlı konusuyorduk haberi sonradan gördüm bir anda o kadar üzüldüm ki seni tahmin edebiliyorum şu an ne diyelibirim ki hiç bir şey teselli etmez şu durumda çok iyi bilirim rabbim çok bekletmesin hiç birinizi innşallah

Amin Allah razi olsun canim... her seyin bir vakti zamani var. Suan bende diyecek pek fazla bir sey bulamiyorum. Cok özür dilerim senide üzdüm

Kizlar sizi üzdüysem hakkinizi helal edin
Ben biraz kafa dagitayim, görüsürüz insallah. Öpüyorum sizi ♥

allaha emanet ol cnmm lütfen üzme kendini

Cnm @deeploneliness de regl oldu

Minik mucizelerimiz

A N N E adayi
Catlatma ignesiBATTest tarihi Sonuc
_Verda_ 5. Eylül23. Eylül14. Eylül?
minnta 31. Agustos12. Eylül14. Eylül
E-brulim 31. Agustos21. Eylül15. Eylül
@deeploneliness31. Agustos16. Eylül18. Eylül
Veson 7. Eylül26. Eylül27. Eylül?
Al_pi 2. Eylül21. Eylül16. Eylül?
pink love ?15. Eylül15. Eylül
@53352. Eylül17. Eylül??
zebekine 8. Eylül25. Eylül27. Eylül?
LeYLa_21 21. Agustos9. Eylül9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül19. Eylül19. Eylül?
[TR]
UGUR GETIRSIN INSALLAH [/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Hic begenmedim listemizi insallah bir dahaki ay .......

E-brulim Gözlerim dolu dolu oldu sabah pink love için şimdi senin için...
Üzülme diycem ama biliyorum bu fayda etmiycek.. Bir zamanı var elbet..
Lütfen Rabbime duanızı eksik etmeyin.. Bu bizim imtihanımız deyin.. Sabredip bekleyelim..
Benim test olayı DESIGNER27 reglimin geçmesi ile gerçekleşicek
ya da reglime yakın bir tarihte..
Bugün henüz çatlatma iğnemin 10.günü..

Canim yinede adet olmadin bi umut hala var bence. Insalalh bir anda mucize olur. Suan seni cok iyi anlıyorum .insalalh hemen atlatirsin o hissi cnim. Uzulme desemde bis aglama desemde agla rahatla. Kaldigimiz yerden devam edecegiz.....

ANLADIM CNM ÇİZELGEDE 14 EYLÜL TEST TARİHİN OLARAK GÖZÜKÜYORDA

estağfurullah helal olsun olur mu öyle şey sevinçerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz burda onun için burdayız amacımız destek olmak tamam biraz rahatla kendini çok üzme ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…