su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Canim biz okumsuz olduk diye sende olumsuz olcak degilsin modunu dusurme bakiimmm insallah olumlu sonuc alirsinda bizde seviniriz

minnta canim cok geçmiş olsun. Allah sifa versin insallah canim. Herseyde bir hayir vardir canim uzulme artik bak senin gibi kac kişi var burada hem dr unda kötü bisey demedi. Birakma kendini canım. Ayrica bu topigine iyiki actin birsürü arkadaslik edindik senin sayende bu ay insallah meleklerimiz gelicek her son bi başlangıç yeni bir doneme girdik cok sukur ki adet olduk ya ilaclar kist yapsaydi bide öyle dusun canim biz zaten pcolu yuz.bide kist bizi geriye atacakti.her halimize bin şükür . Haydi gülümse artik hersey cok guzel olacak

Olacak o kadar, sen anne aday adayisin, kendine iyi bakacaksin
Bu ay hamile kalirsam bize hediye olacak cunku evlilik yıldönümümüz ekimde ilk senemiZ ahhh ahhh insallahhh .aday adayinda bir tane fazla aday var biz direk aday olsak ebrucum

KIZLARR SİZE BİŞİ SORMAK İSTİYORUM ŞİMDİ BENİM AŞILAMADAN ÖNCE 4 OLGUN YUMURTAM 1 KÜÇÜK YUMURTAM VARDI ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA AŞILAMA GÜNÜ DOKTOR KONTROL ETTİ HEPSİ ÇATLAMIŞ SADECE O KÜÇÜK OLAN ÇATLAMAMIŞTI ŞİMDİ O ÇATLAMAYAN YUMURTA KİST OLURMU YAA DOKTORA GİTMEM LAZIMMI REGL OLUNCA ÇATLAMAYAN YUMURTALARDA HORMON BOZUYO BİKERE OLDU KİSTİM DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK ZORUNDA KALMIŞTIM SİZ YAŞADINIZMI BÖLE BİŞİ?

Bu ay hamile kalirsam bize hediye olacak cunku evlilik yıldönümümüz ekimde ilk senemiZ ahhh ahhh insallahhh .aday adayinda bir tane fazla aday var biz direk aday olsak ebrucum
Insallah kalirsin canim, size güzel bir hediye olur Hatta en güzel hediye
Biz zaten gelecegin anne adaylariyiz

1.yılınız mı daha allah saglıkla huzurla nice yıllar birlikte olmanızı nasip etsin.. Kac aydır cocuk için ugrasıyorsunuz ki

Ben de ilaçlar iki kez kist yaptı Dr her tedavi sonrası bir ay ara verdirdi kist kendiliğinden kayboldu:)

Ben geldim kızlar nasılsınızzzzz?

Evet klomen ve çatlatma iğnesi ikişer Yum oluştu bir tane Çatladı diğer ikisi liste dönüştü iki farklı aydı bir ay ara ile tedaviye devam etmiştim
anladımm cnm peki bişi sorcam sana hiç crinone jel kullandınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…