Yada çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı başaramamış kadınlarTopiğin adını da korunan hamileler koyarız
Adete 3-4 gun kala bendede olur canim o sanci ama iste bu biraz farkli geldi ondan sordum zaten 18 aydir sasmdi adet yine sasmaz ondan eminim artikCanim degisik bir tarif olmus.ama sanirim klasik kasik agrisi inceden inceden . Bendede oluyordu son gune kadarda oldu suan reglimin 1.gunu. Kötü bir ornegim umarim seninki bebektendir.
Canim 11.gun agri hissettim 13. Gun randevum vardi catlatma ignesi vercekti bakip yum yok catlamis dedi bu gun 18.gun yani 7 gun olmus cuma progesteron testi yapcaklar[QUOTE11.gun agri hissettim son, post: 42632410, member: 665341"]Cnm o nasıl belirtidir öyle ilginçyumurtan çatlayalı kaç gün oldu
Benim 6. Gün ama bende hiçbir belirti yok ben de yanarım yanarım ona yanarım.beni ümitlendirecek yalancı belirti bile yaşayamadım
Bence de buradanYada çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı başaramamış kadınlar
Kızlar topikteki listeyi bozmadım .. Kırmızılar göründü bat 21 ama erkenden geldi bayramda rahat et dedi :) üzülmedim üzülmeyecegim o bebek sonunda buraya gelecek
Boyayıp kendime gelmem lazım birazda kestıreyım :) birde bayramlık alayım ... Yarında bi evi dip köşe temizleyeyım :)))@al-pi cnm hemen saçını boya bari:)
Ayyy en kötüsü bayramda sorulacak sorular bakışlar imalar senede iki kere bu anı yasıyorum normalde evim uzak kapımı kapatınca yalnızım.. Bayramda memlekete gidecegim şimdiden içim sıkıldı ..
Ya her sekılde laf soylersınde canın yanıyor işte .. Söylediklerı içini acıtıyor düşüncesizler ne dıyeceksın kiAman canım düşünmüyoruz doğursam sen mi bakıcaksın? zamanı var gibi sözlerle geçiştir,
ay insanları anlamıyorum ben yaa.. ne kadar meraklı ve bazı konularda anlayış yok yurdum insanında...
Kimi hamileler ovulasyondan itibaren artan belirtiler yaşıyor.yaklaşık 7. Gün falan embriyo rahme tutunuyormuş belki de o nedenledir hissettiklerin[/QUOTE]Canim 11.gun agri hissettim 13. Gun randevum vardi catlatma ignesi vercekti bakip yum yok catlamis dedi bu gun 18.gun yani 7 gun olmus cuma progesteron testi yapcaklarVeson
Haklısın gülüm bir zamanı var ve biz o zamanı bekleyeceğiz. Imtihanlarımızı başarıyla tamamlayıp minnaklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah.E-brulim Gözlerim dolu dolu oldu sabah pink love için şimdi senin için...
Üzülme diycem ama biliyorum bu fayda etmiycek.. Bir zamanı var elbet..
Lütfen Rabbime duanızı eksik etmeyin.. Bu bizim imtihanımız deyin.. Sabredip bekleyelim..
Benim test olayı @DESIGNER27 reglimin geçmesi ile gerçekleşicek
ya da reglime yakın bir tarihte..
Bugün henüz çatlatma iğnemin 10.günü..
Kuzum keşke ama öyle mucizeler tıpta pek olmuyor. Kan tahlilinin yanlış olma ihtimali 0% bildiğim kadarıyla...Canim yinede adet olmadin bi umut hala var bence. Insalalh bir anda mucize olur. Suan seni cok iyi anlıyorum .insalalh hemen atlatirsin o hissi cnim. Uzulme desemde bis aglama desemde agla rahatla. Kaldigimiz yerden devam edecegiz.....
Canım sen birde hamilesin, üzmek istemezdim seni. Desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :* iyiki varsınızestağfurullah helal olsun olur mu öyle şey sevinçerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz burda onun için burdayız amacımız destek olmak tamam biraz rahatla kendini çok üzme ama
Sağ ol bitanemHAYIRLISI OLSUN BİTANEM YA...İNŞALLAH NAZLI BEBİŞLERİMİZ GELECEK EBRUCUM..KENDİNİ ÜZME LÜTFEN...
