Bissürü opcem onuKiyamam ya, kendini biraz rahatlatmaya calis canim... Biliyorum söylemesi cok basit ama stres de bu konuda ters tepiyor biliyorsun... Gelecek annesi gelecek, sadece biraz naz yapiyor. Annem beni daha cok sevsin, daha fazla kiymetimi bilsin diye seni bekletiyor :)
Yakiyi @Enyalios yapti, insallah faydasini görür... Arkadasimiz Allahin izniyle hamile kalirsa eczaneden bütün yaki bantlarini alirim :))))
Bende adet sonu diye birde yumurtkama zamani diye biride adetin 12.gunu yaptim falan yazmis yani karisik bir durumBununla ilgili bir topik vardı 1-2 ay önce orda karşılaştım topiği açan arkadaş yakı yaptığı ay hamile kalmış herhangibir zamanı yok istediğin zaman yaparsın diyordu ama Gusül sorunu var o Yüzden regl bitimine yakın yapıp en az üç gün kalması gerek sanırım uygun zamanda tekrar bir torpicleri dolaşır bakar yeni bilgilerle tekrar dönerim cnm
Tamam ben Varım hangi marka en iyisi acaba marka marka değişiyormuş kalitesi deBissürü opcem onu. Canim bikiyorum nenimde aklima o soktu zaten :)ama tam net kullanimi icime sinmedi.dun yaki aldim adet sonu yapistirayim diye sonra esime yapistirdim agrisi var diye anamm adam kıpkırmızı oldu cikardik :)))) nasil dayancam bilmiyirum ama yinede yapicammm. hep birlikte yapalım topik adinida yakili bebekler koyariz
ben kullanıyorum o jelden bendede aynı sorunlar oldu meger jeldenmıymıs... aynı jelın hapı asırı mıde bulantısı yapıyo ama cekılecek gıbı degılAŞILAMADAN SONRA VERDİ DOKTOR 15 GÜN KULLANACAKSIN DİE PROGESTERON HORMONU JEL HALİNDE KULLANIYOSUN ÇOK YAN ETKİ YAPTI YA GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞME SİNDİRİM SORUNU GAZ SIKIŞMASI İLACA Bİ BAKTIM TÜM YAN ETKİLERİ YAPTI
Ustunde aslan resmi olandan almistim ben dun copu attim yoksa bakardim markasina. O baya iyi sanirim fiyatida 4 tlTamam ben Varım hangi marka en iyisi acaba marka marka değişiyormuş kalitesi de
ŞUAN KULLANIOMUSUN CNMben kullanıyorum o jelden bendede aynı sorunlar oldu meger jeldenmıymıs... aynı jelın hapı asırı mıde bulantısı yapıyo ama cekılecek gıbı degıl
CNM YAKIYI DUYMUŞTUMM BENDE SPERM ARTTIRICI YÖNTEMİDE BİZ HEP YAPIYORUZ ARADA BUZ TORBASINA BEN KOYUYORUM EŞİM TESTİSLERİNE TUTUYO VARİKOSELİ VAR DİE DUŞTAN SONRADA SOĞUK SU TUTUYO KAN DOLAŞIMINI ARTTIRIYO HALİYLE SPERMLER CANLI KALIYO YURT DIŞINDA Bİ ADAM ÖZEL Bİ KİLOT TASARLAMIŞ ÖNÜNDE SOĞUTUCU JEL OLAN ADAM YILLAR SONRA EŞİNİ BU ŞEKİLDE HAMİLE BRAKABİLMİŞ:) SİZE BİRDE ÖNERİM VAR HERNEKADR KENDİMİZLE İLGİLİ BİRSÜRÜ ŞEY YAPSAKTA AYNI ZAMANDA EŞLERİMİZİDE DESTEKLEMEK LAZIM:) ŞUAN EŞİM PROXEED PLUS E VİTAMİNİ KEÇİBOYNUZU TOZU ,SIK SIK DOMATES ÇORBASI HAVUÇ SUYU VALLAHİ NE VARSA VERİYORUM BİRDE GECEDEN HAS ZEYTİNYAĞININ İÇİNDE İNCİR KURUSNU BEKLETİYOSUN 1 GÜN SONRA YEDİRİYOSUN EŞİMİN VARİKOSELİ OLMASINA RAĞMEN BUNLARI YAPMADAN ÖNCE YAPTIĞIM TESTTE 83 MİLYON YAPTIKTAN SONRA Kİ ARADA 25 GÜN VAR 160 MİLYON OLDU SPERM SAYISI:):):): KENDİMİZE YAKILARI YAPIŞTIRIRKEN EŞLERİ İHMAL ETMEYELİM:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaki-ile-hamile-kalmak.360914/
