Ben bugün konserve yapıyorum ama bitiremeyeceğim sanırım yarına devamNeler yaptiniz bakalim? :)
Cok sükür iyiyim canim, sende iyisindir insallah?
AŞILAMADAN SONRA VERDİ DOKTOR 15 GÜN KULLANACAKSIN DİE PROGESTERON HORMONU JEL HALİNDE KULLANIYOSUN ÇOK YAN ETKİ YAPTI YA GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞME SİNDİRİM SORUNU GAZ SIKIŞMASI İLACA Bİ BAKTIM TÜM YAN ETKİLERİ YAPTIYok cnm o ne içindi????
HAYIRDIR İNŞALLAH:) BEBİŞ OLMASIN OOOArkadaşlar bugün dpo7 deyim ovulasyondan sonraki 7. Gün kasıklarda batma başladı özellikle solda benim yumlar sağda idi ama??? Hayırdır inşallah
Hımm cnm onu sadece aşılamada ve tüp bebekte yada gebelik oluştu mesela kanama başladı o zaman veriyorlar diye biliyorum.bana vermedi ben aşılama olmadım hiç.yan etki yapıyordur zaten bu hormon ilaçları insanın metabolizmasını mahvediyor biraz dah sabır mutlu haberi Alınca tüm şikayetlerini unutursunAŞILAMADAN SONRA VERDİ DOKTOR 15 GÜN KULLANACAKSIN DİE PROGESTERON HORMONU JEL HALİNDE KULLANIYOSUN ÇOK YAN ETKİ YAPTI YA GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞME SİNDİRİM SORUNU GAZ SIKIŞMASI İLACA Bİ BAKTIM TÜM YAN ETKİLERİ YAPTI
Ay inşallah ümitlenmek de istemiyorum bu tarz batmalar her ay oluyor hele klomen kullandığım aylar daha çokHAYIRDIR İNŞALLAH:) BEBİŞ OLMASIN OOO
HOŞGEDİN CNM ARAMIZA İNAN İNSAN BÖLE YANLIZ YAŞAYINCA BU SORUNLARI DAHADA FAZLA STRESSE GİRİYO KİMSEYE ANLATAMIYOSUN KİMSE SENİ ANLAMIYO AMA BURASI BU ANLAMDA ÖYLE RAHAT BİYERKİ HEPİMİZİN SORUNU ORTAK BİRBİRİNE BENZER HEPİMİZ EVLAT İLE İMTİHAN YAŞIYORUZ BANA BURASI İYİ GELİYOR SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM İNŞ EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI Bİ GEBELİK GEÇİRİP BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSINMerhaba kızlar bir süredir sessiz takipçiydim ama dayanamadım yazmaya karar verdim..Ortak duygulara şahit olmak insana iyi geliyor, yanlız hissettirmiyor..Pek güzel haberler yok topikte biliyorum ve bir yeni kötü haber de ben olacağım, bunu da çok iyi biliyorum..
İlk çatlatma tedavim ve iğnenin 13. günü bugün, 11 ve 12. günler idrar testlerim negatif idi bugün sabah eskaza bir pozitif görür gibi oldum ama galiba test yanlış. 3 gündür yaptığım aynı marka testlerin birinin paketinin içinden farklı tipte bir test çıktı o pozitif, inanamayıp hemen arkasından yaptığım ise negatif. Resmen testlerle bile imtihan veriyorum..Şaka gibi!
2 yıldır öyle yorgunum ki artık, her şeyi bırakasım var.Bilmiyorum belki sizleri mücadeleleri gördükçe yeniden tedaviye güç bulurum içimde, kırmızıları görsemde bir an önce ayılsam artık diye bekliyorum sadece..Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, evlatla imtihan etmesin...Allah hepimize nasip etsin inşallah..
Kolay gelsin canim, yorma kendini yarin devam edersin :)Ben bugün konserve yapıyorum ama bitiremeyeceğim sanırım yarına devam
Canim hosgeldin... seni umutlandirmak istemem sonra hüsrana ugramanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum ama pozitif bir testin yanlis olma ihtimali cok düsük. Kan testi yaptirmayi düsünmüyormusun?Merhaba kızlar bir süredir sessiz takipçiydim ama dayanamadım yazmaya karar verdim..Ortak duygulara şahit olmak insana iyi geliyor, yanlız hissettirmiyor..Pek güzel haberler yok topikte biliyorum ve bir yeni kötü haber de ben olacağım, bunu da çok iyi biliyorum..
İlk çatlatma tedavim ve iğnenin 13. günü bugün, 11 ve 12. günler idrar testlerim negatif idi bugün sabah eskaza bir pozitif görür gibi oldum ama galiba test yanlış. 3 gündür yaptığım aynı marka testlerin birinin paketinin içinden farklı tipte bir test çıktı o pozitif, inanamayıp hemen arkasından yaptığım ise negatif. Resmen testlerle bile imtihan veriyorum..Şaka gibi!
2 yıldır öyle yorgunum ki artık, her şeyi bırakasım var.Bilmiyorum belki sizleri mücadeleleri gördükçe yeniden tedaviye güç bulurum içimde, kırmızıları görsemde bir an önce ayılsam artık diye bekliyorum sadece..Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın, evlatla imtihan etmesin...Allah hepimize nasip etsin inşallah..
