su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Daha iyi olmana sevindim canim. Benim artik uzuntum gecti belim cok agriyor agri kesici fayda etmedi hic belim agrimazdi nasil bi agri yerlere yatiyorum gecmiyooo. Icim sokulurcesine yogun oluyorum ondan oluyo galiba.
Canım geçmiş olsun neden böyle oldu ki? Acaba ilaçların etkisi varmıdır?

Valla herkes patır patır döküldü en son Al-pi verdi Üzücü haberi kırmızıları gören uğramıyor
İnsanda moral kalmıyor ki canım ya...senin test günün ne zaman...@lavin de hamile biliyormusun Vesoncum...

Haftasonu yeni doğum yapan arkadaşıma bebek görmeye gidecez...hiç moralim yok...

D
İnsanda moral kalmıyor ki canım ya...senin test günün ne zaman...@lavin de hamile biliyormusun Vesoncum...
Evet haberim var arada dua topiğine girip kimler hamile bir bakıyorum.@lavin cnm seni de tebrik ederim inşallah kucağına da alırsın sağ salim.
Cnm benim yumurtlamanın 7. Günü 27 Eylül'de test yapacağım o zaman kadar kırmızılar gelmezse

Hayırlı sabahlar canlarım..
Bugün çok işim olucak kışlık birşeyler hazırlıycam, arada uğramaya çalışırım..
pink love amin inşallah canımcım..
bende senden umutluyum.. ekim için kasım için aralık için..

Önümüzdeki maclarda diyosunn .gunaydin canim yorma kendini cnm dinlene dinlene yap. Benim kv. Yapti

pink love Aynen canım önümüzdeki maçlar önemli)

Bizde kayınvalideyle beraber yapıcaz

GÜNAYDINN KIZLAR KIRMIZILARI GÖREN GÖRENE BENIMDE 3 GÜN KALDI TESTE HİÇ UMUDUM YOK HELE TOPİĞİ BÖLE GÖRÜNCE İYİCE GİTTİ UMUTLAR.SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ AYLARDIR HER OVULASYONDAN SONRA KUAFÖR İŞİNİ GEZME TOZMA VS HAYATIMLA İLGİLİ BİR ÇOK PLANI ERTELEDİM HEP BEKLENTİM OLDU BENIMDE BU AY HİÇ DİKKAT ETMEDİM Kİ AŞILAMADAN SONRA HEMŞİRE YEDİKLERİNE DİKKAT ET DEMİŞTİ.NORMALDE ÇOK SAĞLIKLI BESLENEN BİRİYİM AŞILAMADAN BERİ HER SABAH POĞAÇA YİYORUM AMANNNNN SKILDIM YA BENCE ARTIK ÖLEMİ BÖLEMİ DEMEYELİM UZANALIM TENCERELERE AĞIR TEMİZLİKLER YAPALIM SAÇ BOYATALIM HAMAMA GİDELİM SÜREKLİ HAYATIMIZI KISITLIYORUZ BİZ DAHA KAÇ YAŞINDAYIZ YAAA HAYAT GİDİYOR ELDEN

Günaydin canlarim,
bizi bu güne uyandiran, elimizde ki nimetleri veren Rabbim'e binlerce kez sükürler olsun.
Saglikliyiz, huzurluyuz, mutluyuz... insallah bebeklerimize de Allah'in izniyle en kisa zamanda kavusacagiz ♥

Kolay gelsin gülüm

Bence var canim. Benim bünye yumurta olusmaya aliskin degil yumurtam olusmustu dollenme olmadi onu atıyor sanirim.. bunarafa gunaydin cnmm
Bugün nasilsin canim? Biraz hafifledi mi agrin?

Canim hele bir dur, senin daha hic bir seyin belli degil... Allah'tan umut kesilmez, bizim sonuclar olumsuz oldu diye senin de öyle olmak zorunda degil ki Biraz rahatlamaya calis kuzum

Minik mucizelerimiz

A N N E adayi
Catlatma ignesiBATTest tarihi Sonuc
_Verda_ 5. Eylül23. Eylül14. Eylül?
minnta 31. Agustos12. Eylül14. Eylül
E-brulim 31. Agustos21. Eylül15. Eylül
@deeploneliness31. Agustos16. Eylül18. Eylül
Veson 7. Eylül26. Eylül27. Eylül?
Al_pi 2. Eylül21. Eylül16. Eylül
pink love ?15. Eylül15. Eylül
@53352. Eylül17. Eylül??
@BayilanBayilana8. Eylül25. Eylül27. Eylül?
LeYLa_21 21. Agustos9. Eylül9. Eylül
DESIGNER27 2. Eylül19. Eylül19. Eylül?
[TR]
UGUR GETIRSIN INSALLAH [/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]

Vay be 11 kisiyiz 6'si hüsran... Insallah kalan 5 arkadasimiz yavrularina kavusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…