Link bu arkadaşlar 10. Sayfayı Israrla okumanızı tavsiye ederim dua topiğinde paylaşmıştım belki denk gelmişsinizdir.sperm arttırıcı çok Uçuk bir Yöntem var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaki-ile-hamile-kalmak.360914/
Link bu arkadaşlar 10. Sayfayı Israrla okumanızı tavsiye ederim dua topiğinde paylaşmıştım belki denk gelmişsinizdir.sperm arttırıcı çok Uçuk bir Yöntem var
Ay donuyordur esinCNM YAKIYI DUYMUŞTUMM BENDE SPERM ARTTIRICI YÖNTEMİDE BİZ HEP YAPIYORUZ ARADA BUZ TORBASINA BEN KOYUYORUM EŞİM TESTİSLERİNE TUTUYO VARİKOSELİ VAR DİE DUŞTAN SONRADA SOĞUK SU TUTUYO KAN DOLAŞIMINI ARTTIRIYO HALİYLE SPERMLER CANLI KALIYO YURT DIŞINDA Bİ ADAM ÖZEL Bİ KİLOT TASARLAMIŞ ÖNÜNDE SOĞUTUCU JEL OLAN ADAM YILLAR SONRA EŞİNİ BU ŞEKİLDE HAMİLE BRAKABİLMİŞ:) SİZE BİRDE ÖNERİM VAR HERNEKADR KENDİMİZLE İLGİLİ BİRSÜRÜ ŞEY YAPSAKTA AYNI ZAMANDA EŞLERİMİZİDE DESTEKLEMEK LAZIM:) ŞUAN EŞİM PROXEED PLUS E VİTAMİNİ KEÇİBOYNUZU TOZU ,SIK SIK DOMATES ÇORBASI HAVUÇ SUYU VALLAHİ NE VARSA VERİYORUM BİRDE GECEDEN HAS ZEYTİNYAĞININ İÇİNDE İNCİR KURUSNU BEKLETİYOSUN 1 GÜN SONRA YEDİRİYOSUN EŞİMİN VARİKOSELİ OLMASINA RAĞMEN BUNLARI YAPMADAN ÖNCE YAPTIĞIM TESTTE 83 MİLYON YAPTIKTAN SONRA Kİ ARADA 25 GÜN VAR 160 MİLYON OLDU SPERM SAYISI:):):): KENDİMİZE YAKILARI YAPIŞTIRIRKEN EŞLERİ İHMAL ETMEYELİM:)
YOK CNM BENDE ÖZEL BİR BUZ TORBASI VAR AŞIRI GEÇİRGEN DEĞİL İÇİNE BİR-İKİTANE KOYUYORUM NORMAL BİR SOĞUK ŞİŞE KADAR SOĞUK OLUYO DREK BUZ TUTULURMU ALLAH KORUSUN TERSTEPKİ YAPAR:)Ay donuyordur esinama insan cocuk sahibi olmak icin neler yapmaz degil mi
Ucuk yontem diyince aklima direk bu geldi okumustum gecenlerdehttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yaki-ile-hamile-kalmak.360914/
O Vesonun paylastigi linkte biraz daha farkli anlatilmis, yazik adamaYOK CNM BENDE ÖZEL BİR BUZ TORBASI VAR AŞIRI GEÇİRGEN DEĞİL İÇİNE BİR-İKİTANE KOYUYORUM NORMAL BİR SOĞUK ŞİŞE KADAR SOĞUK OLUYO DREK BUZ TUTULURMU ALLAH KORUSUN TERSTEPKİ YAPAR:)
evet cnmŞUAN KULLANIOMUSUN CNM
Ben ölçtüm cnm dedim böyle bir Yöntem var dedi doğrudur e yap o zaman deyince. Sustu ve gülümsedi :)Ucuk yontem diyince aklima direk bu geldi okumustum gecenlerdeesimi dusunemiyorum yaa aksam bi diyim ne diyecek nabzini olcelim bi
SENİNDE AŞILAMA OLMUŞTU SANIRIM AY BU JEL NE İLLETMİŞ CNM YA ATEŞ BASMASI AŞIRI DERECEDE GAZ KASIKLARDA GERİLME GÖĞÜSTE ŞİŞME GÖĞÜS UCUNUN BELİRGİNLEŞMESİ BULANTI YORGUNLUK HAMİLELİĞE DAİR NE VARSA YAPIYOR ZATEN HAMİLELİKTEKİ TÜM BELİRTİLER BU HORMON SAYESİNDE OLUYORMUŞ EN RAHATSIZ EDİCİ ÖZELLİĞİ BENDEKİ AŞIRI GAZZ YAPMASI OLDU CNM SENDE NELER YAPTIevet cnm
Bende dUydum beli sıcak tuttugu için iyi geliyırmuşBen de olmazsa yakı deneyeceğim onu denemedim bir
Bende deneyecegim bu aksam, bakalim ne diyecek :)Ben ölçtüm cnm dedim böyle bir Yöntem var dedi doğrudur e yap o zaman deyince. Sustu ve gülümsedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?