Ay hadi hayirlisi :) Bebis gelsin topigimiz senlensin :)Arkadaşlar bugün dpo7 deyim ovulasyondan sonraki 7. Gün kasıklarda batma başladı özellikle solda benim yumlar sağda idi ama??? Hayırdır inşallah
Öncelikle hosgeldin aramıza .. İnsan bu zamanlarda ihtıyac duyuyor konusmaya dertlesmeye kimse seni bizler kadar iyi anlayamaz cunku .. Umudumuz olacak ki gelsin bebeklerımız o kadar sey yasadıgım halde hala umutla hevesle baska aya saklıyorum umudumu.. Rabbim nasip edecek biliyorum vaktıyleMerhaba kızlar bir süredir sessiz takipçiydim ama dayanamadım yazmaya karar verdim..Ortak duygulara şahit olmak insana iyi geliyor, yanlız hissettirmiyor..Pek güzel haberler yok topikte biliyorum ve bir yeni kötü haber de ben olacağım, bunu da çok iyi biliyorum..
Cnm Aramıza Hoşgeldin kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmak yok çift çizgiyi testin birinde görmüşsün bence şansın hala var morelini bozma testin markası neydi prediktör değildir umarım yarın testi tekrarla ve sonucu buraya kesin yaz güzel bir habere ihtiyacımız varMerhaba kızlar bir süredir sessiz takipçiydim ama dayanamadım yazmaya karar verdim..Ortak duygulara şahit olmak insana iyi geliyor, yanlız hissettirmiyor..Pek güzel haberler yok topikte biliyorum ve bir yeni kötü haber de ben olacağım, bunu da çok iyi biliyorum..
BEN İLK GEBE KALDIĞIMI KASIĞIMDAKİ SİNEK GİBİ TATLI BATMADAN ANLAMIŞTIM DAHA ÖNCE VUCUDUMDA HİÇ ÖLE Bİ TEPKİ OLMAMIŞTI ÇÜNKÜ :) ÖYLE GÜSEL BİR HİSKİ BEN BURDAYIM YERLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM DERCESİNE :) AYNI BELİRTİ SONRA İDRAR YOLU ENFEKSİYONU OLDUĞUMDADA OLDU HEP GEBELİK SANDIM SONRA HÜSRANAy inşallah ümitlenmek de istemiyorum bu tarz batmalar her ay oluyor hele klomen kullandığım aylar daha çok
Ayyy hadi inşallah seni hamileler topiğine yollayalım :)Arkadaşlar bugün dpo7 deyim ovulasyondan sonraki 7. Gün kasıklarda batma başladı özellikle solda benim yumlar sağda idi ama??? Hayırdır inşallah
BEN İLK GEBE KALDIĞIMI KASIĞIMDAKİ SİNEK GİBİ TATLI BATMADAN ANLAMIŞTIM DAHA ÖNCE VUCUDUMDA HİÇ ÖLE Bİ TEPKİ OLMAMIŞTI ÇÜNKÜ :) ÖYLE GÜSEL BİR HİSKİ BEN BURDAYIM YERLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM DERCESİNE :) AYNI BELİRTİ SONRA İDRAR YOLU ENFEKSİYONU OLDUĞUMDADA OLDU HEP GEBELİK SANDIM SONRA HÜSRANKLOMEN KULLANINCADA OLUYOMU BÖLE BATMALAR?
Rabbim Herşeyin hayırlısını versin bu ay inşallah kırmızılar gelse de üzülmek yokAyyy hadi inşallah seni hamileler topiğine yollayalım :)
Cnm Yerleşme kanaması değil demi eminsin ben kızda Günlerce kanamam oldu regl geldi sandım ramazandı orucu bıraktım regl oldu diye düşün ama her ayki regl kanamasına benzemeyince şüphelsnip test yapmıştım kanaman nasılKızlar benim ara ara agrım oluyor ve hala tam adet olmadım .. Geliyorsan gel beni oyalama dıyorum dınlemıyorda :)) oyun oynuyo benle
Walla su anda kanama gıbı degıl siyah kahve gibi sildikce geliyor .. Korktugum kımyasal gebelikte boyle olmustu yıne mi kimyasal acaba bekliyorum bakalımCnm Yerleşme kanaması değil demi eminsin ben kızda Günlerce kanamam oldu regl geldi sandım ramazandı orucu bıraktım regl oldu diye düşün ama her ayki regl kanamasına benzemeyince şüphelsnip test yapmıştım kanaman nasıl
Ayy insallahhhInsallah kalirsin canim, size güzel bir hediye olurHatta en güzel hediye
Biz zaten gelecegin anne adaylariyiz
Canim zaten geri cekilmeyle korunduk cok aktif bi korunmamiz yoktu bende pco var diye 8 ay oldu tamamen deneyeli de. .aminn insalalhh canim ekimde 1sene olacak1.yılınız mı daha allah saglıkla huzurla nice yıllar birlikte olmanızı nasip etsin.. Kac aydır cocuk için ugrasıyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?