su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

ANLADIM CNM ÇİZELGEDE 14 EYLÜL TEST TARİHİN OLARAK GÖZÜKÜYORDA
Evet canım o değişmedi doktor o tarihte yap demişti ama erken dedi eşim üzülme sen bekle dedi.
Bekliyorum, ama sanırım gelmiycek bebeğim bu ay da..
)=
2 tane sivilcem çıkmış sabah fark ettim,
belki regl olurum..

herkes ümitsiz sanırım bu ay cnm benimde öle azcıkta olsa hep bi umut var ama işte

Kizlarrcatlatma ignexi vurunamadim erkenden kendisi catladigi icin demistimm listeye yazdirmamistim adimi bise sorcam kasigimda enine yirtik varmis gibi bi agri var 3 gundur yururken flan daha fazla hissediyorumm bole olan var mi hic

Kizlarrcatlatma ignexi vurunamadim erkenden kendisi catladigi icin demistimm listeye yazdirmamistim adimi bise sorcam kasigimda enine yirtik varmis gibi bi agri var 3 gundur yururken flan daha fazla hissediyorumm bole olan var mi hic
cnm yırtık gibi derken böle seğirme batma tarzında bir sancımı

HAYIRLISI OLSUN BİTANEM YA...İNŞALLAH NAZLI BEBİŞLERİMİZ GELECEK EBRUCUM..KENDİNİ ÜZME LÜTFEN...

cnm yırtık gibi derken böle seğirme batma tarzında bir sancımı
Canim nasil anlatayim kii bilemedim iki kasik arasinda bole cizgi gibi boydan boya yaniyo adet sancisina benziyo gibi ama degik yururken tam ortasini duscek gibi hissediyorum

Canim nasil anlatayim kii bilemedim iki kasik arasinda bole cizgi gibi boydan boya yaniyo adet sancisina benziyo gibi ama degik yururken tam ortasini duscek gibi hissediyorum
Cnm o nasıl belirtidir öyle ilginçyumurtan çatlayalı kaç gün oldu
Benim 6. Gün ama bende hiçbir belirti yok ben de yanarım yanarım ona yanarım.beni ümitlendirecek yalancı belirti bile yaşayamadım

Cnm o nasıl belirtidir öyle ilginçyumurtan çatlayalı kaç gün oldu
Benim 6. Gün ama bende hiçbir belirti yok ben de yanarım yanarım ona yanarım.beni ümitlendirecek yalancı belirti bile yaşayamadım
Bende oyle düşünüyordum belirtiler basladi mutlu oldum ama hep hamileliktendir dedi icimdeki ses.sonra noldu ahaaa ortada .belirti yalanci olacaksa hicc olmasin daha iyi veson

Kızlar topikteki listeyi bozmadım .. Kırmızılar göründü bat 21 ama erkenden geldi bayramda rahat et dedi :) üzülmedim üzülmeyecegim o bebek sonunda buraya gelecek

Canim degisik bir tarif olmus.ama sanirim klasik kasik agrisi inceden inceden . Bendede oluyordu son gune kadarda oldu suan reglimin 1.gunu. Kötü bir ornegim umarim seninki bebektendir.

Kızlar topikteki listeyi bozmadım .. Kırmızılar göründü bat 21 ama erkenden geldi bayramda rahat et dedi :) üzülmedim üzülmeyecegim o bebek sonunda buraya gelecek
Allahim yaaaaa . Evett O bebek buraya gelecek. Kizlar biz en iyisi dun dedigimiz gibi yirtik kondomla korunalim bu ay

Bende oyle düşünüyordum belirtiler basladi mutlu oldum ama hep hamileliktendir dedi icimdeki ses.sonra noldu ahaaa ortada .belirti yalanci olacaksa hicc olmasin daha iyi veson
Ay ne bileyim cnm ya ne bir kasık ağrısı batması ne Göğüs hassasiyeti Şişliği mide bulantısı iştah falan hiçbirşey mi. Olmaz ya

[QUOTE11.gun agri hissettim son, post: 42632410, member: 665341"]Cnm o nasıl belirtidir öyle ilginçyumurtan çatlayalı kaç gün oldu
Benim 6. Gün ama bende hiçbir belirti yok ben de yanarım yanarım ona yanarım.beni ümitlendirecek yalancı belirti bile yaşayamadım[/QUOTE]
Canim 11.gun agri hissettim 13. Gun randevum vardi catlatma ignesi vercekti bakip yum yok catlamis dedi bu gun 18.gun yani 7 gun olmus cuma progesteron testi yapcaklar Veson

Canim 11.gun agri hissettim 13. Gun randevum vardi catlatma ignesi vercekti bakip yum yok catlamis dedi bu gun 18.gun yani 7 gun olmus cuma progesteron testi yapcaklar Veson [/QUOTE]
Umarım gebeliktendir cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…