Evet canım o değişmedi doktor o tarihte yap demişti ama erken dedi eşim üzülme sen bekle dedi.ANLADIM CNM ÇİZELGEDE 14 EYLÜL TEST TARİHİN OLARAK GÖZÜKÜYORDA
herkes ümitsiz sanırım bu ay cnmEvet canım o değişmedi doktor o tarihte yap demişti ama erken dedi eşim üzülme sen bekle dedi.
Bekliyorum, ama sanırım gelmiycek bebeğim bu ay da..
)=
2 tane sivilcem çıkmış sabah fark ettim,
belki regl olurum..
cnm yırtık gibi derken böle seğirme batma tarzında bir sancımıKizlarrcatlatma ignexi vurunamadim erkenden kendisi catladigi icin demistimm listeye yazdirmamistim adimi bise sorcam kasigimda enine yirtik varmis gibi bi agri var 3 gundur yururken flan daha fazla hissediyorumm bole olan var mi hic
HAYIRLISI OLSUN BİTANEM YA...İNŞALLAH NAZLI BEBİŞLERİMİZ GELECEK EBRUCUM..KENDİNİ ÜZME LÜTFEN...Amin Allah razi olsun canim... her seyin bir vakti zamani var. Suan bende diyecek pek fazla bir sey bulamiyorum. Cok özür dilerim senide üzdüm
Kizlar sizi üzdüysem hakkinizi helal edin
Ben biraz kafa dagitayim, görüsürüz insallah. Öpüyorum sizi ♥
caanııııımmmmmmmmmmmmmmHAYIRLISI OLSUN BİTANEM YA...İNŞALLAH NAZLI BEBİŞLERİMİZ GELECEK EBRUCUM..KENDİNİ ÜZME LÜTFEN...
Canim nasil anlatayim kii bilemedim iki kasik arasinda bole cizgi gibi boydan boya yaniyo adet sancisina benziyo gibi ama degik yururken tam ortasini duscek gibi hissediyorumcnm yırtık gibi derken böle seğirme batma tarzında bir sancımı
Cnm o nasıl belirtidir öyle ilginçCanim nasil anlatayim kii bilemedim iki kasik arasinda bole cizgi gibi boydan boya yaniyo adet sancisina benziyo gibi ama degik yururken tam ortasini duscek gibi hissediyorum
Bende oyle düşünüyordum belirtiler basladi mutlu oldum ama hep hamileliktendir dedi icimdeki ses.sonra noldu ahaaa ortadaCnm o nasıl belirtidir öyle ilginçyumurtan çatlayalı kaç gün oldu
Benim 6. Gün ama bende hiçbir belirti yok ben de yanarım yanarım ona yanarım.beni ümitlendirecek yalancı belirti bile yaşayamadım
Canim degisik bir tarif olmus.ama sanirim klasik kasik agrisi inceden inceden . Bendede oluyordu son gune kadarda oldu suan reglimin 1.gunu. Kötü bir ornegim umarim seninki bebektendir.Kizlarrcatlatma ignexi vurunamadim erkenden kendisi catladigi icin demistimm listeye yazdirmamistim adimi bise sorcam kasigimda enine yirtik varmis gibi bi agri var 3 gundur yururken flan daha fazla hissediyorumm bole olan var mi hic
Allahim yaaaaaKızlar topikteki listeyi bozmadım .. Kırmızılar göründü bat 21 ama erkenden geldi bayramda rahat et dedi :) üzülmedim üzülmeyecegim o bebek sonunda buraya gelecek
Ay ne bileyim cnm ya ne bir kasık ağrısı batması ne Göğüs hassasiyeti Şişliği mide bulantısı iştah falan hiçbirşey mi. Olmaz yaBende oyle düşünüyordum belirtiler basladi mutlu oldum ama hep hamileliktendir dedi icimdeki ses.sonra noldu ahaaa ortada.belirti yalanci olacaksa hicc olmasin daha iyi veson
Kız sen de mi?????Kızlar topikteki listeyi bozmadım .. Kırmızılar göründü bat 21 ama erkenden geldi bayramda rahat et dedi :) üzülmedim üzülmeyecegim o bebek sonunda buraya gelecek
Allahim yaaaaa. Evett O bebek buraya gelecek. Kizlar biz en iyisi dun dedigimiz gibi yirtik kondomla korunalim bu ay
Ayy walla korunalım kız :)) bu ne bırde beklıyormus gelmeyı oyle yavas yavas da gelmedi :)) güncelleyin listeyi sonra herkesin belli olsun yeni bir topik acalım :)Kız sen de mi?????
Canim 11.gun agri hissettim 13. Gun randevum vardi catlatma ignesi vercekti bakip yum yok catlamis dedi bu gun 18.gun yani 7 gun olmus cuma progesteron testi yapcaklar[QUOTE11.gun agri hissettim son, post: 42632410, member: 665341"]Cnm o nasıl belirtidir öyle ilginçyumurtan çatlayalı kaç gün oldu
Benim 6. Gün ama bende hiçbir belirti yok ben de yanarım yanarım ona yanarım.beni ümitlendirecek yalancı belirti bile yaşayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?