GeldimiBenim regl'de yolda, biraz erken oldu bu ay :/
Canim test yapsana madem leke. Belki yerlesmedir insalalhhhWalla su anda kanama gıbı degıl siyah kahve gibi sildikce geliyor .. Korktugum kımyasal gebelikte boyle olmustu yıne mi kimyasal acaba bekliyorum bakalım
Test yapmadın sen değil mi bir test yapsan mı acaba ne olur ne olmaz??????Walla su anda kanama gıbı degıl siyah kahve gibi sildikce geliyor .. Korktugum kımyasal gebelikte boyle olmustu yıne mi kimyasal acaba bekliyorum bakalım
Benimde erken oldu ya .. İğneden sonra böyle oluyorBenim regl'de yolda, biraz erken oldu bu ay :/
HOŞGEDİN CNM ARAMIZA İNAN İNSAN BÖLE YANLIZ YAŞAYINCA BU SORUNLARI DAHADA FAZLA STRESSE GİRİYO KİMSEYE ANLATAMIYOSUN KİMSE SENİ ANLAMIYO AMA BURASI BU ANLAMDA ÖYLE RAHAT BİYERKİ HEPİMİZİN SORUNU ORTAK BİRBİRİNE BENZER HEPİMİZ EVLAT İLE İMTİHAN YAŞIYORUZ BANA BURASI İYİ GELİYOR SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM İNŞ EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI Bİ GEBELİK GEÇİRİP BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN
Canim hosgeldin... seni umutlandirmak istemem sonra hüsrana ugramanin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum ama pozitif bir testin yanlis olma ihtimali cok düsük. Kan testi yaptirmayi düsünmüyormusun?
Öncelikle hosgeldin aramıza .. İnsan bu zamanlarda ihtıyac duyuyor konusmaya dertlesmeye kimse seni bizler kadar iyi anlayamaz cunku .. Umudumuz olacak ki gelsin bebeklerımız o kadar sey yasadıgım halde hala umutla hevesle baska aya saklıyorum umudumu.. Rabbim nasip edecek biliyorum vaktıyle
Cnm Aramıza Hoşgeldin kırmızıları görmeden ümitsizliğe kapılmak yok çift çizgiyi testin birinde görmüşsün bence şansın hala var morelini bozma testin markası neydi prediktör değildir umarım yarın testi tekrarla ve sonucu buraya kesin yaz güzel bir habere ihtiyacımız var
Kendini gösterdi, sökülmeye calisiyorGeldimi
Canim test yapsana madem leke. Belki yerlesmedir insalalhhh
Yok ya gecen ayda ilk iki gün kahve leke gelmişti yine oyledır ..Test yapmadın sen değil mi bir test yapsan mı acaba ne olur ne olmaz??????
Ayniyiz biz seninle, benimde pazartesi olmasi gerekiyordu...Benimde erken oldu ya .. İğneden sonra böyle oluyor
Cnm hosgeldin aramiza. Belkide negetifler yanlıştır birde bubacidan bak cnim.rabbim oyke buyukku o bir tane farkki test bunlara inanma bak bebegin gelecek demek icindir belkide..... umudunu yitirme canim. Insalah tuo bebege gerek kalmaz gercekten yorucu zor bir surec .Allah yuzumuzu güldürsun insallah.Kızlar sıcak karşılama için teşekkür ederim, şimdiden öyle iyi geldiniz ki :)
Kan testinde negatif görmek daha ağır geliyor idrarda görmeden kan testine gitmemeye söz vermiştim kendime çünkü daha zor atlatıyorum.
Test miratech marka 5 paket almıştım 3 gündür yapıyorum şans ya işte paketin içinden bir tanesi şekli değişik çıktı o değişik çıkanın da 2. çizgisi hemen silik belirdi inanamadım yeni bir tane daha açtım yaptım o diğerlerinin aynısı o da negatif..Farklı çıkan pozitif olunca büyük ihtimal yanlış..Hepsi aynı marka test bir tane farklı şekil çıkar böyle abuk şeyler beni bulur zaten hep. Diyorum artık Rabbim avunmalık verdi o yalancı pozitifle o duyguyu anlık :)
Neyse başka marka da alıp yarın yine yapacağım ah o umut yok mu kırmızıyı görene kadar çırpınıyor işte..Nasıl istiyorum bir mucize olsun da sonum tüp bebeğe varmasın ama nasipten ötesi yok, hakkımızda hayırlısı..
O zmaan bi anlasma yapalım yarinde leke olarak kalirsa yap olur mu tatlimm. Hayat sürprizlerle doluYok ya gecen ayda ilk iki gün kahve leke gelmişti yine oyledır ..
