su siralar catlatma ignesi olup bayramdan once test yapacak arkadaslar birlikte bekleyellimmi :)

Bissürü opcem onu . Canim bikiyorum nenimde aklima o soktu zaten :)ama tam net kullanimi icime sinmedi.dun yaki aldim adet sonu yapistirayim diye sonra esime yapistirdim agrisi var diye anamm adam kıpkırmızı oldu cikardik :)))) nasil dayancam bilmiyirum ama yinede yapicammm. hep birlikte yapalım topik adinida yakili bebekler koyariz

Bende adet sonu diye birde yumurtkama zamani diye biride adetin 12.gunu yaptim falan yazmis yani karisik bir durum

Tamam ben Varım hangi marka en iyisi acaba marka marka değişiyormuş kalitesi de

ben kullanıyorum o jelden bendede aynı sorunlar oldu meger jeldenmıymıs... aynı jelın hapı asırı mıde bulantısı yapıyo ama cekılecek gıbı degıl

CNM YAKIYI DUYMUŞTUMM BENDE SPERM ARTTIRICI YÖNTEMİDE BİZ HEP YAPIYORUZ ARADA BUZ TORBASINA BEN KOYUYORUM EŞİM TESTİSLERİNE TUTUYO VARİKOSELİ VAR DİE DUŞTAN SONRADA SOĞUK SU TUTUYO KAN DOLAŞIMINI ARTTIRIYO HALİYLE SPERMLER CANLI KALIYO YURT DIŞINDA Bİ ADAM ÖZEL Bİ KİLOT TASARLAMIŞ ÖNÜNDE SOĞUTUCU JEL OLAN ADAM YILLAR SONRA EŞİNİ BU ŞEKİLDE HAMİLE BRAKABİLMİŞ:) SİZE BİRDE ÖNERİM VAR HERNEKADR KENDİMİZLE İLGİLİ BİRSÜRÜ ŞEY YAPSAKTA AYNI ZAMANDA EŞLERİMİZİDE DESTEKLEMEK LAZIM:) ŞUAN EŞİM PROXEED PLUS E VİTAMİNİ KEÇİBOYNUZU TOZU ,SIK SIK DOMATES ÇORBASI HAVUÇ SUYU VALLAHİ NE VARSA VERİYORUM BİRDE GECEDEN HAS ZEYTİNYAĞININ İÇİNDE İNCİR KURUSNU BEKLETİYOSUN 1 GÜN SONRA YEDİRİYOSUN EŞİMİN VARİKOSELİ OLMASINA RAĞMEN BUNLARI YAPMADAN ÖNCE YAPTIĞIM TESTTE 83 MİLYON YAPTIKTAN SONRA Kİ ARADA 25 GÜN VAR 160 MİLYON OLDU SPERM SAYISI:):):): KENDİMİZE YAKILARI YAPIŞTIRIRKEN EŞLERİ İHMAL ETMEYELİM:)

Ay donuyordur esin ama insan cocuk sahibi olmak icin neler yapmaz degil mi

Ay donuyordur esin ama insan cocuk sahibi olmak icin neler yapmaz degil mi
YOK CNM BENDE ÖZEL BİR BUZ TORBASI VAR AŞIRI GEÇİRGEN DEĞİL İÇİNE BİR-İKİTANE KOYUYORUM NORMAL BİR SOĞUK ŞİŞE KADAR SOĞUK OLUYO DREK BUZ TUTULURMU ALLAH KORUSUN TERSTEPKİ YAPAR:)

YOK CNM BENDE ÖZEL BİR BUZ TORBASI VAR AŞIRI GEÇİRGEN DEĞİL İÇİNE BİR-İKİTANE KOYUYORUM NORMAL BİR SOĞUK ŞİŞE KADAR SOĞUK OLUYO DREK BUZ TUTULURMU ALLAH KORUSUN TERSTEPKİ YAPAR:)
O Vesonun paylastigi linkte biraz daha farkli anlatilmis, yazik adama

SENİNDE AŞILAMA OLMUŞTU SANIRIM AY BU JEL NE İLLETMİŞ CNM YA ATEŞ BASMASI AŞIRI DERECEDE GAZ KASIKLARDA GERİLME GÖĞÜSTE ŞİŞME GÖĞÜS UCUNUN BELİRGİNLEŞMESİ BULANTI YORGUNLUK HAMİLELİĞE DAİR NE VARSA YAPIYOR ZATEN HAMİLELİKTEKİ TÜM BELİRTİLER BU HORMON SAYESİNDE OLUYORMUŞ EN RAHATSIZ EDİCİ ÖZELLİĞİ BENDEKİ AŞIRI GAZZ YAPMASI OLDU CNM SENDE NELER YAPTI

Niye sabah 5 :)) onu anlayamdım bende sorayım bakiyim ama yakı alıyoruz eczaneler yakıya calıssın bu ay testlere degıl .. Birde gusül alırken degısmek lazımmış cok almak lazım benim bildigim adet ten sonra yumurtlama gunlerınde yapıatırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…