Canım geçmiş olsun neden böyle oldu ki? Acaba ilaçların etkisi varmıdır?Daha iyi olmana sevindim canim. Benim artik uzuntum gecti belim cok agriyor agri kesici fayda etmedi hic belim agrimazdi nasil bi agri yerlere yatiyorum gecmiyooo. Icim sokulurcesine yogun oluyorum ondan oluyo galiba.
Canımcım öpüyorum seni ve bebişleri...caanııııımmmmmmmmmmmmmm
Helal canım..en doğru karar...Artık gezıp tozcam kısıtlama yapmıycam .. Hayatı yasarken cocuguda yapacagım ..
İnsanda moral kalmıyor ki canım ya...senin test günün ne zaman...@lavin de hamile biliyormusun Vesoncum...Valla herkes patır patır döküldü en son Al-pi verdi Üzücü haberi kırmızıları gören uğramıyor
Evet haberim var arada dua topiğine girip kimler hamile bir bakıyorum.@lavin cnm seni de tebrik ederim inşallah kucağına da alırsın sağ salim.İnsanda moral kalmıyor ki canım ya...senin test günün ne zaman...@lavin de hamile biliyormusun Vesoncum...
Bir gün senin Bebeğini de görmeye gelecekler inşallah hiç merak etme regl bitti mi Çalışmalara başladın mı?Haftasonu yeni doğum yapan arkadaşıma bebek görmeye gidecez...hiç moralim yok...
Bence var canim. Benim bünye yumurta olusmaya aliskin degil yumurtam olusmustu dollenme olmadi onu atıyor sanirim.. bunarafa gunaydin cnmmCanım geçmiş olsun neden böyle oldu ki? Acaba ilaçların etkisi varmıdır?
Önümüzdeki maclarda diyosunnHayırlı sabahlar canlarım..
Bugün çok işim olucak kışlık birşeyler hazırlıycam, arada uğramaya çalışırım..
pink love amin inşallah canımcım..
bende senden umutluyum.. ekim için kasım için aralık için..
pink love Aynen canım önümüzdeki maçlar önemli )
Bizde kayınvalideyle beraber yapıcaz
Kolay gelsin gülümHayırlı sabahlar canlarım..
Bugün çok işim olucak kışlık birşeyler hazırlıycam, arada uğramaya çalışırım..
pink love amin inşallah canımcım..
bende senden umutluyum.. ekim için kasım için aralık için..
Bugün nasilsin canim? Biraz hafifledi mi agrin?Bence var canim. Benim bünye yumurta olusmaya aliskin degil yumurtam olusmustu dollenme olmadi onu atıyor sanirim.. bunarafa gunaydin cnmm
Canim hele bir dur, senin daha hic bir seyin belli degil... Allah'tan umut kesilmez, bizim sonuclar olumsuz oldu diye senin de öyle olmak zorunda degil kiGÜNAYDINN KIZLAR KIRMIZILARI GÖREN GÖRENE BENIMDE 3 GÜN KALDI TESTE HİÇ UMUDUM YOK HELE TOPİĞİ BÖLE GÖRÜNCE İYİCE GİTTİ UMUTLAR.SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ AYLARDIR HER OVULASYONDAN SONRA KUAFÖR İŞİNİ GEZME TOZMA VS HAYATIMLA İLGİLİ BİR ÇOK PLANI ERTELEDİM HEP BEKLENTİM OLDU BENIMDE BU AY HİÇ DİKKAT ETMEDİM Kİ AŞILAMADAN SONRA HEMŞİRE YEDİKLERİNE DİKKAT ET DEMİŞTİ.NORMALDE ÇOK SAĞLIKLI BESLENEN BİRİYİM AŞILAMADAN BERİ HER SABAH POĞAÇA YİYORUM AMANNNNN SKILDIM YA BENCE ARTIK ÖLEMİ BÖLEMİ DEMEYELİM UZANALIM TENCERELERE AĞIR TEMİZLİKLER YAPALIM SAÇ BOYATALIM HAMAMA GİDELİM SÜREKLİ HAYATIMIZI KISITLIYORUZ BİZ DAHA KAÇ YAŞINDAYIZ YAAA HAYAT GİDİYOR ELDEN
Catlatma ignesi | BAT | Test tarihi
| Sonuc
| |
| 5. Eylül | 23. Eylül | 14. Eylül | ? |
| 31. Agustos | 12. Eylül | 14. Eylül |
|
| 31. Agustos | 21. Eylül | 15. Eylül |
|
@deeploneliness | 31. Agustos | 16. Eylül | 18. Eylül |
|
| 7. Eylül | 26. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 2. Eylül | 21. Eylül | 16. Eylül |
|
| ? | 15. Eylül | 15. Eylül |
|
@5335 | 2. Eylül | 17. Eylül | ? | ? |
@BayilanBayilana | 8. Eylül | 25. Eylül | 27. Eylül | ? |
| 21. Agustos | 9. Eylül | 9. Eylül |
|
| 2. Eylül | 19. Eylül | 19. Eylül | ? |
Vay be 11 kisiyiz 6'si hüsran... Insallah kalan 5 arkadasimiz yavrularina kavusurMinik mucizelerimiz
[TR]
A N N E adayiCatlatma ignesi BAT Test tarihi Sonuc _Verda_ 5. Eylül 23. Eylül 14. Eylül ? minnta 31. Agustos 12. Eylül 14. Eylül E-brulim 31. Agustos 21. Eylül 15. Eylül @deeploneliness 31. Agustos 16. Eylül 18. Eylül Veson 7. Eylül 26. Eylül 27. Eylül ? Al_pi 2. Eylül 21. Eylül 16. Eylül pink love ? 15. Eylül 15. Eylül @5335 2. Eylül 17. Eylül ? ? @BayilanBayilana 8. Eylül 25. Eylül 27. Eylül ? LeYLa_21 21. Agustos 9. Eylül 9. Eylül DESIGNER27 2. Eylül 19. Eylül 19. Eylül ?
UGUR GETIRSIN INSALLAH[/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?