Gülüm iyiyim, eşim beni toparladı sağolsun...Ebrucugum nasil oldun toparlandinmi azda olsa
Tüh ya, kaybedenler kulübü gibi olduk kızlar... Ama üzülmediğine çok sevindim canım.Kızlar topikteki listeyi bozmadım .. Kırmızılar göründü bat 21 ama erkenden geldi bayramda rahat et dedi :) üzülmedim üzülmeyecegim o bebek sonunda buraya gelecek
Canım yarın yapayım telefondan zor oluyor.E-brulim cnm listeyi yeniden günceller misin dönünce
Bak bu iyiydi işte :)))Yada çatlatma iğnesi ile hamile kalmayı başaramamış kadınlar
Deli gibi ağlamak istiyorum .. Üzülmüyorum diyorum ama yüreğim yangın yeri .. Her ay yeni umutlarla başlıyoruz sonuç hüsran oluyor .. 2 senedir her ay erteliyorum yapacaklarımı çocuk önceliğimiz yüzünden .. İyi birşey mi yapıyoruz yoksa gercekten hayatı yaşamayı mı kacırıyoruz ?
Seninki sessizce yerlesiyoAy ne bileyim cnm ya ne bir kasık ağrısı batması ne Göğüs hassasiyeti Şişliği mide bulantısı iştah falan hiçbirşey mi. Olmaz ya
Heyy Allahim yaaAyy walla korunalım kız :)) bu ne bırde beklıyormus gelmeyı oyle yavas yavas da gelmedi :)) güncelleyin listeyi sonra herkesin belli olsun yeni bir topik acalım :)
Bugun bende ayni seyi dusundum canim. Kendimi yormadimda noldu dedim gezmedimde noldu is yapmamdimda noldu vs vs vs.... Üzülmemek elde degil. Her son bir baslangic diye diye geldik bu gunlere kadar sonumuz hayir olsun. ...Deli gibi ağlamak istiyorum .. Üzülmüyorum diyorum ama yüreğim yangın yeri .. Her ay yeni umutlarla başlıyoruz sonuç hüsran oluyor .. 2 senedir her ay erteliyorum yapacaklarımı çocuk önceliğimiz yüzünden .. İyi birşey mi yapıyoruz yoksa gercekten hayatı yaşamayı mı kacırıyoruz ?
Insallah o fark sana bebegini getirir canimAdete 3-4 gun kala bendede olur canim o sanci ama iste bu biraz farkli geldi ondan sordum zaten 18 aydir sasmdi adet yine sasmaz ondan eminim artik
Hepimiz aynıyız cnm burda hep birbirimize destek için buradayız bugün Ağla içini dök ama yarın önüne bak.her Aya Ümit'le başlamak acaba hamile miyim diye sürekli kendini dinlemek aman bunu yapma aman şunu yapma belki gebelik vardır zıplama hoplama migren ağrısından gebersende aman ha ilaç içme ağır kaldırma aman gerilme dolaptaki tabağa uzanma aman aman aman........ Sonun da ise kırmızılar.büyük bir hayal kırıklığı kocaman bir Boşluk içinde.bitkinlik yorgunluk ve her ay bunu tekrar tekrar yaşamak ne zaman son bulacağını bilemedenDeli gibi ağlamak istiyorum .. Üzülmüyorum diyorum ama yüreğim yangın yeri .. Her ay yeni umutlarla başlıyoruz sonuç hüsran oluyor .. 2 senedir her ay erteliyorum yapacaklarımı çocuk önceliğimiz yüzünden .. İyi birşey mi yapıyoruz yoksa gercekten hayatı yaşamayı mı kacırıyoruz ?
Daha iyi olmana sevindim canim. Benim artik uzuntum gecti belim cok agriyor agri kesici fayda etmedi hic belim agrimazdi nasil bi agri yerlere yatiyorum gecmiyooo. Icim sokulurcesine yogun oluyorum ondan oluyo galiba.Haklısın gülüm bir zamanı var ve biz o zamanı bekleyeceğiz. Imtihanlarımızı başarıyla tamamlayıp minnaklarımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağız inşallah.
Kuzum keşke ama öyle mucizeler tıpta pek olmuyor. Kan tahlilinin yanlış olma ihtimali 0% bildiğim kadarıyla...
Nasip önümüzde ki aylara... Eylül uğursuz geldi, ekime umutlar yeniden yeşersin :)))
Canım sen birde hamilesin, üzmek istemezdim seni. Desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :* iyiki varsınız
Sağ ol bitanem
Gülüm iyiyim, eşim beni toparladı sağolsun...
Tüh ya, kaybedenler kulübü gibi olduk kızlar... Ama üzülmediğine çok sevindim canım.
Canım yarın yapayım telefondan zor oluyor.
Bak bu iyiydi işte :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?