Yeni topigimize isim bulalim :)LİSTEYE BAK YA 1KİŞİ BİLE YOK ANAM HERKESİN TARİHİ GEÇİNCE YENİ BİR TOPİK YAPALIM BENCE KIZLAR
BEBEK İSTEYİP KORUNANLAR KULUBÜ OLSUN:)Yeni topigimize isim bulalim :)
Kondomu yirtiklara ne dersinBEBEK İSTEYİP KORUNANLAR KULUBÜ OLSUN:)
regl bittide..bu ay askıya aldık canım biliyorsun..eğer 18 ekimden sonra adet görürsem doktorun kapısını çalacaz..eğer önce gelirse bir ay daha ileri atacak...güzel dileklerin için Allah razı olsun...inşallah senden güzel haber alırız da bizede moral olursun vesoncum....Bir gün senin Bebeğini de görmeye gelecekler inşallah hiç merak etme regl bitti mi Çalışmalara başladın mı?
Ara verdik derken tedaviye ara verdikanlamıştım belki doğal yolla olur diye düşündüm ilacın etkisi bir sonraki ay da devam ediyor yaregl bittide..bu ay askıya aldık canım biliyorsun..eğer 18 ekimden sonra adet görürsem doktorun kapısını çalacaz..eğer önce gelirse bir ay daha ileri atacak...güzel dileklerin için Allah razı olsun...inşallah senden güzel haber alırız da bizede moral olursun vesoncum....
Cnm çok geçmiş olsun Sak'ın öyle Düşünme iyiki bu topiği açtın bizi burda buluşturdun sayende U Süreci çok daha kolay atlatıyoruz.kızlar merhaba,
öncelikle listeyi gördüm ve üzüldüm ama yapacak bişey yok
ben bu sefer halen kendime gelemedim
üstüne bide canımın içi ananemi hastaneye kaldırdılar
cok ister bebegimin olmasını
hastaneye her yattıgında acaba diporum(
neyse kızlar sizinde canınızı sıkmıyım
bir topik açayım dedim pişman oldum herkes üzüldü kimseye iyi gelmedi
bu seferkini ben acmam
hanginiz acarsa benide etiketleyinde haberim olsun canlar
ilacın etkisi devam ediyor mu onu bilmiyordum canım ya..bilmiyorum bu ayda çalışmalara devam etsem mi acaba...kararsız kaldım şimdi...Ara verdik derken tedaviye ara verdikanlamıştım belki doğal yolla olur diye düşündüm ilacın etkisi bir sonraki ay da devam ediyor ya
ayyyyy canım ya...öyle düşünme lütfen...Allahın işi yani yapacak bişey yok..nasip kısmet işi...iyiki açmışsın bu topici ..bak birbirimizi tanımış olduk...ben çok memnunum..iyiki varsınız...annenede çok geçmiş olsun canım...acil şifalar dilerim...çok öpüyorum seni...hemen kendini toparla bakalım...sen güçlü kızsınkızlar merhaba,
bu seferkini ben acmam
ÇOK GEÇMİŞ OLSUNNN CNM ALLAH ŞİFA VERSİNkızlar merhaba,
bu seferkini ben acmam
Canim cok gecmis olsun, Rabbim acil sifalar versin. Insallah anneannen en kisa zamanda iyilesir.kızlar merhaba,
bu seferkini ben acmam
Günaydın kızlar .. Bu resmi görüpte mutlu olmamak elde degıl eşimle tanışmamıza sebep olan yazı :) walla enerjım yerıne geldi bunu gorunce..Günaydin canlarim,
bizi bu güne uyandiran, elimizde ki nimetleri veren Rabbim'e binlerce kez sükürler olsun.
Saglikliyiz, huzurluyuz, mutluyuz... insallah bebeklerimize de Allah'in izniyle en kisa zamanda kavusacagiz ♥
Eki Görüntüle 1633393
Cnm benim Dr öyle Demişti ablam geçen ay tüp bebek yaptı sonuç negatif ama Dr U ona da aynı şeyi söylemiş ve bunu başka birkaç arkadaştan daha duydum ilaçlar bir sonraki ay da etkisini gösteriyor diyeilacın etkisi devam ediyor mu onu bilmiyordum canım ya..bilmiyorum bu ayda çalışmalara devam etsem mi acaba...kararsız kaldım şimdi...bugün adetin 8.ci günü...8 ile 18 arası çalışma yapsammı acep?içime kurt düşürdün şimdi vesonum...
ayyyyy canım ya...öyle düşünme lütfen...Allahın işi yani yapacak bişey yok..nasip kısmet işi...iyiki açmışsın bu topici ..bak birbirimizi tanımış olduk...ben çok memnunum..iyiki varsınız...annenede çok geçmiş olsun canım...acil şifalar dilerim...çok öpüyorum seni...hemen kendini toparla bakalım...sen güçlü kızsınminnta cımmmmmmm...
Nasil tanistiniz merak ettim, biraz anlatirmisin rica etsemGünaydın kızlar .. Bu resmi görüpte mutlu olmamak elde degıl eşimle tanışmamıza sebep olan yazı :) walla enerjım yerıne geldi bunu gorunce..
Oncesini anlatmadan geceyım sonrası yani 5 yıl sonra 1.ocakta ben bu yazıyı paylaşmıştım faceden seneler sonra bulduk bırbırımızı cook uzun bir hikayemiz var allah ol derse oluyor isterse araya seneler girsede ..Nasil tanistiniz merak ettim, biraz anlatirmisin rica etsem
Rabbim mutlulugunuzu, huzurunuzu daim etsin. Sevginizi güzel bir bebekle percinlestirsin insallahOncesini anlatmadan geceyım sonrası yani 5 yıl sonra 1.ocakta ben bu yazıyı paylaşmıştım faceden seneler sonra bulduk bırbırımızı cook uzun bir hikayemiz var allah ol derse oluyor isterse araya seneler girsede ..
Cok begendimYENİ TOPİCİN İSMİ UMUTLAR YEŞERECEK OLSUN KIZLAR....NE DERSİNİZ?
Rabbim mutlulugunuzu, huzurunuzu daim etsin. Sevginizi güzel bir bebekle percinlestirsin insallah
Cok begendim
Dizi ismi gibi yeseren umutlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?