su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bir gün senin Bebeğini de görmeye gelecekler inşallah hiç merak etme regl bitti mi Çalışmalara başladın mı?
regl bittide..bu ay askıya aldık canım biliyorsun..eğer 18 ekimden sonra adet görürsem doktorun kapısını çalacaz..eğer önce gelirse bir ay daha ileri atacak...güzel dileklerin için Allah razı olsun...inşallah senden güzel haber alırız da bizede moral olursun vesoncum....

Ara verdik derken tedaviye ara verdikanlamıştım belki doğal yolla olur diye düşündüm ilacın etkisi bir sonraki ay da devam ediyor ya

kızlar merhaba,
öncelikle listeyi gördüm ve üzüldüm ama yapacak bişey yok
ben bu sefer halen kendime gelemedim
üstüne bide canımın içi ananemi hastaneye kaldırdılar
cok ister bebegimin olmasını
hastaneye her yattıgında acaba diporum (

neyse kızlar sizinde canınızı sıkmıyım

bir topik açayım dedim pişman oldum herkes üzüldü kimseye iyi gelmedi
bu seferkini ben acmam
hanginiz acarsa benide etiketleyinde haberim olsun canlar

Cnm çok geçmiş olsun Sak'ın öyle Düşünme iyiki bu topiği açtın bizi burda buluşturdun sayende U Süreci çok daha kolay atlatıyoruz.

Ara verdik derken tedaviye ara verdikanlamıştım belki doğal yolla olur diye düşündüm ilacın etkisi bir sonraki ay da devam ediyor ya
ilacın etkisi devam ediyor mu onu bilmiyordum canım ya..bilmiyorum bu ayda çalışmalara devam etsem mi acaba...kararsız kaldım şimdi...bugün adetin 8.ci günü...8 ile 18 arası çalışma yapsammı acep?içime kurt düşürdün şimdi vesonum...
ayyyyy canım ya...öyle düşünme lütfen...Allahın işi yani yapacak bişey yok..nasip kısmet işi...iyiki açmışsın bu topici ..bak birbirimizi tanımış olduk...ben çok memnunum..iyiki varsınız...annenede çok geçmiş olsun canım...acil şifalar dilerim...çok öpüyorum seni...hemen kendini toparla bakalım...sen güçlü kızsın minnta cımmmmmmm...

ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN CNM ALLAH ŞİFA VERSİN

Canim cok gecmis olsun, Rabbim acil sifalar versin. Insallah anneannen en kisa zamanda iyilesir.

Veson'un dedigi gibi sakin öyle düsünme, senin sayende burada bir araya geldik, derdimizi kederimizi paylasiyoruz ama elbette ki birlikte sevinecegimiz günlerimiz de olacak. Umut ederken yaninda birilerinin olmasi cok güzel...
Daha paylasacagimiz cook seyler var önümüzde, hangi bezi kullansam, pisik oldu ne yapsam, sütüm nasil cogaltsam...
Bu noktada sana tekrar tesekkür etmek istiyorum, cünkü yine SENIN sayende bu kadar güzel insanlarla tanistim
Ellerine emegine saglik, iyiki bu topigi acmissin

Günaydın kızlar .. Bu resmi görüpte mutlu olmamak elde degıl eşimle tanışmamıza sebep olan yazı :) walla enerjım yerıne geldi bunu gorunce..

Cnm benim Dr öyle Demişti ablam geçen ay tüp bebek yaptı sonuç negatif ama Dr U ona da aynı şeyi söylemiş ve bunu başka birkaç arkadaştan daha duydum ilaçlar bir sonraki ay da etkisini gösteriyor diye

minnta iyiki actın topiği sonuclar kötü olsada cogumuzda birbirimizi tanıdık .. Yeni umutlarla baska topiğe geceriz .. O uğurlu gelir inşallah .. Ananenede cook gecmiş olsun allah sıfa versın ..

Rabbim mutlulugunuzu, huzurunuzu daim etsin. Sevginizi güzel bir bebekle percinlestirsin insallah

YENİ TOPİCİN İSMİ UMUTLAR YEŞERECEK OLSUN KIZLAR....NE DERSİNİZ?
Cok begendim
Dizi ismi gibi yeseren umutlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…