su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Naptin Veson sen .ne kadar doğru dedin . Herkes ayni

Zaten en iyi biz anlarız birbirimizi yasanılanlar aynı .. Esımle aramdakı yakınlasma bitti hep cocuk günleri zorunlu ilişkiler .. Benden sonra evlenen eş dost akraba herkesın cocugu oldu hatta ikinciyi yaptılar hamileler cok onları gördükce içim acıyor evde bi şekilde yalnızlıgımla basbasayım gecıyor bir iki güne duzelıyorum ama birilerine gittikce kendımı hemen toparlayamıyorum .. İki haftasonu bır yerlere gıdelim dedi eşim yola gıtmeyelim belki hamileyimdir dedim şimdi pişman oldum keske gitseydım ..

Zaten en iyi biz anlarız birbirimizi yasanılanlar aynı .. Esımle aramdakı yakınlasma bitti hep cocuk günleri zorunlu ilişkiler .. Benden sonra evlenen eş dost akraba herkesın cocugu oldu hatta ikinciyi yaptılar hamileler cok onları gördükce içim acıyor evde bi şekilde yalnızlıgımla basbasayım gecıyor bir iki güne duzelıyorum ama birilerine gittikce kendımı hemen toparlayamıyorum .. İki haftasonu bır yerlere gıdelim dedi eşim yola gıtmeyelim belki hamileyimdir dedim şimdi pişman oldum keske gitseydım ..

Evet burda hata yapıyoruz.belki hamileyimdir düşüncesi ile sürekli bir kısıtlama.hareketlerimizden gezip tozmamızdan temizliğimizden bat beklerken çok geriliyoruz

Kız tamam Anladık üç kez aynı Mesajı ne diye gönderiyorsun:)))

Üç kez değil tam dört kez göndermişsiniz zaten Saçları da boyamadım bizi dinlemeseydin keşke
Hersey bana karsı 4 kere yazmış be.. Manyak mı ne herkes bir seferde anlıyor :) boyasaydım iyiydi neyse artık memleketım para kazansın orda boyatayım

Evet burda hata yapıyoruz.belki hamileyimdir düşüncesi ile sürekli bir kısıtlama.hareketlerimizden gezip tozmamızdan temizliğimizden bat beklerken çok geriliyoruz
Artık gezıp tozcam kısıtlama yapmıycam .. Hayatı yasarken cocuguda yapacagım ..

İyi geceler kızlar, durumlar nasıl?
Maç var eşim maç izliyo, benim de canım sıkıldı..
Sizlerle konuşayım dedim..

İyi geceler kızlar, durumlar nasıl?
Maç var eşim maç izliyo, benim de canım sıkıldı..
Sizlerle konuşayım dedim..
Evet bugun günlerden galatasaray.. Bizdede aynı maç izleniyor bende oyun oynuyorum .. Can sıkıntısından

Evet bugun günlerden galatasaray.. Bizdede aynı maç izleniyor bende oyun oynuyorum .. Can sıkıntısından
Kaynım da bizde
Ben de kk'dayım oyunları pek sevmem..
Diğer kızlar neredesiniz..

Valla herkes patır patır döküldü en son Al-pi verdi Üzücü haberi kırmızıları gören uğramıyor
Aynen canım bakalım benimki ne olacak )=

Bizdede mac var bende utu yaptim firsattan istifade bi bahaneyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…