Hepimiz topluca o topiğe geçeceğiz :)aaa neden baska topıc kı ıyıydı burası yahoo
Hala agriyor belimKolay gelsin gülüm
Bugün nasilsin canim? Biraz hafifledi mi agrin?
Canim biz okumsuz olduk diye sende olumsuz olcak degilsin modunu dusurme bakiimmmGÜNAYDINN KIZLAR KIRMIZILARI GÖREN GÖRENE BENIMDE 3 GÜN KALDI TESTE HİÇ UMUDUM YOK HELE TOPİĞİ BÖLE GÖRÜNCE İYİCE GİTTİ UMUTLAR.SİZİN DEDİĞİNİZ GİBİ AYLARDIR HER OVULASYONDAN SONRA KUAFÖR İŞİNİ GEZME TOZMA VS HAYATIMLA İLGİLİ BİR ÇOK PLANI ERTELEDİM HEP BEKLENTİM OLDU BENIMDE BU AY HİÇ DİKKAT ETMEDİM Kİ AŞILAMADAN SONRA HEMŞİRE YEDİKLERİNE DİKKAT ET DEMİŞTİ.NORMALDE ÇOK SAĞLIKLI BESLENEN BİRİYİM AŞILAMADAN BERİ HER SABAH POĞAÇA YİYORUM AMANNNNN SKILDIM YA BENCE ARTIK ÖLEMİ BÖLEMİ DEMEYELİM UZANALIM TENCERELERE AĞIR TEMİZLİKLER YAPALIM SAÇ BOYATALIM HAMAMA GİDELİM SÜREKLİ HAYATIMIZI KISITLIYORUZ BİZ DAHA KAÇ YAŞINDAYIZ YAAA HAYAT GİDİYOR ELDEN
Tekrar gecmis olsun canim, insallah cabuk gecer. Yorma kendini fazla.Hala agriyor belim.ilac icmicem bugun dun hic fayda etmedi.....
Hala yatıyorum canimTekrar gecmis olsun canim, insallah cabuk gecer. Yorma kendini fazla.
Olacak o kadar, sen anne aday adayisin, kendine iyi bakacaksinHala yatıyorum canimiyice tembellestim hee
Bu ay hamile kalirsam bize hediye olacak cunku evlilik yıldönümümüz ekimdeOlacak o kadar, sen anne aday adayisin, kendine iyi bakacaksin
Insallah kalirsin canim, size güzel bir hediye olurBu ay hamile kalirsam bize hediye olacak cunku evlilik yıldönümümüz ekimdeilk senemiZ ahhh ahhh insallahhh .aday adayinda bir tane fazla aday var biz direk aday olsak ebrucum
1.yılınız mı daha allah saglıkla huzurla nice yıllar birlikte olmanızı nasip etsin.. Kac aydır cocuk için ugrasıyorsunuz kiBu ay hamile kalirsam bize hediye olacak cunku evlilik yıldönümümüz ekimdeilk senemiZ ahhh ahhh insallahhh .aday adayinda bir tane fazla aday var biz direk aday olsak ebrucum
Ben de ilaçlar iki kez kist yaptı Dr her tedavi sonrası bir ay ara verdirdi kist kendiliğinden kayboldu:)KIZLARR SİZE BİŞİ SORMAK İSTİYORUM ŞİMDİ BENİM AŞILAMADAN ÖNCE 4 OLGUN YUMURTAM 1 KÜÇÜK YUMURTAM VARDI ÇATLATMA İĞNESİNDEN SONRA AŞILAMA GÜNÜ DOKTOR KONTROL ETTİ HEPSİ ÇATLAMIŞ SADECE O KÜÇÜK OLAN ÇATLAMAMIŞTI ŞİMDİ O ÇATLAMAYAN YUMURTA KİST OLURMU YAA DOKTORA GİTMEM LAZIMMI REGL OLUNCA ÇATLAMAYAN YUMURTALARDA HORMON BOZUYO BİKERE OLDU KİSTİM DOĞUM KONTROL HAPI KULLANMAK ZORUNDA KALMIŞTIM SİZ YAŞADINIZMI BÖLE BİŞİ?
İLAÇ KLOMEN MİYDİ CNM?Ben de ilaçlar iki kez kist yaptı Dr her tedavi sonrası bir ay ara verdirdi kist kendiliğinden kayboldu:)
Kolay gelsin gülüm
Neler yaptiniz bakalim? :)Sağolasın şeker parem kaçamak yaptım şimdi..
hava çok sıcak piştik kayınvalidemle valla )=
sen nasılsın gülüm?
Evet klomen ve çatlatma iğnesi ikişer Yum oluştu bir tane Çatladı diğer ikisi liste dönüştü iki farklı aydı bir ay ara ile tedaviye devam etmiştimİLAÇ KLOMEN MİYDİ CNM?
anladımm cnm peki bişi sorcam sana hiç crinone jel kullandınmı?Evet klomen ve çatlatma iğnesi ikişer Yum oluştu bir tane Çatladı diğer ikisi liste dönüştü iki farklı aydı bir ay ara ile tedaviye devam etmiştim
Yok cnm o ne içindi????anladımm cnm peki bişi sorcam sana hiç crinone jel kullandınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?