Hayirlisi olsun canim... Rabbim büyük ve hayat sürprizlerle dolu, yarin tekrarla bakalim testini sonucun ne cikacak. Allah gönlüne göre versin.Kızlar sıcak karşılama için teşekkür ederim, şimdiden öyle iyi geldiniz ki :)
Kan testinde negatif görmek daha ağır geliyor idrarda görmeden kan testine gitmemeye söz vermiştim kendime çünkü daha zor atlatıyorum.
Test miratech marka 5 paket almıştım 3 gündür yapıyorum şans ya işte paketin içinden bir tanesi şekli değişik çıktı o değişik çıkanın da 2. çizgisi hemen silik belirdi inanamadım yeni bir tane daha açtım yaptım o diğerlerinin aynısı o da negatif..Farklı çıkan pozitif olunca büyük ihtimal yanlış..Hepsi aynı marka test bir tane farklı şekil çıkar böyle abuk şeyler beni bulur zaten hep. Diyorum artık Rabbim avunmalık verdi o yalancı pozitifle o duyguyu anlık :)
Neyse başka marka da alıp yarın yine yapacağım ah o umut yok mu kırmızıyı görene kadar çırpınıyor işte..Nasıl istiyorum bir mucize olsun da sonum tüp bebeğe varmasın ama nasipten ötesi yok, hakkımızda hayırlısı..
Ahhh canimmm...... ben bugun eger kanama kesilseydi yapacaktim o kadar kanamaya hala acaba dusuncesi benim psikolojimu bozdu resmen..... oynatmadan gelseler iyi olur. Gekince totosunu isircam nerde kaldin merak ettim dicemKendini gösterdi, sökülmeye calisiyorBelliydi canim... Asma bakayim o güzel yüzünü Rabbim insallah bize de nasip edecek (yeniden) anne olmayi
YarıN gelmezse yaparım canım .. Hissetmiyorum oyle birseylerO zmaan bi anlasma yapalım yarinde leke olarak kalirsa yap olur mu tatlimm. Hayat sürprizlerle dolu
Biliyorum umutlanmak istemiyorsun cnm.durum ne gosterirse hareket etcez artik ....YarıN gelmezse yaparım canım .. Hissetmiyorum oyle birseyler
Ben de olmazsa yakı deneyeceğim onu denemedim birAhhh canimmm...... ben bugun eger kanama kesilseydi yapacaktim o kadar kanamaya hala acaba dusuncesi benim psikolojimu bozdu resmen..... oynatmadan gelseler iyi olur. Gekince totosunu isircam nerde kaldin merak ettim dicem. Yeni donem yeni umutlar diyoruz artik.... ben bu ay yaki deneyecegim
O zaman yarın senden be @gülistan00 dan test sonuçlarını bekliyoruzYarıN gelmezse yaparım canım .. Hissetmiyorum oyle birseyler
Nasil kullanildigini biliyomusun cnm ben net bilgi bulamadımBen de olmazsa yakı deneyeceğim onu denemedim bir
Kiyamam ya, kendini biraz rahatlatmaya calis canim... Biliyorum söylemesi cok basit ama stres de bu konuda ters tepiyor biliyorsun... Gelecek annesi gelecek, sadece biraz naz yapiyor. Annem beni daha cok sevsin, daha fazla kiymetimi bilsin diye seni bekletiyor :)Ahhh canimmm...... ben bugun eger kanama kesilseydi yapacaktim o kadar kanamaya hala acaba dusuncesi benim psikolojimu bozdu resmen..... oynatmadan gelseler iyi olur. Gekince totosunu isircam nerde kaldin merak ettim dicem. Yeni donem yeni umutlar diyoruz artik.... ben bu ay yaki deneyecegim
Bununla ilgili bir topik vardı 1-2 ay önce orda karşılaştım topiği açan arkadaş yakı yaptığı ay hamile kalmış herhangibir zamanı yok istediğin zaman yaparsın diyordu ama Gusül sorunu var o Yüzden regl bitimine yakın yapıp en az üç gün kalması gerek sanırım uygun zamanda tekrar bir torpicleri dolaşır bakar yeni bilgilerle tekrar dönerim cnmNasil kullanildigini biliyomusun cnm ben net bilgi bulamadım
O zaman bize Detaylı anlat yanı nasıl yapılır cnm @EnyaliosKiyamam ya, kendini biraz rahatlatmaya calis canim... Biliyorum söylemesi cok basit ama stres de bu konuda ters tepiyor biliyorsun... Gelecek annesi gelecek, sadece biraz naz yapiyor. Annem beni daha cok sevsin, daha fazla kiymetimi bilsin diye seni bekletiyor :)
Yakiyi @Enyalios yapti, insallah faydasini görür... Arkadasimiz Allahin izniyle hamile kalirsa eczaneden bütün yaki bantlarini alirim :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?